Maj-najlepse nam sve daj!
+46
ivka
Tanja83
emilie
JAmajka
caci
pcelica
ninica2
zoxa
neca73
Orline
Jellena*
Vuchica
Sofka
dragmilk
bak
twinsi
Niny
Ema78
mijaki
KoMetaK
MAAKKI
nina :)
korpica
tetreb
Tinushka
Gramatika
hany
Bjanka
Tinche
MARA
missile
Botox
penelope
cicsa80
Simona
Shizika
SladZana
bubi80
HappyGirl
cici
lilya
cufta
djole42
dr mali pariz
BiKsi :)
maus
50 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 1 od 40
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Maj-najlepse nam sve daj!
Svima vama zelim da ste Zivko i Zdravko, uspeha na poslu, ko trazi posao da se sto pre zaposli, sloge i ljubavi ( i sa svekrvama, da se zna), mnogo smeha i seksa(sto da ne), druzenja, putovanja, dobre klope i pica... ma lepo kaze naslov!
Mene je maj uvek asocirao na Tita Secate se stafete? Dva puta sam pratila stafetu. Prvi put sam nosila zastavu dva reda iza stafete, a drugi put isto zastavu odmah iza stafete. Nema , napredovala sam za jedan red. I te godine, kada sam napredovala stafeta je nocila u SC Lagator u Loznici i bio je odlican program. Celu noc rok svirke i zureza. Eeee to su bili dani...
U to ime jedna prelepa pesma
[youtube][/youtube]
A moram i ovu. Ponele me emocije...
[youtube][/youtube]
I moju omiljenu. I nekada je bila pesma moje mame
[youtube][/youtube]
Mene je maj uvek asocirao na Tita Secate se stafete? Dva puta sam pratila stafetu. Prvi put sam nosila zastavu dva reda iza stafete, a drugi put isto zastavu odmah iza stafete. Nema , napredovala sam za jedan red. I te godine, kada sam napredovala stafeta je nocila u SC Lagator u Loznici i bio je odlican program. Celu noc rok svirke i zureza. Eeee to su bili dani...
U to ime jedna prelepa pesma
[youtube][/youtube]
A moram i ovu. Ponele me emocije...
[youtube][/youtube]
I moju omiljenu. I nekada je bila pesma moje mame
[youtube][/youtube]
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Re: Maj-najlepse nam sve daj!
E pa Mima, otpozdrav od mene, koja je učestvovala na priredbi u predškolskom Drugarice posadimo cveće, kuda vojska druga Tita kreće... E kako se mi, stari ratni drugovi, oma nadjemo!
Dobrodošao maje!
Da vam poželim uspeh na svim poljima!
I da vam ja budem u ovom mesecu trudna!
I sve ostale cure koje to žele, baš ovaj mesec!
I tako! Ajd sad zdravko čola!
Dobrodošao maje!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Dobro jutro!
Ajmo RLJG (radni ljudi i gradjani) ustajanje
Prvo kafica
Biksi ratni moj i posleratni druze neka ti je srecno bockanje i da zapevam u ovom mesecu od srca da cuje cela planeta. Cicsa ce me poducavati pevanju, a ja nju postrojavanju
Mi od jutros pevamo pesmu Cini mi se vekovma vuk sa ovcom nesto ima i sad cemo kaficu, nes kvik naravno sve u krevetu sa sve Pipijem.
Zive bile pisemo se jos!
Ajmo RLJG (radni ljudi i gradjani) ustajanje
Prvo kafica
Biksi ratni moj i posleratni druze neka ti je srecno bockanje i da zapevam u ovom mesecu od srca da cuje cela planeta. Cicsa ce me poducavati pevanju, a ja nju postrojavanju
Mi od jutros pevamo pesmu Cini mi se vekovma vuk sa ovcom nesto ima i sad cemo kaficu, nes kvik naravno sve u krevetu sa sve Pipijem.
Zive bile pisemo se jos!
Ju-hu-
Majčino,dobro nam došao!
Sve nam dobro donosio-a zdravlja pre svega!
Onima koji su na uranku-dobar provod, kao i onima kojj nisu na uranku.
Ljubim vas i otpozdravljam-paše muzička podloga,odoh staviti kafu.Veš raširila, posle pegla.
A sada posebno ljubim i volim Tinu,a ona zna zašto.
A Roda mog stiskam...i od srca moga velikoga-jednu lepu trudnoću želim!
Uživajte
Majčino,dobro nam došao!
Sve nam dobro donosio-a zdravlja pre svega!
Onima koji su na uranku-dobar provod, kao i onima kojj nisu na uranku.
Ljubim vas i otpozdravljam-paše muzička podloga,odoh staviti kafu.Veš raširila, posle pegla.
A sada posebno ljubim i volim Tinu,a ona zna zašto.
A Roda mog stiskam...i od srca moga velikoga-jednu lepu trudnoću želim!
Uživajte
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dobro jutro radni narode !
Titova pionirka ,čuvarka štafete .....stajala sam mirno 2 h ponosna na sebe i svoj uspeh .....ejjjjjjjjjjj čuvam štafetu.......bilo mi je to jako vazno tada ....ma vazno mi je i sada !
Obozavam maj ...bas je nekako vrcav i veseo ....a i rodjendanko je tu a i nadam se da ću ga sledeće godine još više voleti jer će nam jedno pile biti
Mi danas kućici ....roštiljanje u dvorištu ....MM ima gnojnu anginu i temperaturu a mene alergija ne popusta ali se ne dam ...kupila maske i iz inata ću biti medj cvećem
Svima koji su negde ošli nek je lep provod i srećan povratak kući bez krpelja
Decicu svu stiskam i ljubim !
Ajd pa nek je svima veselo u maju !
Titova pionirka ,čuvarka štafete .....stajala sam mirno 2 h ponosna na sebe i svoj uspeh .....ejjjjjjjjjjj čuvam štafetu.......bilo mi je to jako vazno tada ....ma vazno mi je i sada !
Obozavam maj ...bas je nekako vrcav i veseo ....a i rodjendanko je tu a i nadam se da ću ga sledeće godine još više voleti jer će nam jedno pile biti
Mi danas kućici ....roštiljanje u dvorištu ....MM ima gnojnu anginu i temperaturu a mene alergija ne popusta ali se ne dam ...kupila maske i iz inata ću biti medj cvećem
Svima koji su negde ošli nek je lep provod i srećan povratak kući bez krpelja
Decicu svu stiskam i ljubim !
Ajd pa nek je svima veselo u maju !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
ja sve tradicionalno - u cik zore tradicionalne popovke: Najpre "da nam živi rad", pa "Internacionala", "od Vardara pa do Triglava"....i sve tako. I na pijaci sam pevala sa mm, ljudi ćutali. Danas više ne umeju ni da zapevaju......
..... a posle stara vremena nisu valjala...... valjala su i vremena i mi smo valjali.
Drago mi je kada čujem a ai ovde pročitam da ima još onih koji uživaju.
Maus, najviše volim kraj te pesme "ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hraaniii" - ovo je ključ uspeha svih idiota!
..... a posle stara vremena nisu valjala...... valjala su i vremena i mi smo valjali.
Drago mi je kada čujem a ai ovde pročitam da ima još onih koji uživaju.
Maus, najviše volim kraj te pesme "ovca ne sme da se brani, vuk se njenim strahom hraaniii" - ovo je ključ uspeha svih idiota!
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Da se i ja prikavim u maju
Obozavam maj, tad mi je sestra rodjena i brat i sestra od tetke, a sa njima smo bliski kao da smo svi rodjeni braca i sestre.
Sleteli smo juce, put je bio savrsen, 12 sati leta je stvarno dugoooo. Onda smo cekali u redu na pasosku kontrolu jos tri sata. Tu smo se smorili kao kante, najstrasnije. Kazu mi sestra i zet da nikada nikoga nisu toliko cekali. E ja sam tako prosli put prosla u NYC, jos gore, 5 sati sam cekala na pasosku, a mm je nedelju dana pre mene prosao za po sata. Izgleda da sam mamac za te redove
Tetkino pilenece se smorilo cekajuci nas, a i vec uveliko je uleteo u svoj termin za spavanje pa bas I nije bio za gnjavazu. Zato cemo danas sve da nadoknadimo Inace danas ga vodimo na bazen. Jedva cekam tu srecu i radost da vidim
Da ste mi sve zdrve i vesele i da nam sva decica budu zdrava i muzevi I familija i svi
Odo sad da pokusam jos malko da dremnem, ovde nema ni 6h.
Ajd ljubim vas
Obozavam maj, tad mi je sestra rodjena i brat i sestra od tetke, a sa njima smo bliski kao da smo svi rodjeni braca i sestre.
Sleteli smo juce, put je bio savrsen, 12 sati leta je stvarno dugoooo. Onda smo cekali u redu na pasosku kontrolu jos tri sata. Tu smo se smorili kao kante, najstrasnije. Kazu mi sestra i zet da nikada nikoga nisu toliko cekali. E ja sam tako prosli put prosla u NYC, jos gore, 5 sati sam cekala na pasosku, a mm je nedelju dana pre mene prosao za po sata. Izgleda da sam mamac za te redove
Tetkino pilenece se smorilo cekajuci nas, a i vec uveliko je uleteo u svoj termin za spavanje pa bas I nije bio za gnjavazu. Zato cemo danas sve da nadoknadimo Inace danas ga vodimo na bazen. Jedva cekam tu srecu i radost da vidim
Da ste mi sve zdrve i vesele i da nam sva decica budu zdrava i muzevi I familija i svi
Odo sad da pokusam jos malko da dremnem, ovde nema ni 6h.
Ajd ljubim vas
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dobar dan!
Ipak nece biti rostilj uz snega ako su predvideli.
Slazem se, na prvom mestu zdravlje a posle sto bise i parica-mora od neceg i da se zivi.
Nama danas devet godina zabavljanja Bilo je to davno na jednom izletu u planinara u malom Rumunskom gradicu................nacionalnom parku retezat,. gde na sje vodja puta pitala, da li i mamo po 18 godina (ili da vadim salglasnost roditelja) Eh putovanje bese dugo a noc jos kraca najgori hladan dorucak u mom zivotu i posle pesacenje , pesacenje....ko nas terao da idemo sa planinarima. Dometa nije bilo, a u bgd su sa nestrplejnejm ocekivali vesti
Volem Maj, a u maju samo se i uzeli ko znam mozda i umrem u maju. a pre toga bih volela da se preselimo u svoj stan iduceg maja, stefan dobije seku ili batu i nravno nadjem posao. pa dobro puno je Maja pred nama.
Uzivajte u lepom danu. zavidim onima koji su imali gde da odu, prave rostilje i uzivaju
Ipak nece biti rostilj uz snega ako su predvideli.
Slazem se, na prvom mestu zdravlje a posle sto bise i parica-mora od neceg i da se zivi.
Nama danas devet godina zabavljanja Bilo je to davno na jednom izletu u planinara u malom Rumunskom gradicu................nacionalnom parku retezat,. gde na sje vodja puta pitala, da li i mamo po 18 godina (ili da vadim salglasnost roditelja) Eh putovanje bese dugo a noc jos kraca najgori hladan dorucak u mom zivotu i posle pesacenje , pesacenje....ko nas terao da idemo sa planinarima. Dometa nije bilo, a u bgd su sa nestrplejnejm ocekivali vesti
Volem Maj, a u maju samo se i uzeli ko znam mozda i umrem u maju. a pre toga bih volela da se preselimo u svoj stan iduceg maja, stefan dobije seku ili batu i nravno nadjem posao. pa dobro puno je Maja pred nama.
Uzivajte u lepom danu. zavidim onima koji su imali gde da odu, prave rostilje i uzivaju
cici- Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010
E pa mile moje neka nam svima sve bude srećno u maju
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
Biksi, srećno ti bockanje!!
Đole, avatar Evo je i Hepi sa prvim majom ....
Đole, avatar Evo je i Hepi sa prvim majom ....
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
[b]BiKsi :) ::E pa Mima, otpozdrav od mene, koja je učestvovala na priredbi u predškolskom Drugarice posadimo cveće, kuda vojska druga Tita kreće... E kako se mi, stari ratni drugovi, oma nadjemo!
Dobrodošao maje!
Stvarno od srca to zelim.Da nas obradujes!
Srecno bockanje!
Za mene najlepsi mesec pocinje!
Mnoge lepe stvari su mi se desile upravo u maju!
Mi danas kod kuce!Deca zaspala,posle ruckic pa cemo u setnjicu
sa mojim dragim drugaricama!
Lepo provedite danasnji dan!
bubi80- Broj poruka : 521
Datum upisa : 07.07.2011
Dan, dan i to vreo dan. U Lo przi!
Cufta kakav avatar Kafana Kutak Znaci pevali ste ...e ta prosla vremena...
Happy dje si bona?
Cici srecna godisnjica ljubavi i sledece godine u maju vam zelim i ti da radis i novi stan i bebu
Lilya sleteli ste ali bi smaranje na kontroli. Ljubi to tetkino lepo dete od mene.
Mala jel gotovo peglanje?
Bubi uzivaj sa decicom i drugaricama.
Djole kada pocinje rostilj? Pozdrav za mza i da sto pre ozdravi.
Jos sat vremena i pravac Drina.
Pisemo se ili veceras ili sutra.
caooooooo
Cufta kakav avatar Kafana Kutak Znaci pevali ste ...e ta prosla vremena...
Happy dje si bona?
Cici srecna godisnjica ljubavi i sledece godine u maju vam zelim i ti da radis i novi stan i bebu
Lilya sleteli ste ali bi smaranje na kontroli. Ljubi to tetkino lepo dete od mene.
Mala jel gotovo peglanje?
Bubi uzivaj sa decicom i drugaricama.
Djole kada pocinje rostilj? Pozdrav za mza i da sto pre ozdravi.
Jos sat vremena i pravac Drina.
Pisemo se ili veceras ili sutra.
caooooooo
Drugari moji dragi, zelim nam srecan pocetak maja i jos srecniji zavrsetak
Kuckamo se kasnije, uzivajte!
Kuckamo se kasnije, uzivajte!
SladZana- Broj poruka : 2915
Godina : 40
Datum upisa : 23.10.2012
Chestitam i ja svima Praznik rada.
Nisam nikada zvanichno trchala za shtafetom, ali smo kao klinci znali ogoljeti proplanke od cvijeca (bagremi bi najgore nadrljali ) da njime posipamo kolonu.
Ovde malo manje svechano a malo vishe radno, mada mi je srijeda najcheshce najlakshi dan u sedmici.
Mi ovog mjeseca slavimo 10u godishnjicu braka, a za 10ak dana idemo na proslavu 13 godina uspjeshnog stvaranja beba na nashoj klinici, oni organizirali pa nas pozvali.
I ja zelim svima samo lijepe stvari da se dogadjaju, a najvishe da nam Biksi ( ) javi divne vijesti, njoj donosim najvishe prashine sa slavlja.
Svima
Nisam nikada zvanichno trchala za shtafetom, ali smo kao klinci znali ogoljeti proplanke od cvijeca (bagremi bi najgore nadrljali ) da njime posipamo kolonu.
Ovde malo manje svechano a malo vishe radno, mada mi je srijeda najcheshce najlakshi dan u sedmici.
Mi ovog mjeseca slavimo 10u godishnjicu braka, a za 10ak dana idemo na proslavu 13 godina uspjeshnog stvaranja beba na nashoj klinici, oni organizirali pa nas pozvali.
I ja zelim svima samo lijepe stvari da se dogadjaju, a najvishe da nam Biksi ( ) javi divne vijesti, njoj donosim najvishe prashine sa slavlja.
Svima
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Veče Jutra!
Sad sam se ispružila sa čašom Vranca-živeli!Osećam se lepo kad završim sve planirano,a usput je i dan ljubavlju ispunjen bio.
Mima, popeglala sve-dve mašine,usput i stan sređivala kako bih decu na lamimat spustila, pauzu sam samo za ručak pravila,i sad je kraj. Iz spavaće se čuje Duci koji prede, Iv pre nkega zaspala. Kupali smo ih oboje zajedno u kadi, okačiću neku fotku, a imam i snimak mjihove sreće i zajebancije.
Život je lep,šta drugo da kažem
Bogu se sto puta dnevno zahvalim na ovom blagoslovu.
Miža,jes došla sa Drine? Inače taj simpa avatar ima Đole-ne Ćuftača-ona ti bila na pameti-il njen zvrk
Marija,baš si u nekom speed-u,a?
Šiz,Caciša,da su vam srećne godišnjice braka,i da oh još dugo slavite u zdravlju i ljubavi.
Šiz-kako je to lepo-proslava klinike. Uživajte na proslavi, i napiši koji redak o Ariani ovde,kad u -kuću- ne svraćaš.
Otpozdrav! uz stisak,naravno
Sad sam se ispružila sa čašom Vranca-živeli!Osećam se lepo kad završim sve planirano,a usput je i dan ljubavlju ispunjen bio.
Mima, popeglala sve-dve mašine,usput i stan sređivala kako bih decu na lamimat spustila, pauzu sam samo za ručak pravila,i sad je kraj. Iz spavaće se čuje Duci koji prede, Iv pre nkega zaspala. Kupali smo ih oboje zajedno u kadi, okačiću neku fotku, a imam i snimak mjihove sreće i zajebancije.
Život je lep,šta drugo da kažem
Bogu se sto puta dnevno zahvalim na ovom blagoslovu.
Miža,jes došla sa Drine? Inače taj simpa avatar ima Đole-ne Ćuftača-ona ti bila na pameti-il njen zvrk
Marija,baš si u nekom speed-u,a?
Šiz,Caciša,da su vam srećne godišnjice braka,i da oh još dugo slavite u zdravlju i ljubavi.
Šiz-kako je to lepo-proslava klinike. Uživajte na proslavi, i napiši koji redak o Ariani ovde,kad u -kuću- ne svraćaš.
Otpozdrav! uz stisak,naravno
maus ::
Cufta kakav avatar Kafana Kutak
jbt doslo vreme da sama sebe kvotujem
Djole , tebi je namenjen gornji tekst. Luda moja glava a mere i da me sunacinica mao opi.ila a mere i da je jos svasta nesto. Kod mene svasta MERE. Pionirko, svaka cast, 2 cela sata si stajala u stavu mirno. Naravno da je uspeh! I treba da budes ponosna. ja sam kao klinka zamisljala kako igram na sletu na stadionu JNA, pa sam se posle okurazila zamisljala sam kako predajem stafetu Titu
Siz neka vam je srecna godisnjica braka i srecna godisnjica vase klinike.
Nego zene gde ste? Evo vece je, ves je ispeglan, deca pospala, kako koja...druga polufinalna utakmica LS se gleda (to ne propustam nema sansone).
Mi danas oko 16h isli u Suncanu reku na rucak. Deca uletela u pesak, bosa, golisava. Mi matorci uzivali uz tamburicu, i zapevasmo...svaka me je pesma pogodila Jos kada bi znala da pevam...
dr mali pariz ::Veče Jutra!
hahahah smo se dogovarala. I ja ispijam Vranac. Bi mi malo na Drini, tj nisam smela da pijem vise od jedne case, vozila sam natrag.
Milo mi je zbog divnog dana
Dobro veče Kutanjke Majke... Kako ovo divno zvuči, da maj donese baš to značenje prvo Biksi pa onda i ostalim Kutanjkama
Inače i nama je maj bitan mesec, najbitniji... 21. maja smo upoznali našeg sina, 28. je došao kod nas. Odlučili smo da drugi rodjendan bude ovaj prvi datum, ali svakako su nam značajni i jedan i drugi...
Inače, mi se ovih dana pakujemo, putujemo na Zlatibor. Malo sam u zbunu jer su predvideli hladno vreme pa nosim naročito za Vilenjaka svu moguću i nemoguću garderobu, samo nešto iznosim i zaključujem - pa možda će i ovo biti potrebno
Lilya,
užas za ta čekanja ali divno za putovanje... piši nam utiske :)
Cici,
srećna godišnjica :)
Čini mi se da ste sve u lepom prazničnom raspoloženju... neka tako i ostane...
Inače i nama je maj bitan mesec, najbitniji... 21. maja smo upoznali našeg sina, 28. je došao kod nas. Odlučili smo da drugi rodjendan bude ovaj prvi datum, ali svakako su nam značajni i jedan i drugi...
Inače, mi se ovih dana pakujemo, putujemo na Zlatibor. Malo sam u zbunu jer su predvideli hladno vreme pa nosim naročito za Vilenjaka svu moguću i nemoguću garderobu, samo nešto iznosim i zaključujem - pa možda će i ovo biti potrebno
Lilya,
užas za ta čekanja ali divno za putovanje... piši nam utiske :)
Cici,
srećna godišnjica :)
Čini mi se da ste sve u lepom prazničnom raspoloženju... neka tako i ostane...
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Ako prvo pozdravim drugare u crvenim i zelenim rukavicama hoce me neko grditi?
Zao mi je sto bi, cak i kad bih rekla nesto sto mi je u skorije vreme bas na jutrima zasmetalo, ispalo da je prozivka ili bi "opet izbila svadja". Zato sam i rekla da sit gladnom ne veruje. Oprostite, terijer ne pusta tako lako.
Ciculjci, nek vam je srecna godisnjica. Bice svega, samo strpljivo.
Simona lep odmor vam zelim. Bolje je poneti pa da glava ne boli. Ja uvek nosim svasta, od odece i obuce preko hrane do kucne apoteke, pa i igle i konce.
Sizolina dragaja, srecna godisnjica ovog meseca.
Misu, sutra da si ustala u 9 i u 10 pocinjemo raspevavanje Bices spremna za fontanu.
Zvezdana, nek si se opustila uz vince. Cekam slike
Evo mene uz kaficu...Otpala sam dana od rada:vadila sve iz kuhinje i brisala, prala prozore, vesa 3 masine, onda to peglala, kupatilo uglancala, pobacala nekog krsa od papira i sad mi noge buzdovani. Dva puta napravila pauzu za uzinu i rucak.
Na kraju, najbitnije: Piletu Biksiju stiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam do besvesti! Nek vam je srecan pocetak i da Mima peva kod fontane.
Zao mi je sto bi, cak i kad bih rekla nesto sto mi je u skorije vreme bas na jutrima zasmetalo, ispalo da je prozivka ili bi "opet izbila svadja". Zato sam i rekla da sit gladnom ne veruje. Oprostite, terijer ne pusta tako lako.
Ciculjci, nek vam je srecna godisnjica. Bice svega, samo strpljivo.
Simona lep odmor vam zelim. Bolje je poneti pa da glava ne boli. Ja uvek nosim svasta, od odece i obuce preko hrane do kucne apoteke, pa i igle i konce.
Sizolina dragaja, srecna godisnjica ovog meseca.
Misu, sutra da si ustala u 9 i u 10 pocinjemo raspevavanje Bices spremna za fontanu.
Zvezdana, nek si se opustila uz vince. Cekam slike
Evo mene uz kaficu...Otpala sam dana od rada:vadila sve iz kuhinje i brisala, prala prozore, vesa 3 masine, onda to peglala, kupatilo uglancala, pobacala nekog krsa od papira i sad mi noge buzdovani. Dva puta napravila pauzu za uzinu i rucak.
Na kraju, najbitnije: Piletu Biksiju stiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam do besvesti! Nek vam je srecan pocetak i da Mima peva kod fontane.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
cicsa80 ::Ako prvo pozdravim drugare u crvenim i zelenim rukavicama hoce me neko grditi?
Ajd samo probaj Ja cu te prva izgrditi
Cicsa mila pisi sta ti je na dusi. Zna se sta je svadja.
E draga ja do 9 dva puta doruckujem Jedva cekam raspevavanje. Jel to ono La la laaaaaaaaaa. pa kad zapevam za Biksi, za Miss, za lilyu, za Djoleta za tebe i za jos mnoge lepojke djevojke. Si bila vredna
Hvala Mimice, jedva cekam da pevas kod fontane!maus ::Biksi ratni moj i posleratni druze neka ti je srecno bockanje i da zapevam u ovom mesecu od srca da cuje cela planeta.
Hvala Rodiću, hvala, hvala, iz tvojih usta u Božije i dr Petrine uši!dr mali pariz ::A Roda mog stiskam...i od srca moga velikoga-jednu lepu trudnoću želim!
Duša moja! Hvala Djolence!djole39 ::Obozavam maj ...bas je nekako vrcav i veseo ....a i rodjendanko je tu a i nadam se da ću ga sledeće godine još više voleti jer će nam jedno pile biti
Hvala ćuftolino!cufta :: Biksi, srećno ti bockanje!!
Hvala bubi, i ja želim da obradujem i sebe i vas!bubi80 ::[b]BiKsi :) ::
Stvarno od srca to zelim.Da nas obradujes!
Srecno bockanje!
Oho, hvala Šizo, srce moje! Zasipaj me maksimalno!Shizika ::I ja zelim svima samo lijepe stvari da se dogadjaju, a najvishe da nam Biksi ( ) javi divne vijesti, njoj donosim najvishe prashine sa slavlja.
I srećna vam vaša godišnjica!
Hvala Simona, jeste, baš divno zvuči!Simona ::Dobro veče Kutanjke Majke... Kako ovo divno zvuči, da maj donese baš to značenje prvo Biksi pa onda i ostalim Kutanjkama
Cici, srećna vam godišnjica ljubavi!
Ljiljo , uživaj na bazenu, i društvu i ljubavi, samo upijaj!
Mi danas bismo na Zlatiboru, u društvu nam najmilijih i najbliskijih! Divan dan je bio, i što se tiče i što se tiče deljenja i primanja !
Stisak za sve!
Hvala dušo moja mila, jes, ima Mima da peva sve u 16!cicsa80 ::Na kraju, najbitnije: Piletu Biksiju stiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam do besvesti! Nek vam je srecan pocetak i da Mima peva kod fontane.
Simona,naravno da je praznično raspoloženje.Vama želim prijatan boravak na Zlatišu,i naravno,npsiš mešovitu garderobu. Ako gde vidiš Bidžule gde skakuće,leba ti,stisni je za mene.
Mima,pa naravno da smo se oko vrana konja dogovorile
ko i sa Ciletom-piletom oko peglanja-tek da se zna ko je najusijaniji kod nas bio.
Kad smo kod vranca-
Na času radimo Boj na Mišaru-
počinje sa -poletela dva vrana gavrana.
Nađemo mi da je to epitet,ali da ga objasnimo...ne hte niko,moradoh nemilim putem,putem prozivke-diže se dečko i ko iz topa-
Pa...polu vrana, polu gavran
p.s. aal ste utanjile sa vicevima
Mima,pa naravno da smo se oko vrana konja dogovorile
ko i sa Ciletom-piletom oko peglanja-tek da se zna ko je najusijaniji kod nas bio.
Kad smo kod vranca-
Na času radimo Boj na Mišaru-
počinje sa -poletela dva vrana gavrana.
Nađemo mi da je to epitet,ali da ga objasnimo...ne hte niko,moradoh nemilim putem,putem prozivke-diže se dečko i ko iz topa-
Pa...polu vrana, polu gavran
p.s. aal ste utanjile sa vicevima
Polu vrana, polu gavran, hahahahahahahahahaha! E što klinci imaju provala, pa to nema dalje!
Bidžula će od petka skakutati po Leskovcu!
Bidžula će od petka skakutati po Leskovcu!
Dobro jutro!
Retko svracam ovde, ali evo jedne kafice, posto vidim da svi spavaju!
BUDJENJEEEE!!!
[url=[/url]
Lep i nasmejan dan zelim svima!
Retko svracam ovde, ali evo jedne kafice, posto vidim da svi spavaju!
BUDJENJEEEE!!!
[url=[/url]
Lep i nasmejan dan zelim svima!
penelope- Broj poruka : 329
Godina : 42
Datum upisa : 07.06.2011
Strana 1 od 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Maj-najlepse nam sve daj!
» SANJICICA-moje najlepse prolece
» SEPTEMBAR - Najlepse boje jeseni za vesele debele bete
» SANJICICA-moje najlepse prolece