KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

+60
maja76
*AIDA*
JocY
mijaki
dr mali pariz
Tanja83
SannI-AlL
maus
missile
SladZana
cicsa80
Shizika
dragana76ns
hany
viktorija
lolipop
pcelica
bubi80
catherine290505
nesalela
Marija86
buby
gagax81
Orline
key
Zoka83
tuli
Nefertari
heart84
dra00
cici
penelope
dacans
Mrvica
ninica2
Sofka
zoxa
djole42
Struzzo
MAAKKI
Vuchica
korpica
caci
maki79
lilya
Gramatika
MARA
nina :)
LaFolie
Botox
cufta
Milijana
JAmajka
BiKsi :)
Simona
makababy
Tinche
bak
plavaptica
KoMetaK
64 posters

Strana 7 od 35 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Sledeći

Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 7 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od Tinche 11/2/2013, 13:24

Mila moja, mogu postaviti i tu sliku ako zelis...mada si ti meni i na njoj prelepa. Umorna...al prelepa. Tacka.
Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 7 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od lilya 11/2/2013, 13:51

Tinche ::Evo jos jedne...najlepse! [Only admins are allowed to see this image]

Kako ste samo lepi srca srca srca srca srca srca
Pari, ova je da je uramis nemam reči Ne treba tebi sminka, ma ni trunka smajli angel
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JAmajka 11/2/2013, 14:05

U pravu je Lilya,ne treba ti šminka,dovoljna su ti ta dva anđelčića..,ti blistaš.Mnogo ste lepi. srca srca srca srca srca
JAmajka
JAmajka

Broj poruka : 1906
Datum upisa : 25.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Simona 11/2/2013, 14:07

Slažem se sa Lilyom i Jamajkom, prelepa slika srca srca srca
Simona
Simona

Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 11/2/2013, 17:38

Procitala sam negde, da si presla na Nan 2. Mi samo na njemu od pocetka i jako sam zadovoljna. Pogotovo sto smo u tempu pronasli Nan (1.2.3) po ceni od 850din 2X 300g tj 600g. mnogo mi je isplativije a i on je zadovoljan.
Slika je boli glava yes Divni ste osmeh srce osmeh srce osmeh srce
takodje sam procitala i za kozicu. nama je dr rekla da nista ne diram tj ne povlacim je. tako da to nisam ni radila. ali me tvj post podstakao na razmisljanje, jel sve ok sa njim?
Ljubimo vas i d
cici
cici

Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 13/2/2013, 00:22

dr mali pariz ::Šizi,da ti odgpvorim Very Happy
jaaaako sam srećna što sam se snašla kako samo i muž i ja hteli.
Žena je pun pogodak i živi vrata prekoputa naših Very Happy
e,sad,kako ćemo se finansijski uklopiti-ne znam,jer vazda planova imamo. No,samo da smo živi i zdravi,sa samo dvoje učenika mesečno ja ženu mogu isplatiti.
Ma meni je to savrsheno rjeshenje, klincima je najmanja adaptacija, i dalje su u svojoj kuci, pridrzavaju se iste rutine (koja se mijenja kako odrastaju), netko koga poznajete i/ili ima preporuke koje mozesh pouzdano provjeriti, ma idealno. Naravno da kao i u svakoj profesiji da ima nesavjesnih (blago recheno), i otud ove predrasude. Iznenadjuje me da je tu josh uvijek tako mizerno placen tako odgovoran posao. Ovde je iznad drzavnog prosjeka, ali moramo uzeti u obzir i da su radni sati veoma dugachki.
Ljubimo vas, bash mi drago da si spokojna po pitanju chuvanja Zvezdica, mozesh se laskshe posvetiti svome poslu kad se vratish.
ljubav
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 13/2/2013, 10:32

Istopih se! [Only admins are allowed to see this image]Duše mile mekane! LJubim ih u rupice na gornjoj strani šakica!

A njena haljinica i te čizmice sa krzancetom [Only admins are allowed to see this image], ma pojela bih je samo tako! Krofna jedna!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/2/2013, 12:33

Šizo,ne znam kako je kid vas,kod nas cifre variraju od toga šta žena sve radi. Neko traži da mu se ivskuva i počisti. cena je po satu,a nama prosek-dnevno pet sati.
Cure,zaista vam hvala na silnim komplimentima!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cici 13/2/2013, 14:04

Pari, ako je "aranzman " svih pet dana u nedelji min 4 sata onda je jedna prica. ako je po satu kad se dogovorite onda je skluplja varijanta. naravno zavisi i od toga da li kuva detetu tj deci i vama ili samo njima ili radi jod nesto. Bar je tao bilo kad sam ja cuvala klince. Tacnije ovako 250din sat, oko 250 do 300 evra 8h pet dana. sada je mozda poskupelo.
Ovo ti je extra varijanta, navise sto ne moras da ih budis ujutru, vuces po kisi i vetru. Sad ih ostavljapo bar po sat vremena sa tom zenom da se upoznaju Wink pa onda da proba da ih uspava, pa da vidis kako ce da jedu kad im ona bude davala. pa nek idu u park zajedno.korak po korak imate vremena. najteze ce biti uspavljivanje.
Ljubimo vas
cici
cici

Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 13/2/2013, 14:28

Tinchi,da znas da si u pravu yes
Prelepa slika
Divni ste osmeh srce osmeh srce osmeh srce
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 13/2/2013, 15:50

[Only admins are allowed to see this image]

10... Wink
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/2/2013, 21:55

Tinche ::[Only admins are allowed to see this image] [img][Only admins are allowed to see this link]
] [Only admins are allowed to see this image]

10... Wink
srca love
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 13/2/2013, 22:00

Cici,daleko manje od cifre koju spiminješ. Ona mi neće izvoditi decu,a kuvano jedu popodne-kad sam ja tu. Ona je tu da ih presvuče, da doručak i sačuva. Ne trba meni ni animator ni predavač. Olakšavajuća okolnost je da Ivona ima Dušana i obrnuto-za igru.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 14/2/2013, 10:17

9... [Only admins are allowed to see this image]
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 14/2/2013, 11:11

[Only admins are allowed to see this image]lepi moji [Only admins are allowed to see this image]milo mi vas videti [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 14/2/2013, 11:14

tince, odbrojavas nesto :) hehe
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 14/2/2013, 11:34

O daaaa! dane do njuskanja...
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/2/2013, 22:58

Oooo da,Bojanice,stiže nama moja mila porodica Eurokrem Very Happy:D:D
Da pribeležim,ne znam da l sam-
Duci tako brzo puže-sad unapred,ne po vojnički,a uz često izdizanje na stopala,pa je sav ko bioskop,kad pikira mamin poenter,u roku od pola sek. je na cilju. A ciljna grupa su mu -moja skripta pedagogije,zakona i situacija za državni Very Happy, knjige,upravljači , mobilni...
Brzo dođe taj period kad igračke gube na značaju. Iskreno,nisam se tome nadala...
Tako dok moj čvarak -jer mi je sav ko žila neka- skače,leti ka drugom kraju kreveta, Ivon u žaru svađe sa zvečkom,a smeštena u krevetac,obgrljena belugom,ko u fotelji da sedi, u žaru svađe-tajac....
Ivon zabola.
Zabola cura svoju glavu ispred sebe,a u naslon-belugu-i spava,samo se čuje coktanje dude.
lol!
joj,odmah sam je i snimila i fotkala-al fotoaparatom-ne tl.

Oni su stvarno šou kako su stariji...
Mislim da Duci polako kapira da je provaljen za svoju suludu vrisku...danas ga grdim,on vrišti-gleda me,i ne može osmeh iz očiju da suzbije. Zvrndov jedan.
Marišu se redovno. Kao nekad žalim cicu,jer je kilavko,zakuca u položaju,a on samo puni-nekom zvečkom po glavi...ali kad ga Tajsončica do‘vati...ajoj majko mila,što ima tešku ruku,on samo zažmuri-snage ni junačke sreće-ni da zavrišti....
a redovno istu igračku hoće. Ona mu često-kad on kidiše na ono što je uzela-onda uz osmeh najmiliji mu pruža tu igračku. Duci to nikad za svoju sestrrunnije uradio
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/2/2013, 23:01

...zato su mi i dalje najinteresantniji ujutru,po buđenju,kad ih smestim u bračni...jao njihove sreće jedno drugom...samo oči odišu!
odoh sad da spavam, i da-
častim danas-
porodila mi se moja sestea od ujaka.
Došla nam je Jana...na divan praznik,a ona ima straiju seku od četiri god.koha je rođena na Sv.Vasilija.
I ovde ću napusati- Jano,dobro nam došla! smajli angel
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/2/2013, 23:08

[Only admins are allowed to see this image]Da, da, tek će oni da budu šou! A čuj priču za otimačinu oko iste igračke. Znaš da moja zaova ima bebca od 8 meseci. Njena kuma ima klinku koja je nepunih mesec dana starija od njenog malca. Odvede ona njega kod nje da se malo druže. I ubace ih oboje u krevetac u kome su već ubačene one šarene plastične loptice, što imaju u igraonicama. Imalo ih je sigurno pedeset. Klinka drži jednu lopticu, a malac joj otima baš tu, a oko njih još 49 istih loptica! lol! I ne bi li im čovek sklonio sve loptice?! lol!

Ljubim ih tako zanimljive, snalažljive, ratoborne, uspavane, ma, skroz ih cmačem! [Only admins are allowed to see this image]

P.S. Tetka, sve čestitke na prinovi! Jano, dobro nam došla! sunny

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/2/2013, 23:18

Hahaha...baš to,ali onda bi se otimali oko sopstvenih šaka-kojima su toliko fascinirani...
Hvala Rodiću moj.ljub ljubim.odjava.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 15/2/2013, 07:55

Milici pilici moji!!! Ma videces ti sta je otimacina kad vam Batak i ja uletimo na taj bracni! [Only admins are allowed to see this image]

Kao prvo, otimaces se za krevet jer mesta vise nece biti...kao drugo...otimaces se za decu tvoju premedenu jer ih necu ispustati...vec ce se kotrljati preko mog stomaka i ruku. Igracke ce sve batine biti...i po koja nozica il lakat tvojih Zvezda! Tebi ce ostati samo da privuces stolicu i uzivas... Razz a mm i mm (
lol!) vec zamisljam kako se ne odvajaju od kompa...auta...i ignorisu nas totalno.
Mislim....stvarno ce ti dosadno biti...uostalom...ko ce rucak i tortu praviti! hihihihih!

[Only admins are allowed to see this image]
Tinche
Tinche

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 15/2/2013, 13:09

Duci puzi, bravo, bravo radost Pravi je mali sportista likeit Ivona, malo mirnija, ali voli da demonstrira svoju snagu lol!
Poljubac za drugare ljubav ljubav
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 16/2/2013, 12:17

Ej kako ste mi lepotani srca srca srca
Uzivam u postovima,posebno kad se makljaju  b  b  b duse smesne ff ff
Ljubim vas puno i Pari srecno rodjenje sestricine,da je ziva i zdrava sto godina srca srca srca
srcasti poljupci srcasti poljupci srcasti poljupci
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od tuli 16/2/2013, 15:36

Pune ruke SREĆE, a pogled nežan, majčinski love
Prelepi ste srcasti poljupci

tuli
tuli

Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 35 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu