KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesela julska jutra

+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters

Strana 11 od 34 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Sledeći

Ići dole

Vesela julska jutra - Page 11 Empty Re: Vesela julska jutra

Počalji od dr mali pariz 9/7/2012, 14:58

Very Happy
naravno da je dobro, već ćeš videti na UZ Wink
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dra00 9/7/2012, 15:03

Hvala Pariz usne
dra00
dra00

Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 9/7/2012, 16:52

Ubacila sam Vukasina u kolica u kuhinju, i upalila aspirator na trojku, pa se konacno uspavao. Ves ceka da ga rasirim a ja zujum po kutku. Wink

lol!

Ovo me podseca na moju mladju sestru koja je mogla da spava samo ako je neko vozi u kolicima po kaldrmi...To sam cesto bila ja...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 9/7/2012, 17:00

Gde ste Jutra?
Meto,slike su fantasticne,kako mislis na nas i na kutak osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Misu,uzivancija na bazenu Very Happy Anuska,kako samo roni,dusa mala slatka,ljubni je jednom od mene usne
OOOO,Mirce nam se javila na jutrima,pa mamice kako napredujete,jel slusa sincic ili vi njega slusate? Sta reci nego ljubim ga tako medenog u njegove obrascice poljubac
Bojance,dezert je mnogo primamljiva..mmm... c
Pari,kako podnosis ove vreline? Leskari,mazi stomacic i odmaraj.Ljubim jednom Ivonu usne i jednom Dusana usne
Mrvice,avatar ti je meden love Ljubim Vukasina usne
Cicsa,zeno i ti si u 5 brzini Very Happy Pozdravi nam Lolisku i izljubi za nas osmeh srce
Draoo,vec sam pisala u tvom dnevniku,beta je odlicna! A sutra je prebrojavanje i prvi UZ! Srecno,mila srca srca srca
Ljubim vas sve ljubav
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 9/7/2012, 20:48

Zene, ajde me prosvetlite, gde nam je nestao deo za predstavljanje? zbunjen Ja ga ne vidim ispod rodjendana Shocked
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 9/7/2012, 21:58

Meta, i ja sam imala taj problemcic i poslala sam pp Happy i sad je sve ok
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 9/7/2012, 22:17

Meta, zbog Akcije povodom godišnjice Kutka...samo šibni Happy p.p., i ja sam imala problem. Ili se prijavi na temi za rođus Kutka
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 9/7/2012, 22:46

Vece jutra sunny

Meta slike su super bas si se potrudila likeit

Maus, Anci je jedno preslatko dete, obozavam takvu decu koja se ne boje i znaju da uzivaju, kako bih se rado bucnula pored nje i ronila srca srca srca

Mirjana Bambi je pravi slatkis smajli angel

Jedan veliki ljubav za Georginu srca

Kod nas paklene vrucine, ja sam skoro pa stalno napolju tako da vise ne znam za sebe, danas otisla u postu da platim neke takse, kad zena na salteru sve lepo napravi, vraca mi moje papirice sa podacima i stavlja na pult 1020,00 din, ja gledam pa ne znam jesam li joj dala pare ili ne i koliko ja njoj dadoh kada ona meni toliko vraca, skontam da nisam ni izvadila novcanik, te joj rece da ja nisam ni platila, ona gleda u one pare, gledam i ja i pocele se obe smejati, sta ti je ova vrucina sestro slatka
Ja kada nisam na poslu, uglavnom odletim na dva-tri sata negde na kanal da se bucnem i ohladim koliko to moze obzirom da se i kanal vec ugrejao, ali prija bar da se skvasi covek. sreca
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ema78 10/7/2012, 06:59

Jutro jutra.... opet ja u cik zore, a kobajagi sam na odmoru... Izgleda da dok ne odem na more, nema spavanja...a i ova vrucina, jojjjjjjj...... sunny
Ljubim vas sve...
Ema78
Ema78

Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 10/7/2012, 07:51

Jutra drage.
Ja cekam mog malisana da ustane da ga podojim, pa sam sve pripremila, pijuckam kafu i uzivam. Klima radi dok on ne ustane pa je jos podnosljivo.
Ja ne mogu na RD, moram ponovo pisati Happy. Crying or Very sad
Sestra stize iz Norveske u subotu na mesec dana d d d
Jedva cekam.
Treba da idem i ja da platim neke racune, a ne da mi se po ovoj vrucini, cekacu da neko naleti(tata npr) pa da me odveze do banke. Laughing
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 10/7/2012, 07:53

Da ne pijem sama kafu, pridruzite mi se
Vesela julska jutra - Page 11 72031324
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 10/7/2012, 08:32

Jutro, jutro Very Happy

Mrvo, hvala na kafi...mmm

Jedva čekam da nam korisna iskustva u prilagodjavanju prepričaš, jer vidim da fino funkcionišete vas dvoje.

Oćemo se kuvamo i danas? Oćemo... Laughing
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Struzzo 10/7/2012, 08:34

Dobro jutro, drage!!!!! sunny sunny sunny sunny

Ovaj jul je baš veseo mesec....biće još radosti u njemu... yes yes radost

Mišice, tvoja Ana je stvarno uzor veselog i vaspitanog deteta, vidi se koliko radiš sa njom... usne

Uh, cure, mislim da ne postoji živi stvor kome je lako na ovim vrućinama...I moja mačka Maza jedva čeka da je fajtamo vodom, a opšte je poznato koliko mace "vole" vodu...

I meni su nestali roditeljski dnevnici....Happyce....I ovde da pohvalim ideje vezane za proslavu godišnjicu Kutka... good job

Ljubim....
Struzzo
Struzzo

Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 10/7/2012, 08:38

Stiže ti seka, mrvo, sad vidim Very Happy

Ema, pa šta fali što ustaješ rano, meni jedino smeta što uveče ne mogu da zaspim zbog vrućine, ali oko sedam se budim i bolje mi je, dok još nije upeklo da popijem kafu na terasi.

Puno je strana...meta, toliko su lepe slike da nemam reči. Drago mi je da ste uživali.
Anči videh u Drini, ribica mala...na mamu lol!

Mira nam se upisala i ovde Vesela julska jutra - Page 11 275568 Sa svojom velikom malom mrvom Vesela julska jutra - Page 11 75087

Pariz, još jedan dan za vama...Meni nekako ne izgleda da se oteglo, nešto smo više druge cure prozivali, tipa- Još si tu, i sl. Ljubni mi malene zvezde .
A đevera i jetricu ko šiša lol!. Pošla da napišem jetrvicu, al neću da ispravljam grešku sad, ako ti ide na isti organ-posebno
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 10/7/2012, 08:39

Mama stru, pozdravi Mazu Laughing Moj čovek. Viš, fajtalicu sam malo zaboravila i nepravedno zapostavila zbog klime, ali mi je savojevremeno bila najbolji drug
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 10/7/2012, 08:45

Dobro jutro!

CVRLE CVRCKOVICU medenjaku jedan maleni osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce Miro dobro dosla kuci c Selim se posle na TD Ljubi Bosancerosa za mene osmeh srce

Boki voda mi podje na usta lol!

Mala da li su i danas pakleni planovi? Kako izdrzavas?

Samiska nasa, srecan put i ljubi Sinana. Javi se posle da nam pises utiske.

Korpice ff

Mijaki odose li majstori? Da li su popravili sporet?

Lilya no sikiriki vec cete neko resenje naci za Exit ako vas auto ne bude spreman za voznju. Pitala sam ovde po Apotekama za te vaginalete i nema. Slobodno ispiraj sa zalfijom.

Zar ptico lepotico dobro se vratila sa odmora. Gde ste putovali? Pozdravi S puno.

Medolino trudnice nasa ima li vrucine kod tebe?

Stru procitah prelepu vest i videh tvoj dnevnik radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost

cicsa80 ::ajd sad da cujem kome sam nedostajala? Laughing juce se vratili iz hr,jutros birali dezen za kuhinju, veceras dolazi cika da namesti net i kablovsku,uzela rezultate od hormona i svega onog sto sam radila-hasimoto jamamoto, lol! ir,manjak vitamina d ali ja i dalje obozavam zivot i imam jos vise snage za sve i strpljivo sam strpljiva Wink ;sutra sveki vodimo u bolnicu na ispitivanja a u sredu smo u sarajevu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da vidimo ona nasa sunca Lolica milog. Izes telefon i kuckanje,ajd vozdrica jarani lol! bundeviceeeeeeeeeee ljubim vas

Cicsaaaaaaaaaaaa evE ja se javljam u vezi nedostajanja Very Happy Sreacn put sutra u SA. Lolisku istiskaj za mene i neka te dobro povuce za nos. Bas sam srecna zbog tebe igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice

Mrvica ::
Ubacila sam Vukasina u kolica u kuhinju, i upalila aspirator na trojku, pa se konacno uspavao.

hahahahahahaha Joj Vule care sreca Hvala na kafici. Uzivaj sa sekom. Bice vam super!

dra00 ::evo i ovde da pitam, danas 19 dan od et beta 8288, da li je to dobro?

Odlicno Dra! radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost radost

Metaurina ::Zene, ajde me prosvetlite, gde nam je nestao deo za predstavljanje? zbunjen Ja ga ne vidim ispod rodjendana Shocked

Jel Happy kliknula? Sa nestrpljenjem cekam na slike.

MAAKKI ::

Kod nas paklene vrucine, ja sam skoro pa stalno napolju tako da vise ne znam za sebe, danas otisla u postu da platim neke takse, kad zena na salteru sve lepo napravi, vraca mi moje papirice sa podacima i stavlja na pult 1020,00 din, ja gledam pa ne znam jesam li joj dala pare ili ne i koliko ja njoj dadoh kada ona meni toliko vraca, skontam da nisam ni izvadila novcanik, te joj rece da ja nisam ni platila, ona gleda u one pare, gledam i ja i pocele se obe smejati, sta ti je ova vrucina sestro slatka

Ista situacija juce na bazenu. Ana hoce sladoled. Decko daje sladoled i kusur a ja nisam dala pare.

Biksi gde si ti ovih dana?

Orliska kako si? Kako se rashladjujes?

Bebko kako napreduje statistika?

Caci sta radite ti i Marko?

Mara i Milijana na moru brckaju se i uzivaju.

Djole ff

Ema 78 ranoranilac Very Happy

Jutros kupujem novine i na naslovnoj strani VAKO pise OD 15. JULA MOGUCA VANREDNA SITUACIJA. Polovinom meseca ocekuju se jos vreliji dani. Bice pakao crvenog zmaja Very Happy

Ajd zive bile idem dok imam jos vremena da citam i pisem na ostalim temama.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 10/7/2012, 09:13

Jutro Jutra sunny
Da se javim da sam tu i idem da čitam šta sam propustila, pa se vraćam...

Mišu statistika ide,nije loše,sve sam prečešljala do kraja avgusta.
Ostala još četiri meseca yes

Ajd pa se kuckamo kasnije Very Happy
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/7/2012, 09:45

Jutro, Jutra! Very Happy

Ala je vrelo! affraid A mi bez klime, muž mi propade. No Ajde što teško podnosi vrelinu, nego se i ja navrzla na njega, šta ću, plodni dani! spermatozoid

Konferencija mi prošla, zatvorenog tipa sa osnivanjem jednog Društva. Slika ima, ali ih meni još nisu poslali, iako sam na funkciji. fd Zabava? Ma hajde….  b Kad bismo se šalili.  b  b  b

Celog leta radim, godišnji planiram tek u sep/oct za potrebe novog vto pokušaja, a ako mi ne dozvole, uvek je tu bolovanje. f Sada čekamo novu vladu affraid (mada ne željno), zavisi ovde dosta od toga. Na žalost. No

Da li je neka cura u zadnjih 5 – 6 dana ostala trudna? Ako jeste, neka joj je sa srećom! cvet Porodilje? Pari, ne daš se još? trudnica Kad god da bude, nek je sa srećom i školski! yes

Cure, SVE vas puuuuno ljubuckam usne

Odoh da prošetam Kutkom i proučim materijal Wink
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 10/7/2012, 09:47

Mirjana ::
Kad sam bio l(r)uzan i crven
Vesela julska jutra - Page 11 Slide2f

Nisam LUZAN, nego sam malena duša draga koja tera tetama Kutanjkama suze radosnice na oči! angel Nek nam je živ i zdrav, srce maleno, momčina mamina! love
missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 10/7/2012, 10:25

dobro jutro, ja kafu srcem, obavila nabavku i sve, sada uzivanje uz ventilator Very Happy
e da sto nisam mali papagaj da se rashladim ovako.... koje uzivanje , a :)

Vesela julska jutra - Page 11 288462_339228372818242_858003336_o
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 10/7/2012, 11:01

dr mali pariz ::evo mene!
Neće Georgina skoro pod nož. lol!

To je to. Jednake su bebe i , plodove dovoljno, protoci uredni,oko 2650 gr teže.

Bebko, ništa viza, a? Baš bzvz...ali Ohrid...divan je, ali ja moje jajnike ne bih u nj. umakala, ali žarku želju imam da ga obiđem.
Ciklus oskudica...kao moji što su uvek bili...

Da krenem od Georgine naše lol! LJubim ja njih od 2650gr smajli angel smajli angel Lepo zvezdicama kod mame osmeh srce pa neće napolje...
A i zašto bi kad je ovako vrelo lol! Pametna deca, čekaju zahlađenje osmeh srce A ti mama odmaraj u hladovini(pod klimom) osmeh srce
Ohrid je prelep a i voda nije puno hladna Wink
Ciklusi su i moji uvek bili oskudni i kratki ali ovaj je baaaaš kratak Rolling Eyes

Biksi :) ::

Odo da odmorim. Stigli kumovi iz ŠvedskU Laughing, pa će verovatno večeras pasti druženje s njima, samo Coke da dodje s posla.

STISAK

A zato tebe nema sa nama Very Happy Lepe provode sa kumovima želim osmeh srce

Gramatika ::Samo da vam se javim.
Bila sam juče u Jevremovoj i kaže dr da ako sam baš navalila za prirodnjake, može. A ja sam navalila, tko da mi uzeše briseve, mm da ih uradi takođe. Ako budu sterilni, da se javim kada mi krene ciklus ( za desetak dana) i da počnemo folikulometriju.

Bravo Gramatika radost Žena od akcije i naša letnja trudnica radost

medolino87 ::Samo da vam mahnem ff
I nastavljam da se hladim,ugrejalo je bas,bas.

Uživaj, trudnice naša mila, u hlađenju usne

djole39 ::
Sinoć stigla sveki i sa njom Austijanka ,učiteljica....

Da vam nije stigla još jedna zmija u dvorištu lol! Hoće to po ovoj vrućinštini...

Metaurina :: vazno je da sam se super odmorila, pocrnela, skitala malo, smejala se puno (jer ovo turisticko selo ima animatore, koji su svake veceri imali drugaciji shou), i poslusala dr Bilju da zaskocim muza cim dodjem ovde Laughing Posto nije prepisala dozu, ja sam ko i za vecinu lekova, prepisala 3x1 dnevno! lol!
Vesela julska jutra - Page 11 4kutak Vesela julska jutra - Page 11 Dscn2273s Vesela julska jutra - Page 11 Dscn2272w Vesela julska jutra - Page 11 Dscn2274vf [/img]

Meta queen A slike su prelepe,jedva čekam ostatak osmeh srce

dragana76ns ::
Metice draga...pa ti si bas uzivala,3x1....ajoooj od kad ne bi to kod mene, cak i 3x mesecno je mnoooogo

lol! isto po ovoj vrućini lol! Eno Draganče tamo na kaladontu se izjadasmo žive kako smo i muževe iz sobe poizbacivale lol!

maus ::

[youtube][/youtube]

Mišu ali ja Anči obožavam smajli angel Kakva je samo osmeh srce

Mirjana ::
Kad sam bio l(r)uzan i crven
Vesela julska jutra - Page 11 Slide2f

Mama,mama ali ja uopšte nisam lužan ja sam medenko medenjaković smajli angel

lilya ::
E da i da vam kazem, u ovom doopetu od drzave nema da se kupi Normogyn vaginaleta nigde. Uspela sam da nadjem jednu kutiju i to je to. A trebaju mi!!!!!

Lilya kreni ispiranje žalfijom,meni ona puno pomaže jer se i ja često borim sa raznim žgamijama.

cicsa80 ::ajd sad da cujem kome sam nedostajala? Laughing juce se vratili iz hr,jutros birali dezen za kuhinju, veceras dolazi cika da namesti net i kablovsku,uzela rezultate od hormona i svega onog sto sam radila-hasimoto jamamoto, lol! ir,manjak vitamina d ali ja i dalje obozavam zivot i imam jos vise snage za sve i strpljivo sam strpljiva Wink ;sutra sveki vodimo u bolnicu na ispitivanja a u sredu smo u sarajevu jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da vidimo ona nasa sunca Lolica milog. Izes telefon i kuckanje,ajd vozdrica jarani lol! bundeviceeeeeeeeeee ljubim vas

cicsa nam je u petoj brzini Very Happy Izljubi nam Loli i maleno sunny I srećno u SA.

Mrvica ::
Ubacila sam Vukasina u kolica u kuhinju, i upalila aspirator na trojku, pa se konacno uspavao. Ves ceka da ga rasirim a ja zujum po kutku. Wink

LJubi nam tog lepotana smajli angel

dra00 ::evo i ovde da pitam, danas 19 dan od et beta 8288, da li je to dobro?

Suuupeeer.Kako si nam trudnice.Vidim opet krenula putovanja likeit

MAAKKI ::
Ja kada nisam na poslu, uglavnom odletim na dva-tri sata negde na kanal da se bucnem i ohladim koliko to moze obzirom da se i kanal vec ugrejao, ali prija bar da se skvasi covek. sreca

Bućni se jednom i za mene cvet

orline ::
Oćemo se kuvamo i danas? Oćemo... Laughing

Oćemo Ori Rolling Eyes Nego, dođe li mužić?

Struzzo ::
Ovaj jul je baš veseo mesec....biće još radosti u njemu... yes yes :aa

Baš,baš osmeh srce A biće radosti radost Stižu nam i Struzolino srca i Ivona i Dušan srca srca

missile ::
Konferencija mi prošla, zatvorenog tipa sa osnivanjem jednog Društva. Slika ima, ali ih meni još nisu poslali, iako sam na funkciji. fd

Missile srećna funkcija Very Happy
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 10/7/2012, 11:44

Nije još bebko, neka ga...Mada mu je toliko vrelo, a on se razmazio uz klimu, da ne znam koliko eć još ostati Laughing

Dobar papagaj...evo malo i majmunčića
Vesela julska jutra - Page 11 Majmun269i263iselade
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 10/7/2012, 12:31

Dan sunčana jutra, ljubac za sve ljubav

Čitam unazad i čitam, ali ništa ne pamtim h

Odoh ja jednu turu odbajati, vakat mi je, pa se vraćam da vas sve pojedinačno isčitam i izljubim.

d
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mijaki 10/7/2012, 13:02

'bro jutro, dan!

nocas mi nije bilo sna, prvo sinoc na lodji nadjemo osinjak u kutiji od roletni a zatim nam ni manje ni vise uleti slepi mis u dnevnu sobu... Rekao bi covek da zivim u prirodi a ne na asfaltu...
plasila sam se cele noci sta ce da mi uskoci kroz prozor, uzas jedan!

i dalje sam u neverici...
sve vas ljubuckam

mijaki

Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 10/7/2012, 13:18

ehehe, mijaki da nismo komsinice
mi ovih dana samo skidamo te osinjake s roletni, isto imamo drvene i ladno se nakace s unutrasnje strane :/
a i slepe miseve imamo, nama je proslo leto jedan uleteo, pola sata smo cekali da se seti gos sismis i da izleti napolje....
a sinoc neki ogromni vilini konjici i cuda.....
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 11 od 34 Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 34  Sledeći

Nazad na vrh