Korak po korak na putu do bete +
+69
bebica mala
dora28
gaga.ristic1
JecaPereca
Orline
smarija
heart84
fight&faith
nina :)
rada78
daxi011
jasnaana
Ninche
tisa
karakaca
tulumba
cufta
dragana76ns
Nataly17
missile
KoMetaK
menora72
Mika
jaca*caca
Dacaa
medolino
ijana
Mirjana
SannI-AlL
Jelica
ivi
dra00
makica84
krol
saska1
cabuka
ragaco
sareni leptir
noja
plavaptica
Malina
HappyGirl
ninica2
darling_buds
maki79
zvoncica36
tetreb
lilya
hany
boki82
laKole
BiKsi :)
ahosame
M.
Gramatika
ananana
korpica
Vuchica
MAAKKI
djole42
anak
OKacica
Erata
JocY
bulevarka
Niny
bak
Ema78
Veca77
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Drage moje,
hvala svima na cestitkama i podrsci. Sledece nedelje imam zakazano u Institutu za majku i dete na genetskom a 04.01. kod njih za dabl test.
Svima vama koje cekate betu da sto pre dodjete do nje i da bude sto veca
hvala svima na cestitkama i podrsci. Sledece nedelje imam zakazano u Institutu za majku i dete na genetskom a 04.01. kod njih za dabl test.
Svima vama koje cekate betu da sto pre dodjete do nje i da bude sto veca
gaga.ristic1- Broj poruka : 75
Godina : 57
Datum upisa : 11.12.2011
Ninche, gago, cestitkeeee i evo me stajem u red za vuchenje nosica
Dora, dobrodosla
Dora, dobrodosla
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Hvala devojke
Gaga, Nince cestitam zelim vam skolsku trudnocu
Karakaca,
Gaga, Nince cestitam zelim vam skolsku trudnocu
Karakaca,
dora28- Broj poruka : 2
Datum upisa : 13.11.2012
evo vucem, vucem.... Gago, sta radis na genetskom sljedece sedmice?
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
Veruj mi da mi nije jasno. Kad sam zakazivala dabl test, sestra mi je rekla da pre njih moram da zakazem na genetskom. Kad sam zvala da zakazem na genetskom sestra mi kaze da su mi kasno zakazali dabl test za 04.01.-12.nedelja vec je trebalo da mi zakazu ranije, ali da ja dodjem na genetsko sto pre-20.12. ujutru u savetovaliste pa ce doktori da odrede dalju proceduru.
Za genetsko mi treba uput za specijalistu a za dabl test zeleni uput za dnevnu bolnicu.
To je sve sto ja sada znam.
Za genetsko mi treba uput za specijalistu a za dabl test zeleni uput za dnevnu bolnicu.
To je sve sto ja sada znam.
gaga.ristic1- Broj poruka : 75
Godina : 57
Datum upisa : 11.12.2011
Karakaca mene je stomak boleo svo vreme kao da ću da dobijem i bila sam uplašena kao i ti . Znam kako se osećaš . Samo veruj u uspeh , odmaraj , cugaj po malo kupinovog vina i ujutru supice da se bebe zagreju i biće sve to ok .
Vučem te još jednom za nos i daće Bog da bude sve kako želiš
Vučem te još jednom za nos i daće Bog da bude sve kako želiš
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
uh, uh, a kad se radi dabl? Ja sam totalni laik :) Ja cu to svakako raditi u privatnom aranzmanu... :)
Karakaca, pij puno tecnosti - ja sam se ubijala gustim supama od tikve (one narandzaste) i od brokule... samo sa malo crnog i bijelog luka i soli, i maslinovog ulja, skuhash 15tak minuta i u blender... vrlo jednostavno :)...
A moja prijateljica koja je prioridno sve odradila, kaze da boli stalno po malo, da je nju boluckalo sve do ulatrazvuka a i kasnije, kako rastu, pa te bolove samo ignorishi... :)
A moja prijateljica koja je prioridno sve odradila, kaze da boli stalno po malo, da je nju boluckalo sve do ulatrazvuka a i kasnije, kako rastu, pa te bolove samo ignorishi... :)
Nince evo ti link pa pročitaj sve za dabl dosta nas je tamo pisalo pa će ti biti jasnije
https://kutak.forumotion.com/t485-dabl-test-tripl-test-markeri-hromozomopatija
Treba mi neko ko je primao fraxiparin tokom cele trudnoće da mi se javi . Posle skoro svake treće injekcije mi se pojavljuju oni potkožni čvorovi kako se već kaže hematomi pod kožom a imam i par modrica i menja mi se krvna slika rastu mi neki leukociti u p.m. Jel može stomak da se maže sa nekom kremom da se to razbija ? Izgleda ću morati na neki alergo test možda sam dobila alergiju na fraxi tako doktorica sumnja .
ne znam gde da pišem a znam da je na koracima uvek žurka
https://kutak.forumotion.com/t485-dabl-test-tripl-test-markeri-hromozomopatija
Treba mi neko ko je primao fraxiparin tokom cele trudnoće da mi se javi . Posle skoro svake treće injekcije mi se pojavljuju oni potkožni čvorovi kako se već kaže hematomi pod kožom a imam i par modrica i menja mi se krvna slika rastu mi neki leukociti u p.m. Jel može stomak da se maže sa nekom kremom da se to razbija ? Izgleda ću morati na neki alergo test možda sam dobila alergiju na fraxi tako doktorica sumnja .
ne znam gde da pišem a znam da je na koracima uvek žurka
bulevarka- Broj poruka : 836
Godina : 44
Datum upisa : 16.02.2012
Ninche znala sam da ce se uduplati!!!Cestitam ti
Bulevar ja sam primala ono u pocetku fraksiparin sama sam sebi davala tj.jest muzic mi pomagao a ja bocnem Inace i meni su bili kao mali cvorici dobro je to masirati alkoholom.
Sto se tice mene ja sam upravo dosla sa prgleda od dr Kopitovic!Danas mi je 14dan endom.mi je 12,9.Dr kaze idealan jajnici ok i planiran je et u subotu u 18h!Danas pocinjem sa utrogestanom3x2dnevno i tako.Ono sto mene zanima samo tako malo lekova nista drugo?! Dobro pijem i onaj estrofem.I glukofaz.to mi je rekla da i dalje pijem.U pitanju je KRIO ivf.I ovo sad nesto brzo.Rekla mi je de ne zna koliko ce ubaciti,tj koliko ce preziveti odmrzavanje i da FET nije toliko uspesan koliko klasisac ivf.Osecanja su pomesana Kaze mi mm pa kao nisi mogla da docekas a sad ti ide sve nesto brzo.
Bulevar ja sam primala ono u pocetku fraksiparin sama sam sebi davala tj.jest muzic mi pomagao a ja bocnem Inace i meni su bili kao mali cvorici dobro je to masirati alkoholom.
Sto se tice mene ja sam upravo dosla sa prgleda od dr Kopitovic!Danas mi je 14dan endom.mi je 12,9.Dr kaze idealan jajnici ok i planiran je et u subotu u 18h!Danas pocinjem sa utrogestanom3x2dnevno i tako.Ono sto mene zanima samo tako malo lekova nista drugo?! Dobro pijem i onaj estrofem.I glukofaz.to mi je rekla da i dalje pijem.U pitanju je KRIO ivf.I ovo sad nesto brzo.Rekla mi je de ne zna koliko ce ubaciti,tj koliko ce preziveti odmrzavanje i da FET nije toliko uspesan koliko klasisac ivf.Osecanja su pomesana Kaze mi mm pa kao nisi mogla da docekas a sad ti ide sve nesto brzo.
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
Dacoo, super ti je endometrij - moj je obicno takav, ali je u ovom stimulisanom ciklusu podbacio, pa opet upalilo :).. Imash li kakav antibiotik ili kortikosteroid, ne znam sta ti je ovo zadnje? ja sam pila progreseron i estrogen, i folnu kiselinu, mislim da sam cak i aspirin pocela od aspiracije (heparin, fraxiparin bi bile iste stvari kao i aspirin...)
Drzim palceve da se bebe uspjesno odlede :) i jos uspjesnije "uhvate"
A sad mlatni pola ananasa danas i sutra i sretno!
Drzim palceve da se bebe uspjesno odlede :) i jos uspjesnije "uhvate"
A sad mlatni pola ananasa danas i sutra i sretno!
Cihu,cihu,cihuhu,zahuhtavaju se koraci kao ekspresni voz ajmo svi u red kao vagoni pa u akciju
Bulevarcicu draga znam da je Mirjana isto primala fraxi mislim celu trudnocu pa nju pitaj i nadam se da nije alergija
Dacoo samo napred,endo je super,moj je isto takav a kad mi je bila VTO podbacio nije hteo da se ugoji Navijamo da se sto vise bebana lepo odmrzne a i hoce pa ovo je njihovo vreme ,zimsko
Bulevarcicu zaboravih reci prelep ti je avatar
Bulevarcicu draga znam da je Mirjana isto primala fraxi mislim celu trudnocu pa nju pitaj i nadam se da nije alergija
Dacoo samo napred,endo je super,moj je isto takav a kad mi je bila VTO podbacio nije hteo da se ugoji Navijamo da se sto vise bebana lepo odmrzne a i hoce pa ovo je njihovo vreme ,zimsko
Bulevarcicu zaboravih reci prelep ti je avatar
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
Dacaa ::Ninche znala sam da ce se uduplati!!!Cestitam ti
a to si ti Daco , chula sam Kopitovicku kada su se dogovarali za tebe , ali nisam te videla jer sam sedela dole u cekaonici ...
S R E T N O
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
EEEEEEEEEE pa gde si bila?!Bila je neka zenica odmah ispred cekaonice sa muzicem onako crna kosa,zavezana a muzic visok ihajjjj :Dda li si to mozda ti ili si bila tamo u onom"dnevnom boravku"?Jos ja svaki put kad odem tamo sve mislim sigurno ima neko sa kutka!Bilo bi dobro kad bi imale neke bedzeve na kojima pise "kutak"
Dacaa :: Jos ja svaki put kad odem tamo sve mislim sigurno ima neko sa kutka!Bilo bi dobro kad bi imale neke bedzeve na kojima pise "kutak"
hehe tako ja planiram sutra da se upoznam sa nasom dragom Darling u Frontu
Daco, drzim fige za uspesno odmrzavanje cekamo da nam se javnes
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Dacaa ::EEEEEEEEEE pa gde si bila?!Bila je neka zenica odmah ispred cekaonice sa muzicem onako crna kosa,zavezana a muzic visok ihajjjj :Dda li si to mozda ti ili si bila tamo u onom"dnevnom boravku"?Jos ja svaki put kad odem tamo sve mislim sigurno ima neko sa kutka!Bilo bi dobro kad bi imale neke bedzeve na kojima pise "kutak"
da taj visoki mi muzh a ja vezala kosu al' smedje -plava sam ne crna hahahh
super je ideja -mogli bi napraviti bedzeve
edit : ja sam sedela dole u dnevnom boravku ,i moj muzh je jako visok ,205 cm ,pardon
Poslednji izmenio menora72 dana 13/12/2012, 18:23, izmenjeno ukupno 1 puta
menora72- Broj poruka : 857
Godina : 51
Datum upisa : 18.01.2012
Daco, tek videh da si skoro spremna za svoju dečicu. Srećno
anak- Broj poruka : 3404
Datum upisa : 12.10.2010
Daco, mnogo mi je drago zbog vas sto sve ide tako brzo i lako...punooooo srece u subotu
Zuki...Mirjana i Pari su primale tokom citave trudnoce, mozda da im napises pp zbog brzeg odgovora
Devojke, srecnoooooo svima kud god krenule
Zuki...Mirjana i Pari su primale tokom citave trudnoce, mozda da im napises pp zbog brzeg odgovora
Devojke, srecnoooooo svima kud god krenule
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Daco srecno
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Daco srecno u subotu Od srca vam zelim da uspete
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Devojke, ovde se zahuktalo, bice beba, bice baba...
Mi smo se konačno rešili bakterija, koje mm vuče od juna, a evo kako:
Bakterije su se samo smenjivale. Popije antibiotike, jedne odu, druge dođu i sve u krug. Pošto sam pročitala dobru kritiku za lab. Marković na Bogosloviji, odemo tamo i dr. Šijak nam kaže da on verovatno uopšte nema bakterije unutra, već spolja na glansu, pa se prilikom davanja uzorka, te bakterije sa glansa "pokupe" i pojave u spermokulturi. Predloži nam da uradimo bris glansa i pokaže se da je žena bila u pravu. U spermokulturi je zadnji put imao 2 vrste bakterija - u umerenom broju, a na brisu glansa iste te bakterije u velikom broju. Nije pio antibiotike, već je mazao spolja hloramfenikolom. Na kontrolnoj analizi - spermokultura konačno sterilna nakon 6 meseci! Ljudi u ovoj laboratoriju su zaista divni. Čak ih možete zvati, konsultovati se sa njima, spremni su da odvoje vremena i o svemu vas lepo posavetuju. Topla preporuka za njih!
Ono što je najvažnije, konačno se rešismo bakterija! Već sam postala očajna! Možda nekome ovo pomogne, čiji dragi muku muči sa bakterijama.
Mi smo se konačno rešili bakterija, koje mm vuče od juna, a evo kako:
Bakterije su se samo smenjivale. Popije antibiotike, jedne odu, druge dođu i sve u krug. Pošto sam pročitala dobru kritiku za lab. Marković na Bogosloviji, odemo tamo i dr. Šijak nam kaže da on verovatno uopšte nema bakterije unutra, već spolja na glansu, pa se prilikom davanja uzorka, te bakterije sa glansa "pokupe" i pojave u spermokulturi. Predloži nam da uradimo bris glansa i pokaže se da je žena bila u pravu. U spermokulturi je zadnji put imao 2 vrste bakterija - u umerenom broju, a na brisu glansa iste te bakterije u velikom broju. Nije pio antibiotike, već je mazao spolja hloramfenikolom. Na kontrolnoj analizi - spermokultura konačno sterilna nakon 6 meseci! Ljudi u ovoj laboratoriju su zaista divni. Čak ih možete zvati, konsultovati se sa njima, spremni su da odvoje vremena i o svemu vas lepo posavetuju. Topla preporuka za njih!
Ono što je najvažnije, konačno se rešismo bakterija! Već sam postala očajna! Možda nekome ovo pomogne, čiji dragi muku muči sa bakterijama.
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
Jutro koracaljke
dugo me nije bilo,al to neznaci da nisam mislila na vas,vidim da se uveliko koraca i da ce biti bebicetna ova 2013,sto nam od srca i zelim.
Novo kod mene je to da cekam rezultate od biopsije endometrija,pa bockanje,sve pripremljeno za 21 dec,al nadam se da ce rezultati stici do tada.
volele bih da je taj endometrij bio problem svih neuspijeha da da ga se rijesimo konacno,
Da vas sreca prati na svaki korak i bisousssss
dugo me nije bilo,al to neznaci da nisam mislila na vas,vidim da se uveliko koraca i da ce biti bebicetna ova 2013,sto nam od srca i zelim.
Novo kod mene je to da cekam rezultate od biopsije endometrija,pa bockanje,sve pripremljeno za 21 dec,al nadam se da ce rezultati stici do tada.
volele bih da je taj endometrij bio problem svih neuspijeha da da ga se rijesimo konacno,
Da vas sreca prati na svaki korak i bisousssss
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Evo i men jako sam uzbudjena Sutra idem po svoju decicu ako Bog da da sve bude ok. Nadam se da ce nam ova nova godina biti srecna i da ce da nam ispune neke zeljice. Sve vas puno i odo da zavrsavam sve obaveze.Sutra mi mama stize da pomogne i bas se radujem
ajmo dacooooooo.....!!!!!
i daj taj nosich ovamo!!!
i daj taj nosich ovamo!!!
Daco bice sve ok u odlicnim si rukama