Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
+61
BiKsi :)
ivalina123
julija
ragaco
kockicaaa
Lyanna
fight&faith
Orline
pempy
vikica800
mikaca
dragana76ns
DMANA
HappyGirl
menora72
tulumba
REAANITA
ninica2
Mika
makimaki
Veca77
Niny
OKacica
nacKa
InNaturaVeritas
JocY
maruska
*Maki*
ica85
tolerantna
Bjanka
JecaPereca
darling_buds
jelena78
Erata
Ema78
hany
bak
vasilija1980
maus
Zoja79
makica84
3023456
medolino
Sačekuša
sareni leptir
lilins
sanib
brankamic
cekalica
Vuchica
rada78
dra00
grudva
Jejaaa
Gramatika
maza1972
karakaca
anjanja
shenon
korpica
65 posters
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Vantelesna oplodnja o trošku osiguranja - RZZO
Vuchica ::ja sam na drugostepenoj bila u Frontu, ali oni su bili izriciti da se uzorak za spermogram ne donosi, vec se daje tamo. Oboje smo imali plave upute i trazlili su licnu kartu na uvid....
bice to sve ok, cekalice
cekalica- Broj poruka : 238
Datum upisa : 27.04.2012
Čekalice proveri još jednom da li su ti rekli da donesete uzorak , možda su ti rekli uput , a ti ih nisi dobro razumela.
Nije mi logično da dozvoljavaju da se uzorak donese sa strane.
Ja sam takodje bila u Frontu i izričito je bilo, na licu mesta.
JecaPereca- Broj poruka : 93
Datum upisa : 26.03.2012
da slucajno ne proshvercujemo nekog 'drugog' muza
Vuchica- Broj poruka : 3208
Godina : 48
Datum upisa : 09.04.2012
Upravo tako!!!
Zato traže ličnu kartu, i ako ste primetili nadgleda se da su to baš ti muškarci koji ulaze u tu prostoriju, jer nalaz spermograma u ovom slučaju ima pravnu snagu, to je veoma bitan uslov za dobijanje vto.
Zato traže ličnu kartu, i ako ste primetili nadgleda se da su to baš ti muškarci koji ulaze u tu prostoriju, jer nalaz spermograma u ovom slučaju ima pravnu snagu, to je veoma bitan uslov za dobijanje vto.
u visegradskoj moze da se donese nalaz koji nije stariji od godinu dana, ne uzimaju taj dan kad je komisija
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
u visegradskoj moze da se donese nalaz koji nije stariji od godinu dana, ne uzimaju taj dan kad je komisija
Sigurno mi je rekla da uzorak 'napravi' kod kuce i da ga donese,ali ja sam vec odlucila da to nece biti tako i da ce to tamo da odradi,sto je sigurno sigurno je da mi posle takva glupost ne pravi problemJecaPereca ::Čekalice proveri još jednom da li su ti rekli da donesete uzorak , možda su ti rekli uput , a ti ih nisi dobro razumela.
cekalica- Broj poruka : 238
otkad traze licnu kartu??? koja glupost! prosle godine toga nije bilo! verovatno se nesto desilo s obzirom da traze licnu kartu! a na kojoj to komisiji traze?drugostepenoj? strasno! ma da ne dodje slucajno neki drugi covek da da spermu)))))JecaPereca ::Upravo tako!!!
sareni leptir- Broj poruka : 3884
pa lk su trazili i prosle godine , kad dodjes da predas papire za drugostepenu komisiju, tad dolazi i muz
pa lk su trazili i prosle godine , kad dodjes da predas papire za drugostepenu komisiju, tad dolazi i muz
ne znam sta je tu cudno? I na zdravstvenoj knjizici pise da vazi uz licnu kartu...
uostalom to je osnovni dokument koji moras imati kod sebe, nije nikakav poseban zahtev
uostalom to je osnovni dokument koji moras imati kod sebe, nije nikakav poseban zahtev
i meni su na licu mesta trazili spermogram! kakvi da ga donese od kuce...???! toga nije bilo pr godine... i sta se jos izmenilo???
pa sto se tice spermograma i lk tu se nije nista izmenilo nista bar sto se tice visegradske, verovatno svaka klinika ima svoje zahteve i ocigledno nije isto nigde
vidis da svaka od ove 4 komisije ima drugaciji nacin rada, verovatno ce ti sve biti isto kao prosle godine posto ides na isto mesto
da sasvim ok mi je da traze licnu kartu, jer nisu male pare koje finansiraju
meni nisu trazili icnu kartu tada niti je to bilo potrebno nekoj curi u mojoj grupi,naravno da morasda imas takav dokument,nego mi cudno sta ce sve da izmisle u vezi vto! umesto da poboljsaju sm prosec i protokol vto ,oni ga sve vise komplikuju.....svejedno! ako traze dokumente,dobice! niti parovi moraju biti vencani,niti bilo sta.taj covek koji je sa tobom a samim tim i krenuo u sam proces,znaci da je svojevoljno sama osoba ,muz,decko itd.krenuo! nemozemo mi ni jednog muskarca naterati da udje u proces,ako on ne zeli.pa makar on bio jos 100x nas muz.....sam njegov dolazak na komisiju uzdavanje uzorka,potvrdjuje svoju verifikaciju i zato mi je cudno sto traze dokumenta.
gde si ti radila vto i kad
u nisu,prosle godine.trazili mi licnu kartu koliko se secam ovde u mom gradu na prvostepenoj komisiji,a u nisu meni cini mi se uzeli licnu kartu a mom mm nisu....mislim...
ovde uzimaju licnu kartu na drugostepenj komisiji uzmu je na uvid od oba partnera
U Kl.centru BG? pa ok...svako ima svoja pravila.ako ih budu trazili,dobice.nista mi ne krijemo...
zna li neko sta se desava sa privatnicima ,tj ko je odobren?ja zvala genesis, a ona kaze tamo da su usli u program ali svaki cas se ocekuje dan kada ce se pustiti u rad privatnici....cekaju se ti njihovi papiri da se srede....ja toliko znam a vi?
hany ::u visegradskoj moze da se donese nalaz koji nije stariji od godinu dana, ne uzimaju taj dan kad je komisija
Samo da potvrdim da je i naše iskustvo ovakvo. Samo su tražili lk od oboje kad smo došli da se prijavimo za drugostepenu. A onda su me tel. zvali samo da ja dođem na uz.
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
Danas sam bila u Nemanjinoj, da se raspitam o tome da li ce krenuti prijavljivanje za privatne klinike i da li ce vrsiti preraspodelu onih koji su vec posli komisiju. Uputili su me na nacelnika, cekala sam ga po sat vremena u dva navrata, vrata njegove kancelarije su zakljucana i nema nikoga, u medjuvremenu , sa posla sam zvala na svakih deset minuta, ali niko se ne javlja kod njega...
Koliko je u Frontu sve divno, nemam zamerki , toliko je u toj Nemanjinoj sve tako ponizavajuce, kao da smo stoka...
Ne odustajem, necu ih ostaviti na miru, nacicu ga, makar ga cekala u zasedi!
Koliko je u Frontu sve divno, nemam zamerki , toliko je u toj Nemanjinoj sve tako ponizavajuce, kao da smo stoka...
Ne odustajem, necu ih ostaviti na miru, nacicu ga, makar ga cekala u zasedi!
Jel zna neko ako se prodje prvo stepena komisija, a do drugo stepene ima dva meseca i nalazi po neki zastare sta se tu desava? Da li se sve ponovo vraca na pocetak ili se samo odrade ti koji su zastareli ili oni to ne gledaju. Ja zvala da zakazem drugostepenu i "ljubazna" sestra mi je odgovorila da ZOVEM posle 1 avgusta da zakazem i nista nije htela da mi objasni. Shvatam da su svi na godisnjem ali bar neko valjda treba da daj informacije.
Hvala vam unapred na odgovoru
Hvala vam unapred na odgovoru
karakaca- Broj poruka : 777
Godina : 42
Datum upisa : 04.12.2009
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Strana 13 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu