Korak po korak na putu do bete +
+69
bebica mala
dora28
gaga.ristic1
JecaPereca
Orline
smarija
heart84
fight&faith
nina :)
rada78
daxi011
jasnaana
Ninche
tisa
karakaca
tulumba
cufta
dragana76ns
Nataly17
missile
KoMetaK
menora72
Mika
jaca*caca
Dacaa
medolino
ijana
Mirjana
SannI-AlL
Jelica
ivi
dra00
makica84
krol
saska1
cabuka
ragaco
sareni leptir
noja
plavaptica
Malina
HappyGirl
ninica2
darling_buds
maki79
zvoncica36
tetreb
lilya
hany
boki82
laKole
BiKsi :)
ahosame
M.
Gramatika
ananana
korpica
Vuchica
MAAKKI
djole42
anak
OKacica
Erata
JocY
bulevarka
Niny
bak
Ema78
Veca77
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Srećno, Darling, i da ovi dani do bete što lakše prođu!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Vuchice ni kod tebe nikakvih osjecaja??? Ni kod mene, ama nista, ja nemam ni one tvoje "simptone"... ja danas krenula na posao... ja cu onda na Betu u ponedeljak, mada bih realno mogla i u subotu mislim... bolje da je pustim da poraste ako se vec misli...
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Vucice, Ninche i Darling srecno navijam za dobru .
Ja sam pri kraju sa stimulacijomkod mene malo sporije rastu ali rastu,
imam 7 folikula od po 12 i 14 mm dobrih i nekoliko manjih. Sutra uvece se nadam da ce biti i stop injekcija ako ne bude i prekosutra, ma kad bude vazno da smo stigli do KRAJA.
Gledala sam jutros zenice koje primaju stop injekciju sve euforicne imaju tremu sta ce kako ce a ja kao da se ne desava nista meni.
Navijajte za moje folikule da sutra porastu
Da posaljem nasim cekalicama po neku rodu
Ja sam pri kraju sa stimulacijomkod mene malo sporije rastu ali rastu,
imam 7 folikula od po 12 i 14 mm dobrih i nekoliko manjih. Sutra uvece se nadam da ce biti i stop injekcija ako ne bude i prekosutra, ma kad bude vazno da smo stigli do KRAJA.
Gledala sam jutros zenice koje primaju stop injekciju sve euforicne imaju tremu sta ce kako ce a ja kao da se ne desava nista meni.
Navijajte za moje folikule da sutra porastu
Da posaljem nasim cekalicama po neku rodu
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Uglavnom sve nesto cekamo poziv za VTO, cekamo ,cekamo folikule , cekamo transfer, a onda .
Stari ljudi kazu ko ceka doceka pa valjda cemo i mi
Stari ljudi kazu ko ceka doceka pa valjda cemo i mi
Ninche ::Vuchice ni kod tebe nikakvih osjecaja??? Ni kod mene, ama nista, ja nemam ni one tvoje "simptone"... ja danas krenula na posao... ja cu onda na Betu u ponedeljak, mada bih realno mogla i u subotu mislim... bolje da je pustim da poraste ako se vec misli...
Ninche, kod mene nije bas da nemam nikakvih osecaja, naprotiv, imam neki osecaj kao da cu ovog trenutka da dobijem.... grudi omeksale, pocinje da me boli glava, to je moj PMS....
a tvoja beta samo neka naraste, ja je radim u cetvrrtak - dobila, ne dobila!
karakaca, super sto si opustena i navijamo ti sutra za STOP! A aspiracija je maciji kasalj, ne brini
Darling, odmaras li? Pijes li surutku?
Brbljiva, sta je sa tvojim nalazima?
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Karakača, navijam jako!
Vuchica ::Ninche ::Vuchice ni kod tebe nikakvih osjecaja??? Ni kod mene, ama nista, ja nemam ni one tvoje "simptone"... ja danas krenula na posao... ja cu onda na Betu u ponedeljak, mada bih realno mogla i u subotu mislim... bolje da je pustim da poraste ako se vec misli...
Ninche, kod mene nije bas da nemam nikakvih osecaja, naprotiv, imam neki osecaj kao da cu ovog trenutka da dobijem.... grudi omeksale, pocinje da me boli glava, to je moj PMS....
a tvoja beta samo neka naraste, ja je radim u cetvrrtak - dobila, ne dobila!
karakaca, super sto si opustena i navijamo ti sutra za STOP! A aspiracija je maciji kasalj, ne brini
Darling, odmaras li? Pijes li surutku?
Brbljiva, sta je sa tvojim nalazima? ..............sutra radim hlamidiju o ostalo,,,pa mi navece stize amh rezultat a u sredu mi stize treci put rubela-rezultat kao i rezultat mm na mikoplazmu,koja me brine........to je sve,,,ako je rubela opet pozzz,eto mene na torlaku i na lecenje!( mada mislim da je greska laboratorije ...videcemo...a vi se cure ne tripujte ,vec se opustite -vec ste stigle do kraja ! navijam za beeeeeeeeeetuuuuuuuuuuuuuuuuu
...nesto je predhodna por moja ,pobrljavila....
Cekalice bete sretno vam bilo i ajde nas obradujte sa veeelikim betama, a ostale koracaljke sretno sta god radile.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Karakaca, nista ne brini, samo polako, kad porastu, porasle su. Meni se ne ceini da ce ti jos stop dok ne dodju malo vece, iznad 18mm, ali nisam sigurna. Samo polako
Vuchice, ja ustvari i ne odmaram nesto. Juce sam se prevrtala po krevetu, nisam mogla da lezim, pa sam sedela, isla po kuci i tako. A i kad spavam, ja ugl spavam na stomaku i strani, valjda to nema mnogo veze
Danas idem kod lekara nesto, sutra takodje, tako da nekog lezanja bas i nema. Ali ionako na papiru koji su nam dali pise da mozemo 2dpt na posao
Vuchice, ja ustvari i ne odmaram nesto. Juce sam se prevrtala po krevetu, nisam mogla da lezim, pa sam sedela, isla po kuci i tako. A i kad spavam, ja ugl spavam na stomaku i strani, valjda to nema mnogo veze
Danas idem kod lekara nesto, sutra takodje, tako da nekog lezanja bas i nema. Ali ionako na papiru koji su nam dali pise da mozemo 2dpt na posao
darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012
Vucice navijamo za cetvrtak ogromna da bude!Videces zna da zavara taj osecas da stize ,a u stvari stize !
Darling zelim ti da ti prodju brzo ovi dani...Opusti se i samo polako obavi to kod dr i kuci budi.Ma kakav posao nek izdrze bez tebe ako Bog da da odes uskoro i na porodiljsko mislim sledece god.
Ja sam inace pocela danas sa estrofenom!Tako da je sve pocelo Jako sam pozitivna i nadam se da ce ovaj put da bude Poce3la sam sa ananasom i ostalim djakonijama pod punom ratnom opremom sam I tako danas sam bas fiju fiju Uzela sam karticu od muza idem da izvrsim "masakr"kako on kaze Samo napred cure drage i da nam sledeca godina bude puna Eto za svaku od vas ako fali dodacemo jos!Puno vas sve odo u soping!
Darling zelim ti da ti prodju brzo ovi dani...Opusti se i samo polako obavi to kod dr i kuci budi.Ma kakav posao nek izdrze bez tebe ako Bog da da odes uskoro i na porodiljsko mislim sledece god.
Ja sam inace pocela danas sa estrofenom!Tako da je sve pocelo Jako sam pozitivna i nadam se da ce ovaj put da bude Poce3la sam sa ananasom i ostalim djakonijama pod punom ratnom opremom sam I tako danas sam bas fiju fiju Uzela sam karticu od muza idem da izvrsim "masakr"kako on kaze Samo napred cure drage i da nam sledeca godina bude puna Eto za svaku od vas ako fali dodacemo jos!Puno vas sve odo u soping!
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Karakaca, meni su produzili stimulaciju na 10 dana, najveci je bio 24 x 22, najmanji 16 x 11 kad su mi dali stop injekciju, koliko su onda dalje rasli za 36 sati ne znam, ali u svakom je bila JC, i u velikom i u ovim manjim...... tako da, nemoj zuriti sa stop injekcijom bolje da ih pustish malo duze, a da oni bash onako fino porastu. SRETNO! od viska glava ne boli!
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Devojke, ne mogu da vas povatam dokle je ko stigao, ali navijam svom snagom
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Daco, srećan ti početak!
Upjam Grama samo ti prasi! Gde su nam ostale trudnice nase?Pajkite?Medicuuuuuu gde si? :aa28:Treba mi i tvoje prasine,da se to podupla E danas sam sva sou zivi
Danas doktorka gledala moje folikule porasli ima ih od 19mm, 17mm,16mm od 18mm i nekoliko od 12, 14,
ovi od 18mm i 19mm su u vocstvu i veceras stop injekcija.
Aspiracija za cetvrtak, danas krenula sa utrogestanom PA KAKO BUDE BICE.
karakaca ::Danas doktorka gledala moje folikule porasli ima ih od 19mm, 17mm,16mm od 18mm i nekoliko od 12, 14,
Biće, biće!
U bice tu materijala samo tako karakaca!
napred karakaca ! drago mi je da si zadovoljna doktorkom i da je sve ok............bice to sve ok,kad je do sada sve islo super !srecno !
Hvala vam Drage moje
Doktorka mi je ekstra objasnjava saslusa i maksimalno ucini sve da ispadne kako treba, cak uspela da ubrza i moje jajnike posle analiziranja i dugih ultra zvukova ona nasla resenje.
Doktorka mi je ekstra objasnjava saslusa i maksimalno ucini sve da ispadne kako treba, cak uspela da ubrza i moje jajnike posle analiziranja i dugih ultra zvukova ona nasla resenje.
pisem ti pp karakaca
Devojke otvorite prozore
evo malo i bebi prašine ..... neka uspe
evo malo i bebi prašine ..... neka uspe
fight&faith- Broj poruka : 1852
Datum upisa : 17.11.2012
Koliko me dugo nije bilo na ovim stranicama,sram me bilo :) vidim da se uveliko koraca,samo napred cure vucem vas sve za nosice i zelim vam puno velikih beta :):)
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +