Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
+61
BiKsi :)
ivalina123
julija
ragaco
kockicaaa
Lyanna
fight&faith
Orline
pempy
vikica800
mikaca
dragana76ns
DMANA
HappyGirl
menora72
tulumba
REAANITA
ninica2
Mika
makimaki
Veca77
Niny
OKacica
nacKa
InNaturaVeritas
JocY
maruska
*Maki*
ica85
tolerantna
Bjanka
JecaPereca
darling_buds
jelena78
Erata
Ema78
hany
bak
vasilija1980
maus
Zoja79
makica84
3023456
medolino
Sačekuša
sareni leptir
lilins
sanib
brankamic
cekalica
Vuchica
rada78
dra00
grudva
Jejaaa
Gramatika
maza1972
karakaca
anjanja
shenon
korpica
65 posters
Strana 29 od 40
Strana 29 od 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
Vikice suprug bese plavi koliko ja znam to je svuda izgleda da neznaju koji uput i sta da pisu, na nasim su pisali "za zakazani pregled za vto" ili ako je komisija za" komisiju za vto" i niko nam nista nije reko da ne valja na klinici
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Nadam se da će biti dobra. Videćemo sutra kad predamo u Siz-u.
vikica800- Broj poruka : 58
Godina : 44
Datum upisa : 03.09.2011
meni naalaz ureaplazme pise da je ispod granice broj(mali broj),ali ne pise natpis da je negativno,kao kod ostalih bakterija....valjda nece praviti problrm komisija oko toga ,,,,sta mislite ?
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
sa fb stranice Udruzanja RODA:
''Posle razgovora sa dr. Zoranom Jovanovic iz RFZO, informacija je da ce se u privatnim klinikama nastaviti sa VTO odmah po potpisivanju ugovora sto bi trebalo da bude do kraja nedelje.
Sa danas pristiglim parovima u privatne klinike ce biti upuceno 313 parova.
Parovi koji su vec rasporedjeni, a to se desavalo zadnjih desetak dana, nece moci da traze i budu prebaceni u privatne. a nekima je zakazano da se jave u maju sledece godine.
Moze da se desi da oni koji sada idu na liste i koji su se prijavili u novembru, prodju pre onih koji cekaju i na spisku su drzavnih klinika.
Moramo da vidimo sta dalje.''
''U domenu udruzenja je sve sto muci parove, a ja uvek ponavljam da je borba za bolje uslove u VTO teska i dugotrajna, jer podrazumeva borbu za sto vise placenih pokusaja. Od 459 parova koji ce proci VTO sa novcem od novog tendera ( bilo je 450 ali su privatne bolnice snizile cenu) 313 je na spisku fonda. Novi koji pristizu, a njih je oko 50 mesecno upasce do broja 459. Pokusavamo da saznamo kako je novac za VTO planiran nadalje, a to znaci da ja moram da idem dalje, u Ministarstvo i Biomedicinu kako bi sklopili sve kockice''
''Posle razgovora sa dr. Zoranom Jovanovic iz RFZO, informacija je da ce se u privatnim klinikama nastaviti sa VTO odmah po potpisivanju ugovora sto bi trebalo da bude do kraja nedelje.
Sa danas pristiglim parovima u privatne klinike ce biti upuceno 313 parova.
Parovi koji su vec rasporedjeni, a to se desavalo zadnjih desetak dana, nece moci da traze i budu prebaceni u privatne. a nekima je zakazano da se jave u maju sledece godine.
Moze da se desi da oni koji sada idu na liste i koji su se prijavili u novembru, prodju pre onih koji cekaju i na spisku su drzavnih klinika.
Moramo da vidimo sta dalje.''
''U domenu udruzenja je sve sto muci parove, a ja uvek ponavljam da je borba za bolje uslove u VTO teska i dugotrajna, jer podrazumeva borbu za sto vise placenih pokusaja. Od 459 parova koji ce proci VTO sa novcem od novog tendera ( bilo je 450 ali su privatne bolnice snizile cenu) 313 je na spisku fonda. Novi koji pristizu, a njih je oko 50 mesecno upasce do broja 459. Pokusavamo da saznamo kako je novac za VTO planiran nadalje, a to znaci da ja moram da idem dalje, u Ministarstvo i Biomedicinu kako bi sklopili sve kockice''
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
brbljiva promasila si opet temu
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
rece ova meni u nemanjinoj nema privatnih klinika , pa mene su rasporedili oko 10 decembra , u visegradsku uzas jedan ispada da ce ovi u novembru pre mene zavrsiti iako cekam od maja
...dali sam na ovom forumu samo ja jedini dezurni krivac, vise mi je bezveze i da bilo sta komentarisem ,zaista nemam reci....? nije ovo dobro,nije ono...ne razumem...valjda nam je cilj da pricamo o vto ,a ne da cekamo i gledamo dali je neke od nas rekla ili pogresila neku rec ili vec neznam sta...nisam sirila pogresne teme na stranici da bih stalno bivala opomenuta posle svake poruke koju napisem. ako sam na nekoj temi i postavila pogresno pitanje( sto smatram da nisam toliko otisla daleko od same muke koja nas sve ovde muci-),to je zato sto nisam non stop na forumu i nisam bas upoznata koja tema kojoj recenici pripada ?! zaista ne razumem u cemu BAS toliko gresim,pa da svaki put dobijem samar, kada se ovde prica o vto a ja ,ispada da govorim i pisem na forummu o ustipcima ...nije mi jasno da neko visi na forumu po citav dan i razmislja o svakoj napisanoj reci .izvinjavam se po ko zna koji put,ali vise neznam ni gde ni sta da pitam .....ili prosto forum funkcionise samo za citanje,bez isticanja tudjih misljenja i iskustava .....
Brbljiva, ne zameri, niko ti ne prebacuje ništa lično. Prosto pazimo na red zbog preglednosti foruma.
https://kutak.forumotion.com/t123-mikoplazma-i-ureaplazma
https://kutak.forumotion.com/t123-mikoplazma-i-ureaplazma
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
brbljiva ne prebacujemo ti, kao sto gramatika rece treba paziti na red prosto red radi preglednosti, zamisli da pise ko gde stigne pa kad bi covek pronasao ono sto ga zanima , niko ovde ne visi po citav dan i ne lovi krivca , bez ljutnje
Brbljiva, mislim da ti komentari nisu zlonamerni.
Na Koracima i Jutrima imas najvise aktivnih zena, tako da tamo i mozes najbrze da dobijes odgovor ako te nesto muci.
Ja ti predlazem da predas tako papire za komisiju, nadam se da nece praviti problem sa tom malom kolicinom Ureaplasme, narocito ako ti je sva ostala dokumentacija uredna
Na Koracima i Jutrima imas najvise aktivnih zena, tako da tamo i mozes najbrze da dobijes odgovor ako te nesto muci.
Ja ti predlazem da predas tako papire za komisiju, nadam se da nece praviti problem sa tom malom kolicinom Ureaplasme, narocito ako ti je sva ostala dokumentacija uredna
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
hvala ..mislila sam dqa je ovde na ovoj stani veca koncentracija cura ,pa zato sam i pitala to ovde...hvala ....javljam cim predam,samo da ovaj moj ispije za tu spermokluturu tabletice ,i bas 31 ja mislim da predam ...
e nemoj ni zadnji dan u godini
bolje na pocetku godine
tako mi bas pada ...nemam kad ..jer kazem,ovaj moj da to ispije i ako je to ok za 2,3 dana bris spermokult..i taman tada ....sta cu..
aha ,,,,zbog pocetka godine mislis '??vidis nisam o tome razmisljala. ..
kazu bolje pocetkom sve zapoceti
Pozdrav svima,
interesuje me da li je neko upucen u refundaciju troskova VTO u inostranstvu, imajuci u vidu da su me u Savetovalistu za sterilitet Narodni fron uputili samo na donaciju j.c. i to u inostranstvo.
Pozdrav i unapred hvala,
interesuje me da li je neko upucen u refundaciju troskova VTO u inostranstvu, imajuci u vidu da su me u Savetovalistu za sterilitet Narodni fron uputili samo na donaciju j.c. i to u inostranstvo.
Pozdrav i unapred hvala,
pempy- Broj poruka : 11
Godina : 46
Datum upisa : 08.11.2011
...pa onda cu pocetkom ...samo da nalaz bude ok?!hany ::kazu bolje pocetkom sve zapoceti
Brbljiva, neka ti Nova godina i predaja papira donese ono što najviše želiš! :-) Sad i mene napadnite ako začatavam temu, ali moram ovu brbljivu ženu ovde da
Da ne bih bila skroz off i dobila ćušku iza uha, evo da pomenem i RZZO i da im poželim sve naj u 2013., da budu bolji prema nama koji ih hranimo! ;-))))
Da ne bih bila skroz off i dobila ćušku iza uha, evo da pomenem i RZZO i da im poželim sve naj u 2013., da budu bolji prema nama koji ih hranimo! ;-))))
Erata- Broj poruka : 2458
Datum upisa : 21.06.2012
..imas pp erato.....hvala na lepim zeljama .i ja takodje zelim svim clanicama foruma da sto pre postanu mame, a one koje su se vec ostavrile kao majke ,da to ponove u narednoj god i da bude jos vise
jel sam i sad pogresila nesto ????
Naravno Brbljiva, imas temu "zelje, cestitke i pozdravi "
Stiglo pismo 03.01.2013 da se javim na Betaniju
Stiglo pismo 03.01.2013 da se javim na Betaniju