Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
dr mali pariz ::
[Only admins are allowed to see this image]
Rekoh ja lepo - kako Duci gleda, mada se malo lecnuh, jer liče njih dvoje. Ipak, znala sam da je ovo dečko!!!
A Iv u čizmicama.... ma divota! Listam slike i u trenutku - kad ne poskočih sa stolice- KAKAV DIVAN PRIZOR!!!
Obukla si ih super!!!
Moram još da kažem da su me oduševili što su bili mirni za vreme krštenja, dobro, spavkali, ali mirni i sasvim opušteni, izgleda da su čin krštenja doživeli kao nešto prirodno i nerazdvojivo od normalnog života
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
bas tako!missile :: izgleda da su čin krštenja doživeli kao nešto prirodno i nerazdvojivo od normalnog života
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
dr mali pariz ::
Ova mi je najomiljenija od svih najomiljenijih
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
pa ja isto citirala, al izgleda ne poslah post...dr mali pariz ::bas tako!missile :: izgleda da su čin krštenja doživeli kao nešto prirodno i nerazdvojivo od normalnog života
Miss, aps. se slazem sa tobom!
A vidite li zvezdu lancic , drzac za dude na Duciju??
Jest roze,al njemu je taj "zapao",a jedan od poklona Tanje83 [Only admins are allowed to see this image]
Videla, zapao mu za okce jer je veseo takav roze
missile ::Videla, zapao mu za okce jer je veseo takav roze
Ups "zapao", a ne za oko zapao
Svejedno je vesela boja, dolazi do izražaja na prsluku. Nema veze što je roza, meni to nije skrenulo pažnju, jer je nekako bebeći i super je!!!
SRECNO KRSTENJE IVONI I DUSANU!!! slicice su medenjaci!!!
key- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 10.07.2008
Divno
Prelep post,jos lepse slicice!
Zvezdice su divne,duse medene
Mama,i ti nam blistas,a kako i ne bih,krstila si svoje dugo zeljene bebice
Ni ja ne primecujem da te je bolela glava
Jos jednom vam zelim sve najbolje,ziveli u blagostanju i sreci sto godina
Hvala na torticama,ja sam ipak zgrabila dobos
Prelep post,jos lepse slicice!
Zvezdice su divne,duse medene
Mama,i ti nam blistas,a kako i ne bih,krstila si svoje dugo zeljene bebice
Ni ja ne primecujem da te je bolela glava
Jos jednom vam zelim sve najbolje,ziveli u blagostanju i sreci sto godina
Hvala na torticama,ja sam ipak zgrabila dobos
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Mame i brige ne idu odvojeno...al dobro je da si uzalud brigala...
Divni ste svi!!! I tvoja umorna lepota...i tata u kosuljici...i Dezdice u elementu! Sve savrseno i sve prelepo! Bas sam srecna zbog vas...sad ste zaokruzili jedan period...
Restoran je prelep, ususkan...prijatan. Totalno mi ide uz vasu malu porodicu...od samog pocetka.
I opet se vracam na post...citam kako ste svestenika odabrali...kako je sunce obasjalo prozore u pravom momentu...kako je i on sam krstenje doziveo...nista nije slucajno mili moji. Sve je bas onako kako treba da bude.
Nasmejah se kad si komentarisala njihovu smirenost i od koga su je nasledile...ja ovako razmisljam: pa od tebe! Ti mozgas u sebi, razmisljas, vagas...trudis se...plasis, radujes...ali se to nikad na tebi ne vidi - ako ti to ne zelis. Oduvek sam se divila tvom drzanju...mirnoci...blagom pogledu i osmehu i kad je najteze. A Dezdama je jos lakse - jos su male da mozgaju...samo uzivancija pored takvih roditelja!
Mame i brige ne idu odvojeno...al dobro je da si uzalud brigala...
Divni ste svi!!! I tvoja umorna lepota...i tata u kosuljici...i Dezdice u elementu! Sve savrseno i sve prelepo! Bas sam srecna zbog vas...sad ste zaokruzili jedan period...
Restoran je prelep, ususkan...prijatan. Totalno mi ide uz vasu malu porodicu...od samog pocetka.
I opet se vracam na post...citam kako ste svestenika odabrali...kako je sunce obasjalo prozore u pravom momentu...kako je i on sam krstenje doziveo...nista nije slucajno mili moji. Sve je bas onako kako treba da bude.
Nasmejah se kad si komentarisala njihovu smirenost i od koga su je nasledile...ja ovako razmisljam: pa od tebe! Ti mozgas u sebi, razmisljas, vagas...trudis se...plasis, radujes...ali se to nikad na tebi ne vidi - ako ti to ne zelis. Oduvek sam se divila tvom drzanju...mirnoci...blagom pogledu i osmehu i kad je najteze. A Dezdama je jos lakse - jos su male da mozgaju...samo uzivancija pored takvih roditelja!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
evo i mene ovde...cestitamo da su zivi i zdravi sto godina...
pa oni lice totalno,to je bas super i bas su slatki...
nisam procitala ceo dnevnik ali kazi mi kako je ivona sada sa refluksom...mom sava su na rodjenju u visegradskoj rekli da mu se nije razvio otvor izmedju duslika i jednjaka,stavili ga odmah na kiseonik i napravili cudo,kada su po insistiranju mog ginekologa posle dva dana poslali na institut u tirsovoj i kada ga je pregledala plasticni hirurg ona se zena krstila(ustvari za savu je bio sok kada se susreo sa spoljnim zivotom,i nije odmah zaplakao,oni su posumnjali da je to u pitanju i stavili ga na centralni kiseonik)da bi ga tamo pregledala i rekla da ima najverovatnije refluks,jer da ima to sto su oni mislili umro bi u roku par sati)posto je sve to dobro ispalo sada samo idemo na kontrole a od terapije je bilo samo da spava sa dosta podignutim krevetom i kada se hrani da mu gornji deo tele bude dosta podignut(kao polusedeci polozaj)sada je sve to nestalo,hvala bogu...pa me zanima da li ti je ivona sada bolje i da li bljucka jos?
pa oni lice totalno,to je bas super i bas su slatki...
nisam procitala ceo dnevnik ali kazi mi kako je ivona sada sa refluksom...mom sava su na rodjenju u visegradskoj rekli da mu se nije razvio otvor izmedju duslika i jednjaka,stavili ga odmah na kiseonik i napravili cudo,kada su po insistiranju mog ginekologa posle dva dana poslali na institut u tirsovoj i kada ga je pregledala plasticni hirurg ona se zena krstila(ustvari za savu je bio sok kada se susreo sa spoljnim zivotom,i nije odmah zaplakao,oni su posumnjali da je to u pitanju i stavili ga na centralni kiseonik)da bi ga tamo pregledala i rekla da ima najverovatnije refluks,jer da ima to sto su oni mislili umro bi u roku par sati)posto je sve to dobro ispalo sada samo idemo na kontrole a od terapije je bilo samo da spava sa dosta podignutim krevetom i kada se hrani da mu gornji deo tele bude dosta podignut(kao polusedeci polozaj)sada je sve to nestalo,hvala bogu...pa me zanima da li ti je ivona sada bolje i da li bljucka jos?
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Napokon i ja nađoh stranice za napojit dušu .
Čestitam napokon zaokruženu celinu sreće i radosti, a pre svega pobede. Nad sobom. Jer Bog je uvek uz nas, i dokazi toga su ..................evo na ovim slikama. Mama je prelepa, otac blista...............Ovo je bio dan za koji si živela, zar ne?
Čestitam napokon zaokruženu celinu sreće i radosti, a pre svega pobede. Nad sobom. Jer Bog je uvek uz nas, i dokazi toga su ..................evo na ovim slikama. Mama je prelepa, otac blista...............Ovo je bio dan za koji si živela, zar ne?
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Cestitamo krstenje
Vidi se da ste uzivali
fanatsticno, uzivam dok citam tvoje postove
Ljubimo vas
Vidi se da ste uzivali
fanatsticno, uzivam dok citam tvoje postove
Ljubimo vas
cici- Broj poruka : 2588
Datum upisa : 17.02.2010
Kao prvo, da Ivoni i Dušanu čestitam krštenje, nek im je na zdravlje i da ih Sv. Petka uvek čuva, u zdravlju i sreći!
Tvoji osunčani smajlići na početku mi sve već rekoše, da je sve proteklo kako ste zamislili i kako ste se nadali da će biti! [Only admins are allowed to see this image]
Prva sličica, vas dve šmizle, ok, tvoja glavobolja se vidi, al ta njena desna ručica oko što se mota oko tvoga vrata, u kosu što se zaplela, ma sigurna sam da je ona uticala da te sve prodje kako je dan odmicao!
Druga sličica, Ivona, šećerlema, sa tom dudom, koja je skoro pa veća od nje, spremna za važan dogadjaj, u tako nežnoj haljinici i preslatkim čizmicama, da sam se rastopila! Ono ima čizmice sa resama i jaknu sa resama, joj, pa kako čovek da odoli, a da je ne ugnjavi, kako?! [Only admins are allowed to see this image]
A kako samo ti znaš to da dočaraš, kako su se zraci probili kroz prozore u crkvi [Only admins are allowed to see this image], i kako si se samo naježila, e tako si to lepo prenela na mene, da sam se i ja naježila stvarajući tu sliku u glavi! Takve momente, najbitnije zabeležene u mislila, i srcu, najvolim! [Only admins are allowed to see this image]
Drago mi je da ste izabrali i sveštenika kog ste hteli, veruj da te potpuno razumem za osećaj prema vašem parohu, jer je i naš od iste fele! Odrađuje, ali vidno, pa bude baš bzvz. I mnogo mi je drago što je taj sveštenik, koji vam je krstio decu, bio iskren, i što se tako lepo osetio dok ih je krstio, i što je osetio ljubav i iskrenost kod vas! Velika je stvar danas naići na čoveka medju ljudima! [Only admins are allowed to see this image]
A oni, mačići, bili smireni i dobri, osetili da tako treba, duše mile, a sigurno je i popa uticao svojim pozitivizmom i smirenošću na njih!
Slika sa Ducijem, tako milim i bunovnim, samo što ne kaže: Pa dobro, je li mora i slikanje pored svega što se danas dešava?! Pustite me da spavam! [Only admins are allowed to see this image] A zvezdica na prsima, potpuno preslatko! [Only admins are allowed to see this image]
Slika s tobom i bakom, e tu se vidi njegov prsluk-kožuh, ijao, šmekerica! I na sledećoj, gde ga tata njegov drži, a on tako bezbrižno spava! Na licu pope se vidi da je blag i dobar čovek!
Vidim, uživali su i sa tetkom i strinom! Dušanu tu obrazi za štipanje, ih, kao stvoreni! [Only admins are allowed to see this image]
Tata i sin, mada mi je ćerka tatina [Only admins are allowed to see this image], a sin tvoj [Only admins are allowed to see this image] , pravi šmekeri! Mora se i tatin stajling pohvaliti! Zgodno, zgodno, nema šta!
Tata i kćer, o istopljenje potpuno [Only admins are allowed to see this image], kako se ona samo ušlofila kod njega, nemam reči! [Only admins are allowed to see this image]
Tvoja slika, ej, ne da sijaš, nego mi probijaš monitor, majke mi, kakva glavobolja, kakvo oko poluzatvoreno, ma sve te prošlo, prelepa si drugarice! [Only admins are allowed to see this image] Zadovoljna i ispunjena mama i žena, eto, to ova tvoja slika govori! [Only admins are allowed to see this image]
Bravo i za drugaricu Tacu, koja je samo zbog Zvezda doletela iz Atine, znam i koliko je voliš i koliko ti znači! Setih se slike kad si bila trudna, pa s njom si se u hodniku slikala, a sad ona tu, na istom mestu, sa tim preslatkim ušećerenim bićem, tvojom devojčicom!
Ma neprocenjivo!
Ljubim vas sve! [Only admins are allowed to see this image]
Tvoji osunčani smajlići na početku mi sve već rekoše, da je sve proteklo kako ste zamislili i kako ste se nadali da će biti! [Only admins are allowed to see this image]
Prva sličica, vas dve šmizle, ok, tvoja glavobolja se vidi, al ta njena desna ručica oko što se mota oko tvoga vrata, u kosu što se zaplela, ma sigurna sam da je ona uticala da te sve prodje kako je dan odmicao!
Druga sličica, Ivona, šećerlema, sa tom dudom, koja je skoro pa veća od nje, spremna za važan dogadjaj, u tako nežnoj haljinici i preslatkim čizmicama, da sam se rastopila! Ono ima čizmice sa resama i jaknu sa resama, joj, pa kako čovek da odoli, a da je ne ugnjavi, kako?! [Only admins are allowed to see this image]
A kako samo ti znaš to da dočaraš, kako su se zraci probili kroz prozore u crkvi [Only admins are allowed to see this image], i kako si se samo naježila, e tako si to lepo prenela na mene, da sam se i ja naježila stvarajući tu sliku u glavi! Takve momente, najbitnije zabeležene u mislila, i srcu, najvolim! [Only admins are allowed to see this image]
Drago mi je da ste izabrali i sveštenika kog ste hteli, veruj da te potpuno razumem za osećaj prema vašem parohu, jer je i naš od iste fele! Odrađuje, ali vidno, pa bude baš bzvz. I mnogo mi je drago što je taj sveštenik, koji vam je krstio decu, bio iskren, i što se tako lepo osetio dok ih je krstio, i što je osetio ljubav i iskrenost kod vas! Velika je stvar danas naići na čoveka medju ljudima! [Only admins are allowed to see this image]
A oni, mačići, bili smireni i dobri, osetili da tako treba, duše mile, a sigurno je i popa uticao svojim pozitivizmom i smirenošću na njih!
Slika sa Ducijem, tako milim i bunovnim, samo što ne kaže: Pa dobro, je li mora i slikanje pored svega što se danas dešava?! Pustite me da spavam! [Only admins are allowed to see this image] A zvezdica na prsima, potpuno preslatko! [Only admins are allowed to see this image]
Slika s tobom i bakom, e tu se vidi njegov prsluk-kožuh, ijao, šmekerica! I na sledećoj, gde ga tata njegov drži, a on tako bezbrižno spava! Na licu pope se vidi da je blag i dobar čovek!
Vidim, uživali su i sa tetkom i strinom! Dušanu tu obrazi za štipanje, ih, kao stvoreni! [Only admins are allowed to see this image]
Tata i sin, mada mi je ćerka tatina [Only admins are allowed to see this image], a sin tvoj [Only admins are allowed to see this image] , pravi šmekeri! Mora se i tatin stajling pohvaliti! Zgodno, zgodno, nema šta!
Tata i kćer, o istopljenje potpuno [Only admins are allowed to see this image], kako se ona samo ušlofila kod njega, nemam reči! [Only admins are allowed to see this image]
Tvoja slika, ej, ne da sijaš, nego mi probijaš monitor, majke mi, kakva glavobolja, kakvo oko poluzatvoreno, ma sve te prošlo, prelepa si drugarice! [Only admins are allowed to see this image] Zadovoljna i ispunjena mama i žena, eto, to ova tvoja slika govori! [Only admins are allowed to see this image]
Bravo i za drugaricu Tacu, koja je samo zbog Zvezda doletela iz Atine, znam i koliko je voliš i koliko ti znači! Setih se slike kad si bila trudna, pa s njom si se u hodniku slikala, a sad ona tu, na istom mestu, sa tim preslatkim ušećerenim bićem, tvojom devojčicom!
Ma neprocenjivo!
Ljubim vas sve! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Al ga ubode kratkim iskazom! savrseno!Biksi :) :: Velika je stvar danas naići na čoveka medju ljudima! [Only admins are allowed to see this image]
Ljubim vas sve, drage moje dame...
Maka,da ti kratko odgovorim.Ivona od nekog 2. meseca ima problem sa refluxom-koji inace imaju sve bebe,ali neke nemaju problem. Laicki receno, to mu dodje kao poklopac na zelucu, koji se kod beba poput Ivone sa 6.mesecom starosti potpuno zatvori, i vise ne isteruje kiselinu i hranu. To bljuckanje kod nje je dosta manje, tj. uopste ga nema uvece kad joj dajem AR ,ali preko dana joj dajem obicnu formulu Novalaca, da bi imala stolicu, jer mi se cini da je ova formula malo stiska.
Nekad u toku dana, i kad ne jede, taj poklopac se otvori i pusti kiselinu iz zeluca, pa joj se napune usta,nekad izbaci,a nekad s gadjenjem proguta.
Vec se navikosmo na to, samo nam je , naravno zao nje tako male, jer znamo kako nama matorima smeta kad nam se kiselina popne u usta.
Znam da si u jednoj recenici , na pocetku svog dnevnika rekla da je Sava dosao nespreman za ovaj svet,ali nisam pitala, jer da si htela, pisala bi o tome.
Lekari cesto lutaju, i ja se nikad na jednom misljenju ne zadrzim. Polazim od toga da i sama cesto konsultujem svoje kolege u razmeni stavova prema nekom problemu, stoga ni jednog jedinog doktora ne drzim neprikosnovenim.
Isto kao i ti, Ivonu drzim pod uglom od 45 stepeni kad je hranim. Ne moram da dizem krevetac, niti jastuk posebno.Samo,ako je potrebno preko dana, posle klope, da je presvucem, drzimo je bar podignutu nekih 20 min. do pola sata, da se hrana lepo slegne.
Eto.
Ljubim vas jos jednom, i hvala vam sto sa vama delim ovako svecane trenutke iz mog,a i iz Zvezdinih zivota! [Only admins are allowed to see this image]
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
HappyGirl- Broj poruka : 13681
Datum upisa : 05.12.2007
CESTITAM ! Preslatke su zvezdice, a ti mama izgledas savrseno
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Cestitam krstenje, divne su mile zvezdice svaka rec je suvisna
JocY- Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010
Divni ste!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Cupavice drage, srecno vam krstenje. Prvo sam detaljno gledala slike pa onda citala i opet gledala i tako jos koji put. U svakom smislu je bio poseban dan i priroda je dala svoj doprinos. Duci pravi decak, u kosulji beloj, Iv u haljini preko kolena Pohvale i za tatu, svidja mi se ta zelena senka kako ti stoji i crveno-zelena narukvica (volim tu kombinaciju boja). Lepi ste svi. O osecaju pri samom cinu krstenja ne treba pricati, sve se oseca kroz energiju slova. Pilici, ljubim vas puno.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Cestitam zvezdicama krstenje, i ponosnim roditeljima takodje.
Deca su znaci uzivala, a i vi sa njima, tako mala a vec znaju kad trebaju da spavaju. Ja na tebi ne vidim ni mrvicu umora, ni bolno oko, vidim samo sjaj i ponos, zracis Pari samo tako...
Deca su znaci uzivala, a i vi sa njima, tako mala a vec znaju kad trebaju da spavaju. Ja na tebi ne vidim ni mrvicu umora, ni bolno oko, vidim samo sjaj i ponos, zracis Pari samo tako...
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Samo jos jednom da izrazim svoje divljenje tvojim zvezdicama, preslatki su.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Za srecnu i veselu porodicu
hvala Bogu da je sve proslo kako treba a zvezdice su pravi manekeni ljubi ih teta Sofke
hvala Bogu da je sve proslo kako treba a zvezdice su pravi manekeni ljubi ih teta Sofke
Sofka- Broj poruka : 1494
Datum upisa : 09.11.2010
Prelepe slike, uživala sam [Only admins are allowed to see this image]
Srećno vam bilo,zvezdice male. Vidim da je čak i vreme poslužilo. FENOMENALNO. Ljubac [Only admins are allowed to see this image]
Srećno vam bilo,zvezdice male. Vidim da je čak i vreme poslužilo. FENOMENALNO. Ljubac [Only admins are allowed to see this image]
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Juce sam procitala post i videla slicice ali nisma stigla da pisem
Oci su mi se napunile suzama dok sam citala i prisecala se naseg krstenja jer je i Marko ima nepuna dva meseca kad smo ga krstili.
su bile na nivou, odlepila sam na haljinicu moram priznati.
rekla sam ti da ce Bog i Sv. Petka biti sa vama
jos jednom srecno vam krstenje
Oci su mi se napunile suzama dok sam citala i prisecala se naseg krstenja jer je i Marko ima nepuna dva meseca kad smo ga krstili.
su bile na nivou, odlepila sam na haljinicu moram priznati.
rekla sam ti da ce Bog i Sv. Petka biti sa vama
jos jednom srecno vam krstenje
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
cestitamo krstenje zvezdicama :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics