Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
sada bas deluju odraslo, vise nisu bebe
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Danasnja situacija...
majstori u kupatilu nesto zavrsavaju...da ne detaljisem, vise su unistili no popravili, muz van spavace,a ja sa decom u spavacoj.
Sedim na bracnom, u rukama mi Ivona, najedena, cvolja dudu, ja je cmacem, obraze joj usisavama, aona, Boze moj, koliko je ona uzivala i razvlacila usne u osmeh svaki put uz gugutanje. Ja sam joj odgovarala na njenom jeziku sto joj se posebno dopalo. Sve to vreme, Duci je u krevecu ispred nas, polozen na stomak, izdize se ,ma do struka se dete izdize.Vezba tatin sin. Ja ga gledam koliko je lep tako kad izduzi vratic,pa ga zovem imenom, samo klikcem Duci, Duci, a on tada uperi pogled u mene.Mog odusevljenja!Moj sin je poceo da se odaziva na svoje ime!! A ona, opasnica mala, bori se za svoje mesto,pa kroz dudu me zove svojim: E!,i sirom otvorenim ocima uprtim u moje...onda ja progucem, pa je cmacem, ona se smeje, ja opet Dusana zovem, on se odaziva pogledom, i meni srce puno! [Only admins are allowed to see this image]
Inace Mi deluje Dusan po tom pitanju napredniji od nje,primetila sam da ono sto kod Ducija otkrijem, posle nekih 7 do 10 dana ce i Ivona ponoviti,usvojiti, kako god.
eto, oteto od zaborava.
Laku noc!
majstori u kupatilu nesto zavrsavaju...da ne detaljisem, vise su unistili no popravili, muz van spavace,a ja sa decom u spavacoj.
Sedim na bracnom, u rukama mi Ivona, najedena, cvolja dudu, ja je cmacem, obraze joj usisavama, aona, Boze moj, koliko je ona uzivala i razvlacila usne u osmeh svaki put uz gugutanje. Ja sam joj odgovarala na njenom jeziku sto joj se posebno dopalo. Sve to vreme, Duci je u krevecu ispred nas, polozen na stomak, izdize se ,ma do struka se dete izdize.Vezba tatin sin. Ja ga gledam koliko je lep tako kad izduzi vratic,pa ga zovem imenom, samo klikcem Duci, Duci, a on tada uperi pogled u mene.Mog odusevljenja!Moj sin je poceo da se odaziva na svoje ime!! A ona, opasnica mala, bori se za svoje mesto,pa kroz dudu me zove svojim: E!,i sirom otvorenim ocima uprtim u moje...onda ja progucem, pa je cmacem, ona se smeje, ja opet Dusana zovem, on se odaziva pogledom, i meni srce puno! [Only admins are allowed to see this image]
Inace Mi deluje Dusan po tom pitanju napredniji od nje,primetila sam da ono sto kod Ducija otkrijem, posle nekih 7 do 10 dana ce i Ivona ponoviti,usvojiti, kako god.
eto, oteto od zaborava.
Laku noc!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Dusan lici na tvog muza
Izgledas hit, kao da se nisi ni porodila
Izgledas hit, kao da se nisi ni porodila
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Odlepih na opis situacije! Milici moji...nadmecu se za maminu paznju!!
E to se zove zivot...to se zove sreca kompletna!
[Only admins are allowed to see this image]
E to se zove zivot...to se zove sreca kompletna!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
dr mali pariz ::Danasnja situacija...
eto, oteto od zaborava.
Laku noc!
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Stvorih sliku pred svojim ocima...LJUBAV
Cujem Ivonino dozivanje da lje ljubim i cmaces i grlis...LJUBAV
Vidim Ducija koji se proteze i okrece na tvoj glas...LJUBAV
SRECA I RADOST
Cujem Ivonino dozivanje da lje ljubim i cmaces i grlis...LJUBAV
Vidim Ducija koji se proteze i okrece na tvoj glas...LJUBAV
SRECA I RADOST
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
dr mali pariz ::Danasnja situacija...
eto, oteto od zaborava.
Laku noc!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
ma to su blesane moje...
Lafe, kralju, hvala na komplimentisima, srce moje! [Only admins are allowed to see this image]
...samo Ivoni ne mogu pribaviti portikli koliko ona uspe da ih izbljucka...a puna ih je fioka...
Za dan krstenja prognoziraju minus kosinus...stravica!
Nosicu cebice u crkvu...ja bih i fen, da znam ima li gde da se ukljuci
Pariz, u subotu neće biti baš jako hladno. Jedino da vam kiša ne pljusne? Svejedno, sigurno će vam biti lepo!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miss, najavise i kisu i 5 stepeni, ko sto su za danas sunce
no, sve nam je u centru, i mi, i crkva, i restoran -nije mnogo udaljen...kolima svakako.
no, sve nam je u centru, i mi, i crkva, i restoran -nije mnogo udaljen...kolima svakako.
Cupavice videla sam sliku na jutrima
Na dan nase svadbe bila je kisa a kaze narod da, kad na tako vazne dogadjaje pada, bude plodan zivot. Eto.
Na dan nase svadbe bila je kisa a kaze narod da, kad na tako vazne dogadjaje pada, bude plodan zivot. Eto.
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Koliko si samo plemenita!!cicsa80 ::Cupavice [Only admins are allowed to see this image] videla sam sliku na jutrima [Only admins are allowed to see this image]
Na dan nase svadbe bila je kisa a kaze narod da, kad na tako vazne dogadjaje pada, bude plodan zivot. Eto. [Only admins are allowed to see this image]
Oboyavam te! [Only admins are allowed to see this image]
Sveta Petka - divan praznik za krštenje!
E, sad, istina najaviše ružno vreme....mada u ovo doba godine očekivano. Crkva je ovako-onako hladna, jedino u leto da ih krstite...
Preslatki su, sve slađi...
Mogu da zamislim mazukanje...tek će...ovo moje gorilče i na moju papuču zna da spusti glavu i da se maze...
pozdravčići i poljupčići drugari.....
E, sad, istina najaviše ružno vreme....mada u ovo doba godine očekivano. Crkva je ovako-onako hladna, jedino u leto da ih krstite...
Preslatki su, sve slađi...
Mogu da zamislim mazukanje...tek će...ovo moje gorilče i na moju papuču zna da spusti glavu i da se maze...
pozdravčići i poljupčići drugari.....
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
Ponesi kapice...pa im susi u restoranu...
Tinche- Broj poruka : 6399
Datum upisa : 08.08.2009
Mala divnog li mazuljenja, mogu da zamislim kako si uzivala.
Cure vec rekose u crkvi je svakako hladno, ponesi kapice i peskirice, pa ih dobro istrljaj i navuci kapice, a u restoranu je vec lakse.
Cure vec rekose u crkvi je svakako hladno, ponesi kapice i peskirice, pa ih dobro istrljaj i navuci kapice, a u restoranu je vec lakse.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Maze jedne zvezdičaste ...kad Pari opiše imam utisak da su tu ispred mene i Iv i Duci
Ne znam kako je kod vas u crkvi ... u Nišu većina crkava ima posebnu prostoriju -krstionu koja je mala i obavezno se doooobro zagreje ako je hladno .
Ne znam kako je kod vas u crkvi ... u Nišu većina crkava ima posebnu prostoriju -krstionu koja je mala i obavezno se doooobro zagreje ako je hladno .
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
hvala DJolesku!djole39 ::Maze jedne zvezdičaste ...kad Pari opiše imam utisak da su tu ispred mene i Iv i Duci
jes, uvek sam naginjala realistima
e, to u Nish,a kod nas nema te posebne prostorije,sve se odigrava u crkvi.
kapice ce biti neizostavne, kao i cebici,ali u crkvi ne znam da li ce u cebice biti umotani,ako to bude o.k.,ali kapice,tek po zavrsetku ceremonije.
Uh, kad krenu u glas...
a vreme...na kraju i nebitno, u nasim srcima
Kad smo se vencavali muz i ja,a na dan njegovog rodjenja, dani koji su prethodili su bili bas bas topli za to doba godine. To jutro vejavica, sneg do kolena!
Dakle, to vlazno vreme nama srecu nosi
Bog ce biti sa vama na danu krstenja i sve ce proci u najboljem redu
ce zasijati ne sumnjam u to.
Ljubim vas i punooo
ce zasijati ne sumnjam u to.
Ljubim vas i punooo
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Hvala Caci!!
Duše moje lepe...pa vi ćete se krstiti u subotu na praznik Sv. Petka...divno, divan praznik za predivnu decu...Mi smo na Gospojinu u avgustu...Biće verovatno zima ali sve će to proći brzo,uvij ih u ćebence,ne verujem da će se buniti neko, pa to su male bebice...kapice na kraju i biće sve super....Verujem kako uživaš u svakom izgovorenom E i širom otvorenim očima i odazivanju a i borbi za mamicu...ih kad se setim to su bile veeeliiika uzbuđenja za mene...Nadam se da je zelena kaka već sada prošla da se vratilo u normalu...Ljubim vas medići medeni....P.S. mama izgledaš čarobno i linija i tvoje lice...zračiš a imaš i zašto....ljubim,ljubim, ljubim [Only admins are allowed to see this image]
nesalela- Broj poruka : 3879
Godina : 44
Datum upisa : 22.02.2009
..najlepsi praznik...Sv.Petka..jeste mila bice hladno ..al ne brini nece Sv.Petka dozvoliti da se bebice prehlade...
..za opis situacije nemam reci..razumem to,i prosto neko ko to ne dozivi ne zna o cemu pises..znam taj NAJDIVNIJI osecaj,osecaj prepunog srca...pa kako i da ne bude...samo se vi njuskajte i gucite..pisi,pamti sve jer sve to brzo prolazi,nestaje..i ja sam ostala zeljna toga,pa sad krisom idem kod drugarice i tako njuskam njenu bebu....mogla bih ceo zivot cini mi se da zivim za te trenutke
..za opis situacije nemam reci..razumem to,i prosto neko ko to ne dozivi ne zna o cemu pises..znam taj NAJDIVNIJI osecaj,osecaj prepunog srca...pa kako i da ne bude...samo se vi njuskajte i gucite..pisi,pamti sve jer sve to brzo prolazi,nestaje..i ja sam ostala zeljna toga,pa sad krisom idem kod drugarice i tako njuskam njenu bebu....mogla bih ceo zivot cini mi se da zivim za te trenutke
buby- Broj poruka : 4093
Datum upisa : 19.11.2009
Volim taj praznik i za mene poseban dan!Bice vama lepo bez obzira na vreme! Znam puno srce,puna dusa!
Ljubimo drugare!
Ljubimo drugare!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Kako te je gusht chitati, a lijepo je i slichice gledati Prekrasni ste. Prenesesh dozivljaje i emocije samo tako.
Nadam se da ce vas posluziti vrijeme na dan krshtenja.
Nadam se da ce vas posluziti vrijeme na dan krshtenja.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Vreme je potpuno nebitno u odnosu na velicinu dogadjaja. Ne sumnjam da ces se pobrinuti da im bude toplo, a emocije...ja se i sad secam kako sam stajala u crkvi i prisecala se svih krstenja na kojima sam bila samo gost, neverujuci da ce ikad doci moje vreme...meni je krstenje kao i prvi rodjendan, emotivno veci dogadjaj bio od samog rodjenja Lenkinog....
A mazenje...to je najlepsi period...posle 4 meseca, kad krenu da uzvracaju komunikaciju, kad vise nisi tu samo za zadovoljenje njihovih fizioloskih potreba...mazenje i njuskanje tek dolazi, al sto rece Buby, i prolazi brzo.
A mazenje...to je najlepsi period...posle 4 meseca, kad krenu da uzvracaju komunikaciju, kad vise nisi tu samo za zadovoljenje njihovih fizioloskih potreba...mazenje i njuskanje tek dolazi, al sto rece Buby, i prolazi brzo.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Draga moja,bice vama toplo i bez sunca,jer ce vas Gospod i Sv Petka ugrejati kada budete krstili Zvezdice vase....medeni ste mi mnoogooooooo.
A nemoj brinuti uopste da ce se prehladiti....ja nisam mogla da verujem da se Mila nije prehladila,krstili smo je 6. decembra,otkrili iz cebeta, "dobro" okupali kosicu,i sve super proslo-bez fena,ha,ha...samo vi uzivajta djuskajuci zajedno...
A nemoj brinuti uopste da ce se prehladiti....ja nisam mogla da verujem da se Mila nije prehladila,krstili smo je 6. decembra,otkrili iz cebeta, "dobro" okupali kosicu,i sve super proslo-bez fena,ha,ha...samo vi uzivajta djuskajuci zajedno...
Clara17- Broj poruka : 34
Datum upisa : 09.02.2010
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» O NAMA
» Francuska
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» O NAMA
» Francuska
Dozvole ovog foruma: