Korak po korak na putu do bete +
+62
Vilhelmina
marijeta011
Gral
ariadne69
Frida
Simona
LaFolie
sigmabh
fight&faith
Bekanicaa
Dionisia
fmala
bebica mala
heart84
Dacaa
Klarica
zvezdilica
dragana76ns
karakaca
VioletaR
korpica
Erata
Xena
KoMetaK
SannI-AlL
saska1
AriesGirl
Ninche
bubi80
stomacic
katarina
Orline
Crvic
Angie83
lenjivica
ragaco
missile
bulevarka
MAAKKI
Vuchica
laKole
OKacica
leptirko82
noja
BiKsi :)
bak
Struzzo
twinsi
Star77
dragmilk
Ambra
lilya
SladZana
PalcicaBg
ivka
zvoncica36
lenabeograd
misic
neca73
hany
sareni leptir
lelas
66 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 8 od 40
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Nadam se. Znam da se spremam samo za Novi Sad sa uputom,ništa dalje.Na osnovu reči moje ginekologice:" Nema više vremena za gubljenje i stimulaciju,lekića i ostalih gluposti,pravac GAK i VTO!" Spermogram je rađen u privatnoj laboratoriji i pokazuje isti rezultat kao i u državnoj bolnici Astenospermija!
VioletaR- Broj poruka : 33
Datum upisa : 24.05.2013
Hany, Angie, Stomacicu i ostale cekalice
Biksi, Ivka, Bebice neka je sa srecom i da bete samo rastu
Xena zao mi je sledeci put bice
Brbljiva mila moja "komsinice" bice sve dobro jos malo i pocinjes
Ostale koracaljke
Biksi, Ivka, Bebice neka je sa srecom i da bete samo rastu
Xena zao mi je sledeci put bice
Brbljiva mila moja "komsinice" bice sve dobro jos malo i pocinjes
Ostale koracaljke
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
violeta, dobro, asthenospermia nije 'smrtna' presuda i taj se nalaz može popraviti. često je pokretljivost problem ako postoji infekcija ili antispermatozoidna antitijela.
ako nisi do sad utvrđivala prohodnost jajovoda, vjerovatno je to sledeći korak. a i taj miom, možda će se odlučiti da ga prvo uklone.
u svakom slučaju, sretno! na kutku nikad nisi sama i bez podrške, nažalost, jako puno nas dijeli slične probleme.
ako nisi do sad utvrđivala prohodnost jajovoda, vjerovatno je to sledeći korak. a i taj miom, možda će se odlučiti da ga prvo uklone.
u svakom slučaju, sretno! na kutku nikad nisi sama i bez podrške, nažalost, jako puno nas dijeli slične probleme.
laKole- Broj poruka : 1553
Datum upisa : 16.02.2010
[quote="KoMeta"]
Katarina, zao mi je, ali vidim da imas plan, to je najvaznije! Jesi li ti raidla dodatne analize? JEsi li radila OGTT? Pominjes mrsavljenje, pa mozda imas IR. Ako nisi radila, pogledaj temu, pa odradi i taman da imas vremena da resis IR ako postoji do septembra a metformini ce ti pomoci u skidanju kg.
Imam 5 kg viska, pojma nemam koje su to analize, tj. ogtt je valjda test opterecenja, a sta je IR
Katarina, zao mi je, ali vidim da imas plan, to je najvaznije! Jesi li ti raidla dodatne analize? JEsi li radila OGTT? Pominjes mrsavljenje, pa mozda imas IR. Ako nisi radila, pogledaj temu, pa odradi i taman da imas vremena da resis IR ako postoji do septembra a metformini ce ti pomoci u skidanju kg.
Imam 5 kg viska, pojma nemam koje su to analize, tj. ogtt je valjda test opterecenja, a sta je IR
katarina- Broj poruka : 36
Datum upisa : 23.01.2010
Hany , angi, stomacic
lenabeograd- Broj poruka : 1921
Godina : 40
Datum upisa : 26.02.2013
Lakole,zato i napisah "blagi užas" i popravljamo spermogram Provironom ,videćemo šta dalje kažu doktori.Nisam nikada bila na prohodnosti jajovoda a ne znam ni kako se to radi.Za miom sam bila jako zabrinuta(redovno 3 puta na dan pijem vino sa ruzmarinom) ali me doktorka utešila da je mali,subserozni i neće praviti problema ukoliko zatrudnim ali neka vade đavolka ako mora!Hvala ti puno i vrlo se radujem što sam postala član ovog foruma,svašta saznah i još da provalim te skraćenice i uklapam se u tim!
VioletaR- Broj poruka : 33
Datum upisa : 24.05.2013
Korpice - Hvala mnogo na
misic- Broj poruka : 358
Datum upisa : 20.05.2013
katarina ::
evo, ja ću uskočiti umjesto komete. ogtt jeste test opterećenja glukozom a ir je insulinska rezistencija. kod ispitivanja vezano za sterilitet, radimo ogtt sa insulinemijama (paralelno vađenje i glukoze i insulina).
ajde, novosađanke, pomozite violeti. treba li na betaniji zakazivati prve konsultacije? i koga da bira? kopitovićku?
Pomagajte molim vas.
Stomak ce da mi pukne od bolova imam osecaj da mi sve puca u donjem stomaku a i temperatura mi je 38...
Sta cu sad?
Stomak ce da mi pukne od bolova imam osecaj da mi sve puca u donjem stomaku a i temperatura mi je 38...
Sta cu sad?
stomacic- Broj poruka : 96
Datum upisa : 08.04.2013
Nista uzmi Paracetamol to smes
stomačiću, ako ne možeš izdržati, paracetamol smiješ popiti. a može probati i sa magnezijumom da opustiš mišiće.
I zagrej flasu mikrifaznu Ako imas i stavi na stomak pomaze protiv bolova
Magnesium 150 mg ujutru i uvece to sam i ja imala grcilo me i grc je kroz butinu do kolena isao
Hvala vam pokusacu sve...
Violeta - Dobro dosla
Imas temu sa vise detalja za poboljsanje kvaliteta spermograma:
https://kutak.forumotion.com/t60-za-kvalitetniji-spermogram?highlight=spermogram
Inace, moj rodjeni ( Biksi, uzela sam od tebe nadimak - jako mi se svidja - nemoj da se ljutis, molim te ) .
Dakle, moj rodjeni je popravio neverovatno spermogram ( sa 6 mil na 16 mil u istoj klinici ) za 2 meseca, sa dnevnom kasikicom meda sa polenom. Tako da je spermogram diskutabilna stvar i ume jako da varira ....
Imas temu sa vise detalja za poboljsanje kvaliteta spermograma:
https://kutak.forumotion.com/t60-za-kvalitetniji-spermogram?highlight=spermogram
Inace, moj rodjeni ( Biksi, uzela sam od tebe nadimak - jako mi se svidja - nemoj da se ljutis, molim te ) .
Dakle, moj rodjeni je popravio neverovatno spermogram ( sa 6 mil na 16 mil u istoj klinici ) za 2 meseca, sa dnevnom kasikicom meda sa polenom. Tako da je spermogram diskutabilna stvar i ume jako da varira ....
lenabeograd ::I zagrej flasu mikrifaznu Ako imas i stavi na stomak pomaze protiv bolova
Ja mislim da toplota nije dobra za implementaciju embriona
Bar sam tako negde procitala na internetu, mozda i gresim
I ja mislim da ovo nije pametno....misic ::lenabeograd ::I zagrej flasu mikrifaznu Ako imas i stavi na stomak pomaze protiv bolova
Ja mislim da toplota nije dobra za implementaciju embriona
Bar sam tako negde procitala na internetu, mozda i gresim
Stomacicu, ako je temp 38 ja bih otisla na kliniku...imala sam lose iskustvo, tako da sam obazrivija i ne bih pila nista dok me neko ne pogleda. Jel ti stomak nadut? i kakvi su ti bolovi
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Violeta, ja sam iz NS i ja sam isla privatno kod dr tako da mislim da je najbolje da privatno odes kod dr za kog si se odlucila da te vodi...i onda se dogovorite oko svega. Vise vremena posvete u privatnim ordinacijama nego na Betaniji...ako nesto treba, tu sam
Nisam iz Beograda do klinike mi treba najmanje 3sata, stavila sam obloge valjda ce da spadne, a stomak mi nije nadut mnogo kao da mi je neko stavio tegove u matericu i nekad nekad se cuje neko krcanje kao da su se creva spustila dole?
