Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
+51
rada78
maki79
Klarica
hany
saritam
bebica mala
vivijen
JocY
Plavusica90
Erata
labradorka
BiKsi :)
heart84
ninica2
maus
Ema78
Simona
missile
Orline
Gramatika
Ninche
menora72
SannI-AlL
Crvic
saska1
Niny
bulevarka
zoxa
bak
cici
nina :)
laKole
dacans
lelas
leptirko82
Vuchica
SSanja
Stenli
Gral
lilly13
Endzi
dragana76ns
SladZana
fight&faith
SoJa
KoMetaK
fmala
ananana
LaFolie
noja
lenabeograd
55 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD
STIGLA JE JOS JEDNA DUGO CEKANA ZVEZDICA DANAS U 10:10 RODJENA JE JEDNA DEVOJCICA, 3250gr I 48cm...PONOSNA MAMA JE DOBRO PODNELA CR I CEKA DA UPOZNA SVOJU CERU
DRAGA MENORA, TEBI I TM ZELIM SRECNO RODITELJSTVO...DA VAM CERKA BUDE ZIVA, ZDRAVA, VESELA....DA BUDE VAS PONOS I VAS CENTAR SVETA. UZIVAJTE U VASOJ SRECI
DRAGA MENORA, TEBI I TM ZELIM SRECNO RODITELJSTVO...DA VAM CERKA BUDE ZIVA, ZDRAVA, VESELA....DA BUDE VAS PONOS I VAS CENTAR SVETA. UZIVAJTE U VASOJ SRECI
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
PREDIVNE VESTI!!!!!!!!!!
DOBRODOSLA MALENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CESTITAMO MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DOBRODOSLA MALENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CESTITAMO MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Menora sa srecom i da ste nam zive i zdrave
Stigla je malena princeza
Stigla je malena princeza
Gral- Broj poruka : 124
Datum upisa : 08.02.2013
Menora cestitamo na maloj princes krofnici,
Da je ziva i zdrava sto godina!!!
generacija nasa mala devicica
mami sto brzi oporavak !
Ljubimo Vas
Dragance ljubac
Bravo za Alexu malog sarmera.
Bixaco i sve trudnice debelice pozdravljamooo
Da je ziva i zdrava sto godina!!!
generacija nasa mala devicica
mami sto brzi oporavak !
Ljubimo Vas
Dragance ljubac
Bravo za Alexu malog sarmera.
Bixaco i sve trudnice debelice pozdravljamooo
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
A jutros se pitam kad li ce, znam da joj je termin bio 8.
Menora, sve cestitke draga na rodjenju vase devojci,ce, nek vam je zdrava, srecna, voljena, uvek bezbrizna!
Draganice, pavlaku jedem i vrlo mi prija, je li treba onako samo da je uzmem bez icega zbog gorusice. Sladoled posebno ne volim, al cu da ga zavolim ako treba, samo nocu da spavam. Koji sladoled je ok, pretpostavljam neki od vanile da se izbegne cokolada? Ne znam sta da jedem da me ne muci gorusica i nocas me odvalila. Testa definitivno najvise smetaju, a izgleda i drugo nesto, samo jos da provalim sta. Ja bademe sirove grickam, al cu ih potopiti u vodu koliko odmah. Hvala na savetima. Nocas opet lose spavah, jedino jutros od 8 do 11 sto sam sastavila ok. Bice valjda bolje kad pronadjem sta me sve muci. Rece mi zaova malopre da se moze desiti da me muci i hrana koja s pocetka trudnoce nije, kao kacamak npr.,moram propratiti.
Menora, sve cestitke draga na rodjenju vase devojci,ce, nek vam je zdrava, srecna, voljena, uvek bezbrizna!
Draganice, pavlaku jedem i vrlo mi prija, je li treba onako samo da je uzmem bez icega zbog gorusice. Sladoled posebno ne volim, al cu da ga zavolim ako treba, samo nocu da spavam. Koji sladoled je ok, pretpostavljam neki od vanile da se izbegne cokolada? Ne znam sta da jedem da me ne muci gorusica i nocas me odvalila. Testa definitivno najvise smetaju, a izgleda i drugo nesto, samo jos da provalim sta. Ja bademe sirove grickam, al cu ih potopiti u vodu koliko odmah. Hvala na savetima. Nocas opet lose spavah, jedino jutros od 8 do 11 sto sam sastavila ok. Bice valjda bolje kad pronadjem sta me sve muci. Rece mi zaova malopre da se moze desiti da me muci i hrana koja s pocetka trudnoce nije, kao kacamak npr.,moram propratiti.
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bixi meni os svega toga donat najvise pomaze. A znam da ga ti pojes, samo sto sam ja onako u gytljajima po jedan dva bas kad zarezi i kisele zelwne jabuke. Mleko i mlecni i bademi cak sam i rizu i to su mi u pocetku bili ok
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
Vidiš, zelene jabuke, to mi uvek pomagalo kad na more idem busom pa mi se smuči, moram probati. Hvala Nojice. Pijem donat, upravo sad.
MENORA, draga, neka je sa srecom, mama!!!! Neka je cera ziva, zdrava, srecna i pametna i neka vam uvek bude na ponos i radost!!! Cestitke i tati i veliki ljubac svima!!!!!!!!!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Menora, cestittaaaam!!!!
Noja, divno ime za preslatku lavicu!
Pozdrav, trudnice, okruglice!
Noja, divno ime za preslatku lavicu!
Pozdrav, trudnice, okruglice!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Menora,
čestitam
Noja,
nešto sam zapustila Kutak u poslednje vreme... i tebi čestitke sa zakašnjenjem Zaista divno ime za malu lavicu što reče i Leptirko
čestitam
Noja,
nešto sam zapustila Kutak u poslednje vreme... i tebi čestitke sa zakašnjenjem Zaista divno ime za malu lavicu što reče i Leptirko
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Menora čestitam rođenje male princeze neka je živa i zdrava a vama srećno roditeljstvo
saska1- Broj poruka : 2530
Datum upisa : 04.10.2012
Menora ČESTITAM ROĐENJE ĆERKICE! Neka je živa, zdrava i ponos svojih roditelja
Noja LEA je mnogo slatka ...
Noja LEA je mnogo slatka ...
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
MENORA MCESTITAM OD SRCA! neka je ziva i zdrava 100 godina, malena devica!! Cekamo i koju slicicu
Noja divno ime Ljubi nam malu lavicu i njenu stariju seku
Bixi, ja sam kada bi po nekad htelo da mi bude muka u trudnoci, pila caj od kamilice i Mivelu, ne mora Donat, mada je ona malo jaca, uzimala sam ih na smenu, i bedeme naravno. Probaj. Jela sam i jabuku i ona mi je prijala. Probaj sve pa ces naci sta tebi odgovara! Ali izbegavaj slatko, od njega ce ti biti gore, prvo prija a posle muka.
Noja divno ime Ljubi nam malu lavicu i njenu stariju seku
Bixi, ja sam kada bi po nekad htelo da mi bude muka u trudnoci, pila caj od kamilice i Mivelu, ne mora Donat, mada je ona malo jaca, uzimala sam ih na smenu, i bedeme naravno. Probaj. Jela sam i jabuku i ona mi je prijala. Probaj sve pa ces naci sta tebi odgovara! Ali izbegavaj slatko, od njega ce ti biti gore, prvo prija a posle muka.
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Joj što je lepo i veselo u ovom delu Kutka
Uvek otvorim Kutak na onim, hm kako da kažem, predtrudničkim-ekspreimentalnim stranama, a za kraj ostavim dezert, trudnice i stomačići. Podigne mi raspoloženje sto posto.
Mnogo mi je lepo je što devojke koje su nekada delile brige i neizvesnosti, sada dele radost i sreću.
Noja, kakva divna crnpurasta curica! I kako dobro ime! Uživajte!!!
Trudnice, rastite i sijajte.
Uvek otvorim Kutak na onim, hm kako da kažem, predtrudničkim-ekspreimentalnim stranama, a za kraj ostavim dezert, trudnice i stomačići. Podigne mi raspoloženje sto posto.
Mnogo mi je lepo je što devojke koje su nekada delile brige i neizvesnosti, sada dele radost i sreću.
Noja, kakva divna crnpurasta curica! I kako dobro ime! Uživajte!!!
Trudnice, rastite i sijajte.
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
Menora, čestitam vam!!!!! Živeli! Da u zdravlju i veselju rastete!!!
Želim da kažem, da se divim tvojoj energiji i optimizmu i da ćeš biti predivna majka!
Želim da kažem, da se divim tvojoj energiji i optimizmu i da ćeš biti predivna majka!
Crvic- Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012
Ananana, hvala na savetima. Slatko inace izbegavam, bas mi retko prija.
Crvic, i meni su trudnicki dnevnici i nove trudnice stalno ulivale nadu da cu i ja jednog dana uspeti. Stalno me to guralo napred. Ja ti od srca zelim da sto pre delis radost na ovim stranama, da kacis slicice trudnickog stomaka, i da juris nesto protiv trudnicke gorusice :)!
Crvic, i meni su trudnicki dnevnici i nove trudnice stalno ulivale nadu da cu i ja jednog dana uspeti. Stalno me to guralo napred. Ja ti od srca zelim da sto pre delis radost na ovim stranama, da kacis slicice trudnickog stomaka, i da juris nesto protiv trudnicke gorusice :)!
Crvicu Hvala na ljepim zeljama....Menora CESTITKE OD SRCA,NEK JE KCERA ZIVA I ZDRAVA I NEK BUDE PONOS SVOJIH RODITELJA
Endzi- Broj poruka : 646
Godina : 47
Datum upisa : 30.06.2013
Bixi, j0s da dodam, malo limuna u caj od kamilice i limunada su odlicni za muku
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Trudničice veselice
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Menora, cestitam od srca!!!!
Bixi, meni su pomagale mandarine i kisela voda, a kasnije sam koristila gelusil lac, do 4 tablete dnevno. Vise manjih obroka i dosta setnje, obavezno pred spavanje. Mada, kada sam usla u deveti nista pomagalo nije...
Bixi, meni su pomagale mandarine i kisela voda, a kasnije sam koristila gelusil lac, do 4 tablete dnevno. Vise manjih obroka i dosta setnje, obavezno pred spavanje. Mada, kada sam usla u deveti nista pomagalo nije...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Menora, cestitam od srca!
Bixi, meni je samo badem pomagao, iskreno, i ponekad prst u grlo, cudo kiseline sam umela da ispovracam, i to u sred noci, ko zna koliko nakon jela.
Bixi, meni je samo badem pomagao, iskreno, i ponekad prst u grlo, cudo kiseline sam umela da ispovracam, i to u sred noci, ko zna koliko nakon jela.
fmala- Broj poruka : 1989
Datum upisa : 25.04.2012
MENORA CESTITKE OD SRCA.........NEKA VAM BUDE NA PONOS I RADOST CELOGA ZIVOTA!!!!!!!!!!!!!
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Menora, cestitam od srca, neka je ziva i zdrava 100 godina, mamina i tatina ponos i dika
Trudnice mile
Trudnice mile
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Menora ,cestitam rodjenje princeze!Neka je ziva i zdrava 100 godina!
Trudnice debelice sve vas ljubim!
Trudnice debelice sve vas ljubim!
lelas- Broj poruka : 1644
Datum upisa : 18.11.2012
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu