Vesela julska jutra
+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 14 od 34
Strana 14 od 34 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34
Re: Vesela julska jutra
LaFolie, dušo, vidim da si u balansu, neka ta ravnoteža potraje duže, sve do---znaš čega
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
podmadjujem muza, ne bi verovala kako je smrsao i sredio krvnu sliku (imao neke uzas lose faktore rizika), kupila sam par lepih stvari za novi stan, sokovnik za plivace
Cale mi se posle 10 godina vratio iz inostranstva (dolazio je na odmore ovde na kratko)
Projekat nam se na poslu klati, klijent je ostao bez para, i to bas onaj za kog ja radim, sef racuna da cu do proleca zatrudneti, to se poklapa sa zavrsetnom projekta.
Pa kad se vratim, negde 2015 bice novog posla
Cale mi se posle 10 godina vratio iz inostranstva (dolazio je na odmore ovde na kratko)
Projekat nam se na poslu klati, klijent je ostao bez para, i to bas onaj za kog ja radim, sef racuna da cu do proleca zatrudneti, to se poklapa sa zavrsetnom projekta.
LaFolie- Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010
Jutro cure.
Dra,hvala na kafici,bas sad je pijuckam.Za vas trudnice je Maus vec posluzila voce i sokice,uzecu kasnije i ja malo,necete se ljutiti,i8ma puno
Maus,i kod nas je taj obicaj paljenja lila,sreca,u blizini moje kuce ne bude nikad posto je blizu park pecina pa se tu skupe.Ali zato,sto rekla,sijalo je i gorelo sa svih strana.
Missile,srecno sa kupovinom ventilatora.Moj nocas nije bio kuci pa nisam uspela da isprobam peskir.Mada,pomenuh mu,samo me je pogledao i rekao,jer ti vide nocas kako sam ja bio mokar?
Ma jok,nisam,da je samo to vece
Iskreno,i ja se nenormalno znojim,ali preko dana,noci mi ne smetaju.Sto puta sam se zapitala,koja kolicina znoja izadje iz mene,da mi bar istopi malo sala,ali nista!
Maus,nema porukice,znaci Pariz nas jos nece obradovati,mada,moze svakog trenutka i svaki dan. puno nju i njene
LaFolie,stigose li rezultati?
Odoh ja da vidim sta mi je sa ruckom,kako sam krenula necu ga dovrsiti do posla.Strasno,da mi muzic ostane bez rucka A i uspavah se ja jutros lepo
Sve vas
Dra,hvala na kafici,bas sad je pijuckam.Za vas trudnice je Maus vec posluzila voce i sokice,uzecu kasnije i ja malo,necete se ljutiti,i8ma puno
Maus,i kod nas je taj obicaj paljenja lila,sreca,u blizini moje kuce ne bude nikad posto je blizu park pecina pa se tu skupe.Ali zato,sto rekla,sijalo je i gorelo sa svih strana.
Missile,srecno sa kupovinom ventilatora.Moj nocas nije bio kuci pa nisam uspela da isprobam peskir.Mada,pomenuh mu,samo me je pogledao i rekao,jer ti vide nocas kako sam ja bio mokar?
Ma jok,nisam,da je samo to vece
Iskreno,i ja se nenormalno znojim,ali preko dana,noci mi ne smetaju.Sto puta sam se zapitala,koja kolicina znoja izadje iz mene,da mi bar istopi malo sala,ali nista!
Maus,nema porukice,znaci Pariz nas jos nece obradovati,mada,moze svakog trenutka i svaki dan. puno nju i njene
LaFolie,stigose li rezultati?
Odoh ja da vidim sta mi je sa ruckom,kako sam krenula necu ga dovrsiti do posla.Strasno,da mi muzic ostane bez rucka A i uspavah se ja jutros lepo
Sve vas
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
heh, to na VMA je posebna ludara.... zovem pre par dana, rekose da rade PCR metodu, i kao da dodjem izm 16-18h. Odemo, a tamo nas belo gledaju, kao ne radimo PCR.... ali kao idite u lab, na petom spratu.... odemo tamo, ista prica. I ja ih smarala da provere i kao e ima, ali morate sutra ujutru da donesete urin, i tu nam otkucaju racune 7000 i caju nam casice.
Ujutru muz ode (ja nemam zeludac za divljanje kolima) - JEDVA SU UZELI uzorke! Kao dr sutra ide na odmor, pa ne moze. I moljakao ga tamo muz da uzme, da nam treba za VTO, a car se vraca tek u avg sa odmora....
I uzeo, kao pokusace da pregleda nase uzorke... Za 7000 da ih molis
i zvala sam jutros, kazu u obradi je, da zovem u 13h
Pa ako su pregledali, da odemo posle posla po rez, jer oni ne koriste internet da posalju :)
Ujutru muz ode (ja nemam zeludac za divljanje kolima) - JEDVA SU UZELI uzorke! Kao dr sutra ide na odmor, pa ne moze. I moljakao ga tamo muz da uzme, da nam treba za VTO, a car se vraca tek u avg sa odmora....
I uzeo, kao pokusace da pregleda nase uzorke... Za 7000 da ih molis
i zvala sam jutros, kazu u obradi je, da zovem u 13h
Pa ako su pregledali, da odemo posle posla po rez, jer oni ne koriste internet da posalju :)
Lafe, VMA je daleko od onoga što je nekada bio i što bi trebalo da bude. Nakon reforme vojske, užas! Gde nađoste VMA
Ajde piši u 13 šta je bilo, kakvi su rezultati
Ajde piši u 13 šta je bilo, kakvi su rezultati
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
odlucila sam se za VMA jer PCR kosta 3500, a u privatnim lab je 7200, samo zbog toga
Joj, Lafe, shvatam te. Uradiće to oni dobro, ako stignu da urade, jer je to ipak standardni postupak. Nego, tako sam i ja (ne samo tako, ali je uticalo) izabrala Jovanovu za vto postupak. Platim 3000EUR i ne opterećujem se pregledima od 100EUR i UZ-ovima od 50EUR. Epa neće biti da sam pametno razmišljala.
i ja sam dala Raduli 3000, nit priznanice nit icega, samo je tutnula sestra pare u brojac i ono cudo da vidi da nije fals, ubacila pare na moje oci u sef. Kao da sam isla heroin da kupim.
Mi smo bili na konsultacijama posle neuspeha, bas kad im je došla nenajevljena inspekcija. Jao, kakva je frka nastala! Ali, vrana vrani oči ne vadi, dogovorili su se na kraju, jer klinika i dalje radi... Ljuta sam više zbog tog aljkavog posla, aljkavog na ovaj ili onaj način. I neću više da dozvolim da me navuku da kršim zakon kao njihov saučesnik.
missile ::Mi smo bili na konsultacijama posle neuspeha, bas kad im je došla nenajevljena inspekcija. Jao, kakva je frka nastala! Ali, vrana vrani oči ne vadi, dogovorili su se na kraju, jer klinika i dalje radi... Ljuta sam više zbog tog aljkavog posla, aljkavog na ovaj ili onaj način. I neću više da dozvolim da me navuku da kršim zakon kao njihov saučesnik.
bas si me dobro nasmejala! Ja sam mislila da njima inspekcija ne dolazi, da je i to uracunato u tih 3000
jao, zene, gde mi zivimo....
3.000e...naravno nisu gadljivi i svi primaju stranu valutu?
Lafe, 3500, one tri zgadije?
3.000e...naravno nisu gadljivi i svi primaju stranu valutu?
Lafe, 3500, one tri zgadije?
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Kako prija ovih 31 stepen. Sve sam otvorila i napravila promaju, uzivaam. Samo kad ne moram da palim klimu jer mi prorade sinusi i onda - uzas. Nadam se da vise nece ici gore temperatura pa da negde i po danu malo izadjem iz kuce. Kako se vi hladite danas i cime se zanimate?
Pozdrav drugarice moje, sve vas
Pozdrav drugarice moje, sve vas
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
3500 je hlamidija, ostale zgadije proveravamo vec 3 godine i nema nicega.
gadljivi su na dinare, samo eure primaju :)
gadljivi su na dinare, samo eure primaju :)
Vučice, čekaš septembar? Srećno ti bilo! Kod kog dr si do sada išla u front?
Lafe, pišemo ovde https://kutak.forumotion.com/t1480p60-cene-postupka. Možda da dodaš svoja iskustva?
Lafe, pišemo ovde https://kutak.forumotion.com/t1480p60-cene-postupka. Možda da dodaš svoja iskustva?
Poslednji izmenio missile dana 12/7/2012, 12:14, izmenjeno ukupno 1 puta
Miss, hvala, verovatno ce biti oktobar ili kasnije, ne smem puno da razmisljam o tome.
U frontu mi je dr.Jeremic radio celioskopiju, a za grlic idem kod dr.Perisica. Sto se tice VTO, kod koga zapadnem....
Lafe, drzim fige da nalazi budu dobri tj. NEGATIVNI
U frontu mi je dr.Jeremic radio celioskopiju, a za grlic idem kod dr.Perisica. Sto se tice VTO, kod koga zapadnem....
Lafe, drzim fige da nalazi budu dobri tj. NEGATIVNI
LaFolie ::
I kod mene slicna prica, svi investitori u dubiozi, ne mogu ni drugi posao da trazim zbog postupka i nade da cu ostati u drugom stanju. Ovde barem znam da su mi pokriveni doprinosi i nece mi niko praviti problem da idem na bolovanje, naravno da plata kasni a i ko zna kada ce biti...
Vuchica ::LaFolie ::
I kod mene slicna prica, svi investitori u dubiozi, ne mogu ni drugi posao da trazim zbog postupka i nade da cu ostati u drugom stanju. Ovde barem znam da su mi pokriveni doprinosi i nece mi niko praviti problem da idem na bolovanje, naravno da plata kasni a i ko zna kada ce biti...
Apsolutno! Nije vreme za poslovnu avanturu, nego za bebu! I nema nerviranja oko posla, cure! To je ništa u odnosu na cilj ka kome koračamo
missile ::Vuchica ::LaFolie ::
Apsolutno! Nije vreme za poslovnu avanturu, nego za bebu! I nema nerviranja oko posla, cure! To je ništa u odnosu na cilj ka kome koračamo
Evo ja mantram ovo u sebi za svaki slucaj da ne poludim
Misu, po ovoj vrucini paliti vatru, kud ces bolje i najmanje rizicne zabave
La Folie, mozda nisam nesto ispratila do kraja, ali ja sam test na hlamidiju radila na VMA. Otisla kod ginekologa, uzeo covek bris i za nedelju dana bili rezultati. Sad nisam sigurna da li pricamo o istoj stvari ti i ja
I eto toliko vremena danas imam da vam se javnem. Sve vas
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
verovatno si radila klasican bris na hlam. Meni je ta gadura negativna od marta, svakog meseca ja odem na bris i proverim. Sad smo hteli taj PCR (a radi se iz urina) da uradimo i da se vise ne testiramo ako je neg.
Lafe, jesu li i tebi kod Radulovića radili hlamidiju iz krvi?
da, i rekli su mi da je negativna - a i muz i ja smo imali tada hlam.
e sad sam tek u dubiozi
Zvala sam VMA< doktor koji je pregledao uzorak mi se javio - muz je negativan a kod mene je nalaz INHIBIRAN
sta god to znacilo
Rekla sam mu da sam pila antibiotike, mozda imam hlam ali su je antibiotici suzbili, a on kaze ne, nego antibiotici hoce da inhibiraju nalaz.
Kao on misli da ja nemam hlam, jer nije nasao tu bakteriju, ali PCR nije uspeo - nalaz inhibiran.
Zvala sam VMA< doktor koji je pregledao uzorak mi se javio - muz je negativan a kod mene je nalaz INHIBIRAN
sta god to znacilo
Rekla sam mu da sam pila antibiotike, mozda imam hlam ali su je antibiotici suzbili, a on kaze ne, nego antibiotici hoce da inhibiraju nalaz.
Kao on misli da ja nemam hlam, jer nije nasao tu bakteriju, ali PCR nije uspeo - nalaz inhibiran.
Lafe, ..bem mu miša.... stvarno da čovek poludi
Lafe, i šta sad predlažu