Ok, ako veceras nemas mogucnosti do klinike...ako te sutra bude i dalje bolelo, nemoj se zezati. Nemoj obloge da drzis na stomaku..... Popij cajic i pokusaj da se smiris i zaspis.
Poslednji izmenio dragana76ns dana 26/5/2013, 00:30, izmenjeno ukupno 1 puta
Stomacicu skloni toplo sa stomaka, i ja cuh da nije dobro za implantaciju. Primiri se malo, procice, ali nemoj obloge.
Angie83- Broj poruka : 275
Godina : 41
Datum upisa : 04.04.2013
Stomacicu, a koliko si jc imala na aspiraciji? Ako si imala puno da nije hiperstimulacija? Jel ti otice stomak? NEmoj da se igras, ako i sutra imas te bolove, pravac neki lekar!
KAtarina, Lakole ti je sve lepo objasnila. Mnoge od nas su same radile svakojake analize same, pa i OGTT. Mozda nemas problem, ali nije zgoreg proveriti. Ja sam imala uvek nisku glukozu, kad uradih analize, insulin mi skace i dobih terapiju. Procitaj temu, pa ako imas pitanja, tu smo.
Violeta, dobrodosla na najbolji forum gde mozes da dobijes odgovore na sva tvoja pitanja. Ja bih, paralelno sa tvojim posetama ginekologu, krenula i kod nekog urologa, zbog tvog muza. BAr da resavate problem paralelno. Ima tema na forumu kako su i sta nasi muzevi uzimali da poprave spermogram, pa iscitaj, probajte nesto od prirodnih preparata, naravno, ako u spermokulturi nema bakterija koje ubijaju plivace.
KAtarina, Lakole ti je sve lepo objasnila. Mnoge od nas su same radile svakojake analize same, pa i OGTT. Mozda nemas problem, ali nije zgoreg proveriti. Ja sam imala uvek nisku glukozu, kad uradih analize, insulin mi skace i dobih terapiju. Procitaj temu, pa ako imas pitanja, tu smo.
Violeta, dobrodosla na najbolji forum gde mozes da dobijes odgovore na sva tvoja pitanja. Ja bih, paralelno sa tvojim posetama ginekologu, krenula i kod nekog urologa, zbog tvog muza. BAr da resavate problem paralelno. Ima tema na forumu kako su i sta nasi muzevi uzimali da poprave spermogram, pa iscitaj, probajte nesto od prirodnih preparata, naravno, ako u spermokulturi nema bakterija koje ubijaju plivace.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Ja sam koristila protiv bolova topli termofor, i to sam naglasila klinici Ivanovic kad sam otisla da se zalim na nesnosne bolove u stomaku dan posle transfera. Niko mi nista nije rekao da ne valja ili da to ne radim. A pomagalo mi je bas dosta.
Ambra- Broj poruka : 1234
Datum upisa : 06.11.2012
Zaboravih da dodam da sam vise imala utisak da me creva zezaju s obzirom da me grcilo i da nisam mogla da se ispravim od bolova u stomaku. Na pregledu nista sumnjivo nisu nasli a i bol je par dana kasnije prestao.
Ambra- Broj poruka : 1234
Datum upisa : 06.11.2012
Stomacicu, pisi kako je od jutros.....pisale smo Neca i ja o tim uzasnim bolovima 5. i 6. dana posle aspiracije.....sa preznojavanjem i groznim probadanjem u jajnicima .....meni je dr rekla brufen 600 na 4 sata ako prva dva ne pomognu hitno klinika....nadam se da je od jutros sve bolje
ivka- Broj poruka : 666
Godina : 46
Datum upisa : 27.09.2011
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +