Najlepsa jutra u martu
+41
twinsi
bobica83
MARA
mijaki
Mirjana
dacans
Botox
lilya
cufta
korpica
tetreb
dragmilk
Orline
BiKsi :)
zoxa
HappyGirl
JAmajka
cicsa80
caci
MAAKKI
Gramatika
missile
Bjanka
cici
Tanja83
Vuchica
bak
plavaptica
neca73
bulevarka
KoMetaK
Tinche
SladZana
LaFolie
nena beba
nina :)
hany
Ema78
Milijana
dr mali pariz
maus
45 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 23 od 32
Strana 23 od 32 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32
Re: Najlepsa jutra u martu
jutro!!evo doručkujem -kako Mili kaže-i ono što svinje jedu-samo bez mekinja,kafa je tu,mislim na vas,malo više na Metu.
Ljubim!
Ljubim!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Devojke..jutro...kod mene jutros sve isto..Mina non stop pod temp , ne jede, ne oije, dala joj jutros sirup ona povratila..sve mi miriše da ću sa njom opet u dečiju bolnicu..ona samo leži i knjava.. ..Meni konjuktivitis na oba oka osvanuo morala da skinem sočiva i stavim naočare pa sad ličim na pravu učiteljicu..tako mi bar na poslu kažu...da sam mloggoooo ozbiljna..a ja ista lujkara..samo iscrpljena beskrajno
Meta ja ti sve već rekla..javi se čim pre pa da begam sa posla da se sstiskamo..nadam se dobrim rezultatima
Mili, Miss..ta sestra Mira ima malo gadnu narav i još gadniji posao(u smislu gužve..)ne pravdam je ni slučajno..ali nije tako loša...nego ja našla pravi anti-dot za sestra Miru i rešili problem..ja se zhavaljujem javno mojoj divnoj drugarici koja je to sve odradila jer je nažalost prošla 5-6 puta VTO u Betaniji pa se sdužila sa Mirom...Hvala draga..njena priča ima srećan kraj..imamo drugara od dve godine..pa sve nekako naginjem da se meta kometa nastavi na njen put i posle silnih VTO i problema sa mirom ponovi jednim batom drugarom baš kao i moja prijateljica..nekako nas sve sudbina spojila..pa ja ne bih u budućnosti ništa razdvajala Bože sad razmišljam šta pišeš bre ovo Danijela..vrtim glavom levo desno i cokćem ali ne mogu da brišem i pišem iz početka..nadam se da ste raztumeli šta sam htela da kažem..u stvari znam da jeste..moje želje su lepe i čiste i to je bitno..što sam malo smušena u glavi oprostićete
Ajd odoh malo i da radim..ako išta budem mogla što od umora što od brige zbog Mine, iščekivanja Mete
Inače javila se Meta iz Betanije i kaže dala moj broj da joj budem kontakt osoba što znači da je legla i da uskoro poleće
Meta ja ti sve već rekla..javi se čim pre pa da begam sa posla da se sstiskamo..nadam se dobrim rezultatima
Mili, Miss..ta sestra Mira ima malo gadnu narav i još gadniji posao(u smislu gužve..)ne pravdam je ni slučajno..ali nije tako loša...nego ja našla pravi anti-dot za sestra Miru i rešili problem..ja se zhavaljujem javno mojoj divnoj drugarici koja je to sve odradila jer je nažalost prošla 5-6 puta VTO u Betaniji pa se sdužila sa Mirom...Hvala draga..njena priča ima srećan kraj..imamo drugara od dve godine..pa sve nekako naginjem da se meta kometa nastavi na njen put i posle silnih VTO i problema sa mirom ponovi jednim batom drugarom baš kao i moja prijateljica..nekako nas sve sudbina spojila..pa ja ne bih u budućnosti ništa razdvajala Bože sad razmišljam šta pišeš bre ovo Danijela..vrtim glavom levo desno i cokćem ali ne mogu da brišem i pišem iz početka..nadam se da ste raztumeli šta sam htela da kažem..u stvari znam da jeste..moje želje su lepe i čiste i to je bitno..što sam malo smušena u glavi oprostićete
Ajd odoh malo i da radim..ako išta budem mogla što od umora što od brige zbog Mine, iščekivanja Mete
Inače javila se Meta iz Betanije i kaže dala moj broj da joj budem kontakt osoba što znači da je legla i da uskoro poleće
dacans- Broj poruka : 926
Godina : 50
Datum upisa : 25.05.2012
Dobro jutro!
Izvin`te dal` ne gresim jel` kraj marta ili je decembar? Jel` prolece il` zima mu zarko!!!!????
Ubi sneg u Loznici
Meta duso srecno danas, mislim na tebe i javi se kada budes mogla.
Malaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolazite mi jupiiiiiiiiiiiiiiii. Taman sledece sedmice lepo vreme, bice uzivancija tralalalalalalalala.
Tetyreb divnan znak, divno divno Nama je roda, kada smo krenuli na ET, preletela ispred kola, zamal` da je ubijemo. I to na izlasku iz Loznice.
Dragmilk kako su slatki Jelena i Nikola. Gle njega smeska sa dva zubica, a Jelena se nesto uozbiljila, mora da si je nasekirala
Daco kako deca? Jel Mina bolje?
Ptico nadam se da si sinoc uspela dobro da odspavas.
Cufto odlican vk! Obozavam sve zivotinje. Radila bi za dz u ZOO. Vi`s ni ja nisam bila u Tokiju
Marija mahni moru za mene, jedva cekam leto. Kako prodjoste sinoc protiv Inglisa?
Miro odlicno ovo sa cvecem
Miss pa za kad su otkazane konsultacije? Jel znas datum? Bas bzvz...
Korpice mila, javi se. Kako je prosao ET?
Lilya jedva cekam da se uselite. Jbt kao ja da se selim, takav osecaj imam
Malo caja da se ugrejemo
Evo i kafice
Izvin`te dal` ne gresim jel` kraj marta ili je decembar? Jel` prolece il` zima mu zarko!!!!????
Ubi sneg u Loznici
Malaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolazite mi jupiiiiiiiiiiiiiiii. Taman sledece sedmice lepo vreme, bice uzivancija tralalalalalalalala.
Tetyreb divnan znak, divno divno Nama je roda, kada smo krenuli na ET, preletela ispred kola, zamal` da je ubijemo. I to na izlasku iz Loznice.
Dragmilk kako su slatki Jelena i Nikola. Gle njega smeska sa dva zubica, a Jelena se nesto uozbiljila, mora da si je nasekirala
Cufto odlican vk! Obozavam sve zivotinje. Radila bi za dz u ZOO. Vi`s ni ja nisam bila u Tokiju
Marija mahni moru za mene, jedva cekam leto. Kako prodjoste sinoc protiv Inglisa?
Malo caja da se ugrejemo
Evo i kafice
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
maus ::Dobro jutro!
Ubi sneg u Loznici
Malo caja da se ugrejemo
Evo i kafice
Dobro jutro, snezno jutro
Hehe, cuj ja je nasekirala, ta ti je nasekirana otkad se rodila Ozbiljno, cesto je ozbiljna, a pogotovo kad zna da je neko slika, tad namesti pogled koji ledi
Meta, srecno
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Znaci ja sam rekla Helena umesto Jelena Retard Dragmilk, izvini molim te, samo zameni J i H i sve ostalo ostaje isto
Dobro jutro,
Kod nas sve zavejalo, jedva sam do posla stigla, onda me na parkingu zapljusnuo kamion Ovoliko snega nije bilo za clu zimu i jos nema nameru da stane
Meta
Daco, divna si
Milena bez T nocas.
Ja se naspavkala
Sad nesto cituckam...sama sam.. kolega tracara danas ne radi, drugi otiso do grada...
Dobro jutro,
Kod nas sve zavejalo, jedva sam do posla stigla, onda me na parkingu zapljusnuo kamion Ovoliko snega nije bilo za clu zimu i jos nema nameru da stane
Meta
Daco, divna si
Milena bez T nocas.
Ja se naspavkala
Sad nesto cituckam...sama sam.. kolega tracara danas ne radi, drugi otiso do grada...
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Miss moje informacije su da kopitovićka nije tu do 15.aprila to je ono što iz Betanije znam..možda uzima godišnji ali odrađuje privatno svoje poslove..eventualno da proveriš u Genesisu ili kod dr Ilića(za Genesis mogu proveriti ako ti je bitno)..ljubim se i molim te da te ne sekiraju takve stvari koliko god ružne bile..znam kad želiš da ti je svaki dan bitan..ljubim te i nadam se i tvom skorašnjem dolasku u naš lepi grad
Milijana ::Znaci ja sam rekla Helena umesto Jelena Retard Dragmilk, izvini molim te, samo zameni J i H i sve ostalo ostaje isto
Dobro jutro,
Meta
Daco, divna si
Milena bez T nocas.
Ja se naspavkala
Evo, sad cu da se upiskim od smeha, nema veze Milijana, ti to po grcki Hvala, Mili, za lepe reci
Dobro jutro jutra!
Mogu reci da vam malo zavidim na snijegu, jer kod nas je bio pravi potop. Jutros konacno
Pratim vas svakodnevno, sto znaci da sam u toku sa svim desavanjima.
Djecica su vam preslatka, medenjaci pravi. Nadam se da ce uskoro svi biti zdravi, vrijeme je vise.
Meta sa nestrpljenjem cekam danasnji izvjestaj i da ubuduce sve bude kako treba.
Maus da ti odgovorim umjesto Marije, rezultat sinoc 1:1
Mogu reci da vam malo zavidim na snijegu, jer kod nas je bio pravi potop. Jutros konacno
Pratim vas svakodnevno, sto znaci da sam u toku sa svim desavanjima.
Djecica su vam preslatka, medenjaci pravi. Nadam se da ce uskoro svi biti zdravi, vrijeme je vise.
Meta sa nestrpljenjem cekam danasnji izvjestaj i da ubuduce sve bude kako treba.
Maus da ti odgovorim umjesto Marije, rezultat sinoc 1:1
twinsi- Broj poruka : 384
Godina : 47
Datum upisa : 12.06.2012
dacans ::Miss moje informacije su da kopitovićka nije tu do 15.aprila to je ono što iz Betanije znam..možda uzima godišnji ali odrađuje privatno svoje poslove..eventualno da proveriš u Genesisu ili kod dr Ilića(za Genesis mogu proveriti ako ti je bitno)..ljubim se i molim te da te ne sekiraju takve stvari koliko god ružne bile..znam kad želiš da ti je svaki dan bitan..ljubim te i nadam se i tvom skorašnjem dolasku u naš lepi grad
Zvali me iz dr Ilića, i rekli da je 8 aprila u NS, pa mi zakazali za 8 april. Razmišljam onda, kako će da mi prati stimulaciju kad je svako malo odsutna, pa nazovem Genesis i pitam za konsultacije sa UZ i šta još treba kod dr Crnogorac, ona je isto sjajna, a lakše dostupna. Kad- i ona na putu od danas popodne do 8 aprila, dakle doktorke idu zajedno na neki seminar ili gde već. I onda čekam 8 april i dr Kopitović, sreća u nesreći je što ću uraditi i bris cervixa, biće mi zgodan deo ciklusa. A važno je.
Daco, tebe i mi Metu u moje ime čim je vidiš!
Mišice, ne rekoh da sam se i ja raznežila koliko se Ana uželela taje!! Samo te zamišljam zatrpanu prtljagom i ski opremom, dok se tm mazulji sa Anom!
Meta Fata april, ja ne znam, ako kažu april - ondaK april, ako kažu sačekaj malo - ondaK čekam. Al zimu sledeću dočekati netrudna neću! Ne ide bose da gazimo ladnu Drinu
Cure,
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Evo javila se Meta...malo je pajkila ništa još ne zna o nalazima..kad bude sve gotovo javiće se pa da se stiskamo
Miss..ja lično više volim dr Crnogorac...a kad 8.4 budeš dolazila u NS nadam se da ćemo se videti pa ti sve pričam i zašto...ajd ostajte ljubljene idem dalje da jurcam da pozavršavam što pre...možda bih i ja mogla da fasujem neki nadimak sličan Kometi nasoj
Miss..ja lično više volim dr Crnogorac...a kad 8.4 budeš dolazila u NS nadam se da ćemo se videti pa ti sve pričam i zašto...ajd ostajte ljubljene idem dalje da jurcam da pozavršavam što pre...možda bih i ja mogla da fasujem neki nadimak sličan Kometi nasoj
Miss,jes li pohvatala konce-odustala od Praga i prešaltala se na NS?
Dan jutra!
Juce bio transfer divan cetvorocelijski embrioncic, sad cekamo
I toliko me je nasmejala dr moram vam prepricati.
Ja lezim na stolu, cekam transfer, kaze dr "opustite se, zamislite plazu, pesak, more tirkizne boje, jeste na plazi?" Rekoh Aha
Nastavlja dr" znaci pesak, u pesku kofice, lopatice, decije igracke, deca SPAVAJU, ne deru se" i ja pocinjem da vristim od smeha, njoj je akcenat bio na tome da deca spavaju, vrhunac opustanja
Elem, Meta, mislim na tebe.
Daco, jos jednom si dokazala koliko je ovaj forum i podrska i nesebicna pomoc velika
Ne mogu vas nabrajati, ali sve vas volim
Ja lezim na stolu, cekam transfer, kaze dr "opustite se, zamislite plazu, pesak, more tirkizne boje, jeste na plazi?" Rekoh Aha
Nastavlja dr" znaci pesak, u pesku kofice, lopatice, decije igracke, deca SPAVAJU, ne deru se" i ja pocinjem da vristim od smeha, njoj je akcenat bio na tome da deca spavaju, vrhunac opustanja
Daco, jos jednom si dokazala koliko je ovaj forum i podrska i nesebicna pomoc velika
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
dr mali pariz ::Miss,jes li pohvatala konce-odustala od Praga i prešaltala se na NS?
Ma taman posla, nego sam odustala od Beograda što se tiče priprema za Prag! Nek me pogledaju na UZ, ako treba neka histero i sl, nek mi daju spisak analiza koje je važno da uradim, da vidimo i briseve, pa čim mi ovde, pardon, u NS kažu da sam spremna za VTO krećemo sa stimulacijom kako dr Sonja bude komandovala. Nju još nisam kontaktirala namerno, čekam da vidim bris i ostalo, pa onda. Uz malo sreće, mogu sredinom maja da krenem sa bocama, što bi bilo divno.
bak ::Dan jutra!
Divno, Bak
Bak, navijam....
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
bak ::Ja lezim na stolu, cekam transfer, kaze dr "opustite se, zamislite plazu, pesak, more tirkizne boje, jeste na plazi?" Rekoh Aha
Ma neka se i deru, samo neka ih ima!
BAK, navijam i ovde da se primi kod mame taj lepi četvoroćelijski embriončić!
Miss-u tom zecu leži grm...o.k.
Bakiša,sa srećom dušo! i ja se slatko ismejah-biće da joj deca skoro nisu noć prespavala
Bakiša,sa srećom dušo! i ja se slatko ismejah-biće da joj deca skoro nisu noć prespavala
Bak
Ipak pojedoh krofnu
Ipak pojedoh krofnu
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Dobar dan!
Kod mene je ludnica na poslu,dolaze italijani u petak..,mora sve da bude spremno do tada.
Bak,bravo.
Meta,Miss navijam i za vas svim srcem.
Gde je Korpica?Šta se dešava kod nje?
Mili,ljubim ti karakter..,pa koliko juče si se zaklinjala da nećeš više jesti krofnice.I ja sam takva. Neka si ti nama živa i zdrava...i sita.
Ostale žene
Kod mene je ludnica na poslu,dolaze italijani u petak..,mora sve da bude spremno do tada.
Bak,bravo.
Meta,Miss navijam i za vas svim srcem.
Gde je Korpica?Šta se dešava kod nje?
Mili,ljubim ti karakter..,pa koliko juče si se zaklinjala da nećeš više jesti krofnice.I ja sam takva. Neka si ti nama živa i zdrava...i sita.
Ostale žene
JAmajka- Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010
Upravo slusam radio i kazu sutra 10 stepeni...i da nema smisla da bude 10 stepeni u sred zime...
Ema78 :: Upravo slusam radio i kazu sutra 10 stepeni...i da nema smisla da bude 10 stepeni u sred zime...
slusas Gradski radio... :)...ja sam shvatila da se zezaju
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta2/11/1924284/1/meteogram
tako nekako...
tako nekako...
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Nisam danas u elementu...ne bih da zracim...
al samo da pribelezim da smo oborile rekord na jutrima 106 strana do danas! :)
al samo da pribelezim da smo oborile rekord na jutrima 106 strana do danas! :)
Ma da, sprdaju se opasno...
Pre neki dan su pravili fazon oko Vucica i vremenske prognoze... Tipa, najavio Vucic da cemo imati uslove kao u Norveskoj, pa eto i vreme ga slusa, posto su vremenski uslovi zaista kao u Norveskoj... Ne bi valjalo da Vucic krene da hapsi i vreme...
Inace, slusam ili Gradski radio ili ne slusam radio uopste...
Pre neki dan su pravili fazon oko Vucica i vremenske prognoze... Tipa, najavio Vucic da cemo imati uslove kao u Norveskoj, pa eto i vreme ga slusa, posto su vremenski uslovi zaista kao u Norveskoj... Ne bi valjalo da Vucic krene da hapsi i vreme...
Inace, slusam ili Gradski radio ili ne slusam radio uopste...
Za Anci, Mimu i ostale ljubitelje:
Strana 23 od 32 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 32
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 23 od 32
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu