Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
Srecno krstenje malenim zvezdicama
Neka vas Bog cuva i stiti
Uzivajte u danasnjem danu!
Ljubimo vas mnogo i jedva cekam izvestaj
Neka vas Bog cuva i stiti
Uzivajte u danasnjem danu!
Ljubimo vas mnogo i jedva cekam izvestaj
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Srecno krstenje Dusane i Ivona zdravi, srecni i blagosloveni da ste mali andjeli cestitam i srecnim roditeljima
Sofka- Broj poruka : 1494
Godina : 52
Datum upisa : 09.11.2010
Srecno krstenje lepim zvezdicama bundevicama
ninica2- Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011
ZVEZDANIĆI SREĆNO VAM KRŠTENJE!!!
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Zvezdice mile,slatke,nezne,najsjajnije Srecno Vam krstenje
Uzivajte u danasnjem danu
Jedva cekam izvestaj,uostalom kao i svaki tvoj
ljubim
Uzivajte u danasnjem danu
Jedva cekam izvestaj,uostalom kao i svaki tvoj
ljubim
MARA- Broj poruka : 5394
Datum upisa : 01.01.2009
Srecno vam krstenje,neka ste zdravi i uvek srecni!
Ljubimo vas puno!
Ljubimo vas puno!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
[Only admins are allowed to see this image]DUSANE, IVONA ........SRECNO I BLAGOSLOVENO KRSTENJE , I NEKA VAS DRAGI BOG PRATI NA PUTU VASEG ODRASTANJA[Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]PARI, ZELIM SVU SRECU I RADOST TVOJOJ PORODICI [Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this image]PARI, ZELIM SVU SRECU I RADOST TVOJOJ PORODICI [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Svratih da vam pozelim dobro jutro s`nadom da si mozda imala snage sinoc da postavis slike i napises koju, pa da se sa rane zore castim.
Cekam sa nestrpljenjem...
Cekam sa nestrpljenjem...
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
...Srećno krštenje lepote malene, da ste zdravi srećni i veseli 100 godina vašim roditeljima, neka vas Bog uvek čuva...Jedva čekam sličice, nadam se da vam nije bilo mnogo hladno...Ljubim vas
P.S. ovaj tekst sam našla i mnogo mi se dopao pa sam copy/past u vaš dnevnik...za mamicu....
Imati dete znači kako ni u jednom delu tog puta jednostavno ne možeš
zamisliti da ga je moguće voleti više nego ga već voliš, jer se sav topiš od ljubavi,
voliš koliko uopšte ljudsko biće može voleti, a onda zapravo shvatiš – da voliš ga još i više [Only admins are allowed to see this image]
P.S. ovaj tekst sam našla i mnogo mi se dopao pa sam copy/past u vaš dnevnik...za mamicu....
Imati dete znači kako ni u jednom delu tog puta jednostavno ne možeš
zamisliti da ga je moguće voleti više nego ga već voliš, jer se sav topiš od ljubavi,
voliš koliko uopšte ljudsko biće može voleti, a onda zapravo shvatiš – da voliš ga još i više [Only admins are allowed to see this image]
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
Drage tete i drugarice moje!
Hvala na svakoj lepoj reci, svakoj cestitki i smajlicu upucenom nam.
Nama su gosti otisli pre nekih 3-4 sata, tako da tek sad stizem da nesto napisem, iako i sad, bebe traze paznju...
Sve je bilo bas onako kako sam ja zamislila, a nisam bila skromna u zamisli
Plasila sam se 2 stvari ( znate onaj vic : moj sef se plasi samo 2 stvari u zivotu- svega i svacega ). Plasila sam se vremena, ali ne zbog svoje toalete vec da mi se deca ne prehlade, i njihovog vladanja u toku krstenja.
Znala sam ja da ih nece potapati u vodu, ko u filmovima,i sama sam krstavala decu svojih kumova,ali opet...
Jutro je osvanulo krajnje nepozeljno. Ustala sam sa neverovatnom glavoboljom, i poluzatvorenog levog oka, od bola, otisla u 8h kod frizera.
Evo fotka dokumentuje bol...oci...
[Only admins are allowed to see this image]
po povratku smo se brzo spremali, svako od nas dvoje osecajuci neku napetost zbog velicine dogadjaja koji je pred nama.
Krenuli smo u 12 i 5, figurativno receno...no, svestenik nas zvao da nas pita gde smo do sad...
sta cemo, covek nam prvo rekao jedno vreme, a onda nas ocekivao ranije
odmah da kazem, da nisam imala mnogo vremena za fotkanje, u crkvi je fotkala moja sestra, stoga fotke i nisu prilicno reprezentativne, i mozda nisu zastupljene Zvezde koliko bi trebalo, ali opet se nadam, da cemo delic atmosfere docarati .
Dakle, prvi strah je bio od vremena...jeste osvanulo takvo jutro,ali kasnije je osvanulo i 20 stepeni. pa da li sam lepse mogla pozeleti.
U momentu kad je svestenik upro ruke ka Bogu, u tom momentu su snopovi sunceve svetlosti zaposeli svaki od velikih crkvenih prozora...
od siline osecaja sam sva bila najezena.
deca nisu potapana u vodu, a nakon sto ih je bosiljkom iskvasio, svestenik im je prisao i sam onim peskirima pazljivo obrisao...dusa od coveka.
Moram da vam naglasim da smo svestenika birali. Da, to nije nas parohijanin...jer njega ne osecam kao coveka ko bi trebao da nam krsti decu. On nam dolazi 1x godisnje da sveti vodicu pred Uskrs, i to toliko sturo obavi, da mene bude sramota njegove sramote.
Ovaj covek ima 3 cerke. Sve tri zive sa njim. Svim trima je moj muz predavao, a dvema od njih i ja drzala casove. kad god me pozvao tl.njegov ton je ukazivao da je covek nasmejan. A zivot mu i nije bas naklonjen...bracni- nikako. A ja pozitivnijeg coveka, pre svega, niti posvecenijeg svestenika nisam nikad upoznala. I sam nam je na kraju rekao da je to krstenje doziveo kao da je svoje cerke krstio...jedva sam se suzdrzala da ne zaplacem....
Dakle, prvi starh - neopravdan.
Drugi- takodje.
Vaspitavana u patrijarhatu, cesto sputavana da izrazim svoje neke talente, i nisam nesto obilovala samopouzdanjem. Valjda iz tog razloga sam se plasila da li ce bebe dobro podneti taj dogadjaj, plasila sam se sebe u njima. Totalno bezrazlozno. Ne znam od koga su tu smirenost nasledile, ali tek, moje Zvezde su ceo cin prespavale.
Budjenje na kraju, pri fotografisanju:
Nakon fotografisanja...
otisli smo u restoran, u kom smo isto rucak pravili, kad smo se pre 5 godina vencali...nastavak sledi. da posaljem ovaj deo, da mi se ne izgubi kao malopre
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Koliko vidim, iz nekog razloga su fotke malo promenile mesta...nema veze...dosta njih ce verovatno samo gledati fotkice
Elem, veceras u malom Parizu Parni Valjak, stoga cemo ponoviti pesmicu sa pocetka, u tu cast, i moju zalost sto nismo u mogucnosti da ih propatimo
...nastavljam...u restoranu...opet emocije. U isti restoran nisam usla od tada,pa su se samo slike onako, na brzaka , nanizale.Popeli smo se na sprat, decu postavili na jedan sto
a mi , matori, smo posedali za ostatak
Ivona je i tu skoro sve vreme prespavala, Dusan jedan deo vremena, a onda je uzivao prelazeci iz ruku u ruke...
tetka i strina sa decom
tata i sin
tata i kcer
Ma , drage moje, jedna jako lepa i intimna atmosfera...
na kraju, kao i na pocetku, pozdravljavam vas ja, ponosna mama dve sjajne Zvezde
i sluzim vas jednom jako dobrom dobosicom, i neizbeznom, i uvek dobrom , reformom
i za kraj, mamina najbolja prijateljica, jedna diiiivna devojka koja je iz Atine doletela samo zbog Zvezda, i posle jednog dana provedenog sa nama odletela u svoje toplije krajeve, moja Taca
ljubimo vas , drage nase!!
Elem, veceras u malom Parizu Parni Valjak, stoga cemo ponoviti pesmicu sa pocetka, u tu cast, i moju zalost sto nismo u mogucnosti da ih propatimo
...nastavljam...u restoranu...opet emocije. U isti restoran nisam usla od tada,pa su se samo slike onako, na brzaka , nanizale.Popeli smo se na sprat, decu postavili na jedan sto
a mi , matori, smo posedali za ostatak
Ivona je i tu skoro sve vreme prespavala, Dusan jedan deo vremena, a onda je uzivao prelazeci iz ruku u ruke...
tetka i strina sa decom
tata i sin
tata i kcer
Ma , drage moje, jedna jako lepa i intimna atmosfera...
na kraju, kao i na pocetku, pozdravljavam vas ja, ponosna mama dve sjajne Zvezde
i sluzim vas jednom jako dobrom dobosicom, i neizbeznom, i uvek dobrom , reformom
i za kraj, mamina najbolja prijateljica, jedna diiiivna devojka koja je iz Atine doletela samo zbog Zvezda, i posle jednog dana provedenog sa nama odletela u svoje toplije krajeve, moja Taca
ljubimo vas , drage nase!!
Srećno krštenje Zvezdice !
Eto ,dzaba bilo briga kad je sve na kreju bilo savršeno .....no majka je majka i uvek brine ...
Drago mi je da je sve prošlo kako treba i neka tako u radosti i veselju prolaze svi budući dani i dogadjaji .
Naravno da si bila prelepa ( a i tata ) ali su vas Zvezdice zasenile .
Kradem jedno parčence reforme ,ljubim vas jako i još jednom zelim sreću i zdravlje i ajd ,odo
Eto ,dzaba bilo briga kad je sve na kreju bilo savršeno .....no majka je majka i uvek brine ...
Drago mi je da je sve prošlo kako treba i neka tako u radosti i veselju prolaze svi budući dani i dogadjaji .
Naravno da si bila prelepa ( a i tata ) ali su vas Zvezdice zasenile .
Kradem jedno parčence reforme ,ljubim vas jako i još jednom zelim sreću i zdravlje i ajd ,odo
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
mame uvek brinu za sve ali dobro je da vas je vreme posluzilo i da su deca bila dobra u crkvi da su prespavala i sto ih nisu morali cele da potapaju.
kako si opisala sami cun krstenja kad je svetlost prodrela sama sam se najezila a i svestenikovu ponasanje i posle izjave to se vidi da je covek posvecen svom poslu
nezna se koja je od koje slike lepsa ali ivona nam je zlatna bila sto je prespavala posle u restoranu to sam cula od dosta njih da deca tek lepo spavaju posle krstenja i da su veseliji i zivahniji posle i spokojnija sto sam primetila na mariji da je stvarno tako i bilo
kako si opisala sami cun krstenja kad je svetlost prodrela sama sam se najezila a i svestenikovu ponasanje i posle izjave to se vidi da je covek posvecen svom poslu
nezna se koja je od koje slike lepsa ali ivona nam je zlatna bila sto je prespavala posle u restoranu to sam cula od dosta njih da deca tek lepo spavaju posle krstenja i da su veseliji i zivahniji posle i spokojnija sto sam primetila na mariji da je stvarno tako i bilo
nina :)- Broj poruka : 5182
Godina : 49
Datum upisa : 06.07.2011
Pari draga sve sto si napisala me je oborilo sa nogu jer se vidi iz celog teksta koliko si uzivala u tom predivnom danu i cinu iako te je i glava bolela ja ne primetih to nigde. Slike su predivne, a zvezdice su me skroz ocarale kao su samo predivne.
maki79- Broj poruka : 1879
Datum upisa : 15.03.2010
Srećno krštenje Zvezdice male a velike, iako si brinula, sijaš mama, na fotografijama se ne vidi.
Sneza- Broj poruka : 1823
Godina : 49
Datum upisa : 30.03.2010
Zvezdice srecno vam krstenje
Slike su divne, zvezdice sijaju u punom sjaju, briga uvek postoji, ali mi je mnogo drago sto je sve proslo kako si zamisljala. Moram da primetim da i ti fenomenalno izgledas i sijas, sijas, sijas
Slike su divne, zvezdice sijaju u punom sjaju, briga uvek postoji, ali mi je mnogo drago sto je sve proslo kako si zamisljala. Moram da primetim da i ti fenomenalno izgledas i sijas, sijas, sijas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Citam , gledam slike, stavila slusalice na usi i kada sam dosla do kraja, kada sam videla tebe na poslednjoj slici, tako lepu, srecnu, zadovoljnu, ispunjenu... razvukose se usne u usmeh, iskren , najiskreniji i...zeznucu Lilyu sa suzama radosnicama...
Drago mi je da je sve proslo bas kako si zamisljala.
Iv i Dusan, medovi, seceri, lepote...koliko ja njih volim...
Tata Velja sa svojom decicom, ima li sta lepse
Ljubim vas mili moji, ljubim 100 puta
Drago mi je da je sve proslo bas kako si zamisljala.
Iv i Dusan, medovi, seceri, lepote...koliko ja njih volim...
Tata Velja sa svojom decicom, ima li sta lepse
Ljubim vas mili moji, ljubim 100 puta
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
...savrseno sve...bas kako sam i ocekivala od VELIKE mame...malih zvezdica...
sve je lepo...i stajling malih dusa,i tvoj...i moram tatu da pohvalim divna kosulja...i duda ima slicnu ...i svidja mi se restoran...deluje "toplo" intimno...vidim da si se potrudila i sve se isplatilo...savrseni ste...sve po zasluzi,ljubim vas do nebesa
sve je lepo...i stajling malih dusa,i tvoj...i moram tatu da pohvalim divna kosulja...i duda ima slicnu ...i svidja mi se restoran...deluje "toplo" intimno...vidim da si se potrudila i sve se isplatilo...savrseni ste...sve po zasluzi,ljubim vas do nebesa
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Srecno krstenje mojim milim zvezdicama
Toliko ste mi lepi, i zracite da nemam reci
A deca.... ne zna se ko je sladji i lepsi. A tek ti ....
Duse moje lepe i srecne
Ivonine cizmice su
Toliko ste mi lepi, i zracite da nemam reci
A deca.... ne zna se ko je sladji i lepsi. A tek ti ....
Duse moje lepe i srecne
Ivonine cizmice su
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Sve je proslo savrseno
I zvezdice se divno provele I mama i tada ma milina jedna
Pari, jedino mi zao sto te bolela glava
I zvezdice se divno provele I mama i tada ma milina jedna
Pari, jedino mi zao sto te bolela glava
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Citam,citam i zamisljam atmosferu,sve je fantasticno,nase zvezdice su bile mirne i dobre a vreme je bilo naklonjeno vama
Prava uzivancija sa bebicama
Ivona,prava malena princezica,cizmice su me oborile sa nogu lepotica mamina
Dusan,pravi smeker,tatin veliki sincic
Mnogo ste mi lepi
I na kraju slika ponosne mamice na kojoj se ne primecuje umor,koja zraci i uziva u svojim bebicama
Posluzicu se sa jednim parcetom reforme mmmmmm
Ljubim vas mnogo
Prava uzivancija sa bebicama
Ivona,prava malena princezica,cizmice su me oborile sa nogu lepotica mamina
Dusan,pravi smeker,tatin veliki sincic
Mnogo ste mi lepi
I na kraju slika ponosne mamice na kojoj se ne primecuje umor,koja zraci i uziva u svojim bebicama
Posluzicu se sa jednim parcetom reforme mmmmmm
Ljubim vas mnogo
medolino- Broj poruka : 2604
Datum upisa : 26.01.2011
dr mali pariz ::
Evo fotka dokumentuje bol...oci...
Jel ti to ozbiljno? Natrčah prvo na ovu sličku, i pomislih - "e jes lepa žena, nema šta da se doda!" Majke mi mile. Blistaš , a tako i treba, imaš i DVA jaka najjača razloga!!!!
dr mali pariz ::
Sve su vam lepe sličice, kako tek Duci gleda, ali na ovu sliku sam posebno odlepila!
dr mali pariz ::Koliko vidim, iz nekog razloga su fotke malo promenile mesta...nema veze...dosta njih ce verovatno samo gledati fotkice
Ma nemoj! Ja neću, studiram izveštaj polako, i uživam. Drago mi je da si sama izabrala sveštenika, ako nešto ne volim da vidim to je svešteno lice koje huli po Bogu i bruka Crkvu. Dakle, bilo je kako si i zamišljala da treba da bude, stvarno divno!!! A obično tako važni događaji u životu i budu, trud bude nagrađen. Ali kod vas su BAŠ bili divni - zraci sunca pravo od Boga ka malim anđelima - treba li komentar?
Čestitam sjajnim Zvezdama, Ivoni i Dušanu, krštenje, na divan praznik, i neka ih Bog uvek čuva i pokaže pravi put!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Joj lepote majko mila
Srecno krstenje mile nase Zvezde,divni ste
Da uvek budete tako nasmejani,veseli,srecni
Ljubimo vas
Srecno krstenje mile nase Zvezde,divni ste
Da uvek budete tako nasmejani,veseli,srecni
Ljubimo vas
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Fala drugarice moje! zaista hvala sto ste tu da osetite i delite tu srecu sa nama!
Buby, hvala u muzevljevo ime na komplimentu...sulju je sam birao bas za taj dan,Montobene.
Miss, bas ta fotkica...vidis da oci nisam mogla skroz otvoriti...i kako su malo zamucene, to je odraz jake glavobolje, e , sad, stoji da su oci namolovane pa onda i nije to toliko upecatljivo.
A cizmice su bravi hit. Antilop,postavljene krznom...sa resama. Ima istu takvu rokericu-iste boje, rese, sve u fulu,ali je veca,pa cemu nju tek sa godinicom nositi...A bata je imao preko bele sulje kozuh braon, pravi,seljacki,postavljen krznom, sve H&M, otkinula sam na prsluk kad ga je dobio, i uz njih, iste boje cipelice, kao kanadjanke, postavljene krznom, ali opet-velike, pa smo zato bili u belim paticicama.
Buby, hvala u muzevljevo ime na komplimentu...sulju je sam birao bas za taj dan,Montobene.
Miss, bas ta fotkica...vidis da oci nisam mogla skroz otvoriti...i kako su malo zamucene, to je odraz jake glavobolje, e , sad, stoji da su oci namolovane pa onda i nije to toliko upecatljivo.
A cizmice su bravi hit. Antilop,postavljene krznom...sa resama. Ima istu takvu rokericu-iste boje, rese, sve u fulu,ali je veca,pa cemu nju tek sa godinicom nositi...A bata je imao preko bele sulje kozuh braon, pravi,seljacki,postavljen krznom, sve H&M, otkinula sam na prsluk kad ga je dobio, i uz njih, iste boje cipelice, kao kanadjanke, postavljene krznom, ali opet-velike, pa smo zato bili u belim paticicama.
...jos jednom drage moje zvezdice, srecno vam krstenje!!!
slike govore vise od reci....mada sam citala i reci
drago mi je da je sve proslo kako treba, a ja pored zvezdica koje ocaravaju svaki put kada ih vidim moram da kazem da si ti mama prelepa, i nije glupi kompliment nego stvarno!!! Mnogo si bre lepa, pu, pu, pu, da i tebe ne ureknem....
uzivajte, ljubi vas teta Mijaki....
slike govore vise od reci....mada sam citala i reci
drago mi je da je sve proslo kako treba, a ja pored zvezdica koje ocaravaju svaki put kada ih vidim moram da kazem da si ti mama prelepa, i nije glupi kompliment nego stvarno!!! Mnogo si bre lepa, pu, pu, pu, da i tebe ne ureknem....
uzivajte, ljubi vas teta Mijaki....
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» O NAMA
» Francuska
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» O NAMA
» Francuska