KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korak po korak na putu do bete +

+65
AriesGirl
dacans
ariadne69
sigmabh
plavaptica
daxi011
zvoncica36
ciklama
bebica mala
jaca*caca
Ambra
ms_do
ivi
hany
karakaca
Star77
PalcicaBg
ninica2
d77
hocukusurnecuzvaku
KoMetaK
cicsa80
laKole
Lyanna
djole42
Angie83
Frida
katarina
dragana76ns
korpica
InNaturaVeritas
leptirko82
nina :)
srna ns
saska1
lilya
twinsi
OKacica
lenabeograd
Vuchica
bulevarka
Ninche
SannI-AlL
lelas
ragaco
Crvic
MAAKKI
Struzzo
zoxa
labradorka
bak
ivka
sareni leptir
SladZana
Klarica
missile
neca73
Orline
Erata
BiKsi :)
LaFolie
lenjivica
Niny
noja
Dacaa
69 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 32 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od katarina 21/5/2013, 12:57

Jupiiii, Erato!!! Uzivaj u trudnoci !!!!

Ja juce pocela da pijem klomifen, danas idem na prvu bocu. Uz sve gluposti koje su mi se ovih dana izdesavale, dete mi je dobilo temperaturu ! dr. kaze hara virus. Ja se punim pozitivnom energijom i pokjusavam da ne mislim o problemima.

Cure, jel lezite posle ET? Ja prvi put jesam, ali sad pored sestogodisnje cure tesko da cu uspeti.
katarina
katarina

Broj poruka : 36
Datum upisa : 23.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Korak po korak na putu do bete + - Page 32 Empty Re: Korak po korak na putu do bete +

Počalji od sigmabh 21/5/2013, 13:01

Erato... srca srca srca srca1srca1 srca1 zaista mi je drago zbog tebe..i eto da sto prije sve mi krenemo tvojim stopama...trudnica
sigmabh
sigmabh

Broj poruka : 81
Godina : 39
Datum upisa : 20.05.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/5/2013, 13:09

Erato, koliko si me samo obradovala bravo bravo bravo bravo bravo
Molim te, molim te, otvori dnevnik i prebaci svoje postove i tamo. Tvoj i Orlickin dnevnik je kao biblija za nas ovde. Svakog dana da ga citamo dok se i nama ne dogodi jedno malo cudo srca srca srca srca srca srca srca

Hrabrice jedna ljubav
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/5/2013, 13:10

Hany, vratili su mi drugog dana embrione. Oni uglavnom vracaju 2. dana. Nebitno za pare, samo pitam, niko mi nije rekao da se placa, a ja bih zakazala opet kod ove doktorke kod koje sam bila, nego sam mislila da je to obaveza da se kod njih uradi taj prvi UZ. I pita on mene imam li kod koga da vodim trudnocu, pa mogu kod njih, pa mi dade spisak analiza, pa da se javim za 3-4 nedelje...ipak je to vto kaze, pa + trombofilije, nije za mene da vodim trudnocu u DZ. Mislim se, i necu u DZ...:)))

E sad rece progesteron 10 ampula. Ja sam vec primila i vise od 10, jer primam svaki 3. dan, od ET. To sam mu rekla i on nista ne rece na to. Kaze ok. Ja kapiram da te injekcije ne mogu da skode. Sad ne znam da li da nastavim dalje, ili ne...ma nastavicu. Racunam da ne moze biti viska progesterona.
Erata
Erata

Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 21/5/2013, 13:17

Erato, cestitam jos jednom!!!!!! Sad pocni da uzivas u trudnoci!!!!!!!

Kazi mi kako ti se cini Dr, posto je mene sad malopre doveo do ivice suza, pa ne znam da li je do mene, nesto sam osetljiva cini mi se, ili do njega.
neca73
neca73

Broj poruka : 1452
Godina : 51
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/5/2013, 13:18

A za dnevnik, otvoricu ga i prebaciti sve tamo, ali za to treba vremena. Nadam se da cu ovih dana, malo pomalo i to odraditi. Sve me nesto strah, ali polako cu se opustati...doslo vreme da i mi dusu odmorimo :))
Erata
Erata

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/5/2013, 13:23

Neco, nije mi ostavio neki utisak, iskreno. Bili smo oboje na UZ i posle smo sumirali utiske...ni mom dragom se nesto nije dopao, posebno to neko navlacenje da ostanemo kod njih. Ok, njegovo je da predlozi, ali nacin...bas mi je nekako bilo bez veze. Ova doktorica kod koje sam bila je klinicar, zena ima 4D UZ najnovije generacije, meni je ostavila utisak bas strucne dr, a poseban je osecaj kada na LCD ekranu imas cistu sliku i sve lepo vidis. Kod nje je UZ 3500, zena je detaljna itd, a ovde 5000 za 1 minut. Mene nije osvojio. Necu da sudim, doktor je mozda super, ali eto, to je moj utisak. Bas me zanima zasto te je iznervirao, sta ti je rekao?
Erata
Erata

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 21/5/2013, 13:26

erato ::A za dnevnik, otvoricu ga i prebaciti sve tamo, ali za to treba vremena. Nadam se da cu ovih dana, malo pomalo i to odraditi. Sve me nesto strah, ali polako cu se opustati...doslo vreme da i mi dusu odmorimo :))

Ma nisam mislila odma, ima dana ne opterecuj se. Samo mi zao da se ovo tvoja prica zagubi u moru postova. Ima dana, polako c
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/5/2013, 13:27

Da me neko ne shvati pogresno, nije do novca, niti cemo propasti za 5000. Ali, ovo je bio postupak preko fonda i sta da smo mi par gde su oboje nezaposleni, nemaju ni dinara, zakazu vam UZ, a pri tome ne kazu da se placa i koliko. Pa drugi ljudi bi recimo putovali, dosli na taj UZ ne znajuci za ovaj "detaljcic", kad ono placa se i to debelo za mogucnosti vecine nasih ljudi. Fer bi bilo da kazu da se zakaze UZ tad i tad, negde, u DZ, bilo gde, a moze i kod njih po toj i toj ceni. Razumete sta hocu da kazem. Nacin mi je skroz....bzvz....
Erata
Erata

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dacans 21/5/2013, 13:27

Bravo Erato draga...jao bas sam se obradovala...i bravo za malo srculence :aa5 srca
Ajd sad se opusti i napusti tog dr sto ima los uz pa ne mozes ni da cujes ni da vidis svoju mrvicu radost ali sve u svemu...i na kraju BITNO DA JE ONA TUUUUUU
dacans
dacans

Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/5/2013, 13:30

Lilya, o tome sam i ja razmisljala. Znam koliko je meni znacilo kada sam nasla postove na nekim stranim forumima, na temu niske bete i dobrog zavrsetka. Nema ih puno, 2-3. Planiram da u okviru tog dnevnika prekopiram i te postove, jer ce znaciti nekome puno. Daj Boze da se ovo dobro nastavi, stvarno je ovo Bozije cudo!
Erata
Erata

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 21/5/2013, 13:37

Ivanovici, alavi kao i uvek. Ja im ne bi dala da vode trudnocu mog kera a kamoli moju.

Nego 'beš njih... erato drago mi je da napokon mozes i ti da lanes dusom i krenes da uzivas u trudnoci. Posle svega, stvarno ti zelim skolski nastavak godine i maksimalnu opustenciju. Zasluzila si da budes mama jednog srcanog i borbenog bebca. Very Happy Very Happy Very Happy
Ambra
Ambra

Broj poruka : 1234
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 21/5/2013, 13:41

Pa ja sam 10-ak dana posle IUI dobila iritaciju vaginalnu, kao i obilan beli sekret, koji su me bas namucili par dana. Isto to mi se desilo i mesec pre toga, sto sam povezala sa kontracepcijom i vaginalnom suvocom i stavljala sam par dana vaginalete na bazi kantariona. Medjutim to je sve proslo za par dana kao rukom odneseno, i ja ne proverim briseve pred IUI. Onda 10-ak dana nakon IUI opet isto. I ja rekoh sad mora da proverim o cemu se radi. Naravno sve je opet prestalo samo od sebe, ali ja sam htela ipak da konsultujem lekara. Na dan pozitivne bête, me sestra oduva, kao ne treba zbog toga da se vidite sa lekarom. Onda ja resim da oduvam nju i zakazem danas briseve. Znaci sistem - ne daju ti da progovoris. Ulazim u ordinaciju sestra me odmah gura na sto, ja rekoh - "pustite me da popricam sa Dr prvo"

Elem da ne duljim, nije hteo ni da me saslusa, to je candida (sto sam i sama znala), nikom nista, jos je rano beta bila pre dana. Ja opet, nisam ja ovde zbog bête nego zbog briseva, ako mislite da ne treba da ih radim ja necu. Ma oduvao me kao panta pitu, otprilike sam luda sto sam htela da proverim o cemu se radi. Onda mi kaze da dodjem na UZ za tri nedelje, ja rekoh u prosli petak su mi rekli da dodjem za dve, dve i po, i inace imam vec isplaniran put od 5. do 10. juna kada bas pada te tri nedelje. Pitam ga da li mogu da putujem. On meni, e ma super, ni ja nisam tu do 10. juna, u principu mozete da pujete, taj UZ nam je znate vazan da potvrdimo da li je vanmatericna ili matericna. Po principu, ako me zadesi na putu nema veze. I uglavnom onako tipa, ta beta ne znaci nista, dok se ne potvrdi UZ trudnoca, sto jel znam i sama iz prethodnog iskustva. Uglavnom rece mi na kraju pred put ipak da dodjem na UZ kod Goce ili Bilje, sto je tacno dve i po nedelje od bête.

Eto, ne znam samo kakve veze ima bêta sa candidom i sto sam ja luda sto sam zbog iritacije i sekreta dosla kod lekara.

Mnogo sam se smorila, ali bila sam i ja i osorna, stvarno sam sita da sestri preko telefona objasnjavam svoje tegobe, i da mi ona daje prohodnost za pregled. Jos su mi u petak rekli da se javim sta god da mi treba. I onda sam na ulici pocela da placem, ali me mm smirio.
neca73
neca73

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 21/5/2013, 13:52

Da, briseve nismo radili naravno.
neca73
neca73

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 21/5/2013, 13:55

Neco, jel' imas neku dobru privatnu dr da ti vodi trudnocu? Pusti ove, vidis da su alavi i nenormalni... Za sterilitet su ok, ali brate za sve ostalo nemam reci...
OKacica
OKacica

Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od neca73 21/5/2013, 13:58

Nemam Okacice, ta moja Dr iz DZ je presla u DZ Jedro, i stvarno je prezauzeta. Cekam po sat, sat i po na zakazan pregled i stvarno nema dovoljno vremena za pacijente. Ne znam kod koga da idem. Imate neku preporuku?
neca73
neca73

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hany 21/5/2013, 13:59

imam ja toplu preporuku za Slavicu Pavlovic klinika nataly
hany
hany

Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od d77 21/5/2013, 14:05

Erato, divne vesti srca
A sada ste me dovele u situaciju da razmisljam o tome da li sam napravila dobar izbor klinike-mislim na Ivanovice Crying or Very sad

d77

Broj poruka : 1742
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Crvic 21/5/2013, 14:08

EraToooo, tooo! Korak po korak na putu do bete + - Page 32 0913
Sad duboko izdahni sve brige koje si imala prethodnih, pa da kažem nedelja, i udahni duboko, trudnički.
Čudno mi je da doktorke nisu želele da vide uživo beta fenomen. Ili makar da čestitaju, ako ne mogu da se izvine ...
Crvic
Crvic

Broj poruka : 267
Datum upisa : 26.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od PalcicaBg 21/5/2013, 14:11

Erato draga,bas si nas obradovala! vv Zelim ti lepu i laku trudnocu...
Bas si se iscimala,al vredelo je...
Mazi svoju beba i uzivaj...
PalcicaBg
PalcicaBg

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 24.02.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ragaco 21/5/2013, 14:17

Erato,divne vesti,neka od sada sve ide kao podmazano!
Najtoplije ti preporucujem da se manes Ivanovica,sigurno su oni mnogima ok i super,ali posle svega misli na svoj dusevni mir.
Stvarno su ispali nikakvi sa tim UZ...

ragaco

Broj poruka : 1821
Godina : 44
Datum upisa : 28.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hocukusurnecuzvaku 21/5/2013, 14:22

Erato zagrljaj baš si mi ulepšala dan...ma kakav dan celu nedelju čestitamo i kao što sam ti rekla,osećaj me nikada nije prevario d d d x x x uživaj sada maximalno sestro slatka srcasti poljupci
hocukusurnecuzvaku
hocukusurnecuzvaku

Broj poruka : 1595
Godina : 42
Datum upisa : 03.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Erata 21/5/2013, 14:33

Hvala vam drage moje. Ja nisam ni mislila trudnocu da vodim kod njih. Prvo, ne mislim da tamo uopste dolaze cure da vode trudnocu, vec obicno bude VTO ili IUI, pa po inerciji ostanu kod njih. Drugo, nije mi dr. ostavio neki utisak. Trece, ovo sve sto sam ostavljena bez podrske 20 dugih dana u kojima sam prozivljavala 5 vadjenja bete i krvarenje je sasvim dovoljno i četvrto - sve i da su oni super, da mi se dr. dopao itd....ona cekaonica je zajednička za sve. Ja danas nisam mogla ni da se radujem, kad tamo sede parovi, ljudi strepe, čekaju pregled da vide da li je sve ok, ima li folikula, stimulaciju...i ja kao treba da izadjem ozarena, ponosna...sutra da dolazim sa stomakom...ne mogu. Nije mi to to. Secam se kada sam ja tamo gledala trudnice, pa pomislim - Boze moj, da li cu ja ikad ovako...
Nekako mi to nije atmosfera za vodjenje trudnoce. Ne mogu ja da se radujem dok oko mene sede ljudi u neizvesnosti.
Erata
Erata

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od OKacica 21/5/2013, 14:35

erato ::Ne mogu ja da se radujem dok oko mene sede ljudi u neizvesnosti.

Erato zagrljaj , poljubac ...
OKacica
OKacica

Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ambra 21/5/2013, 14:46

Bravo erato... to je i meni padalo na pamet sve ono vreme koje sam provela sedeci u cekaonici. A tek kad povedu sitnu decu sa sobom. Jos ja nisam ni tip kome to nesto smeta ili koji se rastuzuje ali secam se lica onih ljudi koji maksimalno smrknuti sede i ceznjivo gledaju trudnice koje nasmejane izlaze iz ambulante (a kako bi drugacije). Tuga, bude ti zao.
Ambra
Ambra

Broj poruka : 1234
Datum upisa : 06.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu