KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 24 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od BiKsi :) 17/6/2013, 22:38

Maakki, uh, drži se draga, grlim.grljenje

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 24 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od dr mali pariz 17/6/2013, 22:48

Uh,Medo-svi smo uz tebe-draga mora se izdržati i izdržavati...život je čudo!
Hvala Daco na info.
Mima,fotka mi je diiivna!! Pored Vladete-meni Draganica najlepša-sija,brate,moraš cvoke za sunce da staviš Wink

moj dan...neću da se žalim,živi i zdravi smo.
laka vam noć
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 17/6/2013, 22:56

Vece jutra draga ff

Prvo da zagrlim nasu dragu Medolino i da joj kazem da mislim na nju molitva

Videcu sa njom(poslala sam joj sms ali mi jos uvek nije odgovorila) pa da sutra odem da je posetim,naravno i da joj prenesem sve vase zagrljaje,molitve,pozdrave!!!

Maakki,tuga draga,tuga... :no:Kod ovakvih stvari jednostavno covek ostane bez teksta Crying or Very sad

Caci,mila,nadam se da je tata vec sada bolje i srecan rodjendan draga love

Devojke koje se druzile u NS... Sta da vam kazem,DIVNE ste zene a i lepe love

Draganica,trudnica,lepa,slatka,bas mi deluje onako kao jedna dobrica osmeh srce

Maus,pocrnela jedna devojcica,luda kao struja(naravno u pozitivnom smislu),nadam se da nisi tamo brkala po kontejnERI lol!

Bojana,kako je Vladeta porastao,pravi deckonja Very Happy!!! A sto je lep love

Cicsa,mila dusa jedna,ko pahuljica mi je love

E ove druge devojke tj jednu ne poznajem :oops:a moguce da je Menora osmeh srce

Zavidim vam drage moje na druzenju yes

Tina,pa ona je pravi smajli angel!!! Osmeh zlata vredan sreca

Sto kaze Pari,utisak nedelje je njen pufnasti,mili,slatki,najiskreniji osmeh sreca

Drage,spomenute i nespomenute sve vas ljubim ljubav

P.S. Pih sto me nervijaru ovi sitni smajlici,ocoreh dok nadjoh i ovo malo sto sam postavila Mad
Tanja83
Tanja83

Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 17/6/2013, 23:13

Dobro vece Jutra!
Jucerasnji dan tj deo dana je bio fenomenalan. Upoznale smo Snezu Razz.  Bokica je za 5, ali Vladeta nemam reči . Nadja i Ana su prelsatke, Mina i Andrej sou zivi, Lastko ;)medenjak a Sofiju i Mitra smo ceskali i ja ih osetila Very Happy. Sta kazes Tanja, pahuljica? Laughing
Miss, u aprilu sam promenila friz, ovo sam ja.Wink
Tea je vrh na slici, samo da je ljubakas i milkis po tom vraticu.

Medo, draga, sigurno je tesko ali ce biti dobro! MORA! Nemoj da popustis i pokleknes pred ovim teskim iskusenjem. Izdrzi, imas zbog koga. srcemolitvamolitvamolitvamolitva

Veceras sam bila na godisnjem koncertu KUD-a "Sonja Marinkovic". Sve starosne grupe su  super igrale. Uzivala sam. Jutros me bocnuli za kontrolu kod endo, rezultati u sredu. Videcemo...
Laku noc i lepi snovi!
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/6/2013, 23:36

Ovčice, da te malo zaprašim i kažem da te volim, može?vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv vv

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 17/6/2013, 23:40

Maakki, samo da te zagrljaj
Cicsa, drzim palcheve za dobre rezultate. 
Djevojke d
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 17/6/2013, 23:49

Biksi, prihvatam sve-oberucke i obenoske lol!.
Sizolina usne, i ja se nadam da ce biti dobri. Znam samo da svaki problemcic ima resenje pa se vise ne uzbudjujem. Very Happy
Sad stvarno odoh da vidim jel imam neki poslati zivotic na FB. Laughing
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 17/6/2013, 23:53

Samo kaži, i to ću da ti šaljem, mislim životić!lol!

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 18/6/2013, 00:06

Evo i mene, i ja cu prvo da ljubim Medu za sto brze ozdravljenje!

Devojcice iz NS-a su ko seceri, ali ih Vlajko zasenio, a bogami i Dragance! osmeh srce:12a:Zao m ije sto nisam mogla i ja da doletim da vas stisnem. Ali, ko zna, mozda proletim i ja uskoro tamo, pa vas stisnem sve na okupu, bez Misa, Ane i Sneze. 

Teodorica je medenica prava, vec je pocela da se smeje smajli angelosmeh srce
Maaki, uh bre, drzi se! Naidje ponekad los poeriod, ali prodje i to. zagrljaj

Ljubim vas sve! ljubav
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 18/6/2013, 07:49

Ja nikako da predam iyvestaj sa druzenja-mi smo kasnili jer su se deca usapvala...pa sam ih i budila na kraju..ali opet dodjosmo tek u pet..odmah sam ih skontala..pun sto trudnica i dece..pokušali čak i karte da neplate na ulazu..htele da prodju sve kao trudnice...no no no:P:P:Pa o tome neće da pišu:lol!:..Sve su mi preslatke..prepoznala sam odmah Maus...pa naravno i sestru joj, pa Bojanu i Vladetu..a onda Ivanu, Draganu i njenu joj sestru i Menoru..upoznah tada..i naravno divnog Rastka..Ana i Nadja velikeeeee i leeeeepe devojke...probala sam da sednem..ali sve se uglavnom završilo na probanju..Mina i Andrej su bili kao i uvek..veseli..vijali devojke, pa se ljuljali, pa hoce kokice, pa hoce kukuruz..ali nece ja da im drzim nego oni..a kukuruz topao, pa ga ladili u prasini sa kamencicima..pa se peli na neke kanape..pa se prskali vodom sa drugom decom, na česmama..pa sam morala da ih presvlačim..i eto..prodje druzenje..a ja uspela dva pitanja da postavim dragani i na dva da odgovorim..uzas...ali bice prilika i vremena..sve su tako nasmejane , lepe i fine..prave sugradjanke..lol!
Maus hvala na poklonima..smajli vec odavno namiguje sa frizidera..osmeh srce
Hvala vam devojke..bilo mi je lepo..ali maloooo bre
Medo mislimo jako, stiskam i ljubim jos jace..molim se najjače:qq:molitvamolitvamolitvamolitvamolitvamolitva
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 18/6/2013, 07:51

Teodora..stvarno si bebelica medenica neodoljiva...neodoljiv osmeh..pravo bogatstvo mama imaš...i ajde izlazi iz tmurnih faza...osmeh na lice uz ova dva lepotana:aa29:srcesrce
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 18/6/2013, 08:22

Tinche ::

Junska topla jutra stizu svuda - Page 24 196435_10201233599663031_2057229951_n

Jaooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! GUZICA! Eto sta je guzica nad guzicama!
Morala sam prvo ovo da prokomentarisem pa cu dalje.
G U Z I C A!!!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 18/6/2013, 08:26

A sad dobro jutro dobre zene!
Mere kafenzi?

kafa photo: crna kafa 125797_61812341_jutarnjakafa.jpg
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 18/6/2013, 08:40

MarijaPG ::Flok i novi zid Very Happy

Junska topla jutra stizu svuda - Page 24 7eol

Odlicna boja zida Marija! Ali Flok...koji car majko mila, kako on uziva. Mnogo je lep.

twinsi ::

Kod nas počele vrućine jedva dočekane. Obožavam ljeto! Vikend proveli u Budvi , iskupali se i nabacili malo boje. Klinci su uživali, ma milina ih bilo gledati. Nema gužve, a more čisto i toplo.

Super za lepo provedeni vikend. I za kupanjac. I mi smo zapoceli sezonu kupanja i pocrneli ki da smo bili na morETU.

bak ::

Vidim da ste se druzile, bas zavidim, ja sam imala plan da banem iznenada, al mi je auto kod majstora, pa mi se izjalovilo. Ima dana yes

To bi bio VR`hahahahahahahahaha Bas bi nas sve iznenadila.

lilya ::

Ja nako nako, pile tetkino se i dalje ne oslanja na levu nogu, samo neka briga Sad

jbg...si pitala seku za prehladu, jel bio prehladjen pre toga? 
Kako Milutin?

Tanja83 ::Maus,pocrnela jedna devojcica,luda kao struja(naravno u pozitivnom smislu),nadam se da nisi tamo brkala po kontejnERI lol!

Nisam! U svaki sam zavirila ali prazni bejahu...steta!

cicsa80 ::

Veceras sam bila na godisnjem koncertu KUD-a "Sonja Marinkovic". Sve starosne grupe su  super igrale. Uzivala sam. Jutros me bocnuli za kontrolu kod endo, rezultati u sredu. Videcemo...
Laku noc i lepi snovi!

Bas lepo za odlican provod.
Drzim fige za sredu i da rezultati budu odlicni.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 18/6/2013, 08:48

Morala sam da posaljem poruku jer ne mogu da pisem sve u Cicsinom tekstu.

Maaki zao mi je drugarice...strasno!

Miss dje si zeno lepa?

Mala kako podnosite vrucinu? Kada palite za SK?

Bubi a ti  i decica? Jel imate gde da se razladite?

Meta uzivaj sa muzicem.

Bakisa kod tebe ladovinka. I sto bi isla u stan. Budi preko leta kod mame.

Tanja zaboravih napisati da danas pozdravis Medu.

Daco kako je muzic? Jel se otkocio? A Andrej, nadam se da je sada sve ok. 

Cufto kada ides na odmor?

Bjanka neka je srecan postupak tvom bratu i snajki. Za procenat ne znam.

Shiz ff

U Lo vrelo vec od samog jutra.
Juce bili na bazenu. Super je voda, bas smo se iskupali. I icicemo celu sdmicu. Drina je jos hladna. Kazu samo 17 stepeni. Sacekacemo jos malo.
Ljubim vas sve!
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 18/6/2013, 09:00

ju huuuu......dobro vam jutro ovo vruce. Odoh do poste...sve ove akcije da platim...vec dooosta kasnim
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 18/6/2013, 10:04

Jutro drugari ff

Nemam puno vremena idem decu da sredjujem i da im dam dorucak

Kopiram post o Medi koji sam napisala na akciji

Cula sam se sa Medom!!! Pitala sam je da li joj danas neko od njenih dolazi u posetu da im ja ne smetam ako bi otisla da je vidim!  Kaze mi,citiram: "Dodji slobodno ako mozes,sama sam,rekla sam mojima da danas ne dolaze,bolje da budu sa bebama,da paze na njih jer ja mogu sama"! Joj majko moja,kada sam ovo procitala suze su same krenule Junska topla jutra stizu svuda - Page 24 Icon_cry... Zamisljam je samu,tuznu,uplasenu, u sobi bez klime i u mislima o svojim bebama i strahu za svoj zivot daleko od svojih najmilijih Junska topla jutra stizu svuda - Page 24 Icon_cry

Zelim da joj bar danasnji dan ucinim malo veselijim 

Rekla mi je da je vrlo moguce da ce sutra biti na programu...

Pozdravicu je od svih vas i preneti joj pozdrave
Tanja83
Tanja83

Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 18/6/2013, 10:20

Jutro zene, da se nadovezem na Tanjinu poruku, josh nam samo malo novaca nedostaje za ono shto smo odabrale za Medolino, hajde da se uplati, i najmanja suma je dobrodoshla.
cvet
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 18/6/2013, 10:32

Ja sam najviše kasnila sa uplatama, gotovo. sada pijem kafu u nekom kafiću u centru grada što nisam radila gooooodinama
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 18/6/2013, 10:34

Tanja bas sam se rastuzila zbog mede isto je zamisljam uplasenu.Puno je pozdravi iako ne zna za mene.Divno je sto ces moci da je posetis
Maaki zao mi je drugarice tako je mlada.
Maus mi cemo se ovo leto rashladjivati u bazenu a imamo i kanal.Spremamo se vec danas.
Ne zapamtih puno al vas sve stiskam.
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 18/6/2013, 11:04

Dan, Jutra!!!!

Imam vremena koliko da vas pozdravim. Prošetah malo temama, pauza mi gotova, odoh nazad da prionem na društveno-koristan rad!

Ćufto, ne mogu a da ne primetim da bih se menjala s tobom - ti radi, a ja da pijuckam espresso. Very Happy

Medo, uz tebe smo!!!!!

Devojke, poljubac
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 18/6/2013, 11:24

cao Laughing bas je toplo vani...za 2 dana mi je rodjendan sreca    jos uvek ne mogu da verujem ...nocas idem u shopping.da kupim jednu dugu haljinu za svaki dan...malo se razmisljam izmedju crne  i pink Rolling Eyes   svidja mi se pink,ali imam milion pink stvari ...kako je Medolina?nisam upucena ,kroz st aona prolazi?ja se izvinjavam sto pitam,ali me jako zanima ...
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 18/6/2013, 11:37

Emilie...ja sam uvek za pink...malo zivota u ormanu nikad nije na odmet..a i rođendan ti je..nećeš valjda crnu:lol!:
medolino je devojka koja je nakon uspešne VTO i rodjena dva sina u februaru mesecu, otkrila karcinom štitaste žlezde..prošla operaciju, ali je tumor metastazirao pa je sad očekuje, još jedna velika operacija u Bg..možda vec sutra..eto tuga velika..aliona je još veći borac pa će uspeti u ovoj bitci:qq:molitvamolitvamolitvamolitva
dacans
dacans

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 18/6/2013, 11:40

Samo da mahnem.

Rekoh vec Tanji da nam pozdravi Medu i prenese joj nase zelje i podrsku.
Caci, kako je tata?

Marijam ne rekoh ti da je Flok jako sladak :12a:I boja je lepa yes

Misice, kaze mi sestra da su i njoj rekli da je mozda od toga. Dali su mu neki lekic pa za dve nedelje da vadi krv ako ne prodje. Ijaoj, bas se brinemo. Mama ce da mi odlepi. Najgore je sto smo daleko i ni ne znamo tacno sta se desava. Uh...

Ajde odo, da zanimam glavu nekim poslom...
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od emilie 18/6/2013, 14:04

Daco,hvala na odgovoru...jao tuga velika...molim Boga da bude dobro.sigurno je jaka zena...muzevoj sestri su otkrili tumor na stitnoj zlezdi.i to Boga mi 2.operisala je to.evo je sada hvala Bogu radi .nastavlja dalje  ...iskreno se nadam da ce Medo biti dobro.da ce sve to prevazici i da ce sve ostati iza nje molitva  vec sam jednu haljinicu dobila ,nju cu da nosim kada izadjem sa dragim na veceru...sama,bez male.nesto mi se haljina ne uklapa sa kolicima Very Happy  a dugu haljinu zelim za svaki dan.idu vrucine,a ja volim duge haljine.opet cu nocas pogledati .
emilie
emilie

Broj poruka : 289
Godina : 32
Datum upisa : 16.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 40 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu