Korak po korak na putu do bete +
+64
Dionisia
cici
senka
Tanja83
key
ana 83
beka80
Goca ***
cicsa80
M.
cekalica
JocY
anak
Likoli
maus
viktorija
djole42
Malina
Jejaaa
lilly13
lolipop
Orline
Botox
Juliška
Vuchica
ninica2
daxi011
bebica77
maki79
missile
bak
LaFolie
vasilija1980
bebko
hany
tara@
pegaz
fmala
KoMetaK
dragana76ns
dr mali pariz
MIRKA85
korpica
MAAKKI
mijaki
rada78
Mirjana
maza1972
Ema78
darija79
Kamilica
sareni leptir
medolino
grudva
lilya
Jelica
noja
Gramatika
heart84
BiKsi :)
saška
bebica mala
dra00
Mali Princ
68 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Goco, mnogo mi je žao, dušo!
Glavu gore!
Glavu gore!
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
[quote="lilya"]
znam hvala ti ali nema nikog vise da se javi
Pa ja sam ti odgovorila, ali ti ne mogu pomoci [hany ::meni niko nije odgovorio
znam hvala ti ali nema nikog vise da se javi
hany- Broj poruka : 2048
Datum upisa : 14.02.2011
hany.nisam u toku sta te muci?
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Godina : 48
Datum upisa : 27.04.2012
devojke,mozda vam deluje glupo ovo sto cu pitati,,,ali,dali neka zna,dali sme da se koristi lap top prilikom procesa vto tj nakon et? s ozirom da mnogo sta navode da nesme da se koristi...
Dgage moje,sve analize sam uradila:kariotip obadvoje.urođene ,stecene trombofilije,histeroskopiju,imunoloska ispitivanja komplet sve uredu,OGTT sa insul,ma znate vec sta sve u Jevremovoj traze posle II neuspjele sve smo odradili.
To je to nece me ,a kad sam bila u stimulaciji imala sam stomacni virus povracanje i dijareja mozda je i to imalo uticaja vjerovatno iscrpljenost organizma.
To je to nece me ,a kad sam bila u stimulaciji imala sam stomacni virus povracanje i dijareja mozda je i to imalo uticaja vjerovatno iscrpljenost organizma.
Goca ***- Broj poruka : 42
Datum upisa : 02.06.2011
Meni nisu rekli da nesto ne koristim,samo da se ne naprezem,a za lap top ne znam sta bih ti rekla,ja ga nemam
cekalica- Broj poruka : 238
Kako to mislis da li sme da se koristi?
Svakako nije preporucljivo drzati ga na krilu ili stomaka pre ili posle VTO ili uopste, ali ja sam ga stavljala pored sebe na neku podlogu i kuckala jednom rukom.
Svakako nije preporucljivo drzati ga na krilu ili stomaka pre ili posle VTO ili uopste, ali ja sam ga stavljala pored sebe na neku podlogu i kuckala jednom rukom.
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Goco glavu gore, malo odmori pa po pingvincice
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
...............tako sam i ja mislila! ili cak da ga udaljim totalno tj ne koristim za vreme vto........hvala na odgovorulilya ::Kako to mislis da li sme da se koristi?
BRBLJIVA76 ::hany.nisam u toku sta te muci?
e devojke da li je neko mozda isao u visegradsku kod Ljubica a da nije imao zakazan termin
LOLIPOP CESTITAM!!!!!!!
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
......o hany,ne mogu ti pomoci...neznam nista o tome! zovi tamo i pitaj ih! mada ne verujem bezzakazivanja da mozes kod bilo kog dr ucihany ::BRBLJIVA76 ::hany.nisam u toku sta te muci?
e devojke da li je neko mozda isao u visegradsku kod Ljubica a da nije imao zakazan termin
ma kod njega rekao mi da se javim, al ja reko da budem fina probala da zakazem nema sanse da se jave na tel, tako da sam odlucila da ga jurim po hodnicima
:)
:)
Koraci ljubac za sve
Hvala vam do neba mile moje, želim vam od srca da osjetite ono što ja danas osjećam.
Hvala vam do neba mile moje, želim vam od srca da osjetite ono što ja danas osjećam.
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Goca *** ::Dgage moje,sve analize sam uradila:kariotip obadvoje.urođene ,stecene trombofilije,histeroskopiju,imunoloska ispitivanja komplet sve uredu,OGTT sa insul,ma znate vec sta sve u Jevremovoj traze posle II neuspjele sve smo odradili.
Goco, žao mi je dušo. Odboluj koliko treba, pa ponovo glavu gore. Doći će i uspjeh, hoće sigurno.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Lolipop, neka je sa srecom, draga, mazi stomacic i lagano.....
i nas ovde ogreje sa svakom novom pozitivnom betom
Goco, ali mora da se koraca dalje...
i nas ovde ogreje sa svakom novom pozitivnom betom
Goco, ali mora da se koraca dalje...
Vuchica- Broj poruka : 3208
Datum upisa : 09.04.2012
Lolipop cestitam,zelim ti lepu i laku trodnocu.
Goco
Goco
darija79- Broj poruka : 474
Godina : 45
Datum upisa : 28.12.2011
Biksi,hvala na informacijama... mi smo to sve odradili, moji hormoni izuzev tsh i prolaktina (samo jednom) su svi ok kao i mužićevi... spermogram sve u granicama normale, dr kaze "škilski"...radili smo i neke silne briseve i to je sve dobro... što se mog srca tice ja sam u nodalnom ritmu i to sam otkrila slucajno upravo u hitnoj na ekg-u... posto nije da nisam hipohonder otisla sam i na uz srca, nosila holter, bila na testu opterecenja i sve je relativno ok...cak sam bila kod dva kardiologa za svaki slucaj... a sve sam to vas ovde pitala jer imate slicne probleme sa št. zlezdom a moja dr endokrinolog tvrdi da su mi aritmije i ekstra sistole upravo zbog štitaste...a ja toliko zelim tu trudnocu jer mislim da bih tad bila psihicki drugacija i da bi mi se ova luda glava i srce smirilo... ne znam... uglavnom mnogo mi znaci ovaj forum, jer zaista svasta naucim,i obradujem se svakoj novoj trudnoci, to mi bas daje nadu, jedino sto ste vi ovde tako svi slozni pa se ja malcic osecam kao uljez :))) ...sad cu detaljno da procitam ovu temu, jos na njoj nisam bila... tnx, Biksi!!!!
ana 83- Broj poruka : 19
Datum upisa : 29.02.2012
Loli uzivaj bas mi je drago da cujem lepe vesti
Toliko ste se raspisale da ne mogu da pohvatam ko sta kako gde ...
Goco bice bolje samo glavu gore sta je bilo bilo je pa ponovo dokle god mozete
Neko je pitao za lap top ... slazem se sa preporukom ne nikako na stomak i krilo narocito ako koristite wifi za konekciju na net ... moze da stoji na stocicu pored kreveta na visini koja odgovara i jendom rukom da s ekucka ... tako sma barem ja prosli put ... ali bez kompa ne mozem to mi je zabava koja mi najvise skrene misli ...
Mi danas 7. dan stimulacije ... nemam detalje jer nisam videla monitor mada dr kaze da je sve pod kontrolom
Toliko ste se raspisale da ne mogu da pohvatam ko sta kako gde ...
Goco bice bolje samo glavu gore sta je bilo bilo je pa ponovo dokle god mozete
Neko je pitao za lap top ... slazem se sa preporukom ne nikako na stomak i krilo narocito ako koristite wifi za konekciju na net ... moze da stoji na stocicu pored kreveta na visini koja odgovara i jendom rukom da s ekucka ... tako sma barem ja prosli put ... ali bez kompa ne mozem to mi je zabava koja mi najvise skrene misli ...
Mi danas 7. dan stimulacije ... nemam detalje jer nisam videla monitor mada dr kaze da je sve pod kontrolom
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
e ovde prava zurka... Lolipop, pridruzujem se cestiskama, zaista lepe vesti...
ana 83- Broj poruka : 19
Datum upisa : 29.02.2012
Bravo Loli, cestitam
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Ana, dobrodosla
Bravo Daxi, lepo napredujes, dok se budes okrenula vec ce biti ET
Bravo Daxi, lepo napredujes, dok se budes okrenula vec ce biti ET
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
BRBLJIVA76 ::devojke,mozda vam deluje glupo ovo sto cu pitati,,,ali,dali neka zna,dali sme da se koristi lap top prilikom procesa vto tj nakon et? s ozirom da mnogo sta navode da nesme da se koristi...
Lap top, mob tel, tv, klima uredjaji... i sl - Brbljiva opusti se samo i sve ce biti ok. Kakve to ima veze, ako hoce ono ce uspeti.
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Brbljiva,po pitanju laptopa i ostalog,slazem se sa Dra,nesto kad hoce,ono hoce,kad nece,nece.Ne moras ga samo drzati na stomaku.Goco,jako mi je zao,moras napred Daxi,srecno bockanje Kako li sam to propustila da procitam a vec 7 dan stimulacije Jejaaa,Medolino,stizu Ostale koracaljke
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +