U julu da je sve u fulu :)
+41
Tanja83
heart84
dacans
medolino
bak
dragmilk
Endzi
JAmajka
saska1
fight&faith
Botox
Ema78
Niny
Simona
Shizika
Tinushka
cicsa80
zvoncica36
KoMetaK
nina :)
BiKsi :)
Tinche
hany
Orline
dr mali pariz
HappyGirl
plavaptica
bubi80
SladZana
leptirko82
twinsi
lilya
MAAKKI
Mirjana
cufta
emilie
caci
Vuchica
maus
djole42
missile
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 20 od 22
Strana 20 od 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: U julu da je sve u fulu :)
Cao cure!
Cicsa dobro nam se vratila!Mada vidim da opet imas akciju u avgustu!Samo napred i uzivaj!
Ptico Ana te trenira kazes,pa to im je posao.ljubac za cupku:-*
Pari kuckam sa tel pa ne vidim taj ocaravajuci avatar al verujem da je prelep.Duci bas redovan na nosi?
Ljubim i njega i smizlicu malu!:-*
Emili ti to ozbiljno?Sto rece leptirko uspori,razmisli,porazgovarajte.
Pre podne bili na bazenu,al kako je bilo jako sunce brzo smo i dosli.Da idem i posle-ne znam,prevelika akcija,a i ovako sam vec iscrpljena.
Cicsa dobro nam se vratila!Mada vidim da opet imas akciju u avgustu!Samo napred i uzivaj!
Ptico Ana te trenira kazes,pa to im je posao.ljubac za cupku:-*
Pari kuckam sa tel pa ne vidim taj ocaravajuci avatar al verujem da je prelep.Duci bas redovan na nosi?
Emili ti to ozbiljno?Sto rece leptirko uspori,razmisli,porazgovarajte.
Pre podne bili na bazenu,al kako je bilo jako sunce brzo smo i dosli.Da idem i posle-ne znam,prevelika akcija,a i ovako sam vec iscrpljena.
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Dobar dan drugari.
Pari kad pomenu peglu sjetih se ija svoje gomile koja ceka ali to je nehumano po ovom vremenu. A tatini zvezdanici porasli
Cisca uzivala i tek te ceka uzivancija
Bubi ti si stvarno zmaj po ovom vremenu ne znam sta je pametnije...ljubi trojac
Emili ne znam o cemu se radi ali kao sto cure kazu daj ga malo po kocnici ako nije alarmantno stanje.
Cufto ubola si u centar Lucija uziva sa tatom u bazenu
Pticice Anci se snalazi, hoce zenska onosto ona voli cupavica nasladja
ja sam u pauzi izmedju gostiju,mm iako puni 31 slavi kao da je 12ti ali ja volim druzenje i zajednicke trenutke Ne izlazimo iz kuce, osim do prodavnice i to ekspresno cinimo.
Pari kad pomenu peglu sjetih se ija svoje gomile koja ceka ali to je nehumano po ovom vremenu. A tatini zvezdanici porasli
Cisca uzivala i tek te ceka uzivancija
Bubi ti si stvarno zmaj po ovom vremenu ne znam sta je pametnije...ljubi trojac
Emili ne znam o cemu se radi ali kao sto cure kazu daj ga malo po kocnici ako nije alarmantno stanje.
Cufto ubola si u centar Lucija uziva sa tatom u bazenu
Pticice Anci se snalazi, hoce zenska onosto ona voli cupavica nasladja
ja sam u pauzi izmedju gostiju,mm iako puni 31 slavi kao da je 12ti ali ja volim druzenje i zajednicke trenutke Ne izlazimo iz kuce, osim do prodavnice i to ekspresno cinimo.
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
SladZo srecan rodjendan tm!
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
Sladzo sretan vam rodjendan
Emili svima nama naidje los period, kad se osecamo kao izduvan balon , ali videces da ce i to proci,
Duci je prava dusa mala
Emili svima nama naidje los period, kad se osecamo kao izduvan balon , ali videces da ce i to proci,
Duci je prava dusa mala
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Teta Leptirko,mlađahna curice, potpisujem tvoju reč upućenu Emili, a zahvaljujem na lepim rečima za moju decu.leptirko82 ::Ohooooj, Emilie, uspori malo.emilie ::dobar dan.dobila sam,bas sam bljak ..place mi se ,a ne mogu ,mala je pored mene.sa muzem nemam komunikaciju uopste...tako da ce najverovatnije slediti razvod.
Normalno je da naiđeš na problem u braku, ali ne treba se odmah razvoditi čim naiđeš na prvu prepreku. Ako je to nesšto konstantno, ako ima još milion drugih problema, ok, onda sam i ja za razvod. Nismo rođeni da trpimo bilo šta!
Pariz, nikako da ti kažem da ti je avatar neodoljiv!
bubi-redovan je koliko ga mi redovno posle obroka postavimo-i uvek obavi.Sednem pored njega,poigra se sa nečim, i čovek mi pruža ruke kad obavi.bubi80 ::
Bravo za akciju zvanu bazen-ovu tropsku vrelinu je nemoguće preživeti drugačija...eto,kad am i ja -klimomrzac morala večeras da uključim...da bi bilo udobnijeg spavanja...
Ljubim ti zlatnu decu!
Neka ga...pusti ga..uvek će i biti takoSladZanaPG ::
isto!! Nek mu je srećan prelazak u tinejdž grupu:aa2:bubi80 ::SladZo srecan rodjendan tm!
hany ::
Duci je prava dusa mala
uh, koliko je lakše sa kompa pisati...
Nego moram da se pohvalim....
IVONA MI PROHODALA:aa52:
učinila je to kod bake,pustivši se na neka tri koraka.
Cure,uživajte,od sutra veče zahlađenje...za stepen ipo
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Ooooo dje ste zene?!
Sta radite po ovoj vrucini?
SlaDZo zeno hahahahaha Dobro se VRNULA kuci svojoj i nama Srecan rodjus muzicu.
Cufta u BAK fazi. Eto novoog naziva za apsolutni nerad - BAK faza.
Bak si ubola sedmicu?
Biksaco znaci jos malo pa zajednicki uz. bas se radujem.
Siz bicu na Mljetu 12 dana. Svakako planiram do Makarske, samo ne znam tacno kad. Resila i da "skoknem" do Korcule. Volela bi da se vidimo.
Metice srce moje uzivaj i sitno brojimo do VELIKE BETE:aa7:
Hany odlican ti biser godine. Slicne izjave je imao i moj deka koji je zamal` 100 uzeo. U 96. je rekao na moju ponudu da popije Brufen jer ga je zabolela glava pa se cudio kako, zasto...nikada ga nije bolela:"Neka, Mima, necu da se navikavam." I nije popio ,koji lik!
Leptirko zao mi je sto necete uspeti otici negde. A sledece godine necete moci jer cete imati malu bebu:aa:
Mala, avatar je zaista neodoljiv! Jos malo i stize tata. Uzivate preko dana kod bake. Pozdravi roditelje puno a decu...znas valjda!
Cicsas mila dosla si:aa2: Ali vidim nova putovanja na pomolu. Divno. Oboje ste spremni za i jedva cekam, jedva cekam:aa15:
Ptico def LETOVANJE!!!!
Emili polako, bez zurbe.
Bubi zamisljam koja je to akcija na bazenu....jupiiiiiiiiiiiii
Mi standardno bazen i od juce u kombinaciji sa Drinom. Vec sam rekla nekim zenama da je Anu video trener iz BG kako pliva pa se jako zainteresovao za nju, ali je neizvodljivo da tri puta nedeljno dolazim u BG i materijalno i fizicki. Pa postoji sansa da od oktobra trenira plivanje u Banji Koviljaci. Videcemo.
Evo Ancice plivacice. Neustrasiva:D Ne obracajte paznju na moju malu psovku.
Sta radite po ovoj vrucini?
SlaDZo zeno hahahahaha Dobro se VRNULA kuci svojoj i nama Srecan rodjus muzicu.
Cufta u BAK fazi. Eto novoog naziva za apsolutni nerad - BAK faza.
Bak si ubola sedmicu?
Biksaco znaci jos malo pa zajednicki uz. bas se radujem.
Siz bicu na Mljetu 12 dana. Svakako planiram do Makarske, samo ne znam tacno kad. Resila i da "skoknem" do Korcule. Volela bi da se vidimo.
Metice srce moje uzivaj i sitno brojimo do VELIKE BETE:aa7:
Hany odlican ti biser godine. Slicne izjave je imao i moj deka koji je zamal` 100 uzeo. U 96. je rekao na moju ponudu da popije Brufen jer ga je zabolela glava pa se cudio kako, zasto...nikada ga nije bolela:"Neka, Mima, necu da se navikavam." I nije popio ,koji lik!
Leptirko zao mi je sto necete uspeti otici negde. A sledece godine necete moci jer cete imati malu bebu:aa:
Mala, avatar je zaista neodoljiv! Jos malo i stize tata. Uzivate preko dana kod bake. Pozdravi roditelje puno a decu...znas valjda!
Cicsas mila dosla si:aa2: Ali vidim nova putovanja na pomolu. Divno. Oboje ste spremni za i jedva cekam, jedva cekam:aa15:
Ptico def LETOVANJE!!!!
Emili polako, bez zurbe.
Bubi zamisljam koja je to akcija na bazenu....jupiiiiiiiiiiiii
Mi standardno bazen i od juce u kombinaciji sa Drinom. Vec sam rekla nekim zenama da je Anu video trener iz BG kako pliva pa se jako zainteresovao za nju, ali je neizvodljivo da tri puta nedeljno dolazim u BG i materijalno i fizicki. Pa postoji sansa da od oktobra trenira plivanje u Banji Koviljaci. Videcemo.
Evo Ancice plivacice. Neustrasiva:D Ne obracajte paznju na moju malu psovku.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Ivona prohodala jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:aa15:
Bravo mila curice, BRAVO!!!!
Mala divno,bas sam srecna. sada samo trk za decom, Joj kada krenu svako na svoju stranu hahahahahahahaha:aa15:
Bravo mila curice, BRAVO!!!!
Mala divno,bas sam srecna. sada samo trk za decom, Joj kada krenu svako na svoju stranu hahahahahahahaha:aa15:
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
nisam imala ton, ali slikom sam oduševljena!!
ali kad moja sestra Mima ubaci svoje vito telo u bazen...
ali kad moja sestra Mima ubaci svoje vito telo u bazen...
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Mima deda je vrh
Anci bravooo odusevila si me
Anci bravooo odusevila si me
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Dobro vece devojke,
ne stizem sve da procitam a tek ponesto zapamtim, tako da ne zamerite sto nekoga necu pomenuti...
Bravo Iv za prve samostalne korake
Svim devojkama koje ulaze u postupak ili cekaju betu da budu stopostotno uspesni.
Bravo za devojke koje su odmorile i napunile baterije ali i one vrednice...Poljubac za klince koji uzivaju na bazenima ali i one koji se hlade na druge nacine...
Emili da resite probleme i uzivate.
Ljubimo vas puno sve!
ne stizem sve da procitam a tek ponesto zapamtim, tako da ne zamerite sto nekoga necu pomenuti...
Bravo Iv za prve samostalne korake
Svim devojkama koje ulaze u postupak ili cekaju betu da budu stopostotno uspesni.
Bravo za devojke koje su odmorile i napunile baterije ali i one vrednice...Poljubac za klince koji uzivaju na bazenima ali i one koji se hlade na druge nacine...
Emili da resite probleme i uzivate.
Ljubimo vas puno sve!
pcelica- Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011
ancice,bravo plivacice jao zene,bas mi je naisao los period.par dana sam bila se sklonila od njega,jer se zalio na umor.i rekoh ajd sklonicu se.jer ima jako naporan posao.i vratih se,isti je.ne provodi vreme sa malom.i kad je kuci,nervozan je.mnoge stvari u vezi njega cujem od sveki ,ne od svog supruga...ne ume kao nekad...nadam se da ce sve ovo proci ,ja ga volim.ne sumnjam ni u njegovu ljubav,ali ovo mi sve psihicki smeta
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Drugari hvala u ime mm
Ivona prohodala i to kod bake
Anci delfinko nasa
Sjutra opet u rudnik i to na 42
Ivona prohodala i to kod bake
Anci delfinko nasa
Sjutra opet u rudnik i to na 42
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Samo da mahnem u julu I sve vas izljubim u fulu!
http://tinypic.com/r/eqb5hx/5
https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/xptx0z.jpg" />
http://tinypic.com/r/2irpxmp/5
http://tinypic.com/r/eqb5hx/5
https://2img.net/h/oi40.tinypic.com/xptx0z.jpg" />
http://tinypic.com/r/2irpxmp/5
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Samo da vam mahnem. Vratih se danas iz banje. Tamo je iva vrucina bila prilucno podnosljiva. Ili meni vrucine jednostavno ne smetaju
Mm cekica na aerodromu neki 6. sat zbog otkazanog leta i tako...
Samo da o sutra sleti lepo u Beograd, a to koliko ce da kasni uopste nije vazno
Sad moram da spavam, svasta nesto danas sebi natovarih
Laku noc i lepe snove zelim
Mm cekica na aerodromu neki 6. sat zbog otkazanog leta i tako...
Samo da o sutra sleti lepo u Beograd, a to koliko ce da kasni uopste nije vazno
Sad moram da spavam, svasta nesto danas sebi natovarih
Laku noc i lepe snove zelim
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Gramatika,bebica ti je med medeni
emilie- Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013
Mah i od mene i probacu da vas pohvatam koliko sam upamtila u ove stine sate!
Bravo za Iv i prohodavanje! Mama, verujem da ces uskoro imati savrsenu liniju!
Maus, bravo za Anchi plivacicu! Navijam i ja da od nje jednog dana postane svetska sampionka!
Grama, sin ti je secer pravi, jedva uspeh da vidim slicice!
SladZo, srecan rodjendan tm-u, on i mm su rodjeni istog dana, samo je moj stariji 10 godina!
Ljiljo, sutra stize muzic, superica! Verujem da si mu se uzelela i ti ali verujem da i MIlutin jedva ceka da se vrati. Ne pustajte ga vise da skita!
NEsto sam jos nekom htela da kazem... ali.. ne znam vise nista.
Mi u Sbanji, danas se moji kuvaju ovde a mi uzivali u hladovini i radovali se sto smo izbegli BG u pravo vreme. Sad je vec hladno, ja navukla pidzame za jesen, a pokrivamo se cebetom, jer je nocu ispod 20 stepeni. MIlina!
Danas (sad vec juce) smo slavili rodjendan mm-a, moji mu spremili iznenadjenje sa tortom i svecicama, omasili godine, stavili 40 umesto 41, a ovaj moj nije ni skontao, kao - pa sta sad punim 40! Jedva ga ubedismo da ima godinu dana vise! Danas nam je i prva a peta godisnjica braka bila a mi smo skitali i bili na nekoj slavi ceo dan, uzivali u hladovini i dobroj hrani!
Odoh da uspavljujem decu, posto se muz vec uspavao!
Bravo za Iv i prohodavanje! Mama, verujem da ces uskoro imati savrsenu liniju!
Maus, bravo za Anchi plivacicu! Navijam i ja da od nje jednog dana postane svetska sampionka!
Grama, sin ti je secer pravi, jedva uspeh da vidim slicice!
SladZo, srecan rodjendan tm-u, on i mm su rodjeni istog dana, samo je moj stariji 10 godina!
Ljiljo, sutra stize muzic, superica! Verujem da si mu se uzelela i ti ali verujem da i MIlutin jedva ceka da se vrati. Ne pustajte ga vise da skita!
NEsto sam jos nekom htela da kazem... ali.. ne znam vise nista.
Mi u Sbanji, danas se moji kuvaju ovde a mi uzivali u hladovini i radovali se sto smo izbegli BG u pravo vreme. Sad je vec hladno, ja navukla pidzame za jesen, a pokrivamo se cebetom, jer je nocu ispod 20 stepeni. MIlina!
Danas (sad vec juce) smo slavili rodjendan mm-a, moji mu spremili iznenadjenje sa tortom i svecicama, omasili godine, stavili 40 umesto 41, a ovaj moj nije ni skontao, kao - pa sta sad punim 40! Jedva ga ubedismo da ima godinu dana vise! Danas nam je i prva a peta godisnjica braka bila a mi smo skitali i bili na nekoj slavi ceo dan, uzivali u hladovini i dobroj hrani!
Odoh da uspavljujem decu, posto se muz vec uspavao!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jutro, Jutra!
Kako ste, devojke? Ja na poslu, da vas pozdravim dok svi pijuckaju kafu i čituckaju novinske članke.
Malo sam radila "domaći".
Lili, tm će biti sasvim dobro, i on jedva čeka da te zagrli.
KoMetaK, jutros sam mislila na tebe i računala kad vadiš betu.
Bak, kako ti preživljavaš ove vrućine?
Grama, Đurađ je pre pre presladak!
Ljubac i poz svoj dečici: Ani (našoj maloj talentovanoj plivačici), prohodalim Zvezdanićima, Luciji (čija se mama danas možda uspavala ) , Mini i Andreju (a gde nam je Daca?), BataKu i Tei, čiju mamu takođe slabo viđam ovih dana, i svim svim ostalima:
Kako ste, devojke? Ja na poslu, da vas pozdravim dok svi pijuckaju kafu i čituckaju novinske članke.
Malo sam radila "domaći".
Cicsa, drago mi je da čitam da ste se nauživali, a sad samo napred! Iskoristite tu pozitivnu energijucicsa80 ::Dobro vece, ja stigla!
Odakle da krenem... ovo mi je bio najlepsi odmor do sada. Ugojila sam se (mama bi rekla glacnula) , uzivala sa prijateljima i njihovom decom, zakljucila da je ljubicica spreman kao zapeta puska za (i to bas takvo guzavo koje nema mira)
Bravo za zvezdanu princezu Iv!!!!dr mali pariz ::
Nego moram da se pohvalim....
IVONA MI PROHODALA:aa52:
učinila je to kod bake,pustivši se na neka tri koraka.
Kod nas je ipak otopljenje za taj stepen ipo.dr mali pariz ::
Cure,uživajte,od sutra veče zahlađenje...za stepen ipo
Pa npr, mm i ja smo juče maštali kako ćemo u Pragu zateći sneg i led, i uživati!!! Bilo je lepše od rashlađenja.maus ::Sta radite po ovoj vrucini?
Lili, tm će biti sasvim dobro, i on jedva čeka da te zagrli.
KoMetaK, jutros sam mislila na tebe i računala kad vadiš betu.
Bak, kako ti preživljavaš ove vrućine?
Grama, Đurađ je pre pre presladak!
Ljubac i poz svoj dečici: Ani (našoj maloj talentovanoj plivačici), prohodalim Zvezdanićima, Luciji (čija se mama danas možda uspavala ) , Mini i Andreju (a gde nam je Daca?), BataKu i Tei, čiju mamu takođe slabo viđam ovih dana, i svim svim ostalima:
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Dobro jutro sada vec od kuci.
Stigli juce , od mora nastavili jos dva dana u Ohridu ..odmorili se nauzivali ,sutra krecem na posao a danas treba da se srede milion stavri
Koliko sam uspevala pratila sam vas preko telefona
Kometa mila
Ivona je prohodala
Bak i Cufta ...u fazi
Anci plivacica a pcovku nisam cula
Svim muzevima srecan rogendan
Ptica krece na odmoru..lepo se provedite
Grama ima
Lyli danas stize muz eto izdrazala si
mala i tm na moru nije lako verujem da mu nedostajete i pored silnih obaveza koja ima sa decom.
Emili
A medo uziva sa decicom
Sad jos samo kaficu da popijemo i da se pustim u akciju.....
i evo jedne slicice sa mora ...da vidite nase uzivanje
[img][/img]
Stigli juce , od mora nastavili jos dva dana u Ohridu ..odmorili se nauzivali ,sutra krecem na posao a danas treba da se srede milion stavri
Koliko sam uspevala pratila sam vas preko telefona
Kometa mila
Ivona je prohodala
Bak i Cufta ...u fazi
Anci plivacica a pcovku nisam cula
Svim muzevima srecan rogendan
Ptica krece na odmoru..lepo se provedite
Grama ima
Lyli danas stize muz eto izdrazala si
mala i tm na moru nije lako verujem da mu nedostajete i pored silnih obaveza koja ima sa decom.
Emili
A medo uziva sa decicom
Sad jos samo kaficu da popijemo i da se pustim u akciju.....
i evo jedne slicice sa mora ...da vidite nase uzivanje
[img][/img]
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
A evo i kaficeeee
[img][/img]
[img][/img]
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
SladZanaPG ::
Niny kako je kuca?
Dobro je, mazila sam i pazila nju i mm naizmenično za vikend
Bravo za Ivonu lepoticu malu
Grama, divan je tvoj dečak
Maus, Ana je prava plivacica
Sladjo i Meta, srećan rođendan vašim muževima i nadam se da ste lepo proslavili
Hany
Meta, divan ti je avatar
Niny- Broj poruka : 3309
Datum upisa : 16.02.2011
A i Caci stigla!!! Kad vas vidim na ovoj sličici kako uživate, e baš mi se ide na more, pa nek je i vruće!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Tu je Daca al ne stize..oprosticete mi..nadam se..znate da vas volemmm i da vas citam..u subotu smo opet slavili Mini rodjus..ovaj put za nase oi njene drugare..bilo je divno..najlepsi rodjus do sada..slike cim stignem..mm je porebacio to sve na kompjuter ali mi u kuc ne ulazimo po ovim vrucinama, tek posle 20h a onda brzinsko kupanje i hrtanjenje i spavanjac..danas su posli u vrtic..Andrej je malo negodovao jer nije isao mesecima ali Mina je bila bas srecna..jedino sto mislim da Andreju opet krece uvo..ODLEEEEPIIIICU majke mi od toga..videcemo ovih dana da ga odvedemo na kontrolou..nisam ga vodila jer je sve bilo super evo tacno mesec dana..bas sam se skenjala nocas kad je poceo da cvili..ali sta nam je tu nam je..
BRAVO za nove hodace Dusana iIvonu..bravo, bravoooooo
Bravo za Anu buducu sampionku u plivanju..
Bravo za Metu buducu trudnicu..samo se ti pokrivaj, cuvaj mi tu decu
Bravo za caci i Marka i brckanje u moru...
Bravo i za Lzlzinog muza...nadam se da ste vec zagrljeni
Bravo za Bubi i njen medeni trojac na bazenu
Bravo za Anu ticinu, sarmerku malu...
Bravo za sve vas...udavih al evo nadjoh i vremena i inspiracije..devojke sve vas ljubim mnogo, citam skorosvaki dan a slike stizu uskoroobecavam
I nakraju ljubac za Luciju kupacicu malu,prediiiiiivna je..definitivno je hocu za snaju..cujes Cufta kraljice moja lepa:12a:
BRAVO za nove hodace Dusana iIvonu..bravo, bravoooooo
Bravo za Anu buducu sampionku u plivanju..
Bravo za Metu buducu trudnicu..samo se ti pokrivaj, cuvaj mi tu decu
Bravo za caci i Marka i brckanje u moru...
Bravo i za Lzlzinog muza...nadam se da ste vec zagrljeni
Bravo za Bubi i njen medeni trojac na bazenu
Bravo za Anu ticinu, sarmerku malu...
Bravo za sve vas...udavih al evo nadjoh i vremena i inspiracije..devojke sve vas ljubim mnogo, citam skorosvaki dan a slike stizu uskoroobecavam
I nakraju ljubac za Luciju kupacicu malu,prediiiiiivna je..definitivno je hocu za snaju..cujes Cufta kraljice moja lepa:12a:
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
E da Meti zaboravih reci..da sam odlepila na avatar..bukvalno:12b:
I jos za Metu- draga, zvala ja tebe ono vece..proverila u telefonu da li sam luda ili nisam..i nisam..stoji da sam te zvala tacno u 20.00h..i yao mi sto te ne navata..da mayim mrve..ali bolje neka malo porastu pa cu da im onda radim sto i ti mojim indijancimaaaaa:lol!:
Dobro jutro!
Raspametiše me slike predivne dečice!!!
Od bebica, preko malih hodalica, do hrabrih plivača!!!
Maus, ljubim te u rečenicu mudru o sledećem letu!!!
Lilya, izdrži još mali i ljubi mi tigrića!
Žene lepe, pozdravljam vas sve!!!
Raspametiše me slike predivne dečice!!!
Od bebica, preko malih hodalica, do hrabrih plivača!!!
Maus, ljubim te u rečenicu mudru o sledećem letu!!!
Lilya, izdrži još mali i ljubi mi tigrića!
Žene lepe, pozdravljam vas sve!!!
leptirko82- Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013
Strana 20 od 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 20 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|