Korak po korak na putu do bete +
+64
Dionisia
cici
senka
Tanja83
key
ana 83
beka80
Goca ***
cicsa80
M.
cekalica
JocY
anak
Likoli
maus
viktorija
djole42
Malina
Jejaaa
lilly13
lolipop
Orline
Botox
Juliška
Vuchica
ninica2
daxi011
bebica77
maki79
missile
bak
LaFolie
vasilija1980
bebko
hany
tara@
pegaz
fmala
KoMetaK
dragana76ns
dr mali pariz
MIRKA85
korpica
MAAKKI
mijaki
rada78
Mirjana
maza1972
Ema78
darija79
Kamilica
sareni leptir
medolino
grudva
lilya
Jelica
noja
Gramatika
heart84
BiKsi :)
saška
bebica mala
dra00
Mali Princ
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Mazo, pa to je strašno, nisi ni prva ni poslednja koja se žali napristup dr Garalejić, jer pretpostavljam da je ona( ispravi me ako grešim)
BESNA SAM KAO RIS KAD SAM PROČITALA TVOJ POST
Zato nam je i zdravstvo na dnu lestvice evropske. Nije sve u parama, mnogo toga je u oragnizaciji posla a naročito u pristupu prema pacijentima. Naravno da negativna beta 11 dan znači da nema ništa. Da je bila 10 nastavila bi terapiju. Mogla je i na lep način da ti kaže da nisi trebala da radiš na svoju ruku, ali da ti preti to je nečuveno, posebno ako zna koliko smo osetljive u tim momentima. SRAMOTA
BESNA SAM KAO RIS KAD SAM PROČITALA TVOJ POST
Zato nam je i zdravstvo na dnu lestvice evropske. Nije sve u parama, mnogo toga je u oragnizaciji posla a naročito u pristupu prema pacijentima. Naravno da negativna beta 11 dan znači da nema ništa. Da je bila 10 nastavila bi terapiju. Mogla je i na lep način da ti kaže da nisi trebala da radiš na svoju ruku, ali da ti preti to je nečuveno, posebno ako zna koliko smo osetljive u tim momentima. SRAMOTA
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ne mogu da verujem da neko ko je načelnik u jednoj od vodećih klinika u Srbiji može da dozvoli sebi tako nešto.
U Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, koji dr očigledno nije nikad pročitala lepo stoji da su oni u obavezi da ti se posvete, da te obaveste o svemu što te zanima, da imaš pravo na sve informacije o naučnim istraživanjima o problemu koji imaš kao i o tehnološkim inovacijama koje mogu pomoći...
A najviše me živcira ta poruka: samo ti ćuti i radi šta ti ja kažem, ja sam lekar a ti ne treba ništa da znaš niti da razumeš. Nemoj da mučiš svoju lepu glavicu teškim medicinskim stvarima...
To je jedan od najbitnijih razloga što imamo toliku stopu raka grlića materice, raka dojke, abortusa... Nekad ih baš mrzim.
U Zakonu o zdravstvenoj zaštiti, koji dr očigledno nije nikad pročitala lepo stoji da su oni u obavezi da ti se posvete, da te obaveste o svemu što te zanima, da imaš pravo na sve informacije o naučnim istraživanjima o problemu koji imaš kao i o tehnološkim inovacijama koje mogu pomoći...
A najviše me živcira ta poruka: samo ti ćuti i radi šta ti ja kažem, ja sam lekar a ti ne treba ništa da znaš niti da razumeš. Nemoj da mučiš svoju lepu glavicu teškim medicinskim stvarima...
To je jedan od najbitnijih razloga što imamo toliku stopu raka grlića materice, raka dojke, abortusa... Nekad ih baš mrzim.
M.- Broj poruka : 317
Datum upisa : 23.04.2012
Dan koraci
Mazo, čitam i nevjerujem!!!! Stvarno nisu normalni, a naš put borbe oni, tj doktori takvi kao ti, čine još u mnogome težim, da ne kažem nesnošljivim. Znam da si ti jaka, i da ćeš siguno iz svega da se izboriš kao borac, moraš to znaš. Ja te jako, jako stišćem, i ljubim da bar malčice ublažim
Daće dragi gospod Bog da obradujem i sebe i tebe
Bebice mala , nadam se dušo i ja.
Saška, srećno sutra dušo.
Medolino, mislim na tebe, nadam se da si dobro, i već si sutra sa svojim bekama
Koraci ljubim sve
Mazo, čitam i nevjerujem!!!! Stvarno nisu normalni, a naš put borbe oni, tj doktori takvi kao ti, čine još u mnogome težim, da ne kažem nesnošljivim. Znam da si ti jaka, i da ćeš siguno iz svega da se izboriš kao borac, moraš to znaš. Ja te jako, jako stišćem, i ljubim da bar malčice ublažim
Biksi :) ::
Loooooliiiiićuuuuuuuuu, čekam od tebe poruku u subotu, nek bude samo jedna lepa trocifrena brojka u poruci i ja ću biti srećna i zadovoljna!
Daće dragi gospod Bog da obradujem i sebe i tebe
bebica mala ::
Loli ,da nas obradues i razveselis ove stranice jednom velikom
Bebice mala , nadam se dušo i ja.
Saška, srećno sutra dušo.
Medolino, mislim na tebe, nadam se da si dobro, i već si sutra sa svojim bekama
Koraci ljubim sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
vrlo cest stav nasih lekara koji se bave ovom tematikom jeste ''cuti i slusaj''! imam utisak da najvise vole pacijente koji nemaju pojma, nisu se nista raspitali, ne znaju ni gde su ni zbog cega dosli, a nas forumase najblaze receno ''hejtuju''...kao svasta se pise!
nikako da shvate da razuman covek zeli da zna sta mu se desava, kolike su mu sanse, kakvi su drugi slucajevi....
uzas!!!
kao da bi nam iz prve uspelo kada bismo sve do jedne bile ''nepismene''??? jer bi oni onda mogli da budu mali Bogovi u nasim ocima, ili svojim???
jos, jednom, strasno!!!
nikako da shvate da razuman covek zeli da zna sta mu se desava, kolike su mu sanse, kakvi su drugi slucajevi....
uzas!!!
kao da bi nam iz prve uspelo kada bismo sve do jedne bile ''nepismene''??? jer bi oni onda mogli da budu mali Bogovi u nasim ocima, ili svojim???
jos, jednom, strasno!!!
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Mazo ne znam sta da ti kazem. Ljuta sam. Ja bih joj rekla da tuzi, pa tuzicu i ja onda vas.
Ja sam imala neprijatnost u dz kada sam otisla da primim inekciju. Primam tamo vec 8 dana, svi me znaju i ostave me da cekam sat i po, kada pitam kada cu ja, kazu cekaj vidis da je guzva. I tako radi 8 sestara, svi se pacijenti razisli, ja sama cekam, one nose kafu, ja opet pitam i svaka mi kaze guzva je sacekaj. Onda ja pridjem za salter i kazem "samo da vam se javim, ja idem na drugo mesto da primim terapiju", a ona besna poce da vice kako sve ona radi, sto ne rade ova i ona kao da to mene treba da zanima. Ja kazem "nijedna od vas nema vremena vec sat i po - hvala i dovidjenja - i izadjem napolje, a ona zamnom i dalje nesto vice.
Pa ja sam ta sto treba da vice i besni a ne one, to im je posao.
Ja sam imala neprijatnost u dz kada sam otisla da primim inekciju. Primam tamo vec 8 dana, svi me znaju i ostave me da cekam sat i po, kada pitam kada cu ja, kazu cekaj vidis da je guzva. I tako radi 8 sestara, svi se pacijenti razisli, ja sama cekam, one nose kafu, ja opet pitam i svaka mi kaze guzva je sacekaj. Onda ja pridjem za salter i kazem "samo da vam se javim, ja idem na drugo mesto da primim terapiju", a ona besna poce da vice kako sve ona radi, sto ne rade ova i ona kao da to mene treba da zanima. Ja kazem "nijedna od vas nema vremena vec sat i po - hvala i dovidjenja - i izadjem napolje, a ona zamnom i dalje nesto vice.
Pa ja sam ta sto treba da vice i besni a ne one, to im je posao.
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
I da, SASKA SRECNO SUTRA
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Saska srecno sutra,navijam za veliku betu Medolino,ako sam dobro razumela,sutra ET,puno srece
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Hvala vam,utešile ste me,hvala što me razumete...
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Mazo nazalost ovo je jedino mesto gde postoji razumevanje
moj kratak izvestaj : kratki protokol, danas 4. dan stimulacije, na uz se vec vide folikuli mada ih nismo prebrojavali, estradiol 115, tsh konacno pao ispod 3 ali je jos visok pa su mi povecali dozu eutirox-a, standardno pijem folnu i aspirin ... kontrola za par dana ponovo ...
e zaboravih da vam napisem sama se bockam i mozda je cak i lakse nego da me bocka neko drugi ... nisam verovala ali eto da znate ako se mozda uzasno plasite kao ja ...
moj kratak izvestaj : kratki protokol, danas 4. dan stimulacije, na uz se vec vide folikuli mada ih nismo prebrojavali, estradiol 115, tsh konacno pao ispod 3 ali je jos visok pa su mi povecali dozu eutirox-a, standardno pijem folnu i aspirin ... kontrola za par dana ponovo ...
e zaboravih da vam napisem sama se bockam i mozda je cak i lakse nego da me bocka neko drugi ... nisam verovala ali eto da znate ako se mozda uzasno plasite kao ja ...
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Bravo Daxi!! Samo napred!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
mazo nenerviraj se sada kada ti je potreban mir da te prodje i ta tuga koju osecas
betu si radila 6 dana ranije bila ti je 0,23
dan et se neracuna
smatraju da si je prerano uradila zato su i hteli da ti rade uz a isto tako krvarenje nemora da znaci da je to to i da je gotovo
to je njihova politika i tu nista nemozemo da uradimo
razgovor sa doticnom izbaci iz glave kao da nije ni bio jer vecina nas a kao i ja znamo koliko moze da bude i neljubazna a i da coveka zabole njene reci
ja sam uradila betu 3 dana ranije ali nisam prestala sa terapijom i sutra idem da mi rade betu i ako znam rezultat negovorim im nista neka se sve zavrsi kako treba da se nenerviram dodatno
a za tu tuzbu je stvarno preterala
ali znam i slucaj od proslog puta gde je i preterala isto sa pretnjom da ce da tuzi pa neznam kako se zavrsilo po tu jadnu zenu jer je smatrala da je na svoju ruku ostetila drzavu za 3000e zato sam ja sad i cutala
betu si radila 6 dana ranije bila ti je 0,23
dan et se neracuna
smatraju da si je prerano uradila zato su i hteli da ti rade uz a isto tako krvarenje nemora da znaci da je to to i da je gotovo
to je njihova politika i tu nista nemozemo da uradimo
razgovor sa doticnom izbaci iz glave kao da nije ni bio jer vecina nas a kao i ja znamo koliko moze da bude i neljubazna a i da coveka zabole njene reci
ja sam uradila betu 3 dana ranije ali nisam prestala sa terapijom i sutra idem da mi rade betu i ako znam rezultat negovorim im nista neka se sve zavrsi kako treba da se nenerviram dodatno
a za tu tuzbu je stvarno preterala
ali znam i slucaj od proslog puta gde je i preterala isto sa pretnjom da ce da tuzi pa neznam kako se zavrsilo po tu jadnu zenu jer je smatrala da je na svoju ruku ostetila drzavu za 3000e zato sam ja sad i cutala
grudva- Broj poruka : 1073
Datum upisa : 31.05.2011
Saska srecni sutra.
Daxi, mozda sam propustila. Kakav ti je protokol i u kojoj si klinici?
Pozdrav za Medu.
Daxi, mozda sam propustila. Kakav ti je protokol i u kojoj si klinici?
Pozdrav za Medu.
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Daxi,srećno!!!Bravo za samobockanje!!!daxi011 ::Mazo nazalost ovo je jedino mesto gde postoji razumevanje
Nikako da nam napišeš GDE radiš postupak???Hajde,molim te,napiši,crkoh od znatiželje...
Grudvo,sve je meni jasno u vezi njih tamo od prvog dana...sad me neće videti nikad -ni da prođem pored klinike...kreteni-umišljene veličine,a sa načelnicom nisam JA još završila
maza1972- Broj poruka : 2255
Datum upisa : 23.04.2011
Mazo,
Zao mi je sto lekari nemaju sluha za brige i strepnje pacijenta u ovako teskim zivotnim situacijama...zapravo, ako nista drugo, nemaju pravo da povisuju ton na pacijenta kako god da j en akraju zgresio.
Potpuno se slazem da je telo tvoje, moje ili bilo kog pacijenta i da imamo pravo da znamo sve sto postoji od info i sto moze da se zna. Medjutim, mislim da si prenaglila sa tim sto si odustala od terapije i sto nisi prvo poslusala sta imaju da ti kazu sta da radis, a onda otpusnu listu da trazis...
Ipak si jako rano uradila betu, ako sam dobro izracunala cak 7 dana ranije, mozda jos nije zavrsena implantacija pa zato nema bete...ne znam, razmisli jos malo da nastavis sa terapijom, ne moras ni da ides kod njih...
