Klub 38+
+62
Tanja83
dragmilk
sareni leptir
tuli
missile
saška
jagodica
ivka
beka80
Deni
racili
grudva
MIRKA85
Mali Princ
senka
KoMetaK
ninica2
Gramatika
rada78
ananana
menora72
cicsa80
anak
noja
lena
Botox
MAAKKI
maki79
JocY
heart84
maus
Mirjana
ciklama
nacKa
lolipop
cufta
InNaturaVeritas
dragana76ns
dra00
lilly13
bak
bebko
Republica
lilya
medolino
Sofka
bebica mala
dr mali pariz
Xena
korpica
Jejaaa
Mrvica
mijaki
laKole
maza1972
Struzzo
jaca*caca
BiKsi :)
Orline
Shizika
djole42
Kamilica
66 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Klub 38+
Loli dušo želim ti veliiiku betu da kreneš mojim stopama
saška- Broj poruka : 309
Datum upisa : 06.10.2011
Drage moje,
ja sam dobila dosije za novi pokusaj fiv,pa imam pitanje jer sam nestrpljiva nemogu da cekam do sutra, idem da vidim medic sestru, ovdje nemozes tako lako doci do dr sve rade sestre.
Moje pitanje,
u dosije pise da se javim medic. sestrama,u prvoj sedmici ciklusa,neznam zasto,vjerovatno zbog nekih nalaza,A MENI JE 11 DAN CIKLUSA,pa sta mislite jesam li zakasnila da 21 dan ciklusa u ovom mjesecu pocnem sa decapeptyl.
Problem je ako nepocnem sada, nemogu poceti do kraj avgusta jer nerade ovdje u avgustu,a ne bih volela ni da pogrijesim,naravno ona ce mi to objasniti sutra,al zanima me vase misljenje ?
HVALA
ja sam dobila dosije za novi pokusaj fiv,pa imam pitanje jer sam nestrpljiva nemogu da cekam do sutra, idem da vidim medic sestru, ovdje nemozes tako lako doci do dr sve rade sestre.
Moje pitanje,
u dosije pise da se javim medic. sestrama,u prvoj sedmici ciklusa,neznam zasto,vjerovatno zbog nekih nalaza,A MENI JE 11 DAN CIKLUSA,pa sta mislite jesam li zakasnila da 21 dan ciklusa u ovom mjesecu pocnem sa decapeptyl.
Problem je ako nepocnem sada, nemogu poceti do kraj avgusta jer nerade ovdje u avgustu,a ne bih volela ni da pogrijesim,naravno ona ce mi to objasniti sutra,al zanima me vase misljenje ?
HVALA
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Lolic moj lepi, zelim da mi javis najlepse vesti kao sto mi je moja sestra juce javila
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Klubašice
Loli, vreme teče, nervoza raste.....sve znam,mila.
Šaljem ti
Nikita izljubljen po naređenju
Bebice, što ne zoveš i njih pitaš......pre ćeš saznati.......nego da mi ovde naklapamo
Loli, vreme teče, nervoza raste.....sve znam,mila.
Šaljem ti
Nikita izljubljen po naređenju
Bebice, što ne zoveš i njih pitaš......pre ćeš saznati.......nego da mi ovde naklapamo
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Dragana, kad si već ti....nisam te dugo videla
tuli- Broj poruka : 3308
Datum upisa : 24.11.2008
Tuli tako je najbolje,pa idem sutra da ih vidim,nego nestrpljiva do sutra,
Bebice,mnogo mi je drago za novi početak Ne bih da te pogrešno uputim,ali mislim da zavisi od same šeme-protokola ,kad počinješ sa bockanjem...mogu misliti kako si nestrpljiva.A nekad i pauza od par meseci puno znači da se organizam vrati u normalu.
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Hvala mazo,poslije laparo i histero uradjene 22 maj,pr.dr je rekao aspiracija odmah u juli,al ja mislim da smo okasnili,poslali su dosije postom pa dok je sigao danas,meni je 11 dan cikl.a tamo pise da im se javim prve sedmice cik;
A za decapeptyl pise 21 dan cik ,znaci tu ima vremena.
Pa da vidim sutra sta ce odluciti,ako nepocnemo sada,nemoguce do ciklus kraj avgusta jer nerade do tada.
Nadam se da me ova tri dana nece kostati bar dva mjeseca cekanja;A sto kaze mozda malo odmora i dobro dodje,nego znas kako smo nestrpljive,i hocemo da sve se zavrsi cim prije.
A za decapeptyl pise 21 dan cik ,znaci tu ima vremena.
Pa da vidim sutra sta ce odluciti,ako nepocnemo sada,nemoguce do ciklus kraj avgusta jer nerade do tada.
Nadam se da me ova tri dana nece kostati bar dva mjeseca cekanja;A sto kaze mozda malo odmora i dobro dodje,nego znas kako smo nestrpljive,i hocemo da sve se zavrsi cim prije.
Oooo, dobar dan, šta ima? A ima svašta, vidim!
Čekićanje uglavnom;-) a? 'ajde, deder, pa da dočekamo te bete, alfe, podnesemo hcg i hsg, brate, govori neko od doktora srpski, dođavola;-)
OK, kapiram dok dođemo do srpskog progovorićemo na d...Utrogestan zvuči k'o neko selo u Uzbekistanu, histero kao med.sestra psihopata a laparo k'o medicinska sestra alapača, na šatrovačkom. Beta već totalno zvuči SF...
Da, poludela sam, to je od virka, smiruje hormone ali pospešuje ludilo;-)
Drž'te se, odo' da radim, dosta je bilo šizenja.
Betalite brigu, lj!
Čekićanje uglavnom;-) a? 'ajde, deder, pa da dočekamo te bete, alfe, podnesemo hcg i hsg, brate, govori neko od doktora srpski, dođavola;-)
OK, kapiram dok dođemo do srpskog progovorićemo na d...Utrogestan zvuči k'o neko selo u Uzbekistanu, histero kao med.sestra psihopata a laparo k'o medicinska sestra alapača, na šatrovačkom. Beta već totalno zvuči SF...
Betalite brigu, lj!
InNaturaVeritas- Broj poruka : 864
Datum upisa : 24.02.2012
invitroveritas ::Oooo, dobar dan, šta ima? A ima svašta, vidim!
Betalite brigu, lj!
lilya- Broj poruka : 4742
Datum upisa : 07.03.2011
Loliska meni sve vise i vise mirise na jednu veliku trocifrenu betu, jos malo i krece slavlje
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
invitroveritas ::Oooo, dobar dan, šta ima? A ima svašta, vidim!
Betalite brigu, lj!
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Strpljen-spasen!bebica mala ::Drage moje,
Moje pitanje,
HVALA
Naravno da je bitno da se javis na pocetku ciklusa, zbog hormona...
Orao Lolu sanjao, pa je za nos izvukao...Loli, srecno, najgori period ceke je prosao!
Tuli, ljubim te u Nikitu!
Draganice, da nas i ti obradujes...je l' kao seka?
Intro
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Bebice , meni su prvi put za konsultacije trazili da bude 10,11 dan ciklusa. E sad za stimulaciju treba da bude 2 dc
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
lilya ::invitroveritas ::Oooo, dobar dan, šta ima? A ima svašta, vidim!
Betalite brigu, lj!
dra00- Broj poruka : 1309
Datum upisa : 01.11.2011
Loliću, mislim, mantram, ma šta god treba, samo nek ti beta bude trocifrena prekosutra!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Veče mile moje
Kad vidim vašu energiju, dobijem krila. Volim vas do neba. Kad bi samo znale koliko mi značite, a nadam se da osjetite.
Prošao je i ovaj 12-ti dan uspješno , u što ne ubrajam silnu nervozu koja me polako ali sigurno preplavljuje. Ne znam koju količinu hrane i sokova danas nisam unijela u sebe, sad mi je muka, sve će mi na nos izaći. Prošla noć mi nije zlatna bila, više puta me u toku noći budio stomak, koji me blago bolio isključivo kada na njemu spavam, a spavam samo na stomaku . Grudi su mi napete, i bolne. I samo što ne procurim, na svaki mogući događaj u gaćkama skačem do WC-a, mislim da sam na poslu WC ovjerila jedno 10 puta danas, čak sam i u šoping centru maloprije jednom ovjerila WC, a inače to nikad ne radim . Joj, nije lako, nije.
Draganovićka srce moje, pa bićeš tetka dušo, i tebi vrlo brzo stiže jedna mazuljica.
Tuli znaš da će mi Nikita sve reći, ako po propisu ne preneseš ljubce
Hearth trudničice mola moja, nadam se da te nosić ne vara.
Orle, tico moja draga, izdvojih ovaj tvoj post specijalno, jer mi drago kad me vi trudnice sanjate, jedan period se to Parižanki dalo. A i lijepo mi oko srca kad me lijepo sanjate.
A i nisi mnogo omašila, mogla bih ti pričati koliko me mm specijalno nervira ovih dana , malo bi mi bio dan da ti se izjadam. Čitav dan je ostavio otvoren frižider, prao ruke i na kadi i na lavabou, više u sopstveno kupatilo od prljavštine ne mogu ući. I kad mi nije u apoteci dao da kupim testić, poludila sam, ne znam kako sam se uopšte suzdržala da mu ništa ne kažem pred apotekarkom. I još me maloprije pita " u koliko sati u subotu ujutro da te vozim u laboratoriju". O majko mila da se samoubijem odmah!!!! Prvi put poželjeh da se mami malo vratim! Ovaj čovjek je nesnošljiv ovih dana! A ima još toga, samo ne mogu trenutno da se sjetim.
I da, još jedno pitanjce jesam li u snu i ja imala trbicu .
Biiiikkkkssssiiiii
Kad vidim vašu energiju, dobijem krila. Volim vas do neba. Kad bi samo znale koliko mi značite, a nadam se da osjetite.
Prošao je i ovaj 12-ti dan uspješno , u što ne ubrajam silnu nervozu koja me polako ali sigurno preplavljuje. Ne znam koju količinu hrane i sokova danas nisam unijela u sebe, sad mi je muka, sve će mi na nos izaći. Prošla noć mi nije zlatna bila, više puta me u toku noći budio stomak, koji me blago bolio isključivo kada na njemu spavam, a spavam samo na stomaku . Grudi su mi napete, i bolne. I samo što ne procurim, na svaki mogući događaj u gaćkama skačem do WC-a, mislim da sam na poslu WC ovjerila jedno 10 puta danas, čak sam i u šoping centru maloprije jednom ovjerila WC, a inače to nikad ne radim . Joj, nije lako, nije.
Draganovićka srce moje, pa bićeš tetka dušo, i tebi vrlo brzo stiže jedna mazuljica.
orline ::Loli, ja tebe sanjala noćas
Ništa ne znam šta i kako, ali smo se site natrčale negde, hahaha. Ono, idi vamo- idi tamo, po gradu svuda, ne sećam se stvarno. Kao nešto nas iznervirali muževi pa rondamo
Ja baš retko sanjam forum, al eto...ti mi dodje u san
Orle, tico moja draga, izdvojih ovaj tvoj post specijalno, jer mi drago kad me vi trudnice sanjate, jedan period se to Parižanki dalo. A i lijepo mi oko srca kad me lijepo sanjate.
A i nisi mnogo omašila, mogla bih ti pričati koliko me mm specijalno nervira ovih dana , malo bi mi bio dan da ti se izjadam. Čitav dan je ostavio otvoren frižider, prao ruke i na kadi i na lavabou, više u sopstveno kupatilo od prljavštine ne mogu ući. I kad mi nije u apoteci dao da kupim testić, poludila sam, ne znam kako sam se uopšte suzdržala da mu ništa ne kažem pred apotekarkom. I još me maloprije pita " u koliko sati u subotu ujutro da te vozim u laboratoriju". O majko mila da se samoubijem odmah!!!! Prvi put poželjeh da se mami malo vratim! Ovaj čovjek je nesnošljiv ovih dana! A ima još toga, samo ne mogu trenutno da se sjetim.
Biiiikkkkssssiiiii
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Vece drugari....
Lolic moj, nemoj da te cujem da se zalis na debelog to je samo trudnicka nervoza u pitanju Da, da....imacu i ja mazuljicu ili mazuljka
E kad pricate snove, moram vam i ja moj sinocnji ispricati...
Ja kao trudna, lezim na stolu i cekam da krenu bolovi....kad prilazi neki mladjan dr navlaci rukavicu i kaze, samo da proverim koliko ste otvoreni...a ja se postidela, okrenula glavu da ga ne gledam...kaze, uh uh...pa tu je glavica, brzo cete.....i tad krecu bolovi, zene bol je bio toliko stvaran i osetan da vam ne mogu opisati....i vrlo brzo rodim decaka, sladak maleni sa naduvanim okicama...oni ga tamo sredjuju i donose meni obucenog na grudi...a ja srecnaaaaa do neba i nazad i onda kazo uzimam tel da obavestim da I ja imam dete. Toliko stvaran i divan san....ali dosanjacu ja njega. Etooo
Tuli...veliki ljubac za tebe i tvog sincica
Pari, kako si mi ti....jel ima negde novih slicki?
Lily, Kami, Biksi,Sizi ,Orli, Misice i ostale zenice
Lolic moj, nemoj da te cujem da se zalis na debelog to je samo trudnicka nervoza u pitanju Da, da....imacu i ja mazuljicu ili mazuljka
E kad pricate snove, moram vam i ja moj sinocnji ispricati...
Ja kao trudna, lezim na stolu i cekam da krenu bolovi....kad prilazi neki mladjan dr navlaci rukavicu i kaze, samo da proverim koliko ste otvoreni...a ja se postidela, okrenula glavu da ga ne gledam...kaze, uh uh...pa tu je glavica, brzo cete.....i tad krecu bolovi, zene bol je bio toliko stvaran i osetan da vam ne mogu opisati....i vrlo brzo rodim decaka, sladak maleni sa naduvanim okicama...oni ga tamo sredjuju i donose meni obucenog na grudi...a ja srecnaaaaa do neba i nazad i onda kazo uzimam tel da obavestim da I ja imam dete. Toliko stvaran i divan san....ali dosanjacu ja njega. Etooo
Tuli...veliki ljubac za tebe i tvog sincica
Pari, kako si mi ti....jel ima negde novih slicki?
Lily, Kami, Biksi,Sizi ,Orli, Misice i ostale zenice
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Oooo... Draganovicka draga moja, pa ti ces biti tetka. Koliko je samo divno biti tetka
Cestitam draga. A san ti je toliko divan da sam ja opet zapipila malko <3
Loli duso, malo se smejem ovo tvom postu, znam da ti nije lako. Evo prosao i 12. dan, a i subota nije tako daleko
Bebice, ja stvarno nemam nikakav pametan odgovor na tvoje pitanje. Javljaj sta su ti rekli.
Kami, draga, gde si?
Meni se izgleda ciklus posle dva skravena vraca u normalu.
rogurah i 26. dan. Sad je izmamljujem da se javi 28. ko priatojna zena, a ne da me zavitlava
Cure, sve vas stiska.
Cestitam draga. A san ti je toliko divan da sam ja opet zapipila malko <3
Loli duso, malo se smejem ovo tvom postu, znam da ti nije lako. Evo prosao i 12. dan, a i subota nije tako daleko
Bebice, ja stvarno nemam nikakav pametan odgovor na tvoje pitanje. Javljaj sta su ti rekli.
Kami, draga, gde si?
Meni se izgleda ciklus posle dva skravena vraca u normalu.
rogurah i 26. dan. Sad je izmamljujem da se javi 28. ko priatojna zena, a ne da me zavitlava
Cure, sve vas stiska.
Dan cure !
Loliška preguraćemo i 13 . i sutra zurka ,tu ,ovde ,u Klubu
Loliška preguraćemo i 13 . i sutra zurka ,tu ,ovde ,u Klubu
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Joj Loli, meni sve mirise na
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
bak ::Joj Loli, meni sve mirise na
Loly sreco shta se deshava???
Ja sam bila odsutna jedno vreme.pa ti cekash betuuuuu!!!!
Jupiiiiii!!!!
Ja sam bila odsutna jedno vreme.pa ti cekash betuuuuu!!!!
Jupiiiiii!!!!
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
devojke znate li kolike su guzve na betaniji i koliko se ceka na proces,,i recite mi dali se sa stimulacijom pocinje posle mezisa ili ...? ja sam totalno sve zaboravila kako bese...???
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
lolipop ::Veče mile moje
....zasto spavas na stomaku posle et??? verovatno ti je dr tako rekao ali razlog tome neznam...?reci mi bas me zanimorline ::Loli, ja tebe sanjala noćas
Ništa ne znam šta i kako, ali smo se site natrčale negde, hahaha. Ono, idi vamo- idi tamo, po gradu svuda, ne sećam se stvarno. Kao nešto nas iznervirali muževi pa rondamo
Ja baš retko sanjam forum, al eto...ti mi dodje u san
Biiiikkkkssssiiiii
sareni leptir- Broj poruka : 3884
Datum upisa : 27.04.2012
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 33 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu