Klub 38+
+62
Tanja83
dragmilk
sareni leptir
tuli
missile
saška
jagodica
ivka
beka80
Deni
racili
grudva
MIRKA85
Mali Princ
senka
KoMetaK
ninica2
Gramatika
rada78
ananana
menora72
cicsa80
anak
noja
lena
Botox
MAAKKI
maki79
JocY
heart84
maus
Mirjana
ciklama
nacKa
lolipop
cufta
InNaturaVeritas
dragana76ns
dra00
lilly13
bak
bebko
Republica
lilya
medolino
Sofka
bebica mala
dr mali pariz
Xena
korpica
Jejaaa
Mrvica
mijaki
laKole
maza1972
Struzzo
jaca*caca
BiKsi :)
Orline
Shizika
djole42
Kamilica
66 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Klub 38+
loliska evo ga i taj famozni 10 dan pri kraju vidis da ovaj put preskaces 10 i uskaces u 11 dan i posle njega 12 i velika teta beta.
Drzim fige jako jako i navijam iz sveg srca, a naravno i Katarinica navija za jednog Sarajevskog drugara.
Kad vec spomenu Sarajevo da znas da dolazim 6 jula posto idem 7 na svadbu pa bi mogle da se iskombinujemo za neko vidjanje i druzenje.
Drzim fige jako jako i navijam iz sveg srca, a naravno i Katarinica navija za jednog Sarajevskog drugara.
Kad vec spomenu Sarajevo da znas da dolazim 6 jula posto idem 7 na svadbu pa bi mogle da se iskombinujemo za neko vidjanje i druzenje.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Dobar dan klube, evp mene sa mini odmora
Loli, kad malo bolje razmislim ako ti je zub skrenuo malo misli sa cekanja bete, znam da je vrlo tesko, ali makar nesto ti skrece misli
Prosao taj famozni 10 dan
Kami, gde si zeno?
Klube,
Loli, kad malo bolje razmislim ako ti je zub skrenuo malo misli sa cekanja bete, znam da je vrlo tesko, ali makar nesto ti skrece misli
Prosao taj famozni 10 dan
Kami, gde si zeno?
Klube,
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Loli držim palčeve draga
klube
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
grudva ::Mirjana ::djole39 ::Jutro Klube !
Ajmo Loliću ,izguraćemo i 10 . i sve redom do velike
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Veče mile moje, ljubim sve
Red je da vam se javim, izvinjavam se što se nisam mogla javiti prije. Samo da vam javnem da smo današnji 10 dan pregurali svi zajedno , dobro sam, i nervoza me popustila, po neki put osjetim stomak, ali više i ne znam da li to moj strah izaziva. Idemo dalje, i vjerujemo u veliku betu.
Bebko, mila tu sam
Gramatika i mi tebe
Hearth, trudničice slakta samo ti praši i vuci za nos
Tuli, mi smo sestre i po još mnogo dodirnih tačaka, , hvala ti što postojiš za mene, i ljubi mi Nikitu, znaš gdje, ravno u dušu!
Djole, hoćemo dušo, izguraćemo
Bebice mala, hvala dušo
Mirjana, praši, samo praši i vuci za nos dok si još 2 u 1
Grudvice
Maki79, obavezno da se nađemo, i praši i vuci za nos, pa ti si trudničica, i pošalji jedan ljubac za Katarinu od mene
Lilya, prođe hvala bogu, nadam se da isto ovako guramo do kraja
Nacka, hvala mila
Maakki, hvala dušo
Pari i ti vuci, i praši tvoja je prašinica sada magična
Biksi, pile moje skakutavo , hvala ti što postojiš. I ljubni nam Coleta.
Draganče, i tebe mlogo volem i hvala ti što postojiš.
Cicsa, pile moje, osjetim ja kad god ti misliš na mene , ovaj put ne moraš da me ljubneš, samo me stisni jako, a ljubce ćemo ostaviti za bebirone.
Maus, , ljubim te u Anu.
Metaurina, prijice moja
Ma djevojke, ljubim sve, izvinjavam se ako sam neki izostavila,i hvala vam što ste tu za mene
Red je da vam se javim, izvinjavam se što se nisam mogla javiti prije. Samo da vam javnem da smo današnji 10 dan pregurali svi zajedno , dobro sam, i nervoza me popustila, po neki put osjetim stomak, ali više i ne znam da li to moj strah izaziva. Idemo dalje, i vjerujemo u veliku betu.
Bebko, mila tu sam
Gramatika i mi tebe
Hearth, trudničice slakta samo ti praši i vuci za nos
Tuli, mi smo sestre i po još mnogo dodirnih tačaka, , hvala ti što postojiš za mene, i ljubi mi Nikitu, znaš gdje, ravno u dušu!
Djole, hoćemo dušo, izguraćemo
Bebice mala, hvala dušo
Mirjana, praši, samo praši i vuci za nos dok si još 2 u 1
Grudvice
Maki79, obavezno da se nađemo, i praši i vuci za nos, pa ti si trudničica, i pošalji jedan ljubac za Katarinu od mene
Lilya, prođe hvala bogu, nadam se da isto ovako guramo do kraja
Nacka, hvala mila
Maakki, hvala dušo
Pari i ti vuci, i praši tvoja je prašinica sada magična
Biksi, pile moje skakutavo , hvala ti što postojiš. I ljubni nam Coleta.
Draganče, i tebe mlogo volem i hvala ti što postojiš.
Cicsa, pile moje, osjetim ja kad god ti misliš na mene , ovaj put ne moraš da me ljubneš, samo me stisni jako, a ljubce ćemo ostaviti za bebirone.
Maus, , ljubim te u Anu.
Metaurina, prijice moja
Ma djevojke, ljubim sve, izvinjavam se ako sam neki izostavila,i hvala vam što ste tu za mene
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
Ne znam što svoju guzicu na Klub dovlačim da tebe pozdravim, generacijo, kad si ti pilence kao i ja , ali opet nekako mi ovde staro društvo koje je preostalo da ga navučem na druge strane...jbga, ove se izlizaše...
Ma svaki dan je famozan u čekanju, ammu im njihovu, ali se slažem sa Tuli.jednom MORA preskočiti...i nema tu pitanja - da li će...MORA!
Ajd, Loli, živi bili pa videli!
Ma svaki dan je famozan u čekanju, ammu im njihovu, ali se slažem sa Tuli.jednom MORA preskočiti...i nema tu pitanja - da li će...MORA!
Ajd, Loli, živi bili pa videli!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
dr mali pariz :: kad si ti pilence kao i ja ,
jes, jes ko rosa u podne
Iskreno se nadam da ću vrlo skoro svojim izvještajima šareniti stranice drugih tema, ali Klub je klub, dio mene, nekako ako ovdje ne pišem kao da nisam svoj na svom.
Da što bi rekla naša Vašar, još 4 puta spavam
Jutro cure!
Jutro Loliška,guramo i jedanaesti
Jutro Loliška,guramo i jedanaesti
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
11. !!!!!! Loli, kako je? Dani idu, jos samo 2 ili 3?
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Loliska imam jedan predlog da ti betu ipak uradis 12 ili 13 dan da ne cekas vikend jer je vikendom sve sporije pa cemo i rezultate duze cekati a ne izvesnost nas ubi i taman onda imamo ceo vikend da slavimo.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Loli moja
Nadam se da je taj zub sad bolje, a ja ti želim da on razbije maler, kao ja sa koljenom u postupku
Mislim na tebe, dušo, to znaš, i da ne napišem
Nadam se da je taj zub sad bolje, a ja ti želim da on razbije maler, kao ja sa koljenom u postupku
Mislim na tebe, dušo, to znaš, i da ne napišem
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
lolipop ::Iskreno se nadam da ću vrlo skoro svojim izvještajima šareniti stranice drugih tema
Hoces Loli
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Dan cice, ljubim sve
Da se javnem, evo skoro je prošao i 11 dan, dobro sam, osim nervoze koja me danas preplavila, teško je mogu savladati. Guramo naprijed.
Joj Maki ja sam htjela betu da radim već sutra ujutro , no mm ne dozvoljava, kaže može da se desi da bude niža pa da se bezveze ne sekiram . Svjesna sam da ništa promjeniti ne mogu, pačekam subotu, koja je inače 14-ti dan, i tada ćemo je i uraditi. Znam da mi neće biti lako, ali moram izdržati.
Orle mila tico moja, znam ja da si ti uz mene, osjetim ja Nadam se da će zub razbiti maler, jel se sjećaš da mi je Menora predložila nešto slično na natalnoj karti? Bolje je zub, skoro je i prošao.
Deni, dušice moja slatka,
Djole, evo ga na izmaku 11, radujemo se 12-tom.
Bak , još dva mila moja, još dva.
Večeras ću se potruditi da ubijem vrijeme šetnjom, i odlaskom negdje na kaficu, a možda i pizzu.
Mile moje ljubim sve do neba
Da se javnem, evo skoro je prošao i 11 dan, dobro sam, osim nervoze koja me danas preplavila, teško je mogu savladati. Guramo naprijed.
Joj Maki ja sam htjela betu da radim već sutra ujutro , no mm ne dozvoljava, kaže može da se desi da bude niža pa da se bezveze ne sekiram . Svjesna sam da ništa promjeniti ne mogu, pačekam subotu, koja je inače 14-ti dan, i tada ćemo je i uraditi. Znam da mi neće biti lako, ali moram izdržati.
Orle mila tico moja, znam ja da si ti uz mene, osjetim ja Nadam se da će zub razbiti maler, jel se sjećaš da mi je Menora predložila nešto slično na natalnoj karti? Bolje je zub, skoro je i prošao.
Deni, dušice moja slatka,
Djole, evo ga na izmaku 11, radujemo se 12-tom.
Bak , još dva mila moja, još dva.
Večeras ću se potruditi da ubijem vrijeme šetnjom, i odlaskom negdje na kaficu, a možda i pizzu.
Mile moje ljubim sve do neba
Ako tm tako kaže, slušaj ga, ali nek ti on organizuje zabavu ova dva tri dana MM nije bio tu, srećo, pa sam mogla da radim i 12 I da se stresiram što je niska
A jeste, rekla nešto menora, sad se sećam. Eto...nama treba da nam nešto razbije maler i odvuče pažnju
De je ta tica nestala, mislim menora, nema je mesec dana
A jeste, rekla nešto menora, sad se sećam. Eto...nama treba da nam nešto razbije maler i odvuče pažnju
Lolipop,jos malo,brzo ce subota,saljem ti puno Klube
korpica- Broj poruka : 2143
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2012
orline ::Ako tm tako kaže, slušaj ga, ali nek ti on organizuje zabavu ova dva tri dana MM nije bio tu, srećo, pa sam mogla da radim i 12 I da se stresiram što je niska
Aha, baš mi organizuje zabavu, taman kad treba ko čovjek da se posvađam, on ili utekne, ili se smije ili kaže jeste, priznajem, ja sam kriv. I tako ode mast u propast. E baš iz razloga što je mm propratio i čekanje tvoje bete, i mnogih drugih naših divnih beta sa Kutka, i sad kad zna ne možeš ga navarati
Da Menore baš nema kada bi nam trebala malčice pogledati u zvijezde Šalim se, mislim da se malčice povukla, poslije neuspjeha, znaš tu fazu koju smo svi prolazili.
Korpice, hvala dušo
YES!!! Prosao i 11. dan
Loli, ja tebe sanjala noćas
Ništa ne znam šta i kako, ali smo se site natrčale negde, hahaha. Ono, idi vamo- idi tamo, po gradu svuda, ne sećam se stvarno. Kao nešto nas iznervirali muževi pa rondamo
Ja baš retko sanjam forum, al eto...ti mi dodje u san
Ništa ne znam šta i kako, ali smo se site natrčale negde, hahaha. Ono, idi vamo- idi tamo, po gradu svuda, ne sećam se stvarno. Kao nešto nas iznervirali muževi pa rondamo
Ja baš retko sanjam forum, al eto...ti mi dodje u san
I da...bak negde videh tvoj potpis, baš mi se dopao
Loleeee, guramo i 12. dan s tobom! Još samo malo do pozitivne bete!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Biksi :) ::Loleeee, guramo i 12. dan s tobom! Još samo malo do pozitivne bete!
Loliiiiiiiiii, evo ga jos jedan
Jos malo, jos malo
Orle nego ne vidoh na desavanjima, javlja li se baletan majkin, ili je jos stidljiv? Muzic vidim tu, hocete bar malo negde u skitnju, neka planinica, salas, selo?
Jos malo, jos malo
Orle nego ne vidoh na desavanjima, javlja li se baletan majkin, ili je jos stidljiv? Muzic vidim tu, hocete bar malo negde u skitnju, neka planinica, salas, selo?
bak- Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010
Loliska daj mi razlog da popijem onaj dzin sto je u kuhinji. Samo fali tonik ali to nije nikakav problem. Ima ga svaka prodavnica.
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Loli pozdav,navijam od sveg srca
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 32 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu