KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vesela julska jutra

+40
JocY
red
Republica
bak
Struzzo
cicsa80
ZarPtica
Sami
KoMetaK
HappyGirl
mijaki
cici-mici
Ema78
dragana76ns
twinsi
Botox
Orline
lena
djole42
lolipop
Kamilica
BiKsi :)
anak
bebko
missile
Vuchica
Tanja83
Mirjana
LaFolie
MAAKKI
korpica
lilya
maus
medolino
Tinche
dr mali pariz
ciklama
Gramatika
dra00
Mrvica
44 posters

Strana 22 od 34 Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Sledeći

Ići dole

Vesela julska jutra - Page 22 Empty Re: Vesela julska jutra

Počalji od anak 19/7/2012, 16:12

Mrvice, 1. likeit
anak
anak

Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od korpica 19/7/2012, 16:41

Dobar dan i od mene.
Maus,hvala na kafici,ja ove nedelje ulecem samo za popodnevnu.Sta da se radi,mora da se radi,cak i u subotu Rolling Eyes A ja,ni ziva,ni mrtva po ovoj vrucini. ljubav za tebe i Anci
Milijana,curice su ti prave lutkice osmeh srce osmeh srce
Mrvice,lepe su i jedne i druge sandalice,druge malo vise od prvih,bar meni.Ustvari,vidim i vecini
Orli,kakva fotkica likeit
Vucice,neznam nista za te tabletice,ja pijem yasmin,evo vec drugu turu,nisam primetila nikakvu nezeljenu reakciju,kao da ih i ne pijem,sad,dal to zavisi od osobe do osobe,il od tabletica,nemam pojma
Lilya,opet napetost na poslu,ma umor je cudo,nekad nemoze sve da se podnese.
Pominjaste peglanje,ja ne dozvoljavam sebi da mi se nagomilaju dve masine za peglanje,cim je suv odmah peglam.Mislim na beli ves,krpe,peskire,pizame...Sto se tice mojih i krpica mm i to sam odmah peglala,pa kad treba da se obuce ja opet peglaj,vide se ivice od savijanja,tako da sam od toga odustala.Uvece izvadim sta cemo obuci i peglam.Nisam vise luda a ni zaludna da jednu istu stvar peglam sto puta
Bojanice,vidi se da si prava kuvarica,kakve krpice,bolje razne djakonije,meso,povrce...za neki ruckic,slatkis lol!
Kako nam je Pariz,zna li ko,jer se kolko toliko oporavila od CR?
Sad ona uziva sa njenim bebicama
DJole,Missile,Anak,Loli,Medolino,Mirjana,LaFolie,Biksi,ma sve vas d
korpica
korpica

Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 20/7/2012, 08:29

Dobro jutro!

missile ::
Juče kod nas bio dan žalosti, pa danas ni za šta nisam Shocked (dan žalosti je za mm i mene dan kad dobijem menstruaciju - opet nema bebe v tuga ).

Missile da sledeci put bude dan radosti igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice igracice

lilya ::
Moja sestra cak ni za bebu ne pegla i onako sve sto nosti je posle par sati opet za pranje tako da nema svrhe, kaze: "Bolje da se mazimo nego da mu peglam, a da je njemu dosadno, njemu i onako sve jedno dal je opeglan ili nije."

Misu, nije mi zbog ludila nego mi danas rece sefica da mnogo umorno izgledam i da bi trebalo da odem negde za viken Rolling Eyes
Sem sto me bole ledja meni stvarni nije nista. Ja ne znam sta je ovim ljudima oko mene ili sam im zgoljava ili sam im umorna, prosto ne znam sta da mislim v

Pomislih da sam ti ja sestra i da o meni pises yes U trudnoci mi je sinula super ideja pa smo 1/3 spavace sobe pregradili rigipsom i napravili plakar u koji se ulazi. Celom duzine sobe, tj plakara (6m i sirine 2 m) je siplka za kacanje a na pocetku plakara uvek stoji rasirena daska za peglanje i ko voli nek izvoli Very Happy Kada se pravio plakar ja sam sve majice ispeglala i okacila i vise nema onih glupavih linija koje moraju opet da se peglaju. Kada operem ves pre sirenja ga dobro tresnem i zategnem i kada mi sta zatreba ja ukljucim peglu i prepeglam. Posla , svega 1,5 minut Very Happy

Lilya ako sefici toliko lose izgledas sto ti ne uplati neku banju ili planinu za vikend Laughing Ti meni super izgledas. Vitka, lepa, pametna..
.
djole39 ::Dan cure !
Teško mi nekako ide ovo dvanaestočasovno radno vreme ......

Ih Djole meni tesko i ovo nepuno osmocasovno, pogotovo leti Very Happy

Milijana ::Joooj zene, od svega sto sam isplanirala danas da uradim, ja sam samo obrisala prasinu i namazala nokte Laughing

Sta oces vise! Ja ni to nisam uradila Very Happy Kako ti se sve lepo crtalo i bilo bi grEOTA ne iskoristiti sve to, pogotovo prasence lol! I kupuj fotoaparat i slikaj tu lepu decu.

Bojana86 ::ja uopste nisam tipicno zensko
soping me smara, i ne volim da bazam po prodavnicama niti da gomilam stvari
ja imam par omiljenih stvari i to nosim dok ne iscepam Very Happy i onda se teska srca rastajem
uvek mi je zao bilo dati novac na neku krpu....
pre bih kupila neke sastojke za neki exotic rucak :mrgreen: Very Happy

Evo jos jedne ne sopingujuce zene. Srecom da dobijam od Jane i Nadje sve stvari za Anu, u protivnnom dete bi hodalo golo. Obucu kupujem kao Mrvica. Odem, uzmem, donesem kuci, probamo svi, posto uzmem i za Anu i za Milana i za mene, izaberemo koje hocemo, visak vratim( ako ima viska Laughing ) uzeto platim.

Medolino kako si? Kada je sledeci uz?

Gramatika da se brzo oraspolozis.

Ja se jutros obradovah k`o malo dete. Bila sam sigurna da je cetvrtak i kupujuci novine bacih pogled na naslovnu stranu kad lepo pise PETAK. Ja u zbunu sekundu, pa poskoci od srece. Sto volim kada se ovako zbunim Very Happy

Juce da li cemo na Drinu, da li na bazen...eci peci...ipak bazen. Zvali, pitali, kazu hladna Drina. Na bazenima za decu organizovano ludiranje uz poznatog vaspitaca Perusku. Tu sam se i ja otkacila ( kao da mi je to neki problem, u stvari stalno sam otkacena). Po povratku kuci, u kolima Ana rece:"Mama, tata kako je danas bilo leeeeeeeepoooo." Danas opet sizenje ludenje.

`Ocemo li pit kafu?

coffee Pictures, Images and Photos
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 20/7/2012, 08:37

Dobro jutro curice! Very Happy
Da preduhitrim ja Misicu i ranoranilice pa stavim kaficu, a Misica ce napraviti rekapitulaciju lol!
Vesela julska jutra - Page 22 398179_409999549022021_2012736980_n

Ja samo ne komentarisah Mrvicine cipeliske, i ja glasam za br.2 Very Happy
Misu, predivan je osecaj plivati sa delfinima. Meni je to bila davnasnja zelja, i prosle godine kad sam usla u bazen sa njima, ja nisam znala ni kako se zovem. A oni, maze, uzivaju i samo se smeju i ispusaju zvuke uzivanja love Ma, tesko bi me izvukli iz vode, ali sam morala van, kol'ko para-tol'ko i muzike. Ali, dovoljno mi je bilo i to da ih dodirnem samo, plakala sam od srece! Very Happy Vidi mi osmeh, oko glave! lol! Doduse i njima lol!
Vesela julska jutra - Page 22 282049_10150261825518256_4621519_n

Jos jedan radni dan, pa 2 dana odmora! Neka vam danasnji dan bude kratak a vikend duuuug! Very Happy
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Milijana 20/7/2012, 08:45

Dobro jutro,
Hvala na kafi... ja sam od 05:30 budna. Ne znam sta se desilo sa Milenom, probudila se i rasanila, onda Lenka pocela da mrmori oko 7 i ja skocim i kazem: Nema vise spavanja... al ono Milena zaspala u 07:45 ponovo i sad Lenka i ja tumaramo po stanu...
Juce bio dan predivan... odavno nisam jela lepse pecenje, sa sladjom kozicom. Upoznala sam i dve devojke svajcarkinje, na proputovanju po Balkanu. Dosli smo kuci u 22h, macici zaspali u kolima, samo smo ih preneli u krevetice...
Danas petak, i ja volim petak i ako ne radim... planiramo sta cemo za vikend, mada vidim da najavljuju neku kisu Rolling Eyes
Zene, sve vas ljubim, i citiram Misicu za rekapitulaciju... ipak je ona nezamenjiva as

Milijana

Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 20/7/2012, 09:11

Jutro zenske Very Happy
Misu hvala na kafici Wink Juce bilo lepo na bazenu,kako je Ana srecna devojcica sto ima takve roditelje yes Sizenje,ludenje lol!
Pitas za moj UZ,pa imam zakazan ekspertni tek 22 avgusta ali sam rekla dr da ja ne mogu toliko da izdrzim da ne vidim svoje bebe i uspela sam da je nagovorim da idem sledece nedelje tj 26.jula na virkanje i da mahnem svojim bebicama Wink Setila sam se nase Mirke,kako smo je zezali za UZ a i ja to isto radim,da mogu svaki dan bih isla na UZ da ih vidim lol!

Meto,ipak je Misica bila brza Wink U svakom slucaju hvala na kafici,dobar stos lol!
Jao,delfini, koliko ih samo volim i kako bih volela da jednog dana ih makar dodirnem osmeh srce osmeh srce

Gramatika,ajde jedan osmeh za nas Very Happy

Korpice,radis,radis,radis...zelim ti da se u nedelju odmoris od posla i uzivas love

Milijana,podje mi voda na usta kad si spomenula pecenje i kozicu lol!
Ljubi mi Lenku a posle kad Milana ustane i nju ljubni jednom usne usne

Sve vas pozdravljam ljubav ljubav ljubav
medolino
medolino

Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 20/7/2012, 09:29

Jutro drage.
Jedva uspavam mog malisana, eno ga u kuhinji, spava uz aspirator. v
Skoknuh samo da vidim sta radite, pa krpu u ruke da pobrisem sta imam dok se nije probudio.
Sandale uzela otvorene, zatvorene vratila. Ne mogu da uzmem oboje jer planiram cizme do kolena uzeti u septembru. U svakom slucaju, zadovoljna sam. yes
Dan je predivan, bar sada, a posle najavili strasnu vrucinu. A ja moram do banke da platim neki kredit. Sad
Da nije tolika vrucina, Vukasina u kolica i u lutanje, ovako moram angazovati sveki da ga cuva, a svekra da me odveze. Mad
Da li se neko cuo sa malim Parizom?
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 20/7/2012, 09:37

Vukasin,dusa mala,spava uz aspirator lol!
Bravo za kupovinu sandala g
Nasa Maus se cula juce sa Pariz,pisala je u njenom dnevniku izvestaj,tj u dnevniku sto je Tanja napravila c
medolino
medolino

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 20/7/2012, 09:40

Metaaaaaaaaaaa ciknuh kada ugledah sliku! Divota, lepota, krasota!!!! Prelepa fotka. Vidi se da si uzivala, osmeh sto ti kazes, oko cele glave. A delfini...mogu da zamislim kakav je to osecaj.

Vukasine opet spavas uz zvuke aspiratora hahahahahahahaha Obozavam te! Cula sam se juce sa malom, sve je ok, pisala sam na temi o zvezdicama(na desavanjima).

Medolino ko ce cekati 22. avgust??? Neka si zakazala za jul mesec, pa da mases bebicama a i one tebi.

Mili podje mi voda na usta zbog te kozurice.
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 20/7/2012, 11:41

Dobro jutro, jutros smo se uspavali Rolling Eyes
Pogledam u sat na njemu pise 8:17, a ja mislim 7:17 i kao imamo jos vremena da se malo ususkamo i dremkamo. Ijaoj kad sam skapirala i skocila affraid

Maus, hvala na komplimentima. Ono sto sefica nije znala da sam ja prethodnog vikenda bila na Exitu pa delujem malko umorno Wink
A ideja za garderober ti je genijalna. Mm i ja mastamo o tako necemu, nista ormari cuda, garderober i tu sve stvari i milina. Samo sto mi ta ideja sa daskom za peglanje nije pala na pamet, ali cu i nju nekako da uglavim u nekakav plan kad konacno izaberemo neki stan yes
Vodi Ancicu i danas na bazen kad dete tako lepo uziva tamo osmeh srce

Meta, mnooogo je lepa slika. Svi se smejete na njoj yes Precakana stvorenja.

Mili, jos sutra ce biti lepo pa od nedelje neka kisa. Mozes barem sutra da smislis neki plan da negde smugnete Wink

Iju Medolino, pa ko ce cekati do 22. avgusta UZ, neka si ranije zakazala. 22. avgust je bas daleko Rolling Eyes

Mrvo, bravo za cipele, a i za buduce cizme yes
Samo da ti kazem za taj aspirator da je moja mama imala tehniku sa usisivacem kaze da smo tada najbolje spavale, a da ona vise nije zena znala sta da usisava. Pre neki dan mi sestra kaze da je isto uradila sa malcem i da je spavao ko mace Very Happy

Zene, mnogo mi je drago da nisam jedina koju ne interesuje shopping, ponekad pomislim da nisam normalna Rolling Eyes Ma ja sam mozda dva puta u zivotu senku stavila, imam neki komplet sminke, prilicno kvalitetan i skup, poklonila mi sestra u nadi da ce me to ppodstaci da se malko vise sminkam, ali ne ide. Nemam ni karmin, ja to nista ne koristim, samo puder, maskaru i rumenilo i neke sjajeve, zapravo razne mazalice za usta, ni nisu klasicni sjajevi Rolling Eyes
Kad vidim zene oko mene, ponekad se osetim bas onako ko neki deckic Rolling Eyes

Grama, samo da te jako zagrljaj Bice bolje draga, procice te ovo bzvz raspolozenje i sve ce biti cool.
lilya
lilya

Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od missile 20/7/2012, 12:55

Jutro!!!

lilya ::
Zene, mnogo mi je drago da nisam jedina koju ne interesuje shopping, ponekad pomislim da nisam normalna Rolling Eyes Ma ja sam mozda dva puta u zivotu senku stavila, imam neki komplet sminke, prilicno kvalitetan i skup, poklonila mi sestra u nadi da ce me to ppodstaci da se malko vise sminkam, ali ne ide. Nemam ni karmin, ja to nista ne koristim, samo puder, maskaru i rumenilo i neke sjajeve, zapravo razne mazalice za usta, ni nisu klasicni sjajevi Rolling Eyes
Kad vidim zene oko mene, ponekad se osetim bas onako ko neki deckic Rolling Eyes

yes , s tim što ja nemam ni rumenilo! lol! Ali obuću volim! f

Metaurina, stvarno fantastično! naočare Nemam reči! likeit
Mišu, kako će se Ana radovati... igra

Mrvo, dobro je da si kupila, da ne bude dok razmišljaš- na kraju digneš ruke! Very Happy Ljubac za prelepog dečaka Vuleta love

Sve cure d

missile
missile

Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 20/7/2012, 13:18

Milijana ::
Onda sam odustala od rucka jer me zvala sestra, peku prase u selu popodne, pa nema smisla da ja ovde cerecim nekog goluba, a tamo kozicu neko drugi da krcka Rolling Eyes
lol! lol! lol!
Avatar je smajli angel smajli angel

korpica ::Sto se tice mojih i krpica mm i to sam odmah peglala,pa kad treba da se obuce ja opet peglaj,vide se ivice od savijanja,tako da sam od toga odustala.Uvece izvadim sta cemo obuci i peglam.Nisam vise luda a ni zaludna da jednu istu stvar peglam sto puta
Ne bih da ispadne da pametujem, a pegle se ne laćam Laughing al imam jedan savet. Pre svijanja, ispeglan veš treba da se "ohladi" i da iz njega izađe para. Onda neće ostajati pruge Wink

maus ::
Juce da li cemo na Drinu, da li na bazen...eci peci...ipak bazen. Zvali, pitali, kazu hladna Drina. Na bazenima za decu organizovano ludiranje uz poznatog vaspitaca Perusku. Tu sam se i ja otkacila ( kao da mi je to neki problem, u stvari stalno sam otkacena). Po povratku kuci, u kolima Ana rece:"Mama, tata kako je danas bilo leeeeeeeepoooo." Danas opet sizenje ludenje.
Bravo za šizenje, ludenje, otkačenu majku i dobar provod wavecrowd wavecrowd wavecrowd
Anči lepoto poljubac poljubac

Metaurina ::
Vidi mi osmeh, oko glave! lol! Doduse i njima lol!
Vesela julska jutra - Page 22 282049_10150261825518256_4621519_n
smajli angel smiledraw

medolino87 :: Setila sam se nase Mirke,kako smo je zezali za UZ a i ja to isto radim,da mogu svaki dan bih isla na UZ da ih vidim lol!
Lepo je govorila moja pokojna baba, Bog da joj dušu prosti,:"Ne smej se, snaći će te isto!" lol!
Mrvica ::
Jedva uspavam mog malisana, eno ga u kuhinji, spava uz aspirator. v
osmeh srce lol!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 20/7/2012, 13:23

Sto sati sam pisala prethodnu poruku, s Bambijem na sisi :)
Pozdravljam i grlim sve cure :*******
Gosti otišli!
Ja i Bambi odmaramo!
Juče bili na kontroli kod neonatologa. Dobili smo 700gr od izlaska iz bolnice :) a porasli 5cm od rođenja :)
Nije šala, sad' sam ozbiljna beba!
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 20/7/2012, 14:07

Kako brzo raste!! osmeh srce osmeh srce osmeh srce
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 20/7/2012, 14:55

Mirjana ::Sto sati sam pisala prethodnu poruku, s Bambijem na sisi :)
Gosti otišli!
Ja i Bambi odmaramo!
Juče bili na kontroli kod neonatologa. Dobili smo 700gr od izlaska iz bolnice :) a porasli 5cm od rođenja :)

bravo bravo bravo bravo bravo
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gramatika 20/7/2012, 15:03

Samo da vas poljubim i pošaljem vam osmeh Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nisam tako loše, nego sam malo smorena, pa nekako nisam inspirisana da pišem.
Ali čitam, drage moje i uvek mi je dan lepši sa vama! sunny
Gramatika
Gramatika

Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od medolino 20/7/2012, 16:17

Mirjana ::Sto sati sam pisala prethodnu poruku, s Bambijem na sisi :)
Gosti otišli!
Ja i Bambi odmaramo!

Bravo za Bambija,samo neka napreduje i raste osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce osmeh srce
Sada ste sami i uzivate g g g
Vidim novi tiker likeit
Ljubim vas mnogo poljubac poljubac poljubac

Lili,nisi jedina sto se sminkanja tice,heheheh, ja se retko kad nasminkam a kada stavim puder zaboravim da ga imam pa kad pocnem da se znojim sva se razmezem po licu v
medolino
medolino

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 20/7/2012, 18:21

Nisam opet stigla iščitati jutra, krenem odozgo, prvo roditeljske, pa trudničke, pa vto priče, i ovde sam već premorena, ne zamerite!

Nič novo, u gužvi na poslu, lingaranje kad je Cole slobodan i to je to! Sutra idem za lekarski za vozački, istekla mi, na 5 god obnavljam zbog vida, jbg, ode mi 3500 din iz džepa, grrrrr. A to je jedan ekstra vikend na nekom kupanju, al ajd, kad se mora, mora se! Bar vozim auto često, pa mi tu bude lakše! U nedelju smo kod mog bata na rodjusu! Treba i da se opet družimo s kumovima, jednim, pa i drugim i tak, imamo još nekih rodjendana početkom avgusta i dve svadbe i tako. Mislim ja neću ići, al ću učestvovati s novcima, a Cola ću poslati na jednu od tih, kao našeg predstavnika. Nič ne radim po pitanju dece, sem slobodnog seksa, jer naše je da pokušavamo Laughing , što bi Cole rekao, iako su nam šanse o, oooooooooooooooooooooooooooo! lol!

13. 8. imamo zakazane kariotipe na IMD da uradimo, eto i to se može računati u akciju zvanu pravljenje bebe! Mada se ja opustila kao da imam 20 godina, ne znam koji su mi jadi, uopće mi se ne ide na vto! lol!

Ajd, pa tako!

Ostajte mi zdrave uz jedan podebeo stisak!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 20/7/2012, 18:28

Biksi, ti i ja mozemo zajedno na sistematski. Isto mi na 5 godina produzavaju zbog vida. Ja sam ti u kategoriji -3 Very Happy
Samo sto za razliku od tebe, ja ne znam sta produzavam tu dozvolu kad ni ne vozim, ali mm zapeo da mi treba. Dobro, ajde kad mi treba, produzicu je Rolling Eyes

Sto se VTO tice, ti sama najbolje znas kad je vreme za tu rabotu yes
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 20/7/2012, 18:52

Lilya, izgleda da ne znam! Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 635297Al napisaću Colu pismo da me poćera jesenas, ko prasad na rasplod, bojim se da ne zaboravim! Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938

I meni je minus 3 i po!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 20/7/2012, 19:08

Biksi :) ::Lilya, izgleda da ne znam! Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 635297Al napisaću Colu pismo da me poćera jesenas, ko prasad na rasplod, bojim se da ne zaboravim! Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938 Vesela julska jutra - Page 22 404938

I meni je minus 3 i po!

lol! Ti si bre blesava skroz. Pa gde se seti prasica lol!
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 20/7/2012, 21:50

Vece jutra sunny

Nisam bas sve popamtila, ali ajd da vidim kako mi to ide.

Anci uzivala na bazenu i bilo joj lepo, joj sto nisam i ja bila tamo ala bi obe uzivale yes

Milijana pecenje, kozica uf uf uf, a avatar je mnogo lep likeit

Mrvice bravo za kupovinu i meni su se svidele one sa otvorenim prstima, a i za cizmice na jesen naravno, Vuleta ljubim puno samo neka on pajki pa makar i uz aspirator, dusa malena angel

Mirjana i tvoj avatar nisam pohvalila mnogo mi se svidja, super sto je Bambi napredovao, sad je pravi bebac sreca

Meta slika je fantasticna, vidi se da si uzivala iz sve snage, meni je to jedna od zelja i gledacu u skorije vreme i da je ispunim. likeit likeit likeit

Kod mene nema nista bas novo, rad, red i disciplina, ubija me vrucina jer sam dobar deo dana napolju, ali ajd prezivljava se nekako, gledam svaki momenat koji mogu da odvojim odem negde da se kupam i ohladim. Suta je kod nas takmicenje u kuvanju ribljeg paprikasa pa ce biti interesantno, ja naravno radim tako da cu bar da skoknem da vidim sve one kotlice, kada se vec nismo organizovali da i mi izadjemo sa jedim. Videcu da uslikam pa da vam docaram atmosferu, bude preko 200 kotlica.

Sve ostale cure ljubav
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od MAAKKI 20/7/2012, 22:44

Evo i jedne slicice Makija sa novom frizurom sad mi je jos sladi i sav je nekako fensi, a tako se i ponasa, ajd sto je dobio novu frizuru nego je dosao kuci i sa novim mentalnim sklopom

[img]Vesela julska jutra - Page 22 Photo3888cr [/img]
[img]Vesela julska jutra - Page 22 Photo3881 [/img]
MAAKKI
MAAKKI

Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od LaFolie 20/7/2012, 22:46

osmeh srce Kako je super!!!
LaFolie
LaFolie

Broj poruka : 3412
Datum upisa : 20.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lilya 20/7/2012, 23:16

Ijaoj Maakki, pa on je mnogo sladak Very Happy

Nego gde su ti kotlici, ako ne stignemo za ovu da ne preskocimo sledece godine yes Ne zna se ko vise voli riblji paprikas mm ili ja Very Happy
lilya
lilya

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 22 od 34 Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Sledeći

Nazad na vrh