Nije mi jasno sta su ti rekli za krvavljenje?
krvavljenje moze da bude posledica nekog hematoma , a da na kraju budes u drugom stanju...prerano si mozda donela odluku...
Ja se nadam do poslednjeg daha!
Zao mi je sto lekari nemaju sluha za brige i strepnje pacijenta u ovako teskim zivotnim situacijama...zapravo, ako nista drugo, nemaju pravo da povisuju ton na pacijenta kako god da j en akraju zgresio.
Potpuno se slazem da je telo tvoje, moje ili bilo kog pacijenta i da imamo pravo da znamo sve sto postoji od info i sto moze da se zna. Medjutim, mislim da si prenaglila sa tim sto si odustala od terapije i sto nisi prvo poslusala sta imaju da ti kazu sta da radis, a onda otpusnu listu da trazis...
Ipak si jako rano uradila betu, ako sam dobro izracunala cak 7 dana ranije, mozda jos nije zavrsena implantacija pa zato nema bete...ne znam, razmisli jos malo da nastavis sa terapijom, ne moras ni da ides kod njih...
Nije mi jasno sta su ti rekli za krvavljenje?
krvavljenje moze da bude posledica nekog hematoma , a da na kraju budes u drugom stanju...prerano si mozda donela odluku...
Ja se nadam do poslednjeg daha!
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Saska,
Drzim fige!!! Prasim i sve sta treba radim!!!!
Drzim fige!!! Prasim i sve sta treba radim!!!!
Mazo, sad videh - ti si betu uradil 3 dana ranije? :-(
maza1972 ::
Grudvo,sve je meni jasno u vezi njih tamo od prvog dana...sad me neće videti nikad -ni da prođem pored klinike... kreteni-umišljene veličine ,a sa načelnicom nisam JA još završila
mazo nisam istog misljenja kao ti
sto se nacelnice tice da slazem se sa tobom jako los pristup ima
ali ostalo osoblje bar po meni nezasluzuje takve kritike izuzetno su ljubazni i ako je drzavna klinika dosta dobar pristup
naravno svako ima drugacije misljenje i o nacinu rada nisi zadovoljna sa njima i to je ok
ali ja jesam i ako mi nije uspelo i ako se nesto dogodilo pa nisam dobro odreagovala na terapiju nekrivim ih
mislim da su na mene uticale druge stvari a to cu videti tek kada sledeci put budem primala stimulaciju da li ima razlike
i sama znas koliko ima tamo divnih dr-dr.Lekic-dr Arsic- dr Zlatni (e moj zlatni ) i par sestara pa i ti si ih hvalila do aspiracije
opet naglasavam to je tvoje misljnje a moje je ovo i zbog ostalih devojaka koje citaju sve ovo a trebaju tamo da idu nije bas tako crno i imaju jako dobar pristup bar vode racuna i svakodnevno proveravaju kakvo je stanje
mene kada bi naneo put opet bi isla tamo i 4 put sem razgovora sa doticnom i cekanja ok su
evo i jejaa je bila tamo pa ako zeli neka kaze koju
ne ja sam betu radila 3 dana ranijeJelica ::Mazo, sad videh - ti si betu uradil 3 dana ranije? :-(
a maza 6 dana ako sam dobro razumela 11 juna je trebala a radila je 5 juna
Citam sve ovo, i ne mogu da verujem... nije mi jasno kako neko ko je na toj i takvoj funkciji, moze sebi da dozvoli dranje na pacijenta, pritom jos da preti tuzbom...Ajde mozda da je u pitanju estetska hirurgija, pa da si ti Mazo neka nevaspitanja i nabedjena sponzorusa, ali...Cak i da je imala los dan, pa ona bi trebalo da tesi i da ulije poverenje i snagu, a ne da jos dosipa so na ranu...ne mogu da je razumem ni kao lekara ni kao coveka. Nije strasno, vec je tuzno...Cak i da je pacijentkinja napravila ne znam kakvu gresku, nikako ne sme da se preti !!!
Nego, draga moja, pokusaj da zaboravis i idemo dalje. Mozda bi trebalo da napravis fazon sledeci put kada budes videla nacelnicu, da joj se zahvalis na razumevanju i podrsci, mozda i cvece da joj kupis ( ili viskić, da se malo opusti )... to bi je tek iznerviralo, a nista ne bi mogla da ti kaze ili uradi...
Nego, draga moja, pokusaj da zaboravis i idemo dalje. Mozda bi trebalo da napravis fazon sledeci put kada budes videla nacelnicu, da joj se zahvalis na razumevanju i podrsci, mozda i cvece da joj kupis ( ili viskić, da se malo opusti )... to bi je tek iznerviralo, a nista ne bi mogla da ti kaze ili uradi...
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
Mazo
Saška čekamo
Ja sam juče bila u BG kod jedne svoje dr na konsultacijama. Napravila mi je šemu za ovaj ciklus kao probni, juče sam dobila. Piću Estrofem 2mg na 6 sati po judnu 4 dana (8mg ukupno) pa ću na 5 sati 4 dana (10mg ukupno) pa na 4 sata po jednu 4 dana (12 mg ukupno) i to je 12 dana ciklusa pa da vidimo kako endometrijum reaguje na postepeno dizanje doze. I rekla mi je da je Utrogestan ok i da nemam potrebe za Progesteronn depo jer je on jak i preporučila mi je Pregnl (to posle ET). Eto pa probaću ovako. A da za konsultacije mi je uzela 40 EUR
Saška čekamo
Ja sam juče bila u BG kod jedne svoje dr na konsultacijama. Napravila mi je šemu za ovaj ciklus kao probni, juče sam dobila. Piću Estrofem 2mg na 6 sati po judnu 4 dana (8mg ukupno) pa ću na 5 sati 4 dana (10mg ukupno) pa na 4 sata po jednu 4 dana (12 mg ukupno) i to je 12 dana ciklusa pa da vidimo kako endometrijum reaguje na postepeno dizanje doze. I rekla mi je da je Utrogestan ok i da nemam potrebe za Progesteronn depo jer je on jak i preporučila mi je Pregnl (to posle ET). Eto pa probaću ovako. A da za konsultacije mi je uzela 40 EUR
pegaz- Broj poruka : 694
Datum upisa : 27.12.2011
Evo i mene i mog misljenja!!!
I ja mislim da je Maza prenaglila , da sa terapijom nikako nije smela da prestaje do bete.Mada je ona ta koja nam je sve vreme govorila pa sto moramo kod njih da radimo betu, meni je govorila, pa neces valjda dolaziti zbog toga, eto mora se, meni je sva dokumentacija kod njh, daleko bilo da mi sad ne uspe, meni moji papiri trebaju.
Sto se tice klinike, pisala sam nekoliko puta o mom strahu zbog drzavne ustanove, jer sam 4 prethodna puta bila kod privatnika, gde ,kako ja umem da kazem i "dobar dan " lepse zvuci.Ali ja sam naprosto i vise nego prijatno iznenadjena, kukala sam kao i svi zbog vadjenja krvi svako jutro, zbog UZ skoro svaki dan, ali kad razmislite, sve to ima smisla.Nista ne predaju slucaju, nista ne moze da im promakne, o svakoj sitnici misli.Po prvi put neko mi radi dopler, po prvi put primam tu "vremensku" kako mi je objasnjeno ona ne dozvoljava pucanje folikula, po prvi put mi data savrsena anestezija, po prvi put sam se smejala posle anestezije, a ne povracala, po prvi put su se oplodile sve j.c.Odlicno drustvo, ma ja sam stvarno zadovoljna.
Maza sama zna koliko smo je psovali po hodniku, sto je negativna i stalno nervozna, raspolozena za svadju sa sestrama, pa kaze da je mrze.
Dace Bog da mi uspe, ako ne, sta cu idem dalje, dala sam sve od sebe, sto je bilo do njih oni su ucinili, sto je do mene jos vise , sve sam ispostovala.
Ostaje mi samo strpljenje da izguram do ponedeljka, dogorili smo se, mislim mm i ja, betu radim kod njih, ma sta god se desilo i ne desilo do tada.
Grudva, trazila si moje misljenje, ko ti je kriv, kad ja to na siroko i na dugacko!!!
I ja mislim da je Maza prenaglila , da sa terapijom nikako nije smela da prestaje do bete.Mada je ona ta koja nam je sve vreme govorila pa sto moramo kod njih da radimo betu, meni je govorila, pa neces valjda dolaziti zbog toga, eto mora se, meni je sva dokumentacija kod njh, daleko bilo da mi sad ne uspe, meni moji papiri trebaju.
Sto se tice klinike, pisala sam nekoliko puta o mom strahu zbog drzavne ustanove, jer sam 4 prethodna puta bila kod privatnika, gde ,kako ja umem da kazem i "dobar dan " lepse zvuci.Ali ja sam naprosto i vise nego prijatno iznenadjena, kukala sam kao i svi zbog vadjenja krvi svako jutro, zbog UZ skoro svaki dan, ali kad razmislite, sve to ima smisla.Nista ne predaju slucaju, nista ne moze da im promakne, o svakoj sitnici misli.Po prvi put neko mi radi dopler, po prvi put primam tu "vremensku" kako mi je objasnjeno ona ne dozvoljava pucanje folikula, po prvi put mi data savrsena anestezija, po prvi put sam se smejala posle anestezije, a ne povracala, po prvi put su se oplodile sve j.c.Odlicno drustvo, ma ja sam stvarno zadovoljna.
Maza sama zna koliko smo je psovali po hodniku, sto je negativna i stalno nervozna, raspolozena za svadju sa sestrama, pa kaze da je mrze.
Dace Bog da mi uspe, ako ne, sta cu idem dalje, dala sam sve od sebe, sto je bilo do njih oni su ucinili, sto je do mene jos vise , sve sam ispostovala.
Ostaje mi samo strpljenje da izguram do ponedeljka, dogorili smo se, mislim mm i ja, betu radim kod njih, ma sta god se desilo i ne desilo do tada.
Grudva, trazila si moje misljenje, ko ti je kriv, kad ja to na siroko i na dugacko!!!
Jejaaa- Broj poruka : 409
Datum upisa : 26.02.2011
Zaboravila sam da odam, strasno sam se uplasila razgovora sa nacelnico, bila sam u fazonu, sta ima da mi kaze sto vec ne znam, tako je i bilo.Pogledala je moj karton, rekla trenutno stanje sa folikulima i hormonima, pitala kako se do sad nismo sreli i imam li pitanje za nju, posto sve vec znam sta me ceka-ne ceka!!!Najvise mi je zasmetala zadimljena prostorija, eto toliko.
Devojke
Devojke
Jejaaa- Broj poruka : 409
Datum upisa : 26.02.2011
Sta reci.... O Garalejicki je sve odavno apsolvirano, ja stvarno nemam losa iskustva sa njom, naprotiv, ali znam da mnogo devojaka ima.
Jeja, ja isto ovako kao i ti, i pored toga sta mi se sve izdesavalo poslednji put, smatram da se takve stvari mogu, na zalost, desiti bio gde, a njihova reakcija je bila adekvatna i pravovremena. Odnos prema meni, a 26 dana sam lezla tamo je bio sjajan, ja stvarno nemam ni reci zamerke.
Mnoge devojke, podstaknute nasim pricama, steknu averziju pre ulaska u kliniku. Tako ja imam averziju prema Jovanovoj, a prag sam im preslla samo jednom. Samo zbog prica odavde. Htele mi to ili ne, urezu nam se u secanje, narocito lose. I onda crvic pocinje da radi, kopa, grize, netrpeljivost izbija iz nas, naravno da naidje na takav odgovor i sa druge strane.
Mazo, glavu gore, idemo dalje. Ja mislim da nisi pogresila, svoje telo poznajes, da je beta bila barem preko 10, pa ajde, ovako...
Koracaljke
Jeja, ja isto ovako kao i ti, i pored toga sta mi se sve izdesavalo poslednji put, smatram da se takve stvari mogu, na zalost, desiti bio gde, a njihova reakcija je bila adekvatna i pravovremena. Odnos prema meni, a 26 dana sam lezla tamo je bio sjajan, ja stvarno nemam ni reci zamerke.
Mnoge devojke, podstaknute nasim pricama, steknu averziju pre ulaska u kliniku. Tako ja imam averziju prema Jovanovoj, a prag sam im preslla samo jednom. Samo zbog prica odavde. Htele mi to ili ne, urezu nam se u secanje, narocito lose. I onda crvic pocinje da radi, kopa, grize, netrpeljivost izbija iz nas, naravno da naidje na takav odgovor i sa druge strane.
Mazo, glavu gore, idemo dalje. Ja mislim da nisi pogresila, svoje telo poznajes, da je beta bila barem preko 10, pa ajde, ovako...
Koracaljke
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Jejaa, drago mi je da tako pozitivno razmisljas, drzim fige do ponedeljka i da nas ovde sve obradujes jednom ozbiljnom betom!!!!!
Ljubi muzica, provedite lep vikend i posle da se zajedno radujemo
Ljubi muzica, provedite lep vikend i posle da se zajedno radujemo
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +