Klub 38+
+62
Tanja83
dragmilk
sareni leptir
tuli
missile
saška
jagodica
ivka
beka80
Deni
racili
grudva
MIRKA85
Mali Princ
senka
KoMetaK
ninica2
Gramatika
rada78
ananana
menora72
cicsa80
anak
noja
lena
Botox
MAAKKI
maki79
JocY
heart84
maus
Mirjana
ciklama
nacKa
lolipop
cufta
InNaturaVeritas
dragana76ns
dra00
lilly13
bak
bebko
Republica
lilya
medolino
Sofka
bebica mala
dr mali pariz
Xena
korpica
Jejaaa
Mrvica
mijaki
laKole
maza1972
Struzzo
jaca*caca
BiKsi :)
Orline
Shizika
djole42
Kamilica
66 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Klub 38+
Hvala vam drage moje na čestitkama i lepim željama
Niste vi ništa propustile, već ja nisam pisala o ovoj vesti. Iskreno, trudim se da mnogo ne pričam o trudnoći, ni sa prijateljima i bližnjima, ćutim i brojim dane....verovatno će mi u budućnosti biti žao zbog ovoga, ali jednostavno tako sam osećala do sada...bilo je tu na početku krvarenja i brige, ali sad sve ide svojim tokom....ljubim vas i želim da svaka od vas ostvari svoj cilj
Niste vi ništa propustile, već ja nisam pisala o ovoj vesti. Iskreno, trudim se da mnogo ne pričam o trudnoći, ni sa prijateljima i bližnjima, ćutim i brojim dane....verovatno će mi u budućnosti biti žao zbog ovoga, ali jednostavno tako sam osećala do sada...bilo je tu na početku krvarenja i brige, ali sad sve ide svojim tokom....ljubim vas i želim da svaka od vas ostvari svoj cilj
Racili, draga, cestitam od sveg srca!
I ne treba da pricas ako ne zelis - meni i dan danas - a verujem da ce porodjaj za jedno 3 nedelje - samo 15-tak ljudi zna
Nikom nece da promakne, a meni je ovako mnooooogo lakse! Samo slusaj svoj instikt i svoje srce!
I ne treba da pricas ako ne zelis - meni i dan danas - a verujem da ce porodjaj za jedno 3 nedelje - samo 15-tak ljudi zna
Nikom nece da promakne, a meni je ovako mnooooogo lakse! Samo slusaj svoj instikt i svoje srce!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Mali Princ ::Racili, draga, cestitam od sveg srca!
A zamislite jedna moja drugarica se naljutila na mene i nije mi cak ni cestitala kad sam joj javila da mi se setra porodila i svima trubila kako je tek kada je moja sestra bila u sedmom mesecu saznala od nekog petog da je trudna
I sad ne prica samnom, a kad vidi moju mamu (posto zive u komsiluku) samo je hladno pozdravi, cak ni njoj nije cestitala sto je postala baka, a moj mami to prvo unuce Nije bas da se samo tako pozdrave kad se vide, nego se obavezno ispricaju, e sad toga vise nema zato sto je ova uvredjena, mozes misliti
Mislim, nije moja sestra nesto krila da je trudna, ali sto bi moja drugarica, ne cak ni njena, od pocetka morala da bude upucena u to ko je i koliko trudan. Budalastine. Ja podrzavam svaciju odluku, ko hoce da kaze neka kaze, razumam sto zeli, ali ko iz bilo kog razloga to ne zeli i to razumem i podrzavam. Odo ja u off
lilya- Broj poruka : 4742
Godina : 48
Datum upisa : 07.03.2011
Lilya delim tvoje misljenje. Zenske samo napred! Sta nam kazete kazete, mi smo zadovoljne, javite sta treba da pomognemo!
Racili kraljice, samo napred.
Prince mali, jos samo dve nedelje???!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeee
Racili kraljice, samo napred.
Prince mali, jos samo dve nedelje???!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeee
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Mali Princ
Racili od srca cestitam
Racili od srca cestitam
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Loli, srecan pocetak, samo ukacih ovu informaciju i morah je prokomentarisati, ne zamerite ostale drugarice
bak- Broj poruka : 6802
Godina : 48
Datum upisa : 25.01.2010
kad pre? Baš mi proletelo, tebi verovatno i nije. Srećno mila, jedva čekam.Mali Princ ::I ne treba da pricas ako ne zelis - meni i dan danas - a verujem da ce porodjaj za jedno 3 nedelje - samo 15-tak ljudi zna
Kamilica- Broj poruka : 2615
Godina : 46
Datum upisa : 05.07.2011
Loliška duuuušo, pa nek je sa srećom, draga, da Bog da, da se obaduješ!!!
Lilya, na put još malo. Hajde lepo da vas dve napravite nama ovde veselje!!!
Lilya, na put još malo. Hajde lepo da vas dve napravite nama ovde veselje!!!
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Dan klubišanke
Bak, Kamilice, ljubim vas
Bak, Kamilice, ljubim vas
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Hvala vam na odgovorima, malo sam se smirila. Pomislila sam u jednom trenutku kako se blizim klimaksu hahaha , rekoh potrosile me vantelesne...
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Deni kod koga si radila vto u genesisu ?
Nisu se potrosile mlada si ti , znas i sama taj faktor srece
noja- Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011
Gramatika, a pregled tm?
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Данас у 4. Јавићу се кад ми се јави.
Gramatika- Broj poruka : 4085
Godina : 51
Datum upisa : 16.03.2011
noja ::Deni kod koga si radila vto u genesisu ?
Radila sam kod Aleksandre Trninic Pjevic.
Deni- Broj poruka : 1741
Datum upisa : 08.05.2010
Nešto mi klub utihnuo.
Koraci trče, a ovde nam slabo ko piše. Ja samo da pozdravim i one punopravne članice 38+, a i navijače
Koraci trče, a ovde nam slabo ko piše. Ja samo da pozdravim i one punopravne članice 38+, a i navijače
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Ti ptico u 17. nedelji si potpuno u pravu. I ja se isto pitam. Nema veze, navijam, navijam, navijam.
Ne znam gde je Djole, ona je najverniji clan. Kad nje nema, nije cudo ni da drugih nema
Ne znam gde je Djole, ona je najverniji clan. Kad nje nema, nije cudo ni da drugih nema
cufta- Broj poruka : 5392
Godina : 56
Datum upisa : 20.05.2010
Pozdrav Klubašinke!!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Klube
Jel neko zna sta nam je sa Sruzzo?
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
POZDRAV KLUBE
Pokusavam da pratim desavanja tesko pohvatati,nepisem jer nisam imala sta,a eve priblizava se i taj sutrasnji dan za hospitalizaciju,pa da vidimo sta cemo rijesiti histero i celioskopijom.
Sve vas pozdravljam i zelim vam uspijeh,bockalice,cekalice
Pokusavam da pratim desavanja tesko pohvatati,nepisem jer nisam imala sta,a eve priblizava se i taj sutrasnji dan za hospitalizaciju,pa da vidimo sta cemo rijesiti histero i celioskopijom.
Sve vas pozdravljam i zelim vam uspijeh,bockalice,cekalice
bebica mala- Broj poruka : 749
Godina : 49
Datum upisa : 27.01.2012
Sve i ja hoću da pitam a nikako, a mislim na nju, jer je pominjala da će u postupak. Ma samo nek nam javi da je trudna i da je sve ok, i ja ću biti srećna i zadovoljna!heart84 ::Klube
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Drage moje,
dugo me nije bilo na forumu- gledam šta se dešava, ali ne stižem da sam aktivna.
Danas ću ipak zabeležiti moja skorašnja iskustva-možda nekome zatrebaju...
22.04.012. odrađen mi je peti ET. Iz prvog pokušaja imam dečaka i onda još četiri pokušaja za drugo dete. U pitanju je muški sterilitet, azoospermija. 07.05. sam uradila betu i bila je393. Srećni do neba! Sad u petak, krene mi braonkasto, nazovem doktorku, ne radi. Nađem dr u NS koji je mogao da me primi i odem- kaže mi da se mešak ne razvija, da ne nastavljam sa terapijom i da je gotovo.Ne treba da ponavljam betu... U očaju, ipak odradim betu i zakažem pregled u Jevremovoj gde sam i radila sve VTO. Doktorka juče vidi pravilan mešak u kome je embrion sa ritmičnom srčanom radnjom...
Tek smo na početku i nadanje i čekanje tek predstoje, ali eto da ipak napišem- čuda se možda dešavaju i više puta...
Pusa za sve forumašice!
dugo me nije bilo na forumu- gledam šta se dešava, ali ne stižem da sam aktivna.
Danas ću ipak zabeležiti moja skorašnja iskustva-možda nekome zatrebaju...
22.04.012. odrađen mi je peti ET. Iz prvog pokušaja imam dečaka i onda još četiri pokušaja za drugo dete. U pitanju je muški sterilitet, azoospermija. 07.05. sam uradila betu i bila je393. Srećni do neba! Sad u petak, krene mi braonkasto, nazovem doktorku, ne radi. Nađem dr u NS koji je mogao da me primi i odem- kaže mi da se mešak ne razvija, da ne nastavljam sa terapijom i da je gotovo.Ne treba da ponavljam betu... U očaju, ipak odradim betu i zakažem pregled u Jevremovoj gde sam i radila sve VTO. Doktorka juče vidi pravilan mešak u kome je embrion sa ritmičnom srčanom radnjom...
Tek smo na početku i nadanje i čekanje tek predstoje, ali eto da ipak napišem- čuda se možda dešavaju i više puta...
Pusa za sve forumašice!
jagodica- Broj poruka : 247
Datum upisa : 04.06.2011
Jagodice nek i ova trudnoća bude sa srećom
čestitam od srca
čestitam od srca
lilly13- Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva