KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 25 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od medolino 18/6/2013, 14:29

Samo da gas pozdravimo ja I medolino has. Javice se on a kasnije. Ljubimo gas. Trenutno she obucavamo za tablet :-)
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 25 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od missile 18/6/2013, 14:32

BRAVO!!!! Poljubi Medu u ime svih nas!!! poljubac
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od heart84 18/6/2013, 14:34

Medo mislimo na tebe draga poljubcipoljubcipoljubci
heart84
heart84

Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 18/6/2013, 14:36

zagrljaj
Medolino srca
Nemam rijechi da opishem koliko silno zhelim da se uskoro oporavish.
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 18/6/2013, 14:38

Medena nasa zagrljaj
Svi te grlimo i mislimo na tebe i navijamo da ti sto pre bude dobro i da sve ovo prodje.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 18/6/2013, 14:57

medo mislim na tebe jako.zelim ti brz oporavak

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 18/6/2013, 15:20

Meeedoooooo, idemo! Idemo dalje, i jos dalje!!!

Miss, u povratku sam naisla na piljarnicu i kupila kilo tresnji koje sam do autobuske stanice uz put pojela. posle sam prvi put pila vodu iz cisterne, one sto je stavljaju u vrelim danima. Sto je to dobra stvar! Zalila sam glavu, ruke, napila se vode....sto je bilo lepooooo......
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 18/6/2013, 15:25

Medo draga saljem ti pozdrave i snagu iz PG ljubav
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 18/6/2013, 15:36

Drugari hvala na lijepim rijecima,Flok pozdravlja av av Very Happy

Lilya draga,sigurna sam da ce brzo proci i da nije nista ozbiljno cmoka

Twinsi bravo za brckanje,ja cu sjutra nadam se igra a za sjutra 38 u hladu affraid
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 18/6/2013, 15:47

Dan cure ...i ovde jako vruce.....blago vama koj ste blizu moru ili nekom bazenu pa se brckate  yes
Tata je bolje ,jos je na intenzivnu ali bolje je....ako i sutra bude dobro prebacuju ga na odeljenju. Boze hvalati.
Medolino molim se za tebe i u mojim si mislima..... zelim ti da operacija sto lakse proge,da za kratko vreme sve ovo bude jedan ruzan san molitvamolitva
Jedno pitanjce na brzinu..... bila sam na clomifen ovog meseca 2x1oo mg. e sad nije da me boli stalno levi jajnik vec samo kad sednem osecam bol i kao neki pritisak......da zovem dr ili je to normalno. Bila sam ja i ranjie jednom na clomifenom ali 2x50..i nisam imala teskoca  zbunjen
doh sad da malo radim igra
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 18/6/2013, 16:30

Cai, supeeeer, uskoro tata ide kuci.  Caci radi ti posao zbog koga si pila Klomifen, pusti zvanja dr.... za sada. Ne deluje nista alarmantno
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 18/6/2013, 16:38

Ja da pozdravim Medolino, potpuno sam mislima s tobom, izdrži draga, sve će se ovo zvati juče! Ti si jedan veliki borac i junak naš, a mi šaljemo energiju koja će ti pomoći da se što pre oporaviš! Da operacija prodje najbolje moguće za tebe! Ljubim, grlim, mislim, mantram!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 18/6/2013, 17:24

Drugari moji,sedim u sobi na krevetu,gledam u cvece,cestitku I placem,suze same idu...hvala vam do neba,ostala Sam nema na poklon, mnogo Ste ucinili za mene. Tanjuska mi he ukljucila skajp,videle smo luku  a mateja je spavao...      hvala vam na tolikoj podrsci I zeljama upucenim za mene,vi Ste moja porodica,volim vas I Mislim na sve vas. u cetvrtak bi trebala da bude operacija..ceka me jos jedna bitka...samo da preguram sve ovo I  uskoro budem s mojim bebama... svima vam hvala od  srca. Jos uvek se ucim na ovom cudu pisati,pa nemojte zameriti ako IMA gresaka... ljubi vas vasa medolino puno,puno a trudnicu biksi posebno,koko moja neka tti trudnoca bude skolska I lagana. Daco,hvala ti na svakoj pomoci, tanjuska mila,hvala sto si mi dosla u posetu a ostalim kutanjkama Saljem poljupce
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 18/6/2013, 17:27

Meeeedooooo srcasrcasrca
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 18/6/2013, 17:37

eeee, MEDA je sa naaamaaaa. Bravo Medolino. U cetvrtak? Sto pre bude, pre ces biti sa tvojima - svima, ne samo bebama. Tamo kod kuce mnogima puno znacis.
    Navijacemo naravno i ovaj put
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od caci 18/6/2013, 17:38

Medolinooo   zagrljaj  uz tebe smo
Recicu opet da uskoro sve ovo bude samo jedan ruzan san   ljubavljubav
caci
caci

Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 18/6/2013, 17:47

Koliko mi je drago što si se javila, Medo, samo hrabro koračaj napred, dan po dan, ne razmotavaj loše filmove, nek ti dečica budu podstrek za prikupljanje energije. Mnogo mislimo na tebe i svaki dan ti šaljemo energiju, ne bilo kakvu, nego pravu, okrepljujuću, smirujuću, nasmejanu i punu lepih želja da brzo ozdraviš! Proćiće i ovaj period Medice, znam da traje i da jedva čekaš taj period, al proćiće, zvaće se lani, i samo ćemo se svi sećati kako si bila junačina, šta si sve prebrodila i preko svojih pleća prenela! Samo misli pozitivno, moraš tako, a i nema ništa od negativnih misli!yes yes yes yes yes Pred operaciju diši duboko, opet misli pozitivno, misli na svoju dečicu, porodicu, pa i nas, jer te volimo i podržavamo, misli kao da je ta operacija jedno putovanje, na kome ćeš preći prepreke, koje su ti postavljene! U najboljim si rukama, Džodić je kažu virtouz u svom poslu. Grlim te jako, pišem s brda s dola, nećeš ti zameriti, ali samo hrabro koračaj napred! Bićeš ti nama uskoro zdrava potpuno!

usne usne usne usne usne usne usne usne

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 18/6/2013, 18:04

Medo poljubacsrcasrcasrca
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 18/6/2013, 18:39

Ovaj meil sam uvek obozavala. Star je, i danas se ponovo pojavio

Poslije svakog leta piloti avio-prijevoznika ostave biljesku mehanicarima sa opisom problema, a pred slijedeci let mehanicari ostave odgovor sto su uradili. 

Zahtjev: Lijeva guma skoro treba biti zamjenjena.
Izvjestaj: Lijeva guma skoro zamjenjena.

Zahtjev: Nesto se otkvacilo u kabini.
Izvjestaj: Nesto smo zakvacili u kabini.

Zahtjev: Autopilot sam gubi visinu za po 200 stopa u minuti.
Izvjestaj: Nismo uspjeli ponoviti problem na zemlji.

Zahtjev: Tragovi curenja na lijevom stajnom trapu.
Izvjestaj: Tragovi obrisani.

Zahtjev: Zvuk iz DME instrumenta glasan da ne povjerujes.
Izvjestaj: Zvuk iz DME podesen na nivo u koji mozes povjerovati!

Zahtjev: IFF instrument neoperativan.
Izvjestaj: IFF instrument je uvijek neoperativan kad je iskljucen.

Zahtjev: Sumnjamo na pukotinu u staklu vjetrobrana.
Izvjestaj: Sumnjamo da ste u pravu.

Zahtjev: Nema motora broj 3
Izvjestaj: Vizualnim pregledom letjelice pronaden motor na lijevom krilu.

Zahtjev: Avion smijesno reagira na komande.
Izvjestaj: Avion upozoren da se uozbilji.

Zahtjev: Cudan zvuk iz instrument ploce, kao da neki patuljak udara cekicem.
Izvjestaj : Patuljku oduzet cekic.
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 18/6/2013, 19:10

Medena moja znas da te love i ljubim te puuuunooooo poljubacpoljubaccvet
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od HappyGirl 18/6/2013, 19:17

Medolino, Kutanjko naša cmoka Uz tebe smo i sve ćeš to pregurati i opet biti sa svojom porodicom srećna i radosna. Ljubim te i  molitva
HappyGirl
HappyGirl

Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 18/6/2013, 20:09

Meeeeeeeeeeeeeedooooooooooooooo cveće, sad kad znam da ces citati moram da kazem: Zamisljaj sebe zdravu, srecnu sa svojima u vasem domu, pokusaj da prizoves osecanje srece i dopusti mu da traje. Nasa glava je cudo i nasa svest je mnoooogo siroka. Ljubim te i od srca ti zelim da sve prodje sto lakse.
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 18/6/2013, 20:52

medo zelim ti da operacija u cetvrtak protekne u najbojem redu i da sve bude u redu i da sto pre dodjes kuci svojim malim pilicima koji te cekaju

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 18/6/2013, 20:52

O Medo, kako mi je drago sto si se javila.
Hrabrice nasa, sve ce ovo uskoro juce biti, a ti ces konacno moci da uzivas u svojim decacima i dragim ljudima. Mislimo na tebe i saljemo ti sve svoje pozitivne misli i zelje.

Toliko sam ponosna sto sam clan Kutak porodice. Zene drage, ovo sto mi ovde imamo, ova mala komuna, citava porodica, je neprocenjivo. Bogate smo mi zene sa Kutka yes
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ninche 18/6/2013, 21:24

Medo drzi se!!!! Moju rodicu je Dzodic operisao prije 5 -6 godina, i sve super, sve 5! Sigurno ce to sve da prodje, ja uopste ne sumnjam.  Drzim palceve za cetvrtak, jako, jako!!!! Pozdrav iz Sarajeva, i SAMO POZITIVNO!
Ninche
Ninche

Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 40 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu