Korak po korak na putu do bete +
+69
bebica mala
dora28
gaga.ristic1
JecaPereca
Orline
smarija
heart84
fight&faith
nina :)
rada78
daxi011
jasnaana
Ninche
tisa
karakaca
tulumba
cufta
dragana76ns
Nataly17
missile
KoMetaK
menora72
Mika
jaca*caca
Dacaa
medolino
ijana
Mirjana
SannI-AlL
Jelica
ivi
dra00
makica84
krol
saska1
cabuka
ragaco
sareni leptir
noja
plavaptica
Malina
HappyGirl
ninica2
darling_buds
maki79
zvoncica36
tetreb
lilya
hany
boki82
laKole
BiKsi :)
ahosame
M.
Gramatika
ananana
korpica
Vuchica
MAAKKI
djole42
anak
OKacica
Erata
JocY
bulevarka
Niny
bak
Ema78
Veca77
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Evo me draga, bila u Arandjelovcu do danas, vratila se malopre, sredjivala stan, sutra posao, od ponedeljak opet u Arandjelovac - treniram Doduse, treniram ponajvise svoje zivce, ali dovescu ja u red ove moje neposlusnike, ne zvala se ja Meta! Zurka kod mene draga 24h/7! Jesi li mi dobro ti? Cujemo se, mozda za vikend, valjda je prvi slobodan, da si vidim coveka kako dolikuje!Sanny-All ::Ehej Meto gde si ti ?
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Meta
Poslednji izmenio Sanny-All dana 29/11/2012, 19:39, izmenjeno ukupno 1 puta
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
BRBLJIVA76 :: sany-pa ti si me jutros uplasila najvise i zato samse i ja uznemirila i potrazila drugi uput ....u svakom slucaju veeeeeeeeeeeeeeliko hvala !
Ne razumem zaašto sam te uplašila,nisam ama baš ništa rekla t.j. napisala što je uznemiravajuće,nego samo 'pročitala' tvoj nalaz.Ti si već uznemirena ovde postavila pitanje.Da tešim i govorim neistinu "ma,ok. je,nije mnogo visok " i sl ,izvini,ali ne znam i ne mogu.samo onaj ko neće da vidi ne vidi.Koliko sam ja shvatila tebi treba potvrda onog što si ti zamislila i što ti odgovara.Izvini,ja ne znam tako.
Teši me to što ćeš sutra ići i ponoviti nalaz,pa makar te i ovo moje 'uterivanje straha' nateralo na to.Da ne bih sejala strah ovde neću više komentarisati tvoje nalaze.
Svako dobro ti želim.
ne ne .taman posla...nisi me razmela .bas to ,sto si mi rekla mozda realno ,bas to me uplasilo.videla sam i ja svoje nalaze i mislila sam da to nije strasno u vezi prolaktina ,ali kada si mi jos i ti skrenula paznju -shvatila sam da je vrag odneo salu ,dok moj doktor govori da to nije strasno........mozda sam se ja lose izrazila ,izvini.ali nisam mislila tako.vidim da se razumes u nalaze i ostalo i zato su mi potrebni tvoji komentari...evo nesto za tebe
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
Brbljiva, da odgovorim za djumbir - to bi trebalo da u minimalnimn kolicinama (gutljaj - dva dnevno) pomogne prokrvljenost materice radi uspjesnije implantacije - toliko i pijucnem juce i danas ... kad budem trudna necu vise ... ostalo sve pod kontrolom... Vucice, ima li kod tebe kakvih znakova? Kod mene nista, nista... sta uopste ocekujem? ... Ja vise ne mogu da lezim... hodam okolo po kuci, i sutra cu kod frizera da se dovedem u red... inace cu da pobudalim...
Ninche- Broj poruka : 1085
Godina : 52
Datum upisa : 11.11.2012
a za prolaktin, ovo nadjoh, tako da ja vjerujem da su tvoji nalazi OK
Prolaktin
Normalne vrednosti: Muškarci: 98-456 mIU / L
Žene: 27-637 mIU / L
Prolaktin
Normalne vrednosti: Muškarci: 98-456 mIU / L
Žene: 27-637 mIU / L
Ninche- Broj poruka : 1085
Datum upisa : 11.11.2012
Ninche, od 'znakova' imam bolne grudi, narocito ujutru kad ustanem. I imam i neku temperaturicu 37C vec dve-tri veceri za redom....malopre sam terala muza da i on uzmeri istim toplomerom, reko' mozda ne meri dobro
Sve nekako kontam da su ti simptomi od progesterona, a naravno da se nadam da su oni praviiiii
Pozzic
Sve nekako kontam da su ti simptomi od progesterona, a naravno da se nadam da su oni praviiiii
Pozzic
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Brbljiva ajmo mi po čajić da popijemo i ostale devojke su pozvaTe
Hej devojke, da se nadovezem za vadjenje krvi, nebitno za analize koje se rade. Laborantkinja iz Konzilijuma mi je rekla da oni vise ne rade sa braunilama, vec svaki put krv vade posebno, zbog hemolize u samoj braunili, da to hoce da poremeti rezultat. Nisam sigurna na sta se tacno odnosi, ja sam tada radila OGTT, 5 puta su me boli.
A no sto sam naucila do sada... ako neki rezultat nije u redu, pogotovu kada su hormoni u pitanju, ponoviti vadjenje u istoj laboratoriji. Sto je sigurno, sigurno je.
Brbljiva, imam utisak da si se uplasila od svega i da te to kida. Draga, tu smo za tebe, pokusaj da se opustis, bice sve to ok. Spusti malo loptu, ne treba ti nervoza sada.
Vucice, navijam jako jako !Ninche, i za tebe !!!
A no sto sam naucila do sada... ako neki rezultat nije u redu, pogotovu kada su hormoni u pitanju, ponoviti vadjenje u istoj laboratoriji. Sto je sigurno, sigurno je.
Brbljiva, imam utisak da si se uplasila od svega i da te to kida. Draga, tu smo za tebe, pokusaj da se opustis, bice sve to ok. Spusti malo loptu, ne treba ti nervoza sada.
Vucice, navijam jako jako !Ninche, i za tebe !!!
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
...devojke ,popila cajic ,,cekam dragog i da se ususkam .....sva sam bezveze ...boze sta mi je ......................................ninche,samo polako -ne preteruj sa kretanjem ,samo pomalo.vuchice samo opusteno ,bice sve u redu! vi ste vec u poooooodmakloj trudnoci
dobro vece i od mene...nova sam, ne zamerite na nekim greskama dok se ne snadjem...inace, drugi pokusa, betanija...pocela sa diferrelinom i sada mi kasni tri dana...ako neko zna da li je to normalno, neka mi se javi, zabrinuta sam...prosli put nije tako bilo...i jos jedno pitanje...vidim da je vas par biralo doktora u betaniji, kod mene je uvek bilo, ko se zadesi, on me i prima...
jasnaana- Broj poruka : 33
Godina : 44
Datum upisa : 01.08.2012
Jasnaana dobrodosla
Ovde si pogodila temu za pitanja koja te muce.Javice ti se vec devojke koje imaju vise iskustva,ja ti nazalost ne mogu pomoci jer sam u pripremama za prvu VTO
Jedino mogu da ti pozelim puno srece u ovom pokusaju,da se zavrsi sa velikom betom i
Ovde si pogodila temu za pitanja koja te muce.Javice ti se vec devojke koje imaju vise iskustva,ja ti nazalost ne mogu pomoci jer sam u pripremama za prvu VTO
Jedino mogu da ti pozelim puno srece u ovom pokusaju,da se zavrsi sa velikom betom i
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Jasna, desava se, vrlo cesto! Dobro nam dosla i srecno
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Zenice, ja danas aspirirana Proslo sve OK, 13 jajnih celija, sa sada zurka
darling_buds- Broj poruka : 181
Datum upisa : 24.06.2012
Darling, navijamo za dobru i plodnu žurku u labu!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Darling,navijam za najbolju zurku u labu
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Darling zurka u labu U sad kad se sretnu bice vatromet
Inace stigla teta Konacno!Imam zakazano 13uz u Genezisu!a do tad od petog dana ciklusa krecem sa tableticama Nek nam je Bog dragi u pomoci da bude dobar endometrijum,da se eskimi sigurno odlede i na kraju da se cvrsto vezu za svoju mamu.
Inace stigla teta Konacno!Imam zakazano 13uz u Genezisu!a do tad od petog dana ciklusa krecem sa tableticama Nek nam je Bog dragi u pomoci da bude dobar endometrijum,da se eskimi sigurno odlede i na kraju da se cvrsto vezu za svoju mamu.
Dacaa- Broj poruka : 800
Godina : 41
Datum upisa : 29.07.2009
dacoo lepo ce sve to da prodje
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
brbljiva izvadili krv
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
Gramatika ::Darling, navijamo za dobru i plodnu žurku u labu!
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
vučice dobri su to znaci biće debela beta
tetreb- Broj poruka : 671
Godina : 44
Datum upisa : 09.04.2012
Darling, svaka čast . Biće to žurka samo takva
anak- Broj poruka : 3404