KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Junska topla jutra stizu svuda

+52
menora72
Republica
SannI-AlL
red
dragmilk
Dacaa
Ninche
ninica2
medolino
Tinche
cicsa80
zoxa
twinsi
emilie
Tanja83
Orline
fight&faith
Gramatika
dra00
KoMetaK
nina :)
Star77
bak
Botox
Vuchica
pcelica
plavaptica
bobica83
korpica
dr mali pariz
dacans
Bjanka
cufta
filipa.panko
djole42
HappyGirl
LaFolie
bubi80
MAAKKI
Simona
BiKsi :)
Ema78
Shizika
Mirjana
lilya
missile
Sofka
caci
maus
hany
SladZana
heart84
56 posters

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 20 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od lilya 14/6/2013, 15:43

Zaboravih da pribelezim PAPA nalaz koji je kasnio, ali je OK, II grupa. Vidimo se cika Nenadic i ja sledece godine u ovo vreme. Dovidjenja, prijatno.

Danas boli glava, sve mi tesko, glava i ramena najteza, a i na dusi neki teret. Stiglo me sta li...
Da ne mracim bez potrebe.
Ajd zive bile...
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Junska topla jutra stizu svuda - Page 20 Empty Re: Junska topla jutra stizu svuda

Počalji od Mirjana 14/6/2013, 19:07

cufta ::Mirka i ne pusis i mrsava....a ja sve obrnuto No

Sve sam to batalila Wink  a onda shvatila da mi lice više nije lepo kao kad sam bucka, da mi (.)(.) nisu više tako zategnute. Kad se dekoltiram, mesto (.)(.) u prvi plan iskaču rebra o.O Al zato d.pe imam za dve žene Wink  Toga mi nikad ne fali
Junska topla jutra stizu svuda - Page 20 1001177_545028502203087_2049996193_n
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 14/6/2013, 19:15

Lili, bravo. Vidim po broju javljanja da smo svi nesto manje-vise bez veze. Dodje takvo vreme, pa i to prodje.
  Mirka, doope je jako vazno, ne valja ga nemati. Sise nikada nikakve nisam ni imala tako mi ta tvoja rebra  izgledaju kao nedostizan cilj
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/6/2013, 20:06

Liliya, samo da se protrljam o tebe, da ti ulijem malo dobre energije, da se što pre podigneš! Naidju i takvi dani, ako možeš, isplači se, korisno je uvek.

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 14/6/2013, 22:08

Sad udjoh u stan pa samo da raportiram
1. Andrej na kontroli danas...o plakanju necu, jer necu da vas opet potresam...a ni sebe..rana je dobro, zatvorena je..ono sto nije dobro je sto je opet poceo sekret da se skuplj..kaze dr da na more ne idemo bez Panklava..da puno roni na moru..pa ako i povraca slajm u tom bolje:cry:Rolling Eyes a posle mora uradimo timpanometriju, da vidimo sluh..i ukoliko bude ovakva situacija ide na operaciju da mu ugrade cevcicu:no:No
2. Mina danas imala zavrsnu priredbu..i to sa starijom grupom ..ona je tu bas bas najmladja..6 meseci od prve sledece devojcice..i sta da vam kazem..osim da je bila divna, bozanstvena..recitovala je sa drugarima..pa malo izigravala cvetic u predstavi..pa gusara..bas me je razgalila..i naterala suze na oci..pa tako mi je brzo porasla..posle smo nas nekoliko mama otisle sa decom u zivot i evo sad smo dosel..ona pokosenalegla u krevet..dobila je i radne listove koje su radili pa da to preko raspusta i dalje zavrsavamo..msm sigurno cemo ako se ja pitam:roll:Razz ima vremena za ucenje...sad ce da uziva...slike ako nekad uspem da prebacim stavicu ali nisu bas nesto...taja je slikao..ali ovog puta omasio dosta, kaze da je imao tremu:lol!: ( kao da je udavao Minu ..a ne gledao priredbu)
3. Meta sad kad procitah tvoj post setih se da sam videla juce tvoj propusten poziv ali da nisam uzvratila..draga molim te izvini..plizz..i saljem ti na pp Medin broj i ime...ljubim te i molim te izvini jos jednom:aa45:usneusne
4. sve ostale devojke ljubim..hvala sto mislite, hvala na podrsci..odoh da se izvrnem pored dece..bio ovo dug dan..a ja tek sad izula stikle..eeeeej..otupela sam sva vec
Laku noc drage zene:sleep:
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/6/2013, 22:29

Veče cure...pustara...
Pobegle da gledate Veče,a Very Happy
Daco- baš ste nagrabusili- želim vam dosta ronjanja na moru i odsustvo operacije...
Luci je boljr-odlično.
Mimiće-LJUBI MI svu tvoju decu-želim ti lood provod u KI,pa posle u NS.
Miss-umor,slabost i cigare...draga,baviš li se nekom fiz.aktivnošću?
Lilyo,a što si mi tužna??
Ljubim Roda trudnaju ,i držim palčeeve Medi. Uplatila danas,i kedva čekam da je neka od nas poseti!
Mi smo oki. Ništa novo- Ivona samo štone počne pričw da priča,a Suci se pušta sam...hoće čovek daa šeta sam. Odoh-već spava- smajliće nemam.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 14/6/2013, 23:19

OTKAD SE POJAVIO OVAJ FENSERAJ, JA NE MOGU S TELEFONA DA PIŠEM PP, DA STAVLJAM SMAJLIĆE, I PIŠEM VELIKA SLOVA, nEĆE drUKČIJE. EVO POKUŠAVAM, AL NEĆE  KATASTROFA. META, HOĆU U PONEDELJAK U ŠKOLICU, PISAĆU TI SMS U PONEDELJAK. ZA MEDU JE BILO I DANAS UPLATA, PA NEMOJ TAMO DA ŠTEDIŠ, KUPI NEŠTO DOBRO. AKO OSTANE PARA, KUPIĆEMO OVDE JOŠ NEŠTO, MOŽE I CVEĆE DA JOJ OPLEMENIMO SOBU U BOLNICI, A ZA VTO UPLAĆUJEMO POSEBNO. ĆUFTO, SVAKA TI ČAST, AL SAM MALO BOLJE, AKO SUTRA UJUTRO BUDE POTREBE URADIĆU KAKO SI MI REKLA. AL TI SI ME DANAS BAŠ SMIRILA, TAKO DA ZA SADA KULIRAM I MALO TRPIM. MADA STEŽE U GRUDIMA, KAO KAD SAM PRIMALA SUPREFACT. EPA AKO JE NEKA OVO USPELA DA PROČITA, SVAKA JOJ ČAST. AKO NIJE, SHVATAM POTPUNO, BEZVEZE SU VELIKA SLOVA, AL NEĆE DRUKČIJE.
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 14/6/2013, 23:23

O Daco bas bzvz, ljubim Andreja ljubav

Ja u haosu od posla. Pojavio mi se posle veštica svaki 2-3dan braon sekret,nekad manje nekad vise Rolling Eyes u ponedeljak sam kod gin pa cemo vidjeti sta je...

Ovdje je vec veceras pakao od vrucine.
 Sve vas d da sto prije prodju ovi bzvz dani koji su naisli.
SladZana
SladZana

Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/6/2013, 06:33

Dobro juuutrooooo
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 15/6/2013, 07:58

Dobro jutro!
Otkucah ogroman post i sve ode u......
Stvarno ne mogu ponovo,
Masem iz KI svima.
Ljubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/6/2013, 08:55

i pozdravi KI i od nas
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 15/6/2013, 09:30

Jutro drugari ff

Deca ustala,gledaju reklame sa mojim mladjim(mladji je od mene 14god Very Happy ) bratom tj delimano,sark parocistac i te gluposti a ja jos u krevetu i jos donela laptom Very Happy   Muz radi prvu

Danas mi je GSS skraceno generalka samo ne znam odakle da pocnem Rolling Eyes,mrzi me za sve pare v

Vreme lepo,idemo oko 11 u setnju tj u parkic a popodne u igraonicu :Da izmedju skitnje cistimo Mad

Sve vas :aaa11:a Misici zelim lep provod u KEkEndi lol!
Tanja83
Tanja83

Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 15/6/2013, 09:43

JUTRO. UBI ME OVAJ NOVI EDITOR, NI SMAJLIĆI, NI PROREDI, NI NORMALNA SLOVA (NA TEL SAM), DO DALJNMEG VAS SVE LJUBIM I POZDRAVLJAM. ĆUFTO, NAPISAH TI JEDVA PP, SPECIJALAN POZ ZA NAŠU DR TJ TEBE. LEP DAN, UŽIVAJTE U SUNCU!
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 15/6/2013, 09:46

Jutro!
Tanja i mene ceka isto to i takodje ne znam odakle da pocnem.Lep provod danas i ljubi male zvrkove!
Maus i vama lep provod u Ki.

Ja odoh na pijacu i neki poklon za rodjus sutra da uzmem jednoj curici od dve god.

Uzivajte u lepom danu!
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 15/6/2013, 09:51

Zaboravih da napisem daci da se nadam da nece trebati cevcice i da ce more resiti problem.ljubac za Andreja i naravno malu smizlu!
Uplatih i ja za Medu.Puno je pozdravi
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 15/6/2013, 10:01

Da li znate slucajno kako se sada ubacuju slike???

Sve sam probala i nece fdJunska topla jutra stizu svuda - Page 20 Yu1kJunska topla jutra stizu svuda - Page 20 5Junska topla jutra stizu svuda - Page 20 ?t=postupload
Tanja83
Tanja83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 15/6/2013, 11:38

Dobar jutar!
Gde ja odem tu ode i sunce, a ja sam ga taaako zeljna! :roll:Samo da vas ljubnem na blic, pa odoh da se spremam za svadbu.

Misu, lep provod u KEKEndi! Ljubi malce i pozdravi seku! Very Happy

Tanja, imas sad 2 opcije za slike: 1. je da ih "ugostis" tj. direktno stavis na imageshack i one se prebace ovde, a 2. je da ih "ubacis" i da samo kopiras link odnegde u taj prozorcic. Nadam se da sam pomogla.

Daco, javljaj kako je Andrej! Nadam se da je bolje, zlato malo.
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 15/6/2013, 11:57

Tako je bilo ranije draga,sada nece! Sada ne radi ni quote Mad

Ne znam sta se desava ovo
Tanja83
Tanja83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/6/2013, 11:59

ljubi medenjake, radice, polako
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tanja83 15/6/2013, 12:02

Cufta,koja si ti "ladovina" zeno draga  Very Happy

Ljubim te u L ljubav
Tanja83
Tanja83

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 15/6/2013, 12:11

5

Poslednji izmenio nina :) dana 15/6/2013, 12:12, izmenjeno ukupno 1 puta

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 15/6/2013, 12:11

Dan jutra , ne radi mi net ovih dana tako da me nema, vidim decica se razbolela, nadam se da su vec bolje,kod mene nista posebno, pripremam se da uradim dodatne analize pa da vidim sta dalje 

usne
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 15/6/2013, 13:39

Dugari mahanje, ja sam ovih dana u ciscenju i krecenju. Mislim na vas.

Andreju saljem ljubav 
Misisce lijep provod u KI.

Stvarno je haos sa ovim novim alatkama , ali snaci cemo se kao i uvijek Very Happy

d
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 15/6/2013, 13:51

Svi se vratili i Nina i Hany.
   Marija, koje ce boje biti po tim zidovima? Slikaj kada bude gotovo i posalji nam da ocenjujemo Laughing
cufta
cufta

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SladZana 15/6/2013, 13:54

e jos ne znam, jedan zid bih neku boju Rolling Eyes mislila sam mozda neku zelenkastu smirujucu, cim sve zavrsim kacim da vidite. Danas sam u generalki kuhinje i spavace sobe. Posle u trgovinu boje.
Dosta sam odmarala odoh da nastavim osmeh srce
SladZana
SladZana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 20 od 40 Prethodni  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu