Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
+60
maja76
*AIDA*
JocY
mijaki
dr mali pariz
Tanja83
SannI-AlL
maus
missile
SladZana
cicsa80
Shizika
dragana76ns
hany
viktorija
lolipop
pcelica
bubi80
catherine290505
nesalela
Marija86
buby
gagax81
Orline
key
Zoka83
tuli
Nefertari
heart84
dra00
cici
penelope
dacans
Mrvica
ninica2
Sofka
zoxa
djole42
Struzzo
MAAKKI
Vuchica
korpica
caci
maki79
lilya
Gramatika
MARA
nina :)
LaFolie
Botox
cufta
Milijana
JAmajka
BiKsi :)
Simona
makababy
Tinche
bak
plavaptica
KoMetaK
64 posters
Strana 18 od 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
Bravo za prve korake brzopuzeceg Ducija!
Ivonica bonbonica sad ce i ona za batom!
To ide lancano kod njih!Bar je kod nas tako bilo!
Jedva cekamo slicke!
Ivonica bonbonica sad ce i ona za batom!
To ide lancano kod njih!Bar je kod nas tako bilo!
Jedva cekamo slicke!
bubi80- Broj poruka : 521
Godina : 44
Datum upisa : 07.07.2011
pa ja pisala odgovor-ali nije stigao-hahahaha...
Pčelice,nismo jš uzeli cipe,ali biće ciciban-sigurno.
krajem meseca i kod fizijatra idemo,pa ću i nju pitati .
Pčelice,nismo jš uzeli cipe,ali biće ciciban-sigurno.
krajem meseca i kod fizijatra idemo,pa ću i nju pitati .
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
masala, ala su porasli :)
dusan ti je bas zvrkic jedan mali, ne staje, i neka
a sta kazes, dva cveta u glavi?! moj covek, to i ja imam
ivonica je sva mila, to se dma vidi, da je neznija, osecajnija, ipak je ona devojcica <3
muski imaju manje obzira :)
dusan ti je bas zvrkic jedan mali, ne staje, i neka
a sta kazes, dva cveta u glavi?! moj covek, to i ja imam
ivonica je sva mila, to se dma vidi, da je neznija, osecajnija, ipak je ona devojcica <3
muski imaju manje obzira :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Dusica, kako je on uporan da sto pre spozna sve cari zivota i ja sam sa 8 meseci prohodala a sa 9-10 nisam zaklapala, i danas sam tak'a
Jak i siguran mamin decak, a sekana podrska...uskoro ce i ona da ga kopira.Divnooo [Only admins are allowed to see this image]Jedva cekam izvestaje od nedelje a slicke da ne spominjem. Izljubite se medjusobno [Only admins are allowed to see this image]
Jak i siguran mamin decak, a sekana podrska...uskoro ce i ona da ga kopira.Divnooo [Only admins are allowed to see this image]Jedva cekam izvestaje od nedelje a slicke da ne spominjem. Izljubite se medjusobno [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Uzivajte u druzenju, sto verovatno vec radite!
Bravo za Ducija, brzog momka!
Ljubi mi ih puno!
Bravo za Ducija, brzog momka!
Ljubi mi ih puno!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Dok cekamo izvestaj sa druzenja, evo dve od pre neki dan:
[Only admins are allowed to see this image]
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
E sad kada prsti treba da lete po tastaturi oni ukoceni , a zato mi je osmeh OVOLIKIIIIIII
Prelep prelep prelep dan.
Dusan i Ivona dusice medene najmedenije,slatke secerne,umiljate, mazne, dobrice,SMEJALICE Zene ja sam njih ljubila i ljubila i ljubila...a bi mi malo, verujte mi. Deca za gnjavazu i cmakanje, njuskanje i mirisanje. I Dukija sam uspavala jooooooooj kada ne odlepih nikada necu. Ja ga nunam a on cokce dudu i okice na pola koplja i kad krenu da peva AAAAAAA MMMMMMM. Sad ostani citav Cim sam ga spustila na krevet on okice otvori i kezina Ajd tetka Mima sve jovo nanovo Ivona prava curica. Doterala se pa haljinica, cipelice...mislim da se samo klepas po glavi, sto sam i radila. Hoda k`o matora, sve u carapicama po travici. Dzeki ju je castio jednim lizom po celom licu A ona samo cici od srece i radosti.
Prolete tih par sati. Za to vreme Velja je pokosio travnjak i osisao zivu ogradu. Mala i ja smo tracarale dok su deca spavala, a Ana gledala crtace. Jeli su, pili su, zasladili se...dosta!
Mala izgleda prelepo! Njene zelene oke...kosa divna i sjajna...blista zena skroz! To za liniju malo preteruje. Savrseno izgleda!
Velja je super lik! Kosi bolje od mene. ti zarko trave nema ni po centimetara Dala sam mu ...pivo!
Red je da krenem sa slikama. Uzivajte!
Dragi moji, hvala vam sto ste odvojili vreme za nas. Mnogo mi je bilo lepo i ovaj dan nikada necu zaboraviti,. Sve vas mnogo mnogo volim!
Prelep prelep prelep dan.
Dusan i Ivona dusice medene najmedenije,slatke secerne,umiljate, mazne, dobrice,SMEJALICE Zene ja sam njih ljubila i ljubila i ljubila...a bi mi malo, verujte mi. Deca za gnjavazu i cmakanje, njuskanje i mirisanje. I Dukija sam uspavala jooooooooj kada ne odlepih nikada necu. Ja ga nunam a on cokce dudu i okice na pola koplja i kad krenu da peva AAAAAAA MMMMMMM. Sad ostani citav Cim sam ga spustila na krevet on okice otvori i kezina Ajd tetka Mima sve jovo nanovo Ivona prava curica. Doterala se pa haljinica, cipelice...mislim da se samo klepas po glavi, sto sam i radila. Hoda k`o matora, sve u carapicama po travici. Dzeki ju je castio jednim lizom po celom licu A ona samo cici od srece i radosti.
Prolete tih par sati. Za to vreme Velja je pokosio travnjak i osisao zivu ogradu. Mala i ja smo tracarale dok su deca spavala, a Ana gledala crtace. Jeli su, pili su, zasladili se...dosta!
Mala izgleda prelepo! Njene zelene oke...kosa divna i sjajna...blista zena skroz! To za liniju malo preteruje. Savrseno izgleda!
Velja je super lik! Kosi bolje od mene. ti zarko trave nema ni po centimetara Dala sam mu ...pivo!
Red je da krenem sa slikama. Uzivajte!
Dragi moji, hvala vam sto ste odvojili vreme za nas. Mnogo mi je bilo lepo i ovaj dan nikada necu zaboraviti,. Sve vas mnogo mnogo volim!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
odlepila...nacisto!!!!
odlepila...nacisto!!!!
jao Mima,sestro slatka-stižeš i izveštaj i fotke da postaviš...doduše, kad ti je V.pokosio, ja sredila kuću...tebi preostalo da svu decu nahraniš i zabaviš, pa kud ćeš lepše
Meni kez i dalje ne silazi sa lica,a ni Zvezdama-doduše-sad su zaspali,a imali su fazu preživljavanja doživljenog,pa smo morali terapiju sprovoditi...
KOliko nam je bilo prijatno u vašem društvu-vreme je prošlo kao tren,ali bukvalno.
Anica-već sam na Jutrima pisala, ali ovde mi je bitnije,pa ću ponoviti-odušwvljena sam njom...
Ljudi moji,kako ona uspava mog Silnog sa samo tri stiha Spavajmo,sanjajmo-to ke prosto neverovatno bilo. Znate Ducija kkako je često težak na snu i hrani-Ana ga uspava i posle toga nahrani-dok si rek‘o kex!
a što ih zatrpa kockama i igračkama...vipe mi nismo postojali za decu.Mima...
ja hredoh zapkati u onom momentu,pa izletwh iz sobe...
tako bih volela da Ani podarite batu ili seku...da,da.
No-opraštam kuvani kupus-priness su bile-više od kolača!!Ma kad se Iv najela -onda znajte-od sad nam Mima pravi princeze.
Draga,uživali smo i vašem igralištu.Jes da mi je Džeki olizao ćerku,pa posle nasrnuo na neki svoj džemper...
:D:D
loodo burazeru,loodo!!
p.s.Ana-voziš rilere bolje od ikog kog sam videla na istim !
Meni kez i dalje ne silazi sa lica,a ni Zvezdama-doduše-sad su zaspali,a imali su fazu preživljavanja doživljenog,pa smo morali terapiju sprovoditi...
KOliko nam je bilo prijatno u vašem društvu-vreme je prošlo kao tren,ali bukvalno.
Anica-već sam na Jutrima pisala, ali ovde mi je bitnije,pa ću ponoviti-odušwvljena sam njom...
Ljudi moji,kako ona uspava mog Silnog sa samo tri stiha Spavajmo,sanjajmo-to ke prosto neverovatno bilo. Znate Ducija kkako je često težak na snu i hrani-Ana ga uspava i posle toga nahrani-dok si rek‘o kex!
a što ih zatrpa kockama i igračkama...vipe mi nismo postojali za decu.Mima...
ja hredoh zapkati u onom momentu,pa izletwh iz sobe...
tako bih volela da Ani podarite batu ili seku...da,da.
No-opraštam kuvani kupus-priness su bile-više od kolača!!Ma kad se Iv najela -onda znajte-od sad nam Mima pravi princeze.
Draga,uživali smo i vašem igralištu.Jes da mi je Džeki olizao ćerku,pa posle nasrnuo na neki svoj džemper...
:D:D
loodo burazeru,loodo!!
p.s.Ana-voziš rilere bolje od ikog kog sam videla na istim !
p.s. Usput smo i trudnaju Tinu smorile ,dok jw ona davala insteukcije svom mužu kako da zabode.
cvetić u zemljicu
p.p.s.
Mima,fotke su genijalne-iznenadih se sopstvenoj deci kako izgledaju .Bre-matori!
Duci se ljulja bez ikog-uživa,Iv se spušta niz tobogan,haljina tarlaha...divota od života.
Ženo,jvala ti na svemu-žao mi što M.nije bio tu...čekamo vas!
cvetić u zemljicu
p.p.s.
Mima,fotke su genijalne-iznenadih se sopstvenoj deci kako izgledaju .Bre-matori!
Duci se ljulja bez ikog-uživa,Iv se spušta niz tobogan,haljina tarlaha...divota od života.
Ženo,jvala ti na svemu-žao mi što M.nije bio tu...čekamo vas!
Jao kako ste porasli, predivni ste
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Lepota,sreca i ljubav na sve strane.......uzivala sam citajuci vas, kao da sam i ja bila sa vama
Divna su ova nasa druzenja, neprocenjivo[Only admins are allowed to see this image]
Divna su ova nasa druzenja, neprocenjivo[Only admins are allowed to see this image]
Drugari mali i veliki, svi ste skupa prelepi. Po jedan za svakog, i za mame i za decicu
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Prelepi! Divno druzenje.
Ja mislila da su jos mali za ljulju, a ono uzivanjac pravi.
Ja mislila da su jos mali za ljulju, a ono uzivanjac pravi.
pcelica- Broj poruka : 282
Datum upisa : 17.10.2011
maus ::
Dusan i Ivona dusice medene najmedenije,slatke secerne,umiljate, mazne, dobrice,SMEJALICE Zene ja sam njih ljubila i ljubila i ljubila...a bi mi malo, verujte mi. Deca za gnjavazu i cmakanje, njuskanje i mirisanje. I Dukija sam uspavala jooooooooj kada ne odlepih nikada necu. Ja ga nunam a on cokce dudu i okice na pola koplja i kad krenu da peva AAAAAAA MMMMMMM. Sad ostani citav Cim sam ga spustila na krevet on okice otvori i kezina Ajd tetka Mima sve jovo nanovo Ivona prava curica. Doterala se pa haljinica, cipelice...mislim da se samo klepas po glavi, sto sam i radila. Hoda k`o matora, sve u carapicama po travici. Dzeki ju je castio jednim lizom po celom licu A ona samo cici od srece i radosti.Prolete tih par sati. Za to vreme Velja je pokosio travnjak i osisao zivu ogradu. Mala i ja smo tracarale dok su deca spavala, a Ana gledala crtace. Jeli su, pili su, zasladili se...dosta!
PRELEPO!!!!
Uključujući i mimin divan izveštaj!!! Stvarno prelepo!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Fala,fala,dragi naši.
Pčelice,i ja sam draga , mislila da su mali-za toboganza ljuljašku...
Ali kod Mime je nemoguće da se dete drži samo na krilima:D
akcija je neizbežna i jedina moguća
Pčelice,i ja sam draga , mislila da su mali-za toboganza ljuljašku...
Ali kod Mime je nemoguće da se dete drži samo na krilima:D
akcija je neizbežna i jedina moguća
Drugari nasi dragi, kakvo prelijepo druzenje
Anci vec djevojka, ozbiljna, hranila i uspavljivala mladje drugare!
Zvjezdice porasle, preslatke
Mame odlicne ste, ljubimo vas punooooo
Anci vec djevojka, ozbiljna, hranila i uspavljivala mladje drugare!
Zvjezdice porasle, preslatke
Mame odlicne ste, ljubimo vas punooooo
zoxa- Broj poruka : 2601
Datum upisa : 25.11.2008
Sreca, sreca, radost
Divne zene, divna deca, pa kud ces vise
Divne zene, divna deca, pa kud ces vise
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Predivni izvestaji i Misicin i Parizov, ja sam uzivala i topila se.
Fotke su predivne, Ana, Duci i Iv tri meda....vidi se da su se provodili odlicno, kao i mame.
Fotke su predivne, Ana, Duci i Iv tri meda....vidi se da su se provodili odlicno, kao i mame.
plavaptica- Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011
Jos malo slicica
Sto su ukusne ove kocke.
Ludilo!!! Koje sarenilo! Koju pre uzeti, liznuti, gricnuti...obrni okreni, neke rupice, se jede ili ne ili se baca...ma baca se!
Pogled ka meni kada se pitala JEL` OVA ZENA NORMALNA??? Nadam se da nas nece pojesti i zasto se udara u glavu??? Dobro je, tu je mama pa ce je obuzdati...valjda.
KO? JA MALI za ljulju??? Sa`cu da pokazem kako sam umem da se ljuljam...gore nogice, savijem nogice, gore nogice savijem nogice...i nemoj da te mrko pogledam.
Kad velika bude ovde a mala ovde i jos + 15 minuta dotle cu da se spustam niz tobogan u tvoju pomoc mama.
Daj bre cale gurni me jako, jako da letim visokoooooooooooooo
Teta Mima cekaj da namestim siske i samo da stipaljke zakacim tu i tu...da ti bar frizura bude normalna.
Poklon od Parizana, majica i helanke.Naravno da je jutros morala obuci za vrtic. Kakvo pranje, ni slucajno, oblaci se sad i tacka. Njen stav za slikanje
Hvala na pelceru
Sto su ukusne ove kocke.
Ludilo!!! Koje sarenilo! Koju pre uzeti, liznuti, gricnuti...obrni okreni, neke rupice, se jede ili ne ili se baca...ma baca se!
Pogled ka meni kada se pitala JEL` OVA ZENA NORMALNA??? Nadam se da nas nece pojesti i zasto se udara u glavu??? Dobro je, tu je mama pa ce je obuzdati...valjda.
KO? JA MALI za ljulju??? Sa`cu da pokazem kako sam umem da se ljuljam...gore nogice, savijem nogice, gore nogice savijem nogice...i nemoj da te mrko pogledam.
Kad velika bude ovde a mala ovde i jos + 15 minuta dotle cu da se spustam niz tobogan u tvoju pomoc mama.
Daj bre cale gurni me jako, jako da letim visokoooooooooooooo
Teta Mima cekaj da namestim siske i samo da stipaljke zakacim tu i tu...da ti bar frizura bude normalna.
Poklon od Parizana, majica i helanke.Naravno da je jutros morala obuci za vrtic. Kakvo pranje, ni slucajno, oblaci se sad i tacka. Njen stav za slikanje
Hvala na pelceru
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jao Mima,diiiiiivna ženo-hvala na ovim fotkama-kakvo diiiiivno druženjeeee!!A Anici ćemo pojačati ćevape i kuvani kupua-da još ojačaju noge !
volim vas,nesebične i divne dušw moje!
volim vas,nesebične i divne dušw moje!
I samo da znate da mi je Tea stucala u stomaku juce pola dana...sta li ste pricale....?
I samo da znate da mi je Tea stucala u stomaku juce pola dana...sta li ste pricale....?
Ma kakav je juce vama lep dan bio. Milina jedna
Pari, oni su vec ozbiljno veliki i preeeeeeleeeeepiiiiii
A Ana, ah ta Ana...
Pari, oni su vec ozbiljno veliki i preeeeeeleeeeepiiiiii
A Ana, ah ta Ana...
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011