Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
+68
Sami
shenon
plavaptica
maja76
anak
makababy
Masha UK
bebko
gagax81
viktorija
HappyGirl
Sofka
lolipop
senka
Gala
dragmilk
dra00
Clara17
catherine290505
mijaki
zoxa
Gramatika
Mali Princ
nacKa
caci
Pakki
SannI-AlL
mamajednogprinca
Botox
brinbili
Tinche
MAAKKI
missile
Xena
Struzzo
Marija86
Milijana
Shizika
*AIDA*
nesalela
lena
Mrvica
Simona
nina :)
MARA
djole42
Nefertari
maki79
dragana76ns
bobica83
Vuchica
bak
cufta
Orline
buby
korpica
KoMetaK
key
kasia
Sneza
maus
ninica2
cici
JocY
medolino
LaFolie
lilya
Tanja83
72 posters
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
kad sam vec skoknula, da vidim sta se desava sa nasom majom, da se malo upisemo...
Crvenim, jos vam necu postaviti neku fotku, nemam vremena,i ovaj, kao i svaki drugi post, kucam na rate...
Sto se tice Ducijovog osipa, on se ne javlja, izuzev kad obuce jos nesto sto je prano u Arielu,mada se trudimo da svu robicu operemo u tom baby Duelu. Inace, naravno da nisam roxovala mericu ariela, vec tek trecinu, i da, kopristila sam taj Cikov beli omeksivac, za koji mi je receno da ga izbacim, tj. bilo koji da ne koristim, jer su osetljivi.
Zvezde rastu, zrelije su, nocu duze spavaju,ali jutro im je za pricu sa babom i sa mnom. celo jutro budu budni.
Svakodnevno smo u setnji. Mozemo i u kaficu da sednemo na limunadi, naravno, i oni svoje pop[iju-dohranu ili cajic.
Da smo atrakcija, jesmo i dalje, i svaki put kad izadjemo, pokupimo neku kintu, jer obavezno sretnemo nekog od nasih prijatelja,kumova i dr.
evo, sad mi je on u rukama, jer nece da spava...
Dragi, slicni su, a?
onda je i tebi veselo ko i nama...ili bar bilo tako?
17. sept. vodim Ducija na kontrolu kukova-UZ.
narucili smo iz Akse lepog kengura, pa cu Ducija u nju ubaciti kad krenem, da ne moramo uvek oboje voditi. Ako se ispostavi kao dobra stvar , taj kengur, onda cemo jos jedan naruciti.
Blizanacke mame, jeste li koristile to,i kako vam se dojmilo?
odoh da dovrsim palacinke, i izvadim sterilisane posudice. danas imam u gostima dve mile komsinice, pa cemo jesti picu i pacalinke
za bolje se nema vremena.
Ljubimo sve tetke koje nas prate, i obecavamo uskoro fotkice [Only admins are allowed to see this image]
Crvenim, jos vam necu postaviti neku fotku, nemam vremena,i ovaj, kao i svaki drugi post, kucam na rate...
Sto se tice Ducijovog osipa, on se ne javlja, izuzev kad obuce jos nesto sto je prano u Arielu,mada se trudimo da svu robicu operemo u tom baby Duelu. Inace, naravno da nisam roxovala mericu ariela, vec tek trecinu, i da, kopristila sam taj Cikov beli omeksivac, za koji mi je receno da ga izbacim, tj. bilo koji da ne koristim, jer su osetljivi.
Zvezde rastu, zrelije su, nocu duze spavaju,ali jutro im je za pricu sa babom i sa mnom. celo jutro budu budni.
Svakodnevno smo u setnji. Mozemo i u kaficu da sednemo na limunadi, naravno, i oni svoje pop[iju-dohranu ili cajic.
Da smo atrakcija, jesmo i dalje, i svaki put kad izadjemo, pokupimo neku kintu, jer obavezno sretnemo nekog od nasih prijatelja,kumova i dr.
evo, sad mi je on u rukama, jer nece da spava...
Dragi, slicni su, a?
17. sept. vodim Ducija na kontrolu kukova-UZ.
narucili smo iz Akse lepog kengura, pa cu Ducija u nju ubaciti kad krenem, da ne moramo uvek oboje voditi. Ako se ispostavi kao dobra stvar , taj kengur, onda cemo jos jedan naruciti.
odoh da dovrsim palacinke, i izvadim sterilisane posudice. danas imam u gostima dve mile komsinice, pa cemo jesti picu i pacalinke
za bolje se nema vremena.
Ljubimo sve tetke koje nas prate, i obecavamo uskoro fotkice [Only admins are allowed to see this image]
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
ljubimo i mi vas
ja nemam dete ni decu jos uvek al bih pazila na tog kengura jer se ne savetuje da se deca nose u njemu do nekog petog, sestog meseca, zbog karlice i kicme, tako sam ja bar obavestena....
sada vec imaju dva meseca, mama stvarno si nam duzna koju fotkicu postaviti :)
ja nemam dete ni decu jos uvek al bih pazila na tog kengura jer se ne savetuje da se deca nose u njemu do nekog petog, sestog meseca, zbog karlice i kicme, tako sam ja bar obavestena....
sada vec imaju dva meseca, mama stvarno si nam duzna koju fotkicu postaviti :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Vidis ti taj Ariel i omeksivaci... E tacno cu ih izbaciti iz upotrebe cim potrosim to sto imam. Mada ja koristim neki Frosh omeksivac, ekoloski, ali opet...
Rastu, zvezdice, rastu, ljubi ih teta Lily
Pari, samo te zamisljam jedan kengur na ledja, drugi napred na stomak pa da odrzavas ravnotezu
A slika mama i tata sa po jednom bebom u kenguru So cute.
Ljubim vas
Rastu, zvezdice, rastu, ljubi ih teta Lily
Pari, samo te zamisljam jedan kengur na ledja, drugi napred na stomak pa da odrzavas ravnotezu
A slika mama i tata sa po jednom bebom u kenguru So cute.
Ljubim vas
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Botoxice, mila, i sama sam razmisljala o tome, jer bismo ih stavili,a nisam se sa dr konsultovala, no, ako pogledas, pise da je za decu kilaze od 3,6kg pa do 9 ili 11 kg. A tu pocetnu kilazu imaju bebe neke i kad se rode.
kukuci su nam dobri, kengur koji smo narucili ima ojacanje, bas iz razloga kicme...opet, i ja se razmisljam, to nije nosenje po 12 sati, pa i na rukama ih ne nosam po JUSU
kukuci su nam dobri, kengur koji smo narucili ima ojacanje, bas iz razloga kicme...opet, i ja se razmisljam, to nije nosenje po 12 sati, pa i na rukama ih ne nosam po JUSU
Ohoooooooo duse mile moje Skituljci samo skitate , ako tako i treba.
Taj deo sa setnjom i vracanja kuci sa zavidnom svoticom sam obozavala
Za kengur ne znam.
Ali znam da jedva cekam da vas vidim i da moje drugare zagrlim i da sa njima malo porazgovaram.
Ljubim vas i grlim
Taj deo sa setnjom i vracanja kuci sa zavidnom svoticom sam obozavala
Za kengur ne znam.
Ali znam da jedva cekam da vas vidim i da moje drugare zagrlim i da sa njima malo porazgovaram.
Ljubim vas i grlim
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
ma znam, samo rekoh.... kontam da za to malo seckanja ce super biti :)
nego sto maus ovo lepo primeti za novce :)
i meni se svidja taj deo
hihihihi, hocu i ja :)
nego sto maus ovo lepo primeti za novce :)
i meni se svidja taj deo
hihihihi, hocu i ja :)
Botox- Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011
Mamo zmaju, vec te vidim za koju nedelju:
Na tebi dva kengura, na ledjima ti je Duci jer je coolisha i drema, a na grudima Ivona koju animiras pricom dok ispred sebe guras kolica u maxiju i prisecas se "laksih" vremena kada si imala slobodnu ruku i u njoj spisak!
Ljubim duse koje rastu i duze spavaju nocu!
[Only admins are allowed to see this image]
Na tebi dva kengura, na ledjima ti je Duci jer je coolisha i drema, a na grudima Ivona koju animiras pricom dok ispred sebe guras kolica u maxiju i prisecas se "laksih" vremena kada si imala slobodnu ruku i u njoj spisak!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Tinche ::Mamo zmaju, vec te vidim za koju nedelju:
hahahahahaCARICE moram te malo obojiti
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
O, Zvezdice, pa vi ste već velika dva skituljka! [Only admins are allowed to see this image]
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
duse moje, kojima ni na tl. ne stizem da se javim...
evo, Zver me sisa,al piceza iz kreveca arlauce...odoh
duse moje, kojima ni na tl. ne stizem da se javim...
evo, Zver me sisa,al piceza iz kreveca arlauce...odoh
Drage naše Paris, Ivona i Dule,
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
dr mali pariz ::
Dragi, slicni su, a?
Sto se tice osipa, to nisu imali, iako sve vreme njihove stvari peremo Arielom, bez omeksivaca uz jos jedno ispiranje, kad se zavrsi program. Ali to je vec od deteta do deteta, moguce da Dusan ima osetljivu kozu, mila dusa
Veselo, nema sta, slobodno vreme, sta to bi
Kengur ne koristimo, jer nam je pedijatar tako savetovao. A za dubak isti savet, pedijatar i fizijatar se u tome slazu. Za Ivonu i Dusana
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Stize i ti da se javish, nije lako kad dajesh maksimum od sebe samo jednoj bebi, a kamoli dvije. Super shto shetkate, prija vam svima malo gibanja (i picence). Fino da su ljudi darezljivi, neshto se mislim i za te goshce, valjda su svjesne da najvishe oskudijevash s vremenom i energijom, od mene bi dobile samo kaficu (osim ako se ne ponude da peglaju ili usisavaju ).
Ljubimo vas i strpljivi smo za slichice.
Ljubimo vas i strpljivi smo za slichice.
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
ljubim zvezdice najsjajnije!!!!!
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Tetka Pari se javila,bravo mama
Blagiss tebi kad moyes i picu i palacinke,ja sa Vukom ovolikim mogu tek neki ruckic pristaviti dok je u budnom stanju,ostalo jos uvek sanjam,sve radim dok on spava ili dok odgleda jedan crtac od 10 min,posto samo toliko moze biti miran.
Ja te cekam u kuhinji za koji dan.
Dusan i Ivona,mazuljko i zverkica,eto kako su samo razliciti.
Sto se kengura tice mi smo se u njemu fino nosali od kontrolice sa 3 puna meseca pa negde do 9.Viktora sam mnogo vise nosila,zato sto je vise uzivao i vrlo cesto fino odremao.
Ako ti oroped odobri sto da ne.
Cula sam od nekih majki da je proporucljivo da se devojcice kasnije stave u kengur,koliko je tacno neznam.
ljubim vcas i sa nestrpljenjem ocekujem slike
Blagiss tebi kad moyes i picu i palacinke,ja sa Vukom ovolikim mogu tek neki ruckic pristaviti dok je u budnom stanju,ostalo jos uvek sanjam,sve radim dok on spava ili dok odgleda jedan crtac od 10 min,posto samo toliko moze biti miran.
Ja te cekam u kuhinji za koji dan.
Dusan i Ivona,mazuljko i zverkica,eto kako su samo razliciti.
Sto se kengura tice mi smo se u njemu fino nosali od kontrolice sa 3 puna meseca pa negde do 9.Viktora sam mnogo vise nosila,zato sto je vise uzivao i vrlo cesto fino odremao.
Ako ti oroped odobri sto da ne.
Cula sam od nekih majki da je proporucljivo da se devojcice kasnije stave u kengur,koliko je tacno neznam.
ljubim vcas i sa nestrpljenjem ocekujem slike
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Zvezdice mile
Uh samo kad se setim kolko sam detergenata isprobala i od svakog mu je izbijala alergija onda sam rendala svinski sapun( onaj domaci) pa stavljla u ves masinu i nikakvih problema nisam imala, a omeksivac Cicov nam nije smetao i tako do skoro godinu i posle sam pocela koristiti Persil tecn ( jos uvek ga koristim ) i nije bilo problema
Kengur sam isto tako koristila i to bas puno do nekih 9 meseci i bas smo bili zadovoljni.
Ljubim te u Ivonu i Dusana ti mama
Uh samo kad se setim kolko sam detergenata isprobala i od svakog mu je izbijala alergija onda sam rendala svinski sapun( onaj domaci) pa stavljla u ves masinu i nikakvih problema nisam imala, a omeksivac Cicov nam nije smetao i tako do skoro godinu i posle sam pocela koristiti Persil tecn ( jos uvek ga koristim ) i nije bilo problema
Kengur sam isto tako koristila i to bas puno do nekih 9 meseci i bas smo bili zadovoljni.
Ljubim te u Ivonu i Dusana ti mama
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Zvezdo Zmaju i zvezdanići maleni
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Postoji i kengur za bebe od prvog dana - ima i lezeci polozaj - kosta oko 11-12.000, znam jednu devojku koja ga je koristila i bas je bila prezadovoljna. Mi se jos dvoumimo oko kengura, videcu sa fizijatrom krajem meseca...
LJUBIM DUSICE PRESLATKE!!! I mamu i tatu, of course [Only admins are allowed to see this image]
LJUBIM DUSICE PRESLATKE!!! I mamu i tatu, of course [Only admins are allowed to see this image]
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Bravo za nase drugare koji traze paznju i spavkaju duze
Mama Pari bravo za tebe,jesi zena Zmaj Svaka cast!!! Ja jesam kuvala i kuvam i dalje ali palacinke nisam pravila a tako mi se jedu,one tvoje,zute kao dunje Joj voda mi ide na usta
Mi smo koristili kengure za obojicu i to sa nekih 1,5dana a mozda i pre..Super stvar!Imali smo neki bzv,najobicniji,domaca proizvodnja(beby hit),1500din je bio i sluzio nam je super.Ti neces dete u tome nositi 3sata pa da brines,tako je bilo moje razmisljanje i nisakim se nismo konsultovali a mozda je trebalo Sada smo dobili neke kengure od Vladine sestre od 5000din i veruj mi nema neke ogromne razlike.Jeste ovaj kvalitetnije i sve super ali ne vredi te pare.I ovaj od 1500din nam je zavrsavao posao tj koristio je za ono zasta je namenjen
Ljubim ja taj idealan cetverac
Mama Pari bravo za tebe,jesi zena Zmaj Svaka cast!!! Ja jesam kuvala i kuvam i dalje ali palacinke nisam pravila a tako mi se jedu,one tvoje,zute kao dunje Joj voda mi ide na usta
Mi smo koristili kengure za obojicu i to sa nekih 1,5dana a mozda i pre..Super stvar!Imali smo neki bzv,najobicniji,domaca proizvodnja(beby hit),1500din je bio i sluzio nam je super.Ti neces dete u tome nositi 3sata pa da brines,tako je bilo moje razmisljanje i nisakim se nismo konsultovali a mozda je trebalo Sada smo dobili neke kengure od Vladine sestre od 5000din i veruj mi nema neke ogromne razlike.Jeste ovaj kvalitetnije i sve super ali ne vredi te pare.I ovaj od 1500din nam je zavrsavao posao tj koristio je za ono zasta je namenjen
Ljubim ja taj idealan cetverac
Tanja83- Broj poruka : 1272
Godina : 41
Datum upisa : 01.05.2011
Stigao kengur!!
Divan je, i jedva cekam da ga isprobamo.
Samo da prijavim da smo danas merili decu.
Ivona danas ima 3,9 kg- za 9 dana 400 gr,
a Duci ima ...pa u gram isto , 3,9 kg, nema sta,prate se, ne da brat sestri da se odlepi
i, nisam ja toliko vredna. Picu smo narucili , a palacinke su bile stvarno odlicne-sa eurokremom i dzemom od sipka-by sveki .
Nocu ustajanje oko ponoci ili 1h, zatim 3/4 sata, pa oko 6/7h.
Toliko od nas , mozda danas stignem neku fotku.
Po jedan za decicu i jedan za mamu
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Ajmo mama zmaju daj neku fotkicu Ivone i Ducija i jednu kengura.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Da ljubim miliće piliće! Bravo za kilažu! Jedva čekam neku slifu sa kengurom! [Only admins are allowed to see this image] A ljubim i mamu! [Only admins are allowed to see this image]
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Bravo za Zvezdice naprednice !
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Cestitam rodjenje Ivone i Dusana! Neka su zivi, zdravi i srecni!!!!
Gala- Broj poruka : 2954
Datum upisa : 05.06.2008
Strana 8 od 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Mali Pariz- Zvezde su medju nama :)
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» O NAMA
» Francuska
» MALI PARIZ - Dance 4 life iliti Aska i vuk
» O NAMA
» Francuska
Dozvole ovog foruma: