KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maj-najlepse nam sve daj!

+33
Sofka
Ema78
caci
Tinche
fight&faith
MAAKKI
ciklama
leptirko82
Simona
nina :)
Botox
ninica2
Vuchica
bak
dacans
dr mali pariz
bubi80
Shizika
Orline
dragmilk
missile
KoMetaK
maus
mijaki
SladZana
BiKsi :)
Mirjana
plavaptica
lilya
Bjanka
hany
cufta
twinsi
37 posters

Strana 6 od 14 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Sledeći

Ići dole

Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 Empty Re: Maj-najlepse nam sve daj!

Počalji od nina :) 28/5/2013, 12:44

daco inina pozdravite m ijako medolino i kazite da sam uz nju i da mislim stalno na nju

Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 28/5/2013, 12:46

Medo, verujem da je u najboljim rukama, i da ce sve biti ok, i mnogo mi je zao sto se toliko pati sad kad treba da uziva u svojim malisanima Crying or Very sad
Ali verujem da ce sve to biti iza nje i da ce nadoknaditi prousteno mazenje yes yes yes
Pozdravi je puno, puno, puno, da mogu poslal bih joj pregrst pozitivne energije love

bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 28/5/2013, 13:38

ninica2 ::Cao drage moje,vratih se sa svadbe iz Sarajeva Laughing Trenutno moje stanje,ne vidim,ne cujem,ne govorim...Sve mi ostalo u Sarajevu a glas najvise,ako ga neko sretne recite mu da mi nedostaje jer 1.06 pocinjem da radim a bez njega nemerem lol! Usput sam mahala Pari i Maus nadam se da ste me videle od one kise dosadne lol!

MEDOLINO nam je u BG,ceka da prodje komisiju pa ostaje da lezi.Ne zna tacno kada je operacija,prvo ce joj uraditi neke analize pa onda operisati.Nece dr da zuri jer mu je u cilju da sve do detalja pogleda i iscisti ceo vrat a posle operacije treba sto pre zracenje sa jodom i snimanje-sintigrafija!!! Sve vas puno pozdravlja Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 582639

Ljubac i od mene... Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 578491

dacans ::Miro ti si luda...Ćufto ti si još luđa...ili obrnuto Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 279933
Evo samo da prenesem da je Medolino pregledao i prof Dzodić, tražio da se uradi bronhoskopija, sutra će joj to uraditi..malo se plaši..mnogo pati za dušama svojim ali me je pitala za Biksi..kad sam joj napisala lepe vesti, odgovorila mi je sledeće( prepisujem deo poruke koji se odnosi na Biksi):
'Čestitaj našoj koki puno, mnogo me je obradovala, želim joj da uživa, i što laganiju i školsku trudnoću!Rasplakala sam se koliko mi je drago zbog njene trudnoće'
Rasplakala je i mene svojom pažljivošću draga naša Meda..Bože samo da ovo što pre prođe Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 38642

Da se zahvalimi i ovde Medolino, što ima snage i za mene da se raduje! Nemam reči koliko me je ganula! Ono što je bitno da je u odličnim rukama. Ninice, i moja drugarica je radila i scentigrafiju i prošla tu terapiju jodom u više navrata, i Bogu hvala sve je super. Ove godine su joj kontrolisali i paraštitastu žlezdu, i opet je morala na scentigrafiju, al opet, Bogu hvala, i to je sve bilo ok. Ja držim fige, i silno se molim i navijam da prof Džodić sve to očisti kako treba i da se Medo što pre oporavi. Ustvari, i nek traje oporavak ako treba, samo nek sve bude ok. Mantram jaakoooo, ma najjačeeeee! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~‚‚

Pozdravite mi je puno i zahvalite se u moje ime! Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 275568

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 28/5/2013, 13:54

Veliki zagrljaj za Medu.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 28/5/2013, 14:04

BiKsi :) ::
ninica2 ::Cao drage moje,vratih se sa svadbe iz Sarajeva Laughing Trenutno moje stanje,ne vidim,ne cujem,ne govorim...Sve mi ostalo u Sarajevu a glas najvise,ako ga neko sretne recite mu da mi nedostaje jer 1.06 pocinjem da radim a bez njega nemerem lol! Usput sam mahala Pari i Maus nadam se da ste me videle od one kise dosadne lol!

MEDOLINO nam je u BG,ceka da prodje komisiju pa ostaje da lezi.Ne zna tacno kada je operacija,prvo ce joj uraditi neke analize pa onda operisati.Nece dr da zuri jer mu je u cilju da sve do detalja pogleda i iscisti ceo vrat a posle operacije treba sto pre zracenje sa jodom i snimanje-sintigrafija!!! Sve vas puno pozdravlja Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 582639

Ljubac i od mene... Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 578491

dacans ::Miro ti si luda...Ćufto ti si još luđa...ili obrnuto Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 279933
Evo samo da prenesem da je Medolino pregledao i prof Dzodić, tražio da se uradi bronhoskopija, sutra će joj to uraditi..malo se plaši..mnogo pati za dušama svojim ali me je pitala za Biksi..kad sam joj napisala lepe vesti, odgovorila mi je sledeće( prepisujem deo poruke koji se odnosi na Biksi):
'Čestitaj našoj koki puno, mnogo me je obradovala, želim joj da uživa, i što laganiju i školsku trudnoću!Rasplakala sam se koliko mi je drago zbog njene trudnoće'
Rasplakala je i mene svojom pažljivošću draga naša Meda..Bože samo da ovo što pre prođe Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 38642

Da se zahvalimi i ovde Medolino, što ima snage i za mene da se raduje! Nemam reči koliko me je ganula! Ono što je bitno da je u odličnim rukama. Ninice, i moja drugarica je radila i scentigrafiju i prošla tu terapiju jodom u više navrata, i Bogu hvala sve je super. Ove godine su joj kontrolisali i paraštitastu žlezdu, i opet je morala na scentigrafiju, al opet, Bogu hvala, i to je sve bilo ok. Ja držim fige, i silno se molim i navijam da prof Džodić sve to očisti kako treba i da se Medo što pre oporavi. Ustvari, i nek traje oporavak ako treba, samo nek sve bude ok. Mantram jaakoooo, ma najjačeeeee! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~‚‚

Pozdravite mi je puno i zahvalite se u moje ime! Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 275568

Vec ucinjeno....a mantramo svi ya njenu bitku...da bude sto pre dobijena:qq: molitva molitva
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 28/5/2013, 14:11

zagrljaj za Medolino
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 28/5/2013, 14:12

dacans ::....a mantramo svi ya njenu bitku...da bude sto pre dobijena:qq: molitva molitva

yes yes yes
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 28/5/2013, 14:22

Medo molitva Da brzo prodje i da sve bude ok
zagrljaj

Miro odlicni su ti vicOvi!Gde ih samo nadjes! Laughing
Vidim planirate druzenje po NS!Divno!Obozavam Novi Sad.
Volela bih i da zivim tamo.Mozda mi se nekad i ostvari ta zelja.
Kod nas jutros bilo sunny a sad opet neko sivilo.
Samo da ne padne kisa pa da mozemo u skitnju.

Pozdrav cure i ostajte nam zdravo ff
bubi80
bubi80

Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 28/5/2013, 14:27

missile ::
dacans ::....a mantramo svi ya njenu bitku...da bude sto pre dobijena:qq: molitva molitva

yes yes yes

yes yes yes
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 28/5/2013, 14:46

drage cure odlucila sam da se iskljucim sa foruma jer necu da me vise niko proganja sa mojim postovima kad kazem nesto i ispadnem najveca glupaca na celom kutku i jedina nepismena osoba na svetu.zamolicu hepi da obrise sve moje postove i denvnike jer sam primetila da jako smetam pojedincima u vezi mog pisanja isvega.koja od forumasica oce da i dalje ostane sa mnom u kontaktu moje preko fb ili nek ovde ostavi pp odgovoricu svakoj ako budem mogla da procitam poruke.a ako ne mozete me naci kod nekih u prijateljima na fb pa me slobodno kontaktirajte.
pozdrav svima i zelim vam da svi ispunite svoja ocekivanja dali preko vto ,prirodnim trudnocama ili preko usvajanja

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 28/5/2013, 15:05

Nina ženo, stani! Ne idi nikuda. Boli te dupe ko šta priča. Ne možeš da ideš ako se mi ne slažemo.
OSTANIII. Nije ovo čas srpskog. Tako je otišla Milijana, sad i ti hoćeš! Dosta bre. Ne može!
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 28/5/2013, 15:09

Dobar dan, konacno sunce igra
Drzim fige iz sve snage da Medi bronhoskopija prodje odlicno i sve bude ok, da sve intervencije i lecenje dobro podnese i vrati se svojim sinovima molitva
Druzenje u NS...obozavam taj grad....posle Sd i Bg mi je sledeci omiljeni.
Miro hvala za vicovi, stvarno gde ih nalazis c
Nina, meni je zao sto te je to sve pogodilo. Meni licno tvoji postovi su uvek bili originalni i puni sadrzaja, steta da odes zbog onih koji te mozda ne razumeju najbolje grljenje
Jos sam nesto htela da pisem, ali sam se sad zablokirala...mozda kasnije Rolling Eyes
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 28/5/2013, 15:12

Nina,
nadam se da će ipak biti samo pauza od foruma u pitanju i da ćeš ipak odlučiti da se vratiš.

Pozdravčići za tebe i tvoju dečicu i vidimo se svakako i na fb d
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 28/5/2013, 15:14

I podrška od mene za Medolino molitva molitva molitva

Pozdravčići za Kutanjke Majke d

Čitam vas ali dok sve iščitam nemam kad i da pišem... No drago mi je da sam neke od vas videla uživo :)
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 28/5/2013, 15:21

a ma sta vam je,cim neko iznese svoje misljenje da ne kazem da vas malo kritikuje vi napustate kutak
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nina :) 28/5/2013, 15:42

hani vec je dosta sto me napadaju kad nesto kazem.ocigledno je da je ovde pocelo da bude hajka na stare forumasice jer koliko i same kazete dosta se njih povuklo cak i bez jedne reci samo zato sto ih ovde nisu razumeli sta su teli da kazu
a ocigledno da ja nekima smetam pa ocu da se povucem samo da prepisem neke detaje iz mog dnevnika jer sam njega smatrala da cu pokazati deci kad budu veliki da sam im tu sve vazne dogadjaje pisala,a sad je to sve palo u vodu videcu jos dal isu odma da se odjavi mskroz ali necu da se kuckam vise .jedino kad vidim neku lepu vest za nekog ko mi je drag pa da m ucestitam a u mojim dnevnicima vise n irec necu pisati a i u drugim .mozda samo ovde

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od leptirko82 28/5/2013, 16:08

Pozdrav svim zenama, lep dan vam zelim sunny sunny sunny
Svakoj hrabroj zeni- borcu drzim fige najjace na svetu!!!! bravo
Moram sa vama da podelim impresiju dana.
Danas sam se osecala kao djak jedinicar, dok me je mustrala medicinska sestra.
Necu da negujem predrasude, medju sestricama imam i drugarice i poznanica, ali danas.....
Betanija je bila u haosu, nista novo. Puna cekaonica zena koje idu na stimulaciju, aspiraciju, embriotransfer.......
Medju njima i ja.
Nekoliko puta sam prilazila sestrama da im dam knjizicu i kazem da me doktor ocekuje. Jedna me je, navodno, najavila. Pred kraj radnog vremena me je primio, uzurban, obavio uz, rekao da dodjem sutra, a info o donjem stanju ......bas nista.
Posle toga me je jos jedna sestra napirila sto joj nisam dala knjizicu, a obletala sam tamo oko njih kao leptiric... Laughing
Pozitivno u celoj prici je sto sam smirivala nervozne zene, sirila pozitivnu energiju, a prosla kako sam prosla.....
Imati ili nemati predrasude, pitanje je sad?????
leptirko82
leptirko82

Broj poruka : 2897
Godina : 42
Datum upisa : 30.04.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 28/5/2013, 16:57

Nina stvarno pusti te gluposti,sto kaze cufta nije ovo cas srpskog.
Kome se ne svidja nek jednostavno preskoci!

Pozdrav i poljubac tebi i tvojoj decici! ljubav
bubi80
bubi80

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 28/5/2013, 17:56

Ćuftolino, uz svo dužno poštovanje, al valjda treba da vodimo računa šta pišemo?! I valjda moramo voditi računa da ne povredimo tudja osećanja, pa makar to bilo i ovako virtuelno, koliko god ovo sad čudno zvučalo, mislim na povredjivanje osećanja u virtuelnom svetu.

Nina, ne vidim razlog da se povlačiš sa foruma, niti vidim da neko atakuje na stare forumašice, a medju kojima se i ja vidim, nakon tri godine, koliko sam ovde. Mislim da živih u teoriji zavere ovaj put. Niti ima razloga da brišeš dečije dnevnike, zamoli Hepi da ih zaključa trenutno, ako ti to tako prija, ne moraju se brisati. Pa kad opet budeš htela, ti ih aktiviraj. Pre nego pustiš bilo koju poruku ovde, imaš opciju pregled poruke, te obavezno to klikni, pročitaj i vidi da li tvoje pitanje zvuči ok, važi?

Sve su ovo nebuloze oko kojih mi sad pišemo, u odnosu na jedan današnji Medolinov dan! Probajmo da ne povredjujemo jedna drugu, nema razloga za to!

I dalje mantram za Meda, mislim da je u ovom trenutku to najbitnije! Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 28/5/2013, 19:18

Nina ne idi...stani..razmisli...najlakse je otici...dugo si ovde...dugo ces jos biti svakako..izbroj do deset i iznova idemo yes
I sto kaze Biksi..ovo sto se malo zakacimo i iznerviramo..ma nije to nista...postoje mnogo teze i gore stvari...a za to se ovde nalazi peko potrebna energija osmeh srce
Medo duso...mantramo draga molitva molitva
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bubi80 28/5/2013, 19:23

ja sam mislila da su u pitanju ninine greske pri kucanju!Nisam upucena!Al u svakom slucaju treba da ostanes!
bubi80
bubi80

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ciklama 28/5/2013, 19:41

Pozdrav za sve Kutanjke!
Nina draga, nemoj nigde da ides. Ovo je bogat forum zbog razlicitih misljenja.

ciklama

Broj poruka : 1143
Datum upisa : 24.06.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 28/5/2013, 20:06

BiKsi :) ::Ćuftolino, uz svo dužno poštovanje, al valjda treba da vodimo računa šta pišemo?! I valjda moramo voditi računa da ne povredimo tudja osećanja, pa makar to bilo i ovako virtuelno, koliko god ovo sad čudno zvučalo, mislim na povredjivanje osećanja u virtuelnom svetu.

Nina, ne vidim razlog da se povlačiš sa foruma, niti vidim da neko atakuje na stare forumašice, a medju kojima se i ja vidim, nakon tri godine, koliko sam ovde. Mislim da živih u teoriji zavere ovaj put. Niti ima razloga da brišeš dečije dnevnike, zamoli Hepi da ih zaključa trenutno, ako ti to tako prija, ne moraju se brisati. Pa kad opet budeš htela, ti ih aktiviraj. Pre nego pustiš bilo koju poruku ovde, imaš opciju pregled poruke, te obavezno to klikni, pročitaj i vidi da li tvoje pitanje zvuči ok, važi?

Sve su ovo nebuloze oko kojih mi sad pišemo, u odnosu na jedan današnji Medolinov dan! Probajmo da ne povredjujemo jedna drugu, nema razloga za to!

I dalje mantram za Meda, mislim da je u ovom trenutku to najbitnije! Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881 Maj-najlepse nam sve daj! - Page 6 885881

Amin yes
Sve sto bih dodala bilo bi suvisno.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 28/5/2013, 20:17

Vidi Ciklamu! E kad ti je Ciklama rekla da ostaneš, nina, onda ostaješ.

I ja sam pomislila kao Bubi da su greške u pisanju, ne znam o čemu se drugo radi. Ko te je nervirao, reci nam?

Biksi, slažem, ali kao što vidiš malo sam zaostala, nisam ukapirala o čemu se radi.

Medena, mora biti sve ok.... navijamo wavecrowd

Sad dođoh sa posla
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 28/5/2013, 21:38

De ste žene Very Happy
Ovaj mali ne dihat ovuih dana, dal zubi, dal fali baba, ko će ga znati Laughing
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 14 Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu