Korak po korak na putu do bete +
+69
bebica mala
dora28
gaga.ristic1
JecaPereca
Orline
smarija
heart84
fight&faith
nina :)
rada78
daxi011
jasnaana
Ninche
tisa
karakaca
tulumba
cufta
dragana76ns
Nataly17
missile
KoMetaK
menora72
Mika
jaca*caca
Dacaa
medolino
ijana
Mirjana
SannI-AlL
Jelica
ivi
dra00
makica84
krol
saska1
cabuka
ragaco
sareni leptir
noja
plavaptica
Malina
HappyGirl
ninica2
darling_buds
maki79
zvoncica36
tetreb
lilya
hany
boki82
laKole
BiKsi :)
ahosame
M.
Gramatika
ananana
korpica
Vuchica
MAAKKI
djole42
anak
OKacica
Erata
JocY
bulevarka
Niny
bak
Ema78
Veca77
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Vikice koliko se ja sećam ja sam samo nosila uput za Komisiju za VTO GAK Novi Sad i onaj obrazac iz socijalnog gde su dali odobrenje za vto , već sam zaboravila kako se zove možda OLK12, i nisi mi tražili ni uput za UZ ni za sprermogram ali najbolje da ovde potražiš
https://kutak.forumotion.com/t1128p15-komisija-za-besplatnu-vto-u-novom-sadu-i-dalji-postupak.
Pozz
https://kutak.forumotion.com/t1128p15-komisija-za-besplatnu-vto-u-novom-sadu-i-dalji-postupak.
Pozz
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
Darling, divna beta! Što rekla moja dr kada sam joj javila da je beta 345,4:-Postigli smo šta smo hteli!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Karakaca, je li ti sutra idesh da vadish krv?
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
darling sve čestitke divna vest zaista
tetreb- Broj poruka : 671
Datum upisa : 09.04.2012
Vikice draga,da li si dobila pismo? Na dnu pisma pise:
Sa sobom ponesite:
1.Zdravstevu ispravu(knjizicu)
2.Licnu kartu
3.Uput
4.Primljeni poziv
5.potvrda o evidenciji sa liste cekanja.
Sad sam zvala socijalno znaci ovo sto sam ti napisala,a uput zeleni na ime Gak-N.Sad,Odeljenje humane reprodukcije,tako pise na mom uputu.
i kaze nista vise.A sto se tice uputa za muza mislim da se to nosi pred vto kad on daje uzorak pred aspiraciju.
Ja sam sve pripremila i nikako da odem u socijalno jer sam bolesna i slomila me temperatura ona dosadna 37-5 i manja
Devojke sve vas ljubim
Sa sobom ponesite:
1.Zdravstevu ispravu(knjizicu)
2.Licnu kartu
3.Uput
4.Primljeni poziv
5.potvrda o evidenciji sa liste cekanja.
Sad sam zvala socijalno znaci ovo sto sam ti napisala,a uput zeleni na ime Gak-N.Sad,Odeljenje humane reprodukcije,tako pise na mom uputu.
i kaze nista vise.A sto se tice uputa za muza mislim da se to nosi pred vto kad on daje uzorak pred aspiraciju.
Ja sam sve pripremila i nikako da odem u socijalno jer sam bolesna i slomila me temperatura ona dosadna 37-5 i manja
Devojke sve vas ljubim
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Ne draga ja u subotu vadim krvNinche ::Karakaca, je li ti sutra idesh da vadish krv?
Kako bude bice
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Ma poremetila sam dane, mislila sam da je sutra subota... ih... nema veze, bice to fina beta, 100%
Da je malo zaprashim, za svaki slucaj
Da je malo zaprashim, za svaki slucaj
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Hvala vam. Prihvatili su u socijalnom papire.
vikica800- Broj poruka : 58
Datum upisa : 03.09.2011
Karakaco
Vikice jel ovo sto sam ti napisala???
Vikice jel ovo sto sam ti napisala???
nemam šta da dodamninica2 ::Karakaco
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Hvala vam drage moje na ovolikoj podrsci,
toliko se lepo osecam i smirenija sam kad vidim da nisam sama
Moja temperatura je jos uvek 37 a ostalo sve normalno,
a saljem veliki poljubac zenicama sa kojima sam bila zajedno
na stimulacijama i imaju
toliko se lepo osecam i smirenija sam kad vidim da nisam sama
Moja temperatura je jos uvek 37 a ostalo sve normalno,
a saljem veliki poljubac zenicama sa kojima sam bila zajedno
na stimulacijama i imaju
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Karakaco samo opusteno znas da ni zene koje prirodno ostanu trudne nemaju simptome dok im ne izostane m a i tada prodje vremena do simptoma tako da uzivaj
Dacoo ima li tebe negde,mazis eskimcice male,mazi,mazi a ja cu da saljem malo dobrih vibracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cekalice bete
Dacoo ima li tebe negde,mazis eskimcice male,mazi,mazi a ja cu da saljem malo dobrih vibracija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cekalice bete
gramatika.biksiiiiiiiiiiiii.anak hvala vam mile moje zenice bolje vas nasla i raspricacu se ja videcete:))))
e i posto jos nisam u toku ko sta gde drzim pesnice za sto vise pozitivnih betica,srcanih radnji i divnih trudnoca
sve vas
e i posto jos nisam u toku ko sta gde drzim pesnice za sto vise pozitivnih betica,srcanih radnji i divnih trudnoca
sve vas
julija- Broj poruka : 390
Datum upisa : 08.08.2010
e izvinite ako masim temu ali samo jedno pitanje da li je neko od vas uz histeroskopiju radio i HSG?
ja sam radila hsg pa posle laparaskopiju i histeroskopiju
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
hvala ti hany ali bas me interesuje kombinacija histero +HSG u isto vreme?da li se to uopste kombinuje,za histero +laparo znam :)
nisam cula za tu komb
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
nisam i ja ali sam zainteresovana ako postoji...pa bih zato da cujem tudja iskustva ako ih ima
ne znam gde ovo da stavim
zamolili su me da dam izjavu ...
zelela sam da lagano opletem po proceduri koje zene prolaze prilikom dobijanja potvrde za vantelesnu putem osiguranja RZZO itd.
novinarka me je sasekla dosta ali ajde u principu je prenela sta sam rekla , iako sam bila dosta ostrija
eto
sve vas jakoooo
zamolili su me da dam izjavu ...
zelela sam da lagano opletem po proceduri koje zene prolaze prilikom dobijanja potvrde za vantelesnu putem osiguranja RZZO itd.
novinarka me je sasekla dosta ali ajde u principu je prenela sta sam rekla , iako sam bila dosta ostrija
eto
sve vas jakoooo
menora72- Broj poruka : 857
Datum upisa : 18.01.2012
Menora, u kojim novinama je ovo izaslo?
Devojke, kladila bih se da neko danas radi betu, ali ne znam ko. U svakom slucaju saljem
Karakaca, ti si sutra na redu
Devojke, kladila bih se da neko danas radi betu, ali ne znam ko. U svakom slucaju saljem
Karakaca, ti si sutra na redu
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya nisu neke bitne novine , lokalne su , NS Reporter ...
Cuj nisu bitne novine! Vazno da se prica i pise, a ti si im bas lepo rekla
Cuvas bebca? Hoces raditi betu pre Nove godine? Taman da me vuces za nos kao sto smo se dogovorile
Cuvas bebca? Hoces raditi betu pre Nove godine? Taman da me vuces za nos kao sto smo se dogovorile
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
Menora, svaka čast za izjavu, ali u pravu si, oni to uvek tako uobliče, da uopšte ne ispadne tako strašno kao što i jeste u stvarnosti. Zatim, od prvostepene, do drugostepene u mnogim slučajevima u ovoj godini se čekalo i čeka 3-4 meseca, tako da je to od početka prikupljanja nalaza, do potvrde da ispunjavate uslove za VTO nekih 6 meseci + onih 6 čekanja na postupak, eto - nabere se godinica.
Ne bi bilo loše navesti i neke konkretne primere, tipa: U Narodnom frontu, besplatne briseve za VTO rade samo za 3 žene dnevno. Zovete u svoj DZ, zakažu vam pregled kod ginekologa za 15-20 dana, uzmete uput, zovete Front, zakažu vam briseve za 20 dana, to vam pada u sred ciklusa, odlažete za još 15, ističe vam uput jer vam je u DZ dat jednokratni uput. Ponovo nazad u DZ, ponovo zakazivanje. Ističe vam u tom ludilu UZ....itd, itd...Teoretski, možete dobro proći, a može da se zalomi da je prosto nemoguće kompletirati nalaze, a ne dati pare iz svog džepa.
Zatim, strašne stvari koje se dešavaju u celoj ovoj našoj borbi. Ja sam za to da se naše priče objave, ovako kako ih pišemo po netu, sa nikovima, ali da se odštampaju i ugledaju svetlost dana.
Ja bih se recimo time rado bavila, da se podigne prašina. Naravno, sa sve imenima i prezimenima doktora. Jer, ovako sve ostaje u moru internet informacija. Nama služi da nam olakša, ali ja bih da malo iznerviramo i potresemo i te baksuze da dubokim džepovima.
Ne bi bilo loše navesti i neke konkretne primere, tipa: U Narodnom frontu, besplatne briseve za VTO rade samo za 3 žene dnevno. Zovete u svoj DZ, zakažu vam pregled kod ginekologa za 15-20 dana, uzmete uput, zovete Front, zakažu vam briseve za 20 dana, to vam pada u sred ciklusa, odlažete za još 15, ističe vam uput jer vam je u DZ dat jednokratni uput. Ponovo nazad u DZ, ponovo zakazivanje. Ističe vam u tom ludilu UZ....itd, itd...Teoretski, možete dobro proći, a može da se zalomi da je prosto nemoguće kompletirati nalaze, a ne dati pare iz svog džepa.
Zatim, strašne stvari koje se dešavaju u celoj ovoj našoj borbi. Ja sam za to da se naše priče objave, ovako kako ih pišemo po netu, sa nikovima, ali da se odštampaju i ugledaju svetlost dana.
Ja bih se recimo time rado bavila, da se podigne prašina. Naravno, sa sve imenima i prezimenima doktora. Jer, ovako sve ostaje u moru internet informacija. Nama služi da nam olakša, ali ja bih da malo iznerviramo i potresemo i te baksuze da dubokim džepovima.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Bak , ih sta sam sve rekla јos ali nije stavila hahahhahahah ...
jooooj pa ne znam da li je rano da uradim 31.12.2012. betu , to bi bio 12 dan od ET a (ne racunam dan kada je bio ET ) ... uffffffffff ne znam
jooooj pa ne znam da li je rano da uradim 31.12.2012. betu , to bi bio 12 dan od ET a (ne racunam dan kada je bio ET ) ... uffffffffff ne znam
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +