Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+51
rada78
maki79
Klarica
hany
saritam
bebica mala
vivijen
JocY
Plavusica90
Erata
labradorka
BiKsi :)
heart84
ninica2
maus
Ema78
Simona
missile
Orline
Gramatika
Ninche
menora72
SannI-AlL
Crvic
saska1
Niny
bulevarka
zoxa
bak
cici
nina :)
laKole
dacans
lelas
leptirko82
Vuchica
SSanja
Stenli
Gral
lilly13
Endzi
dragana76ns
SladZana
fight&faith
SoJa
KoMetaK
fmala
ananana
LaFolie
noja
lenabeograd
55 posters
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
Biksi, iz tvojih usta u Božije uši. Jedva čekam, i čekam još mnoge da krenemo za vama.
Trudnice hvatajte poslednje dane leta i šetajte ponosno stomačiće i grejte ih na suncu, oseća se nekako jesen u vazduhu.
Trudnice hvatajte poslednje dane leta i šetajte ponosno stomačiće i grejte ih na suncu, oseća se nekako jesen u vazduhu.
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
Nojaaaa, Menoraaa, ma šta to vidim
Sreeeećnoooo.... Još prelepe K- dece na okupu. Diiivnooo
Sreeeećnoooo.... Još prelepe K- dece na okupu. Diiivnooo
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Sinoć uzimala donat vodu, a onda pojela šargarepu svežu, i gorušice nije bilo. I večeras ću šargarepu da cepnem, a sad pijem donat, nadam se da će biti ok.
Hvala vam puno na savetima.
Hvala vam puno na savetima.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Pozdrav za sve trudnice:12a:
Noja i Menora sve cestitke i neka su decica ziva i zdrava jos mnogo mnogo godina:aa15:
Noja i Menora sve cestitke i neka su decica ziva i zdrava jos mnogo mnogo godina:aa15:
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Orli, Maus
Bixi bravo
Crvic da sto pre dodjete na ove strane i ja sam se grebala trudnicke prasine i cesto svracala na td
Bas zaladilo 17 c sad jakne, kape jesen stize dunjo moja
Trud ljub
Bixi bravo
Crvic da sto pre dodjete na ove strane i ja sam se grebala trudnicke prasine i cesto svracala na td
Bas zaladilo 17 c sad jakne, kape jesen stize dunjo moja
Trud ljub
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Bar danic trudnjacice moje drage,svratih da vas iscmacem malkice a i da se ocesem i pokupim malo srece bebece :-) noja i Menora srecno rodjenje princezica da su zive i zdrave sto godina :-*
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Da ljubim i ja trudnice drugarice! Mozda danas i otvorim trudnicki, kako bih pokusala da shvatim da sam trudna!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Evo mene istraumirane...juce divan dan,krenuh ja do PG-a na kontrolu kod doktora sto mi je radio vantjelesnu,sve divno i krasno,bebac je aktivan napredan,cak je po velicini 12+3 nedelja,rece mi da radim dabl danas,vratni nabor 1,1 mm i to je super...i ok,vratim se ja kuci,odem na posao,kad gace krvave,sok me strefio...zovem ja njega,on misli da je kapilar pukao od pregleda,da se ne sekiram...do navece nije bilo vise krvi,al zato ujutru opet...doslo mi je da vristim....odem kod svog doktora,BEBAC JE TU,CAK MI JE I MAHNUO sve je ok,i da ona ne vidi razlog mom krvarenju,nemam hematon,sve je cisto...dade mi inekciju progesteron depa od 250 mg,da pijem narednih dana utrogestan i naravno strogo mirovanje....jel neka od vas bila u slicnoj situaciji?taman da se opustim,ulazim u 12 nedelju kad ovo
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
ja sam u 12 ipo nedelja isto tako prokrvarila... i heart 84... samo miruj, procice. Verovatnoje neki kapilar. bas mi je zao, ne moze covek ni da se posteno obraduje
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Kometa, mislim da shvatimo tek kad beba počne da liči na bebu i kad počne da raste tiba. Mada, ja i sad povremeno se zaboravim Sve će postati stvarno, kad se beba rodi.
Endzi, verovatno je neki kapilarčić ili nesto bezazleno, kad doca ne vidi. Samo se što više odmaraj, proći će. Nadam se da ti je ovo poslednji stres
Endzi, verovatno je neki kapilarčić ili nesto bezazleno, kad doca ne vidi. Samo se što više odmaraj, proći će. Nadam se da ti je ovo poslednji stres
Klarica- Broj poruka : 522
Datum upisa : 28.02.2013
LaFo, kako si ti?
u principu odlicno! kao da nisam trudna vec 3 dana da se ne ureknem :) onaj hematom mi se cedio 10 dana. Cak sam 2 puta prosetala po malo
Endzi, bitno da je bebac dobar, primiri se, procice. Dosta devojaka je imalo krvarenje. Probaj da ga ignorises sto vise mozes, seti se bebca kako ti mase.
Super LaFo, sad kreće onaj lepši deo trudnoće Samo pozitivno, svaki dan nasmejano, i milina
Endzi, cim je bebac ok, sve ce biti OK! verovatno je neki kapilar ili sta vec, mi u trudnoci imamo vise krvi, pa smo i osetljivije. Primiri se i bice sve ok, proci ce.
Gledam Lafa, vec 15. nedelja?! Kako mi tvoja trudnoca brzo prolazi!
Klarice, lakse mi je kad mi to potvrdite vi trudnice sa povecim tibama! Meni se sve to cini negde daleko i jos ne mogu da se zamislim sa stomakom, iako je poveci od nadutosti!
Gledam Lafa, vec 15. nedelja?! Kako mi tvoja trudnoca brzo prolazi!
Klarice, lakse mi je kad mi to potvrdite vi trudnice sa povecim tibama! Meni se sve to cini negde daleko i jos ne mogu da se zamislim sa stomakom, iako je poveci od nadutosti!
I moj trba je nadut,posebno navece...Mozes zamisliti Kometa koliki ce na trba biti 6-7 mjesec ???
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Lafe, konacno pala setnja! Bas mi je drago sto se vracas u normalu!
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
Isto, nadujem se ko balon uvce. Pre neko vece spremala neke paprike i przeniju i posto je mm bio u stanu kod njegovih zbog posla, dosao da se vidimo i da provedemo vece zajedno! Pokajao se opasno!!!! Vracam mu sve za prethodne godine "uznemiravanja"! Pucam ko iz tomahavka! Rekose mi da je i to normalno, a videh i na netu, pa se tesim!Endzi ::I moj trba je nadut,posebno navece...Mozes zamisliti Kometa koliki ce na trba biti 6-7 mjesec ???
Jes vala, najazad i ti da prosetas i da se opustis, ako si uspela uopste ovo drugo.fmala ::Lafe, konacno pala setnja! Bas mi je drago sto se vracas u normalu!
Da vi's sad za koji dan Laf nam okacila sliku sa bandzija
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
danas sam pobegla kod mojih, radim, jutrus u 6 su poceli da bude zgradu majstori, neke armirane grede da ruse 2 sprata iznad, toliko je sve vibriralo da ne biste verovali, zuje stvari na stolu, ja lezim na duseku i i osecam kako vibrira. A citala sam da su vibracije lose u trudnoci, za 5minuta sam se spakovala i pobegla
Neka si vala Lafe.
Endzi, i mene su gasovi smorili, al posle 12. nedelje se prorede, i bude kao ranije.
Endzi, i mene su gasovi smorili, al posle 12. nedelje se prorede, i bude kao ranije.
Biksi, blago tebi, kod mene gasovi se ne stišavaju, niti su u bilo kom periodu. Nema šanse izdrzati, pucam na sve strane
Kometa, imam utisak da sam se jedan dan probudila, i eto je tiba iskočila Sad nemam utisak da bujam tj. da raste stomak i ja, tek kad vidim sličice onda mi bude jasnije Ali i dalje mi sve donekle nestvarno, jedino kad beba me šuta-pa me malo osvesti. Ali definitivno, jedva čekam da je upoznam
Kometa, imam utisak da sam se jedan dan probudila, i eto je tiba iskočila Sad nemam utisak da bujam tj. da raste stomak i ja, tek kad vidim sličice onda mi bude jasnije Ali i dalje mi sve donekle nestvarno, jedino kad beba me šuta-pa me malo osvesti. Ali definitivno, jedva čekam da je upoznam
Klarice, je l uzimas i dalje utrogestan mozda, hoce od njega gasovi.
Ma jok, prestala u 13oj nedelji.
Jbg, onda ti se tako zalomilo.