IUI dnevnici
+89
minaaa
noja
saska1
Anavi
blubej
menora72
ivi
djole42
bak
maus
bebko
zeljazeljena
ahosame
megica-pegica67
SannI-AlL
cicsa80
Smoki
dina
anak
lolipop
Vuchica
Revka
Gramatika
OKacica
laKole
Jelica
tetreb
dziga
fmala
Simona
heart84
dra00
dragmilk
medolino
MAAKKI
cekalica
M.
Ema78
InNaturaVeritas
mumka
lilly13
korpica
maki79
tuli
BiKsi :)
lilya
SSanja
jagodica bobica 79
grudva
makica1984
dragana76ns
*Maki*
Orline
marija13
Mali Princ
uplasena
mida
fili
Niny
JocY
buby
anna
Mika
Mirjana
agata
ananana
adriatika
Malina
Milijana
KoMetaK
Cupava
dr mali pariz
*AIDA*
maza1972
Nefertari
Bokicalepotica
gagax81
vašar
daco
dacca
MILICA77
Tinche
little monster
catherine290505
Zoka83
Masha UK
Anuska
nena beba
bokica
93 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: IUI dnevnici
Tiker je presladak, male ljubicice i ono najbitnije 3w6d, hihihi...
OKacica- Broj poruka : 1352
Datum upisa : 13.06.2012
Evo ga ticker Bravo kraljice 3+6, oduševljena sam
Ajmo cure, megi, menora, okačica, da vidim ovako lepe tickere jedan po jedan i kod vas.
Ajmo cure, megi, menora, okačica, da vidim ovako lepe tickere jedan po jedan i kod vas.
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Kako bre vi vidite, kod mene samo onaj kvadratic kada se slicica ne prikazuje...Vidim ga na trenutak, pa nestane.
Ema78- Broj poruka : 4233
Datum upisa : 23.04.2012
MOj zapuseni nos mi govori da ce biti jos radovanja ovde, koliko vec sutra !!!
Ema, ovako izgleda tvoj tikercic:
https://2img.net/r/ihimg/a/img705/2875/emintiker.png
Valjda sam uspela, ako nisam, pls ignore ...
https://2img.net/r/ihimg/a/img705/2875/emintiker.png
Valjda sam uspela, ako nisam, pls ignore ...
Ema mila još jednom čestitam ,sjajno, a tiker ti je presladak draga, cvetići veseli, a ovo ispod je još sladje 3+6 , radujem se zajedno sa tobom .
Ema svrati do mene tamo sam svašta nešto napisala.
Ori hvala draga, daće bog, ako ne sada onda neki drugi put .
Okacice mislim na tebe i navijam
Ema svrati do mene tamo sam svašta nešto napisala.
Ori hvala draga, daće bog, ako ne sada onda neki drugi put .
Okacice mislim na tebe i navijam
megica-pegica67- Broj poruka : 1686
Godina : 57
Datum upisa : 06.01.2008
e hvala, sad ga vidim i ja, nego nisam bila smanjila slicicu, pa nije moglo da stane... malo me nervira ta crna pozadina, al posto ne znamo da li je devojcica ili decak, nek bude ljubicasto za devojcicu, a crno za decaka... Tamo na sajtu je pozadina bila bela...al nema veze, necu da ga menjam, ja volim ljubicice !!! A kada pogledam ove brojke dole... cele tri nedelje i 5 dana...
devojke, odoh do dz da vidim sta cu sa ovim nosem i plucima, a tesko m ije i da se pomerim koliko ostajem bez daha ! Cujemo se kasnije
Piši kako si, nadam se da ćeš proći sa nekom laganom terapijom. Čula sam inače mnogo puta kako su se žene razbolele tako posle ovulacije, pa ostale trudne. Stvarno je moguće da trudnoća ima vezesa padom imuniteta
Još sam uzbuđena oko tvojih vesti, stvarno ste srećni ljudi!
Još sam uzbuđena oko tvojih vesti, stvarno ste srećni ljudi!
M.- Broj poruka : 317
Ema ČESTITAM!!!
Ovo je stvarno fenomenalna vest.Da se beta pravilno dupla i da ti prehlada što pre prođe.
Još jednom JUUUUUUPPPIIIIII
Ovo je stvarno fenomenalna vest.Da se beta pravilno dupla i da ti prehlada što pre prođe.
Još jednom JUUUUUUPPPIIIIII
SannI-AlL- Broj poruka : 1531
Godina : 53
Datum upisa : 02.01.2009
Evo ovako... otisla u dz, i dr mi je rekla da sve ovo moze da bude od trudnoce, pogotovo sto se javilo u petak, znaci otprilike kada je bila implantacija. Grlo mi jeste blago crveno, ali na plucima nema niceg. Dobila sam kutiju antibiotika, ali da ih pijem samo ako mi se za dan dva ne poboljsa stanje, do tada beli luk, cajevi i sl...
Dok sam cekala, tako mi se prispavalo i dobila sam takav napad gladi, da sam mogla zid da pocnem da glodjem. Za divno cudo, osecam glad za koju mogu da kazem da je trudnicka, nije ovo od metformina, ali jede mi se povrce i voce,i vocni jogurt...kada pomislim na cveklu, krenem da balavim... Sta su ti hormoni...
Dok sam cekala, tako mi se prispavalo i dobila sam takav napad gladi, da sam mogla zid da pocnem da glodjem. Za divno cudo, osecam glad za koju mogu da kazem da je trudnicka, nije ovo od metformina, ali jede mi se povrce i voce,i vocni jogurt...kada pomislim na cveklu, krenem da balavim... Sta su ti hormoni...
Ja sam prvih nedelja imala te napade gladi, tresla sam se bukvalno, kao da mi je padao šećer. I imala sam nesvestice, naročito kad je zagušljivo, par puta je malo falilo da tresnem na ulici, u pošti, u prevozu... Posle sve prodje.
M.- Broj poruka : 317
Bravo Ema! Tvoj tiker je fenomenalan! Što bi klinci rekli, vr vrova! Nek ti trudnoća bude lagana i školska i baš mi je drago što je uspelo iz prve!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Ema, Emice, super devojčice, baš sam srećna zbog Vas i samo ti nama klopkaj divno draga
Hvala, Biksi !!!!
M., ja se iskreno nadam da ce se sve smiriti, jer cemo bankrotirati zbog moje hrane !!! Salu na stranu, meni je ovako bilo kada sam pocela da pijem metformin, pa predpotavljam a je telu zaista potrebno neko vreme da se privikne na novonastale situacije !!!
Viecu da li mogu danas da odem do laba da izvadim krv, da vidimo kako beta raste, i da se preselim na trudnicke dnevnike, sad je red na Okacicu i Megi da nastave ovde i da zavrsimo ovaj dnevnik. Sa tri lepe i velike vrednosti bete !
M., ja se iskreno nadam da ce se sve smiriti, jer cemo bankrotirati zbog moje hrane !!! Salu na stranu, meni je ovako bilo kada sam pocela da pijem metformin, pa predpotavljam a je telu zaista potrebno neko vreme da se privikne na novonastale situacije !!!
Viecu da li mogu danas da odem do laba da izvadim krv, da vidimo kako beta raste, i da se preselim na trudnicke dnevnike, sad je red na Okacicu i Megi da nastave ovde i da zavrsimo ovaj dnevnik. Sa tri lepe i velike vrednosti bete !
Ema, tek sad vidim divnu vest!
Bravo!
Bravo!
Malina- Broj poruka : 815
Datum upisa : 02.12.2009
Ema .
Okacice kako si mi, kada ćeš ti raditi beticu. Ljubim te .
Okacice kako si mi, kada ćeš ti raditi beticu. Ljubim te .
Megice draga ...
Ja bih trebalo da vadim beticu u ponedeljak (tek...)... Videcemo sta ce biti, ali nesto imam osecaj da nas je bebce opet preskocilo... Nemam nikakve simptome osim nekih PMS boluckanja od pre par dana, cak mi ni utrogestan ne smeta ...
U svakom slucaju javljam, ljubim te i navijam za tvoju beturinu ...
Ja bih trebalo da vadim beticu u ponedeljak (tek...)... Videcemo sta ce biti, ali nesto imam osecaj da nas je bebce opet preskocilo... Nemam nikakve simptome osim nekih PMS boluckanja od pre par dana, cak mi ni utrogestan ne smeta ...
U svakom slucaju javljam, ljubim te i navijam za tvoju beturinu ...
Draga Okacice, osećam se kao i ti, sem te temperature što imam, iste smo .
Ali nikad se ne zna draga, možda ti i ja ipak iznenadimo sa nekim +++++
Hvala ti za beturinu i ja želim tebi velikuuuuuuuuuuu beturinu
megica-pegica67 ::Draga Okacice, osećam se kao i ti, sem te temperature što imam, iste smo .
ti si prava dusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hvala mila moja Okacice
Devojke moje drage, hvala svima od srca na podrsci !!! Zelim vam ono sto se desilo meni, da tresnete sa stolice kada ugledate rezultate, i to sto pre !!!
Kao sto u potpisu stoji, danas sam ponovila betu, lepo se povecala, i iskreno se nadam da je to to. Mozda zaista jesam rekorder po najranije uhvacenoj beti, jer ja sam je upecala na Baby rapid tracici, sa popodnevnim urinom, 9 dana posle ovulacije i IUI, i neka vam to sluzi kao primer da nista nije nemoguce.
Nadam se da ce ovaj dnevnik posle mene da napuste i Okacica i Megi, i da ce i njima biti kao i meni , a da ce uskoro neko novi da ga nastavi i da bude jednako uspesan !!! I Iznenadjen, naravno !!!
Ovim se odjavljujem sa ovog dnevnika, i prelazim na zajednicki trudnicki i ostale podforume !!!
Ljubim vas sve, i hvala sto ste verovale kada ja nisam !!!!
Kao sto u potpisu stoji, danas sam ponovila betu, lepo se povecala, i iskreno se nadam da je to to. Mozda zaista jesam rekorder po najranije uhvacenoj beti, jer ja sam je upecala na Baby rapid tracici, sa popodnevnim urinom, 9 dana posle ovulacije i IUI, i neka vam to sluzi kao primer da nista nije nemoguce.
Nadam se da ce ovaj dnevnik posle mene da napuste i Okacica i Megi, i da ce i njima biti kao i meni , a da ce uskoro neko novi da ga nastavi i da bude jednako uspesan !!! I Iznenadjen, naravno !!!
Ovim se odjavljujem sa ovog dnevnika, i prelazim na zajednicki trudnicki i ostale podforume !!!
Ljubim vas sve, i hvala sto ste verovale kada ja nisam !!!!
Ajmo Okacice i Megice, da i vi krenete Eminim stopama i da nas obradujete uskoro
Niny- Broj poruka : 3309
Godina : 46
Datum upisa : 16.02.2011
Ema, CESTITAM od srca!!! Stvarno je ovo najranije uhvacena beta!!! Neka ti je trudnoca lagana, a vuci za nosice, prvo tvoje drugarice po IUI a posle i nas ostale!
Okacice, da prepises od Eme!!!
Okacice, da prepises od Eme!!!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» VTO DNEVNICI-iz prirodnog ciklusa
» IUI dnevnici
» Dnevnici usvajanja