Vesela julska jutra
+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 24 od 34
Strana 24 od 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
cicsa80- Broj poruka : 2716
Godina : 44
Datum upisa : 23.01.2011
Re: Vesela julska jutra
Biksi, obe slike su ti genijalne
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
lilya ::Dobro jutro draga jutra
Posto sam juce u putu Bg - Pa potrosila 4 sata (za razdaljinu od 20 km) imala sam dosta vremena pa sam se dala u razmisljanje. I tako putujuci rezimirah prethodnu nedelju i migu vam reci da je bila odlicna, nista ja tu ne bih menjala. Zapravo bih jednu negativnu betu, ali prosto moramo da zivimo sa time da jedino kroz mnogo pokusaja mozemo stici do uspeha. Jbg, tako nam se zalomilo. Dakle, Pari i Struzzo su postale mame. I koliko god da je Pari bila uveliko trudna mozemo reci da su obe postale mame iznenada
Mirkin Cvrle ja dobio krofnice, malko se ubucio, malko porastao
Lolicka je videla svoje :sun: od 3.5 cm
Imamo dve cekalice bete i jako navijamo da budu bas velike. Tim povodom saljem rode
Ancica i Maus zajednickim snagama osvojile prvo mesto u takmicenju na bazenu
Neko je vredan, neko se odmara, sve u svemu iako ima nas jos u redu koje strpljivo cekamo imamo nove mame i nove trudnice i preslatku decicu i nama u redu to daje dodatnu snagu i volju da se borimo i ideju da ako ne mozemo sad da vidimo mozemo da makar da zamislimo svetlo na kraju tunela
Tu negde sam uspela da se probijem do Panceva gde me je cekala mama sa mojim omiljenim punjenim paprikama sa sirom i kuvanim kukuruzom. Onda smo zvale sestru i saznali da je piletu tetkinom (koje danas puni 5 meseci) izasao prvu zub
Ne bih vise imala sta da dodam sem da pisem s telefona pa ne zamerite na slovnim greskama i da vas sve stisnem jako i pozelim da danas uzivate sa svojim porodicama
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Metaurina ::Ja sve zaboravih sta sam htela, ostadose mi samo MISice u glavi! Svaka cast za liniju Mishice! I cestitke za osvojeno prvo mesto!
Miro, hvala tebi i za ovog malenog medenog pospanka!
Ljubac curice i laka noc!
Ja cooliram ovaj vikend i dosadjujem se, najzad!
a ja imam temperaturu, pa ću samo da vas sve
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Dobro vece jutra,
Sva sam prljav ai umorna, al svratih da vidim sta se radi i docekase me lepe vesti. Nase zvezdice stigle kuci Sada ostaje samo da uzivate
Biksi provela divan dan na Zlatiboru, ja bi tako volela da mi je Zlatibor blize, obozavam ga
Lilya siri pozitivnu energiju
Lolisa ima neke zagonetne goste
Mrva skita
To sam do sada zapamtila i ne mogu da se vracam jer je moj red za kupatilo, a kod nas je tolika guzva uvece, da ne smem to da propustim
Mi smo se divno proveli, sinoc bili moji sestra i zet sa klincima, pravili smo rekleti, ostali do 01h, jutros Lenka skocila u 06h, mnogo je uzbudjena ovog vikenda jer tata nije na poslu.. celog dana smo vilenili po dvoristu, onda isli kod moje sestre, skakali na trambolini dosli kuci u 20 h i odmah pranje, kupanje, vecera, uspavljivanje... gust raspored...
Elem, kod nas ni kap kise, ma ni zahladjenje... u stvari jeste bilo, ali 29 stepeni i sunce, tako da se nije ni osetilo. Sad vidim seva negde u daljini, ali kod nas ni vetric. I tacno sam znala, kad najave mestimicno, nas obavezno zaobidje
Sutra moram Milenu opet kod lekara. Jos nije izbacila sav slajm, a cini mi se i da su joj se gljivice pojavile. Kako i ne bi od tolikih antibiotika... Pored toga, nista novo, pala odluka, 24.08. se ponovo krece put mora Ako nas opet nesto ne omete Do tada, imamo pra planova, ali sve to pod pretpostavkom da budemo zdravi
Sad STVARNO moram da idem
Sva sam prljav ai umorna, al svratih da vidim sta se radi i docekase me lepe vesti. Nase zvezdice stigle kuci Sada ostaje samo da uzivate
Biksi provela divan dan na Zlatiboru, ja bi tako volela da mi je Zlatibor blize, obozavam ga
Lilya siri pozitivnu energiju
Lolisa ima neke zagonetne goste
Mrva skita
To sam do sada zapamtila i ne mogu da se vracam jer je moj red za kupatilo, a kod nas je tolika guzva uvece, da ne smem to da propustim
Mi smo se divno proveli, sinoc bili moji sestra i zet sa klincima, pravili smo rekleti, ostali do 01h, jutros Lenka skocila u 06h, mnogo je uzbudjena ovog vikenda jer tata nije na poslu.. celog dana smo vilenili po dvoristu, onda isli kod moje sestre, skakali na trambolini dosli kuci u 20 h i odmah pranje, kupanje, vecera, uspavljivanje... gust raspored...
Elem, kod nas ni kap kise, ma ni zahladjenje... u stvari jeste bilo, ali 29 stepeni i sunce, tako da se nije ni osetilo. Sad vidim seva negde u daljini, ali kod nas ni vetric. I tacno sam znala, kad najave mestimicno, nas obavezno zaobidje
Sutra moram Milenu opet kod lekara. Jos nije izbacila sav slajm, a cini mi se i da su joj se gljivice pojavile. Kako i ne bi od tolikih antibiotika... Pored toga, nista novo, pala odluka, 24.08. se ponovo krece put mora Ako nas opet nesto ne omete Do tada, imamo pra planova, ali sve to pod pretpostavkom da budemo zdravi
Sad STVARNO moram da idem
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, kakav gust raspored kod vas.
Samo da vas zdravlje posluzi , pa da sa svojim proncezama ovaj put uzivas na moru.
Mi veceras nigde ne odosmo jer je kisa pala, ali sam zato ja porucila palacinke pa smo se posteno najeli.
Samo da vas zdravlje posluzi , pa da sa svojim proncezama ovaj put uzivas na moru.
Mi veceras nigde ne odosmo jer je kisa pala, ali sam zato ja porucila palacinke pa smo se posteno najeli.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Dobro jutro!
To je samo ugao snimanja I malo foto sop i olalaaaaaaaa
Citam da si cela 4 sata putovala BG-PA Srecan pocetak radne sedmice.
Eeee Mrvice...na koga voli da skita Bravo za prvi odlazak u knjizaru i za dostavu palacinaka na kucnu adresu
O Bambi lepoto LEPOTO Kao secer si sladak Zao mi je sto se mucite sa grcevima. Sada ce Bambi da uziva sa bakom a i tebi ce Miro biti dosta lakse. Ljubi Cvrla i pozdrav za mamu i muzica, a tebi saljem veliki poljubac.
Taman sam htela da se hvalim zbog pobede
Tako sam i ja kacila slike i VK mog papige Zuleta i znala sam da cu jednog dana pored njega biti i slike moje bebe. Maakki bice, naravno da ce biti
Sledece ghodine javljaj datum i reci da dolaze dve ljubiteljke rib. paprikasa i samo za nas jedan lonac neka pripreme
Blagis vama Loliska doooooooooobro je povuci za nos. Bice vam super, bas cete uzivati. Jedva cekam slike i utiske sa druzenja.
Jes vala lepo nic ne raditi 2 dana
Djole da li si se odmorila?
Korpice nadam se da ce problem sa suljevima biti uskoro resen.
Biksi rode ti i dalje u 5. brzini Cujem da ides u Sarajevo kod Lolica. Bas se radujem. Da ih oboje cvrsto zagrlis, izljubis, Lolisku posebno.
Bravo za odradjeni lekarski pregled. A slike...SAVRSENO, FENOMENALNO!!!Pozdrav za sve tvoje
Medolino ja ne bi mogla izdrzati vec bi baki rekla Ali i to ce biti uskoro. Jos malo uz
Cicsa pa gde si ti???
Nacka ljubim da temperatura sto pre prodje.
Gramatika
Mala sve vas grlim i mislim na vas. I jedva cekam da se javis i sibnes koju fotku.
Orli kako si?
Bak, Bebko, Maro, Caci....
U Lo juce hladno. Duvao vetar , a kisa samo pokupila prasinu. Jutros isto sveze, ali suncano.
Pozdrav za sve i poljubac!
lilya ::
Toliko me omeo riblji paprikas da zaboravih da kazem Maus da je stvarno super zgodna. Evo stidim se, ali sa telefona nemam smajlice. Maus, zeno, stvarno linija za medalju
To je samo ugao snimanja I malo foto sop i olalaaaaaaaa
Citam da si cela 4 sata putovala BG-PA Srecan pocetak radne sedmice.
Mrvica ::
Vukasin je juce bio nemoguc, samo je kenjkao, dok nismo otisli do centra i seli na pice u neki kafic, odmah se umirio, smeskao i gugutao. Pa stvarno smo smor, koliko nam je trebalo da skontamo da dete hoce u lutanje.
Eeee Mrvice...na koga voli da skita Bravo za prvi odlazak u knjizaru i za dostavu palacinaka na kucnu adresu
Mirjana ::
Ja sam baš iscrpljena. Tako nas smoriše grčevi, da...pa zamislite da se mm-u plakalo noćas, koliko mu je bilo žao Cvrleta
Sad sam pričala sa drugaricom koja je pedijatar. Kaže da mu kapi dajem 2, 3 h pre očekivanih grčeva, jer se oni uvek javljaju u isto vreme. Jbg...ja nisam zapamtila kad kreću kod njega, ali upratićemo noćas.
Danas nam stiže baka-moja mama I mm je već pokupio sa stanice u Bgd-u, što znači da su za 2h ovde
Pozdravljamo vas ja i moj maleni Cvrčak
O Bambi lepoto LEPOTO Kao secer si sladak Zao mi je sto se mucite sa grcevima. Sada ce Bambi da uziva sa bakom a i tebi ce Miro biti dosta lakse. Ljubi Cvrla i pozdrav za mamu i muzica, a tebi saljem veliki poljubac.
Milijana ::
Prvo, Misu, da li je to slucajnost da bas VI pobedite, a pola komsiluka radi na bazenu Mislim, ne sumnjam ja u Anciku, ali ti si mi mutna Ipak, bravo za sirene
Taman sam htela da se hvalim zbog pobede
MAAKKI ::
Hvala na komentarima za Makija. eto za sada postavlljam njegove slike, a nadam se u skorojoj buducnosti da ce pored njega da bude jos jedno malo i milo stvorenje
E sto se paprikasa tice nisam ni ja znala tacno datum kada je, ali za narednu godinu cu da najavim na vreme.
Tako sam i ja kacila slike i VK mog papige Zuleta i znala sam da cu jednog dana pored njega biti i slike moje bebe. Maakki bice, naravno da ce biti
Sledece ghodine javljaj datum i reci da dolaze dve ljubiteljke rib. paprikasa i samo za nas jedan lonac neka pripreme
lolipop ::
Joj prvo da vam kažem da sam i danas mnogo vesela i uzbuđena, i jedva čekam petak, jer imamo drage goste za vikend
Joj kako ih jedva čekamo, i ja i debeljko, a evo i maše ručicama.
Blagis vama Loliska doooooooooobro je povuci za nos. Bice vam super, bas cete uzivati. Jedva cekam slike i utiske sa druzenja.
Metaurina ::
Ja cooliram ovaj vikend i dosadjujem se, najzad!
Jes vala lepo nic ne raditi 2 dana
Djole da li si se odmorila?
Korpice nadam se da ce problem sa suljevima biti uskoro resen.
Biksi rode ti i dalje u 5. brzini Cujem da ides u Sarajevo kod Lolica. Bas se radujem. Da ih oboje cvrsto zagrlis, izljubis, Lolisku posebno.
Bravo za odradjeni lekarski pregled. A slike...SAVRSENO, FENOMENALNO!!!Pozdrav za sve tvoje
Medolino ja ne bi mogla izdrzati vec bi baki rekla Ali i to ce biti uskoro. Jos malo uz
Cicsa pa gde si ti???
Nacka ljubim da temperatura sto pre prodje.
Gramatika
Mala sve vas grlim i mislim na vas. I jedva cekam da se javis i sibnes koju fotku.
Orli kako si?
Bak, Bebko, Maro, Caci....
U Lo juce hladno. Duvao vetar , a kisa samo pokupila prasinu. Jutros isto sveze, ali suncano.
Pozdrav za sve i poljubac!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Misica vas postrojila, skuvala kafu, a ja cu samo da vam pozelim lepo (radnu) nedelju sa manje sunca i vise radosti!
Ova slicica mi oslikava sve po malo, ali kad sam je videla, prvo pomislih na Milijanu!
Bixi, ne komentarisah tvoje slidze, prelepe su, kako samo ti umes!
Maki, da tvoj Maki ima koga da ga vuce za uzi dogodine!
Ova slicica mi oslikava sve po malo, ali kad sam je videla, prvo pomislih na Milijanu!
Bixi, ne komentarisah tvoje slidze, prelepe su, kako samo ti umes!
Maki, da tvoj Maki ima koga da ga vuce za uzi dogodine!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Jutro Jutra
Kako vas je Mišica sve pobrojala ja ću samo da vas jako
A izdvojiću samo slike
Kako sam ja sladak i koji pogled imam
Ljubim ja ovo malo delfinče da ne beše njega i nagrada ne bi bila vaša
A tvoja linija
A ovog medenog Cvrčka ljubim jako u te njegove bobaze (koji su samo za štipkanje )
Preeeleeepooo Biksi MAJSTORE
Javila mi Bak da su Zvezdice stigle I čula sam se ma Malom kada su stigli kući i polako se uhodavaju.
Žurka bez prestanka Idem da joj čestitam i kod trudnica
Statistika završena za 2011.god.
Odoh da švrljam Kutkom
Kako vas je Mišica sve pobrojala ja ću samo da vas jako
A izdvojiću samo slike
MAAKKI ::
[img] [/img]
Kako sam ja sladak i koji pogled imam
maus ::
Ljubim ja ovo malo delfinče da ne beše njega i nagrada ne bi bila vaša
A tvoja linija
Mirjana ::
A ovog medenog Cvrčka ljubim jako u te njegove bobaze (koji su samo za štipkanje )
Biksi :) ::Da vam začinim dan sa dve slike!
Gladiola iz našeg dvorišta!
I munja koju uhvatih pre neko veče!
Preeeleeepooo Biksi MAJSTORE
Javila mi Bak da su Zvezdice stigle I čula sam se ma Malom kada su stigli kući i polako se uhodavaju.
Žurka bez prestanka Idem da joj čestitam i kod trudnica
Statistika završena za 2011.god.
Odoh da švrljam Kutkom
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Dobro jutro cure!
Meta,slazem se sa tobom,Maus nas je opet sve pomenula,sta dodati vise?
I kaficu nam je skuvala.Maus hvala
Sve vas
Lepo da provedete ovu radnu nedelju
Sto se tice mojih suljeva,malo bolje.Svasta nesto probah,nista.E onda mi sinoc komsija donese neku mast,neznam ima li je uopste kod nas,njemu cerka donela,toliko je jaka mislila sam,sprzice mi kozu,ali,zato jutros sulj se podosta smanjio.Dao mi je i neke liske malo deblje,pojma nemam sta je,da izgrickam svako jutro po jednu,kaze mnogo dobro,tako da odoh u zivotinje,jedem travu Mada,kako mi je ne biram sta bih uzela,samo da mi bude bolje.Samo jos izdrzati na poslu a sedim
Meta,slazem se sa tobom,Maus nas je opet sve pomenula,sta dodati vise?
I kaficu nam je skuvala.Maus hvala
Sve vas
Lepo da provedete ovu radnu nedelju
Sto se tice mojih suljeva,malo bolje.Svasta nesto probah,nista.E onda mi sinoc komsija donese neku mast,neznam ima li je uopste kod nas,njemu cerka donela,toliko je jaka mislila sam,sprzice mi kozu,ali,zato jutros sulj se podosta smanjio.Dao mi je i neke liske malo deblje,pojma nemam sta je,da izgrickam svako jutro po jednu,kaze mnogo dobro,tako da odoh u zivotinje,jedem travu Mada,kako mi je ne biram sta bih uzela,samo da mi bude bolje.Samo jos izdrzati na poslu a sedim
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
korpice meni je od svih mazalica pomagao jedino Flogocid...ispiranje mlakom vodom sa bebi sapunom...
nadam se da ce brzo u potpunosti da se povuce...
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Maus, linija a tek lepota pored tebe
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Mijaki,hvala,nadam se da ce se povucimijaki ::korpice meni je od svih mazalica pomagao jedino Flogocid...ispiranje mlakom vodom sa bebi sapunom...
Probala sam razne mazalice,sinoc tu mast sto mi dao komsija,cerka mu donosi iz Amerike,namazem,tesko je pretrpeti,jaka je,ali od jutros je se znatno povukao.Jedino mi ona izgleda pomaze.Odmah sam komsiji rekla da javi cerki da ponese jednu tubu da mi se nadje
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Dobar dan,
Misici hvala na kafi, a Meti na slici...samo onde fali jos jedno dete
Od jutros smo bili na kontroli, konacno bronhitis gotov i kod Milene i sada jos da proverimo urin i UZ bubrega, pa se nadam da odahnem...
Evo kod nas prsnula kisa, kao bilo sveze jutro, sad vec opet zagrejalo... znala sam da nema nista od zahladjenja, a ostavila korpu vesa za peglanje
Idem, zove sporet
Misici hvala na kafi, a Meti na slici...samo onde fali jos jedno dete
Od jutros smo bili na kontroli, konacno bronhitis gotov i kod Milene i sada jos da proverimo urin i UZ bubrega, pa se nadam da odahnem...
Evo kod nas prsnula kisa, kao bilo sveze jutro, sad vec opet zagrejalo... znala sam da nema nista od zahladjenja, a ostavila korpu vesa za peglanje
Idem, zove sporet
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
De ste zeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i decooooooooooooooo i muzevi
Mi stigli prekjuce, juce ceo dan akcija i danas ispratih muzica i vec satima iscitavam zbivanja na Kutku, pa se setih da se nisam javila ovde
Odmor gotov, mada ne radim jos ihaaaaj
Bili vredni , skitali, kupali se, spavali i sad u nove radne pobede.
Necu sad nikoga posebno pozdravljati, ne bi bilo lepo
Evo nas lepotana , Babin Zub
Evo i pokoja morska
Sima Kosmos iz dalekog svemira
Sirena
Ovo sam radila 10 dana
cista lepota, mada na zalost aparat to ne moze docarati
Ne mogu vise, hvata me putna groznica, a samo sto stigoh
Pisemo se, imam da iscitam samo jos par stotina stranica Kutka
Mi stigli prekjuce, juce ceo dan akcija i danas ispratih muzica i vec satima iscitavam zbivanja na Kutku, pa se setih da se nisam javila ovde
Odmor gotov, mada ne radim jos ihaaaaj
Bili vredni , skitali, kupali se, spavali i sad u nove radne pobede.
Necu sad nikoga posebno pozdravljati, ne bi bilo lepo
Evo nas lepotana , Babin Zub
Evo i pokoja morska
Sima Kosmos iz dalekog svemira
Sirena
Ovo sam radila 10 dana
cista lepota, mada na zalost aparat to ne moze docarati
Ne mogu vise, hvata me putna groznica, a samo sto stigoh
Pisemo se, imam da iscitam samo jos par stotina stranica Kutka
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Bak, pa na slici sa kacigom si ista Atomski mrav!
Vidi se da si uzivala! I neka si!
Da vas sve cmoknem! Ni kod nas nema kise, ladnije je za nijansu, al nista posebno!
Mili, bravo za malo macence sto je izgurala bronhitis!
Korpice, uh, bas se mucis, al bar si nasla nesto sto ti pomaze!
Mimice, ljubi mi Anciku! Jes, u SA smo od petka, jedva cekam!
Nacka, da sto pre ozdravis!
Cure, drago mi je da vam se slife svidjaju, hvala na complimentima!
Bebko, Meta, Mrvice, Mimice, Korpice, Mili, Bak, Mijaki, Nacka, MAAKKI, Gramatika, Lilya, Cicsa, Anak, Medolino i sve ostale cure, stisak!
Nema nam odavno Jelene*, sta li nam ona radi?
Vidi se da si uzivala! I neka si!
Da vas sve cmoknem! Ni kod nas nema kise, ladnije je za nijansu, al nista posebno!
Mili, bravo za malo macence sto je izgurala bronhitis!
Korpice, uh, bas se mucis, al bar si nasla nesto sto ti pomaze!
Mimice, ljubi mi Anciku! Jes, u SA smo od petka, jedva cekam!
Nacka, da sto pre ozdravis!
Cure, drago mi je da vam se slife svidjaju, hvala na complimentima!
Bebko, Meta, Mrvice, Mimice, Korpice, Mili, Bak, Mijaki, Nacka, MAAKKI, Gramatika, Lilya, Cicsa, Anak, Medolino i sve ostale cure, stisak!
Nema nam odavno Jelene*, sta li nam ona radi?
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Nesta mi potpis!
Biksi, da sam pregledela slike na aparatu, videla bih da mi je peskir viska, pa bih se opet slikala
Original atomski mrav, onaj primorski, krupan
A jesam se odmorila, za sve pare. I spolja i iznutra
Original atomski mrav, onaj primorski, krupan
A jesam se odmorila, za sve pare. I spolja i iznutra
Pazi, fotka je fenomenalna, ja obozavam takve, nesvakidasnje!
I bas naprotiv, meni deluje da si smrsala od prosle zime kad se videsmo!
I bas naprotiv, meni deluje da si smrsala od prosle zime kad se videsmo!
Bila smrsala Opet sam se malo popravila Sta cu, prijao mi odmor
Metaurina ::Misica vas postrojila, skuvala kafu, a ja cu samo da vam pozelim lepo (radnu) nedelju sa manje sunca i vise radosti!
Korpice, možda si već probala, a ako nisi preporučujem mast faktu. Meni je uvek pomagala.
Nacka, ozdravi nam što pre.
Mili, diiivan ti je avatar Radujem se ozdravljanju medene bubice
Metice, jesi li se odmorila?
Loli, dobro se stisnite za sve nas i uživajte u druženju
Mišu, ljubim tebe i Ančiku, a od mene imate
E baš valaBiksi :) ::Bak, pa na slici sa kacigom si ista Atomski mrav!
Biksi, fotke su extra
Pomenute i ne pomenute drugarice
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Pozdrav jutra
ja sam ovih dana malo zabusavala sa internetom. Imala sam neprestano mucnine pa sam bila malo neraspolozena zbog toga, e sad sam malo bolje pa da vam se javim. Procitala sam samo ovu stranu. Bak slike su odlicne. Mirjana veliki pozdrav tebi i bambiju
Idem da citam sta sam propustila pa da budem u toku
ja sam ovih dana malo zabusavala sa internetom. Imala sam neprestano mucnine pa sam bila malo neraspolozena zbog toga, e sad sam malo bolje pa da vam se javim. Procitala sam samo ovu stranu. Bak slike su odlicne. Mirjana veliki pozdrav tebi i bambiju
Idem da citam sta sam propustila pa da budem u toku
dra00- Broj poruka : 1309
Godina : 46
Datum upisa : 01.11.2011
Bak, baš deluješ lepo i srećno, nekako mirno i zadovoljno....
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Vece jutra
Kako su nas Maus i Biksi sve lepo pobrojale, svaka vam cast cure na memoriji, ja zapnem vec na pocetku.
Bak slike su super, neka si se ti odmorila, a "atomski mrav" mi je najbolji.
Biksi tvoje slike kao i obicno, savrsene, mene prosto opcine, imas oko nema te na planeti
Sto se tog ribljeg paprikasa tice, vec sam rekla da sledece godine javljam na vreme i naravno da ste dobrodosle, juce sam cula da je bilo 300 kotlica, ja nisam ni stigla da odem da vidim, pored toga tu je i ulica starih zanata i bude bas lepo i bude svacega, nisam cake nista ni slikala, ali neko od mojih sigurno jeste pa ce biti i slicica. Meni takve manifestacije kod nas uglavnom prolaze radno, jedino ako uspem da skoknem i da malo vidim sta se desava, ali sta da se radi sve to ide u rok sluzbe. I kod nas je malo zahladilo, pa se lakse dise.
Sve vas
Kako su nas Maus i Biksi sve lepo pobrojale, svaka vam cast cure na memoriji, ja zapnem vec na pocetku.
Bak slike su super, neka si se ti odmorila, a "atomski mrav" mi je najbolji.
Biksi tvoje slike kao i obicno, savrsene, mene prosto opcine, imas oko nema te na planeti
Sto se tog ribljeg paprikasa tice, vec sam rekla da sledece godine javljam na vreme i naravno da ste dobrodosle, juce sam cula da je bilo 300 kotlica, ja nisam ni stigla da odem da vidim, pored toga tu je i ulica starih zanata i bude bas lepo i bude svacega, nisam cake nista ni slikala, ali neko od mojih sigurno jeste pa ce biti i slicica. Meni takve manifestacije kod nas uglavnom prolaze radno, jedino ako uspem da skoknem i da malo vidim sta se desava, ali sta da se radi sve to ide u rok sluzbe. I kod nas je malo zahladilo, pa se lakse dise.
Sve vas
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Strana 24 od 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Similar topics
» Julska jutra
» Julska jutra
» NOVEMBARSKA VESELA JUTRA :)
» Julska topla jutra...
» Julska jutra okupana suncem
» Julska jutra