KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters

Strana 7 od 40 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći

Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 7 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od mijaki 29/8/2012, 20:44

konacno pristupih u rd...

srecno otvaranje dnevnika, sa suzama radosnicama ga iscitah!!!

Pariz, ti si mama Zmaj, kao i Tanja, sve stizes, svaka cast!
o izgledu da ne pricam Wink

ljubi mi prelepe zvezdice!!! srca srca srca srca

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Mali Pariz- Zvezde su medju nama :) - Page 7 Empty Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)

Počalji od missile 29/8/2012, 23:20

Parižanko, kako si? Šta rade medene Zvezdice? Pozdrav tebi i ljubi dečicu za mene! osmeh srce
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 30/8/2012, 10:33

[Only admins are allowed to see this image]
ne stizem, drage moje, ne stizem, a Zvezde svakim danom zrelije. [Only admins are allowed to see this image]
Uveliko izlazimo u setnje. Zvezde uzivaju, i cini mi se da su to ti minuti kad spavaju Very Happy da, bas malo spavaju. Kako se udje u stan, tako krece dreka.
Bili smo na kontrolnom UZ glave, i sve je o.k., ponovo sa Ducijem kod koznog, opet smo mazali 3 dana onu kremicu i dobili uput da izbacimo ariel i omeksivac za njih.
Ivona, mamina andjelika je prava princeza...sva je nezna,placljiva i u nekom strahu...kad otvori svoje krupne badem oke, uvuce glavu u vratic, pa se stisne i pruzi mi rucice...da, usisala bih je [Only admins are allowed to see this image] najvise umara uspavljivanje nje posle nocnih obroka. To zna da traje od sat do dva. Grcici nas i dalje umaraju.
Duci je ...Zmaj. Sta drugo da kazem, mada bi bilo mozda mnogo da su oboje toliko zahtevni kao ona. Zacas pojede,podrigne i zaspi. On zuri u svet odraslih, nema vremena taj za pelene, sa 2 nedelje je drzao svoju flasicu. [Only admins are allowed to see this image]
Ume da sam coolira u krevecu, cuti i gleda..ona -ne. Nju samo uspavanu u krevetac spustamo. Ali juce me iznenadila , dok sam sirila ves, a ona se izvalila na mojoj Beluzi,i guce...prica sa svojim prekrivacem. [Only admins are allowed to see this image]
Kratko je trajalo, ali dovoljno da bude zapamceno za ceo moj zivot [Only admins are allowed to see this image]
juce smo ih merili, i oboje u gram- 3,5 kg.
I evo, dok mi ona leskari po strani na nogama, i dok je ljuskam, kucajuci ovaj post, ona se smejulji slusajuci hucanje racunara...
Da, buka tog tipa ih smiruje.
Obozavam njene butkice, i Dulove obraze i podvaljak! Nase duse, nasi zivoti mili, najmiliji!!
Slike 2. put, jer se spremamo za setnju.
Hvala svim tetama koje nam dolaze u dom, i one sa kojima smo preko zice u vezi.
Izvinite sto nemam vise vremena da pratim desavanja kod vas, i to mi nedostaje. Znam da to znate Very Happy
Sve se nadam nekom visku vremena... mozda se dan i produzi na bar 32 sata, onda cu birti tu cesce.
Ljubim sve, bez izuzetka! [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 30/8/2012, 10:38

srca mala srca osmeh srce
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 30/8/2012, 10:41

Super da ste dobro i napredujete!
Uživajte u ovom lepom vremenu u šetnjici! Ljube i vas, svo troje, forumske tete!
srcasti poljupci
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 30/8/2012, 10:44

Nase dusice, mekane, male, mirisljave, drekave [Only admins are allowed to see this image]

Inace sto se tice opleminjavaca i praska, moja jetrva je patronazna sestra i znam da one svima savetuju samo minimalne kolicine praska i strogo bez opleminjivaca! To savetuje svim porodiljama.

Inace omeksivac ne treba nikada, nikada ni u beli ves, pospesuje gljivice, zasto se uvek ubudjavi samo ona pregrada za oplemenjivac Wink
bak
bak

Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 30/8/2012, 12:48

[Only admins are allowed to see this image]
Draga, uzivajte!!!!

meni su u bolnici odmah rekli omeksivac ni slucajno, prasak 1 supena kasika i 2x ispiranje, eto ako je od pompci... posto je voda bas tvrda u 1 ispiranje, umesto omeksivaca stvljam kasiku sode bikarbone [Only admins are allowed to see this image]
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 30/8/2012, 13:55

O, Bože, kakav post [Only admins are allowed to see this image]
Milina čitati...Ne znam šta lepše zvuči, kako ti to dino sastaviš, pa i sa manjkom vremena. Krofnice male. Ljubi ih teta Orline [Only admins are allowed to see this image]
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od djole42 30/8/2012, 14:10

Kad Pari napiše skoro da vidim Zvezdice i osećam njihov miris srca srca
Uzivajte u šetnji !
Ljubim!
djole42
djole42

Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 30/8/2012, 14:23

djole39 ::Kad Pari napiše skoro da vidim Zvezdice i osećam njihov miris srca srca
Uzivajte u šetnji !
Ljubim!

Da da, bas tako Ljubim i ja zvezdice mile srcasti poljupci
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vuchica 30/8/2012, 18:41

Pari, ljubi te tvoje mile Zvezde. Divno je citati te.... srca
Vuchica
Vuchica

Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mamajednogprinca 30/8/2012, 18:47

Divno uzivajte srca srca srca smajli angel smajli angel srca srca srca
mamajednogprinca
mamajednogprinca

Broj poruka : 241
Godina : 35
Datum upisa : 19.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SannI-AlL 30/8/2012, 20:07

Zvezdanići najveći ljubac za vas srcasti poljupci srca srca srca
SannI-AlL
SannI-AlL

Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od catherine290505 30/8/2012, 22:08

love zagrljaj Mislim na vas i citam vas!!!
catherine290505
catherine290505

Broj poruka : 5953
Godina : 43
Datum upisa : 02.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cicsa80 30/8/2012, 22:52

usne bebe usne bebe zagrljaj poljubac
cicsa80
cicsa80

Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 31/8/2012, 08:43

djole39 ::Kad Pari napiše skoro da vidim Zvezdice i osećam njihov miris srca srca

Bas tako!

Mili moji mnogo vas volim i saljem vam usne i zagrljaj
I cekam fotke sa nestrpljenjem
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 31/8/2012, 09:35

LJubim, ljubim, ljuuuuubimmmm vas! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)
BiKsi :)

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 31/8/2012, 22:17

Zvezdice bundevice sva sam se rastopila srca srca srca ljubav ljubav ljubav
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Godina : 45
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Clara17 31/8/2012, 22:29

[/b]Draga cestitam na otvaranju ovog predivnog dnevnika!!!

[/b]Odusevljena sam i ocarana ZVEZDICAMA...Ivona i Dusan su medenjaci pravi...kako vas je divno citati,a tek gledati osmeh srce ...prelepi ste draga moja...i svaka cast kako se ti lepo snalazis sa njima,a super i napredujete...porasce oni nama vidim brzo,pored takve majcice,ljubi ih 1000 puta.Ne znam ni sta bih ti vise napisala,jer nema tih reci koliko vam radosti i srece zelim.Volimo vas puuunooooo

Clara17

Broj poruka : 34
Datum upisa : 09.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 31/8/2012, 23:45

Kao da sam blizu vas i da vas gledam, kad vas procitam osmeh srce osmeh srce smajli angel smajli angel ljubav
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 3/9/2012, 13:49

Poljubac za zvezdice usne usne
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ninica2 3/9/2012, 20:42

Zdjavo zvezdice bundevice kako ste,dali ste se slikali skoro hehe pozdravite mamu Pari punooo smajli angel smajli angel srca srca srca ljubav ljubav ljubav
ninica2
ninica2

Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maki79 4/9/2012, 14:16

Ljubim ih oboje nju tako nemirnu , a njega tako krofnastog. Jesi li probala sa cicco omoksivacem onim belim za bebe moji prijatelji njega stavljaju i nemaju nikakvih problema.
maki79
maki79

Broj poruka : 1879
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 4/9/2012, 23:00

maki79 ::Ljubim ih oboje nju tako nemirnu , a njega tako krofnastog. Jesi li probala sa cicco omoksivacem onim belim za bebe moji prijatelji njega stavljaju i nemaju nikakvih problema.
yes i mi smo taj stavljali..lepo mirise bar meni..vidim i vecini a postojan je..a sto se ariela tice..posto ga ja koristim drugarica mi rece da stavljam pola merice jer je koncentrovaniji i ves dok rasirim osetim kako su mi ruke lepljive...ili ispiraj dva puta pa u zadnje ubaci omeksivac..ljubimo vas,preslatki ste osmeh srce
buby
buby

Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragmilk 4/9/2012, 23:13

Zvezdice su prelepe srcasti poljupci
Citam tvoje postove i ne mogu da se nacudim koliko slicnosti sa mojim blizancima!
poljubci za Ivonu i Dusana
dragmilk
dragmilk

Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 40 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu