KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 33 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od plavaptica 5/12/2012, 22:23

ff za Ivonu i Dusana maminu mazu. Cekamo fotke da vidimo kako ste porasli osmeh srce
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Godina : 50
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 33 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od cici 5/12/2012, 22:28

Ba ste porasli dugari saljemo vam ljubav ljubav ljubav zagrljaj zagrljaj zagrljaj
E to da ce ih utepati snajke, hoce kakvi kod da budu njima ce da smeta Wink
cici
cici

Broj poruka : 2588
Godina : 48
Datum upisa : 17.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 6/12/2012, 22:03

Nađoh na netu, pa se setih vas Very Happy

[Only admins are allowed to see this image]
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 6/12/2012, 22:07

Tico,Cici,i ostale moje osmeh srce
Grama,odlicno! Very Happy i ja nesto slicno videh...
inace vec duze se druzim sa ovim novim tl,pokusavam da dokučim postavku fotki,pa pišem izvešta
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 7/12/2012, 23:09

j lol!

Ljubim vas!
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/12/2012, 11:42

Ovaj tvoj, tj njihov dnevnik je prelep Very Happy

Ne sumnjam ja da ćeš se snaći i sa telefona, mada je meni znatno teže.
Ljubim obe zvezde da pukne Very Happy
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 8/12/2012, 12:29

dr mali pariz ::

love love love love love love srca srca srca
Kako bih samo stajala i gledala! Mada, ne bih se bunila da se smestim i izmedju njih! osmeh srce smajli angel
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/12/2012, 12:58

Da znaš, meta, ova slika je FENOMENALNA [Only admins are allowed to see this image]
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 8/12/2012, 14:55

evo sedam po peti put ne bi li neku iskucala. sinoc sam iskucala km texta,i baterija mi se ispraznila... Laughing Very Happy
krenimo ispočetka,ako znam šta je početak...
kontrla kod fizijatra-o.k.,mada je Iv srikala bolnicu, pre nego je dr i uzela pod svoje. .bilo dete gladno. nismo primljeni kad smo bili zakazani,a da je ne prevrće punu, ja je nisam natabala.
dr kaze-vidno bolje,ne treba više fizikalna, da nastavimo kući sa vežbama,i kontroča za dva meseca.
Zvezde rastu,od krštenja-vidno. već ih oboje,sa nepunih pet m. jedva u rukama drzim. Bogu hvala.
Zdravi su,radpznali i brbljivi. Iv više priča,sve više je vezana za mene ,prava je maza,guzica moja,koja se brzo umori kad je mama na stomsk položi da vežba. Radije sisa i jede svoju flašicu od 150 do 180ml po obroku, a jede na tri sata,voli da odrema posle obroka. Pošto sam im sa navršenih 4 meseca krenula sa milupinim pirinčanim kašicama,svake sedmice drugu,ona je negodovala prve nedelje. nisam je forsirala.Nije znala šta će sa kašičicom,a i sadržajem iz nje. Sada već mrndža, to puca. ona jede mali manje od punog obroka- tri supene kašike praha,oko stotka vode i 1/4 banane izgbječim u to. Od iduće nedelje ću krenuti sa krompirom. da napomenem da im je taj obrok od pola 12 do 13h, u tom intervalu ga jedu.
hranim ih istovremeno,uglavnom. noću,a to mi je od ponoći do sedam ujutru, ona se budi da jede dva puta. oboje sisaju 3-4 x dnevno,što mu dođe oko pola njihovih obroka.
. šaljem ovaj deo pa nastavljam.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 8/12/2012, 15:36

Taman na vreme se konektovah da vidim lep izveštaj. Bravo za Bombonu Very Happy I neka je digla bolnicu na noge, kad kasne sa vežbicom.
Vi već krenuli dohranu, bravo...Ja jedva čekam da ovom uvalim kašiku Very Happy
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 8/12/2012, 17:05

evo me nastavljam,dok sam njih nahranila,uspavala,a svako se uspavljuje tako sto drži za ruku onog ko ih uspavljuje,ručala i ja,pa da nastavim.Inače sam sa decom kod mojih.
Da Orle,mi krenuli pre tri nedelje,ali iskreno da ti kažem,da ih samo dojim-kao ti,je l da-ja do punog petog ne bih počela. ovako,lagano,necu ttčati sa namirnice na namirnicu,i lagano.Ispostavilo se da im zako i odgovara. S druge strane,vidim da odvikavanje od sise neće biti traumatično,ni po koga,što mi isto znači,jer primećujem da je mleka manje.No,trudim se da im uvek sisu uvalim. nije zgodno,zaista,i jedna i druga vrsta i to duplo,al dobro,ušemljeni smo.
Šta još o Ivpni...kao i njenom bratu,neizmerno im je mrdko da oblače rukave. mislim da ništa ne mrze kao to. oboje vole da se posmatraju u ogledalu,a ona malo više. jako je osetljiva i zna tako tugaljivo da zaplače,da se srce moje cepa kad je čujem.ima nekad svoju foru da neće pogledati u oči onog ko joj se obraća,pa to ti je. Naravno,i prema nama tako. Jednostavno ignore,pa to ti je. Da,najviše voli da priča i galami kad su joj pesnice u ustima. Dude oboje vole,ali nisu ovisnici o nj.
Iv je poćela pre sedam dana da se izdiže u sedeći položaj. Duci još pre dve nedelje.
A sad malo o njemu. on je šmeca,i to se sa km nanjuši. ko god mu se obrati umilnim glasom,bilo ko,osmeh se razvuče.Oboje su skoro počeli da se stide,od nas,kriveći glavice i zabijajući noseve u naša ramena smajli angel
Duci dooosta slabije jede od sestre. Ako mu po obroku uvalimo 100ml,na konju smo. ustvari,on na svoogdedu po kojem je ime dobio,voli da mezeti. Najviše mu hrane uvalimo dok leži u ležaljci koju oboje obožavaju. on ne voli da u flaši ima puno. Radije će po dva i tri puta,ali da mu se pravi po malo,pa to crvči iz ležaljke. Kaše mnoooogo bolje od Ivone jede jer je pre prihvatio. Kočoperniji je od nje i dooosta spretniji.Presvući mu pelenu je postala nemoguća misija,jer se stalno izdiže u most i savija do sedećeg položaja. U fazi je mlaćenja rukama, levom pogotovu,primetno levom pre hvata igračke,dakle rukom bije ko maljićem. :)
voli da se mazi,ali čini mi se ona više. Voli da začikava sestru,ne znam jesam li pisala,čini mi se da jesam, jednom ju je čačkao i čačkao,dok se ona nije ka njemu okrenula,pa je tuča otpočela. I dalje nekad ima pogled od kog se zaledim.
Čistunac mamin neće sisu uzeti ako nije oprana od posl.podoja, ne voli da je musav..
ne znam da li sam napisala...njemu je spavanje gubljenje vremena,te je svako uspavljivanje borba neprestana...vrlo često se budi,a samo ujutru kad se budi,tad je mio,u suprotnom jako razdražljiv,a skala vriske-nemerljiva...ako se setim još čega,pišem.
pozdrav tete
ako se se

ali voli da je dodirne,obavezno uz osmeh...ona tad najčešće ignoriše. Kad ih zajedno na stomake postavim,ona se siti ispričaju i ismeku,valjda jer su na istim mukama.:)
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 8/12/2012, 17:06

p.s. ne zamerite na brojnim greškama,pa i premetanju texta...fotke kad stignem. osmeh srce
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cufta 8/12/2012, 21:59

Prava devojcica i pravi decak. kako lepo opisujes razlike medju njima....totalno uzivanje. Ivona je queen
cufta
cufta

Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shizika 8/12/2012, 23:30

Divno je chitati o njima, mamice. Tako mali a tako razlichiti. Jako mi je zanimljiva njihova interakcija, pitam se da li su zbog tog shto su oduvijek svjesni jedno drugog, vec svjesni i ljudi oko sebe, pochinju sa tim stidljivim ponashanjem. Obozavam to kad zagnjure lice u rame, pa im mirishesh vratice, oooh medenjaci mekani.
Super ste pregurali prethodne mjesece, ochekujem da ce uskoro i nocno budjenje/hranjenje preci na samo jedamput.
Ljubimo vas (i chekamo fotke Very Happy )
ljubav
Shizika
Shizika

Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od plavaptica 9/12/2012, 00:43

Eeee Pariz, izvestaj ti je odlican,sve slikovito i bez slika, a njihovo ponasanje mnogo slicno kao i kod nas. Ovo za rukave pogotovo, ja sam vec pocela da tripujem kako Ana ima neki ozbiljan problem sa ramenima ili ko zna cim posto kad krenem da joj oblacim rukave ona vristi najstrasnije.
ljubav za drugare
plavaptica
plavaptica

Broj poruka : 1463
Datum upisa : 07.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 9/12/2012, 12:10

Duse moje...kako vas je lepo citati!!! Imam osecaj kao da sam tu pored vas. Divna si ti mama Pari!

Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 9/12/2012, 15:06

Tinche ::Duse moje...kako vas je lepo citati!!! Imam osecaj kao da sam tu pored vas. Divna si ti mama Pari!

Bas tako......ljubim vas punooooo [Only admins are allowed to see this image]
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/12/2012, 12:52

dr kaze-vidno bolje,ne treba više fizikalna, da nastavimo kući sa vežbama,i kontroča za dva meseca.
Zvezde rastu,od krštenja-vidno. već ih oboje,sa nepunih pet m. jedva u rukama drzim. Bogu hvala.
Zdravi su,radpznali i brbljivi.

Bravo za Iv! g Da, Bogu hvala, samo tako i nek nastave! d

...
a svako se uspavljuje tako sto drži za ruku onog ko ih uspavljuje
...
Iv je poćela pre sedam dana da se izdiže u sedeći položaj. Duci još pre dve nedelje.
...
...ali voli da je dodirne,obavezno uz osmeh...ona tad najčešće ignoriše. Kad ih zajedno na stomake postavim,ona se siti ispričaju i ismeku,valjda jer su na istim mukama.:)
Na ovu lepotu prosto nemam komentar, samo da usne b Ivonu, maminu lepu princezu i da usne b Dušana, maminog divnog dečaka!
Ljubim vas, divni ste!
poljubci
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 10/12/2012, 14:20

ff ff ff ff ff ff ff preslatki se...mama vas bas lepo opisuje c
buby
buby

Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 10/12/2012, 19:06

Macici smajli angel smajli angel

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 11/12/2012, 18:25

Milina vas je citati. Ljubimo vas.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 12/12/2012, 02:01

Ljubimo vas!!! [Only admins are allowed to see this image]
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 12/12/2012, 13:11

`oce li te slike mama Pari?
Moram spojiti tekst i slike. Moram uzivati u slikama, pa malo procitam ono sto si napisala...i tak.
Mnogo vas volim.
Malu Iv koja voli da se ogleda, smizla jedna...na koga li je Very Happy
Dusana cistunca i koji voli polako da jede. Klopa nigde nece pobeci, zar ne?
Tebe mala moja jer si posebna, zaista. Divna si i pametna i lepa iiii e sad ces se jos i uobraziti Razz
Ma volim i Velju zato sto je vas Very Happy
Ajd poleti sa tim slikama. Ima nas ovde mnogo nestrpljivih.
ljubav

p.s. I mani se caprkanja po novom mobilnom.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 12/12/2012, 13:12

slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f slike!f
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Tinche 12/12/2012, 18:50

čačkao,čačkao ju je...a onda mu se ona okrenula‏

umem duže da odspavam kad njuškam maminu spavaćicu‏

obožavam da se igram sa Medenom‏

nije više jednostavno oboje u rukama...a tata zapeo 15 fotki da ispali‏

ljubav ne treba objašnjavati‏

mala zver pod imenom Ivona u trenucima žešće gladi,nsasisala se maminih jagodica...osećala sam sa kao da me anakonda poljubila‏

zima,zima,e pa sta je,ionako nista i ne vidim :)‏

...nek mi nosić pocrveni,eto to je,to je sve.‏

danas...najsvežije‏

tata ko da je pljunuo...neverovatno koliko liče‏

sa kojim interesovanjem i dok vežba,gleda crtać na d.junioru‏

treba li objašnjenje...kad ne besni zbog njegove vriske,i ovako moji muškarci provode vreme‏

Tinche
Tinche

Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu