Klub 38+
+62
Tanja83
dragmilk
sareni leptir
tuli
missile
saška
jagodica
ivka
beka80
Deni
racili
grudva
MIRKA85
Mali Princ
senka
KoMetaK
ninica2
Gramatika
rada78
ananana
menora72
cicsa80
anak
noja
lena
Botox
MAAKKI
maki79
JocY
heart84
maus
Mirjana
ciklama
nacKa
lolipop
cufta
InNaturaVeritas
dragana76ns
dra00
lilly13
bak
bebko
Republica
lilya
medolino
Sofka
bebica mala
dr mali pariz
Xena
korpica
Jejaaa
Mrvica
mijaki
laKole
maza1972
Struzzo
jaca*caca
BiKsi :)
Orline
Shizika
djole42
Kamilica
66 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 40 od 40
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Klub 38+
Bice tu lepih bebica,djole39 ::Auuuuuuuuuuuuu Loliška pa to je beturina
Ajd da se ja malko upišem
Juče bio 2 dc pa išla da brojim antralce ......8-10 kom ....
Meni se svidja ,šta kazete vi?
ljubim!
Drzimo fige !
Jeco ja ne znam ni jednu cucu sa
ovog foruma da je radila tu plat
. Ili amnio ili one testove,
yzivaj sad dragaaaaa i mazi tibicu i tvoju mrvicu kucalicu
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
loli skroz normalni simptomi jedne trudnice,
Peru te hormoni,
Sve isto prolazila
I ta nespavanja, plakanja, grudi nebole....sve sve
Peru te hormoni,
Sve isto prolazila
I ta nespavanja, plakanja, grudi nebole....sve sve
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
orline ::Ama i meni se svidja Itekako...šta kaže dr?
Joj, djole, kad bi nam se i ti pridružila, oborili bismo sistem skakanjem
Djole, odlican rezultat
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
lolipop ::Evo da upišem i nešto o sebi. Dobro sam, dobro se osjećam, osim što ne razlikujem kad me stomak zaboli da mi se ide u WC, tugujem nekih 10-tak minuta, pa kad završim u WC-u, i tiba se smiri, ja onda vratim osmjeh na lice. Osim što me uhvati panika ujutro kad stanem a nije mi muka, pa krenem sa unosom hrane i cjeđenih sokića, pa valjda pretjeram pa mi je muka čitav dan. Pa mi početk bude drago, sunce me ogrije, pa onda skontam da sam pretjerala sa količinom nesene hrane, pa skontam garant je od toga. Pa onda malo plačem, onako naleti mi. Pa se krijem u apoteci, na poslu, bježim kući da onako malo plačem sama. Pa u toku noći pritisnem (.)(.) pa me bole do besvjesti, pa ujtro ustanem, pa me bole malo manje, pa se zabrinem . Pa slabo spavam u toku noći, budim se par puta tok noći, obiđem WC, pa se vratim na spavanjac, a oko 5 ujutro kad se probudim pijem cjeđenu narandžu i lijekiće, pa se zabrinem zašto ne spavam. Pa kako to kad stignem kući poslije posla mm je umoran i prvi legne, a ja nisam. Pa kako mm ne može da jede supu jer mu ima čudan uks, a meni ne. Pa kako je mm zagušljivo u autu, otvara prozor, a meni ne. Da kod nas nije obrnuta sitacija, pa mm osjeti simptome, a ja ne. I tako, krug. Svjesna sam da će moji strahovi vijek biti tu mom budućem životu, samo razmišljam o tome kako da ih smanjim, da ne prevladaju mojim životom, nego da ja vladam njima.
S druge strane razmišljam o mojoj mrvici (mrvicama), kako su u ovoj sedmici veličine zrna maka, a iduće sedmice rastemo do zrna graška, pa vratim osmjeh na lice. I tako prolaze dani, doduše jako sporo, ali prolaze.
Ljubim vas puno, i hvala što mislite na mene, na nas
Super, Loli, nasmeja me do suza! Opusti se - pa kad su ti vratili mrvice, ti si otišla na posao i pisala nam kako se nerviraš zbog raznih gluposti (koleginice sa dahom ), a mrvice se za to vreme meškoljile i primile! Zašto bi sad bilo loše ako ne osećaš neki od simptoma koji i ne moraš da osećaš! Sve je u najboljem redu - beta raste, mrvice rastu... Pročitaj ovaj tvoj post posle uz, kad budeš videla da je sve u savršenom redu, pa ćeš se i ti slatko nasmejati na ove tvoje slatke muke!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
djole39 ::Auuuuuuuuuuuuu Loliška pa to je beturina
Ajd da se ja malko upišem
Juče bio 2 dc pa išla da brojim antralce ......8-10 kom ....
Meni se svidja ,šta kazete vi?
ljubim!
Odlično!!!
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Đole, pa to je extra za antralce. Ja prošli mesec kod Ivanovića imala 4, pa oni bili zadovoljni. A i ja .
Baš sam srećna zbog tebe, imam osećaj da je ovaj put pravi, baš te pratim
Baš sam srećna zbog tebe, imam osećaj da je ovaj put pravi, baš te pratim
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Djole, odličan izveštaj sa uz-a!
Loliću, eh kako se dani vuku, ne znam šta da ti predložim, možda da popunjavaš sudoku, ili ukrštenice ili da počneš da pišeš dnevnik, pa da se vratiš jedno par meseci unazad i pribeležiš sve što ti se dešavalo, moraš malcima pričati i o tome! A filmovi, smešni klipovi, vicevi, malo se i time zanimaj! I slaži stare slike, ili ih pregledaj i tako, nemam baš nekih ideja, al samo znam da i ja jedva čekam da se prebrojite!
Loliću, eh kako se dani vuku, ne znam šta da ti predložim, možda da popunjavaš sudoku, ili ukrštenice ili da počneš da pišeš dnevnik, pa da se vratiš jedno par meseci unazad i pribeležiš sve što ti se dešavalo, moraš malcima pričati i o tome! A filmovi, smešni klipovi, vicevi, malo se i time zanimaj! I slaži stare slike, ili ih pregledaj i tako, nemam baš nekih ideja, al samo znam da i ja jedva čekam da se prebrojite!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Lolyyyyyyyyyyy, sreco moja , Reko moja!!!!
Pa ti si trudna!!!! Cestitam!!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiii
Pa ti si trudna!!!! Cestitam!!!!
Jupiiiiiiiiiiiiiiiii
Republica- Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009
Ana??
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Ljubi vas sve Djole i naravno vas voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Iskreno ,nisam očekivala da će biti voliko antralaca ,za mene je ovo čudo !
U ponedeljak vadim AMH i Inhibin B ( u LE traze da se to izvadi 5 ili 6 dana ciklusa ) i onda šaljem rezultate dr.-u pa će mi reći ima li smisla stimulisati me ,tj .idemo li dalje .....
Ak idemo ,sledeći korak je histeroskopija ....
Ljubim trudnice ,Pari -mazi zvezdice i odmaraj ,Oriška -zagazila si u drugu polovinu ,neka ti ona bude baš,baš lagana ,Loli sve pročitah i mislim da ću i ja tak ko i ti
U ponedeljak vadim AMH i Inhibin B ( u LE traze da se to izvadi 5 ili 6 dana ciklusa ) i onda šaljem rezultate dr.-u pa će mi reći ima li smisla stimulisati me ,tj .idemo li dalje .....
Ljubim trudnice ,Pari -mazi zvezdice i odmaraj ,Oriška -zagazila si u drugu polovinu ,neka ti ona bude baš,baš lagana ,Loli sve pročitah i mislim da ću i ja tak ko i ti
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Pari, ništa još 100%, ali 99% opet isto kao prošli. Naravno, nadamo se sa boljim završetkom. Puno mi je bliže, manje smora oko svega, praktički ni ne računam da nešto radim .Još ovaj put. Bože, zvučim kao ovisnik
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Loliška moja draga, ČESTITAM MILA, ooooo kako lepe vesti, nek ti Bog da sto sreća i radosti, snage i stpljenja, ljubavi i zdravlja. Dušo, rasplaka me u više tvojih postova, prosto ne znam šta da ti kažem osim SREĆA SREĆA RADOST!!!
Djole, i ja tebe volem, samo napred.
Pari, kako mi je krivo bilo što ne svratih, ali tetkino zlato zaplače kad na pumpu stanam u tojlet, cvilio je ceo put, onako bez suza, pa sam mu dala nadimak Cvilko.
Dragana, ženo smo da te ljubnem
Orliška, prešla pola, bravo mila, samo uživaj, baš sam mislila na tebe...
Biksi pilence kako si mi ti? Aaaa kako živiš u lepom kraju, ja kad brdo vidim, odmah mi je bolje
Lilya, dušo, čujem pitaš za mene, dobro sam, dobro, samo nikako stići do računara, a verujte prija malo nisam ga otvorila 2 nedelje.
Medo, kako si? Uopšte ne znam u kojoj si fazi.
Cure pozdrav za sve
Djole, i ja tebe volem, samo napred.
Pari, kako mi je krivo bilo što ne svratih, ali tetkino zlato zaplače kad na pumpu stanam u tojlet, cvilio je ceo put, onako bez suza, pa sam mu dala nadimak Cvilko.
Dragana, ženo smo da te ljubnem
Orliška, prešla pola, bravo mila, samo uživaj, baš sam mislila na tebe...
Biksi pilence kako si mi ti? Aaaa kako živiš u lepom kraju, ja kad brdo vidim, odmah mi je bolje
Lilya, dušo, čujem pitaš za mene, dobro sam, dobro, samo nikako stići do računara, a verujte prija malo nisam ga otvorila 2 nedelje.
Medo, kako si? Uopšte ne znam u kojoj si fazi.
Cure pozdrav za sve
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
djole39 ::Ljubi vas sve Djole i naravno vas voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Kami, nek si na se lepo provela Zavidim ti na te dve nedelje baz kompa. Ja sam ovisnik, bukvalno mi nije dobro kad ne mogu da se prikacim na net duze od par sati
Anak, naravno da ce biti ne bolji nego najbolji zavrsetak, zapravo nastavak
Cure,
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Dan klube,
Kamilece, Repi hvala mile moje.
Anak samo naprijed, pratim i navijam
Djole
Cure stisak za sve
-------