KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+57
Sofka
makababy
cicsa80
gagax81
bebko
ninica2
Milijana
Botox
Republica
stefi :*
Vule
dra00
nena beba
bobica83
KoMetaK
lilya
LaFolie
7-patuljaka
dragmilk
cvrle76
lilly13
sanjicica
Struzzo
Xena
Tanja83
Sneza
tuli
SannI-AlL
maki79
racili
darija79
maus
Nefertari
Shizika
natalija
nesalela
JocY
Kamilica
BiKsi :)
dragana76ns
SSanja
MAAKKI
djole42
lolipop
Dacaa
bak
zoxa
Orline
Bokicalepotica
Akijeva
lena
Marija86
noja
dr mali pariz
Mrvica
Mali Princ
Mirjana
61 posters

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od noja 29/3/2012, 12:15

Pari a da nisu sad alergije, pocelo je da pupi sve, po nepcu bi nekako rekla, moju drugaricu bi prvo to zasvrbelo kad krene prolece i isti simptomi kao kod gripe
Mrvka ja u betaniji sam dobijala fraxi na 12 h verovatno
su iz krvi videli da treba, tako da no sikirik vide oni sve.
Svako jutro proveravaju krvnu sliku, hem.gvoz.tromb.
Ti si sledeca trudnica da se upozna sa malom mrvom

Ljubim trudnice osmeh srce
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lena 29/3/2012, 12:27

dr mali pariz :: ...Jutros sam imala 37,5, sad već nemam temp. popila eferalgan.

neka tako i ostane.....bez T! cmoka! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 582639
lena
lena

Broj poruka : 4087
Godina : 54
Datum upisa : 18.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 29/3/2012, 12:27

Nije Noja, ja ne znam nikog ko je zbog alergije imao temperaturu, a pritom ga stislo, po povratku sa putka gde je lagano bio obučen i vetruština ga stisla,a da sa danima, jedan po jedan simptom odmiče. Rekoh da je taj svrab bio dok se kijavica nije javila-jednu noć.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 29/3/2012, 12:28

Uh Mala ala te je stislo! Ljubim i grlim da sto pre ozdravis usne
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 29/3/2012, 12:29

Uh, uh, pariz, baš stislo...Nadam se da su sad virusi sprženi i da je glavno prošlo.
Za inhalator...ne znam šta da ti kažem..Zavisi koji je tip, ne znam tekućne. U ambulantama imaju po jedan, pa dezinfikuješ delove i masku koju nasloniš. Ne bi trebalo da bude problem vodeći se tim...Oni nisu za jednokratnu upotrebu. Ne znam kakav je taj što ima ona, nisam vidjala uživo te kućne.
Značilo bi sad da miruješ, i ležiš, da ne ideš ti u prodavnicu, ako ikako može, dok ti se snaga ne povrati.
I tebi dolazi popa Very Happy
Orline
Orline

Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 29/3/2012, 12:30

Gde nam bojana nestade?
Vire li joj noge iz tegle lol!
Natalija, kako se snalaziš Very Happy

Bokicalep. se ne javlja, nadam se da je dobro.
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Akijeva 29/3/2012, 12:32

Evo mene, uh baš se svašta izdešavalo dok me nije bilo. Vidim pisali su mi neki za fraxi, ali ja primam 0,4 a tog nema, inače fraxi ima i od 0,3 i od 0,6... Moj je fraxi narandžast... Uglavnom to se čovek snađe, nego vidim ima novih trudnica i mama otkad me nije bilo. Čestitam!!!!!!!!!!! Ja opet prokrvarila i opet ležala, a pustili me da odradim neke pretrage, pa opet nazad za 3 nedelje, navikli se ne mogu u NF bez mene Laughing Joj moram do Elezovića svemogućeg, ništa bez njega! Kako ste žene, pričajte mi. Mogu vam reći da ste mi nedostajale! Meni muka, jedva čekam 12 nedelju da prestane igracice
Akijeva
Akijeva

Broj poruka : 241
Godina : 44
Datum upisa : 19.02.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 29/3/2012, 12:33

Orliska u koliko sati je sutra uz?
Da, da Mala, bolje lezi nekoliko dana i nemoj nigde izlaziti. U Lo vlada neki cudan virus. Moja Sneza vec 9. dan boluje, a Nadja 5. dan. Strasno. Temp. nemoc, povracanje, ne mogu da pricaju...
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 29/3/2012, 12:36

Uh bre Mima, al ih stislo...
Čuvajte se vi.
Orle, ma i ne volim da tuđe pozajmljujem,a ona zapela da pomogne...ma nad šerpom ću još koji put...
Odoh da ručam, mada me ovo karamelizovano mleko baš zasitilo.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 29/3/2012, 12:36

Akijeva, drzi se!!! Koja si nedelja? Stavi tiker da se snadjemo! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 582639
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 7-patuljaka 29/3/2012, 12:36

Drage naše trudnice Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 543728
Pari, da što pre ozdraviš! Orli, da li si zakazala UZ?Leno, stavi neku Andrijinu sliku...Možda si stavila u Rd, ali za nas koje nismo prisutne tamo...:)))

Sve vas Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 27 692299

7-patuljaka

Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 29/3/2012, 12:36

Pariz ako nabavis inhalator mozes se infalirati fizioloski ili isto cajem od bosiljka. Nadam se da ces uskoro da prezdravis i budes kao nova
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lena 29/3/2012, 12:39

7-patuljaka :: Leno, stavi neku Andrijinu sliku... Možda si stavila u Rd, ali za nas koje nismo prisutne tamo...:)))

Draga Patuljcice, ima ih na RD ali ja cu ti poslati pp, da ne gusim narod ovde.... nekako mi je na "Desavanjima" sve rezervisano za lepe stomake i lepu novorodjencad!!! Very Happy Very Happy Very Happy
lena
lena

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 29/3/2012, 12:40

Nemam pojma, maus...Odlažem zvanje i zakazivanje Laughing
Onaj drugi dr. koji me pogledao kad sam prokrvarila mi rekao da zakažem tek 15 dana od tad, a to je od ponedeljka. A meni se ne čeka, jer od prvog UZ sa srculencetom je danas dve nedelje i Janićijević je rekla da za 15 dana od tad dodjem, ne znajući da ću posle da prokrvarim. A opet mi se i ne zove. Odlažem...Ma ne znam šta da vam kažem, valjda je to trudnički simptom, nadam se, da pridodam još neki na listu pored opstipacije. Laughing

Užas...Koji sam kreten. Sad bi se zavukla u krevet i prespavala do 12 nedelje.
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 7-patuljaka 29/3/2012, 12:45

.... nekako mi je na "Desavanjima" sve rezervisano za lepe stomake i lepu novorodjencad!!! Very Happy Very Happy Very Happy[/quote]Da, u pravu si!!! Šalji onda na pp!

7-patuljaka

Broj poruka : 599
Datum upisa : 06.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 29/3/2012, 12:47

Orli jel nestalo totalno krvarenje?
Samo te jedno molim Laughing zakazi u prepodnevnim casovima uz da mogu da citam raporte dok sam jos na poslu. Do daljneg nemam net kuci.
Akijeva jesu gadne mucnine i brzo ce proci.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 29/3/2012, 12:47

Temperatura ispod 38 se ne skida, jer se tako koče sopstvene odbrambene snage organizma i time čini veća šteta i produžava bolest.
Ne znam da li se to odnosi i na trudnice, ali bi se ružno osećala da nisam napomenula, a u SS treba proveriti sa doktorom.
Cure cveće
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 29/3/2012, 12:49

Nije maus nestalo...Pomalo se još vidi, ali tamno...Staro. Na toalet papiru uvek, a na vešu retko. Nemogu ni uložak da nosim više, nervira me sintetika, pa sam vatu kupila Rolling Eyes Fatu, što bi rekla moja pokojna baba.

A za UZ... i ja bih rado prepodne da mi zakažu, ali ova moja dr radi čas vako čas nako, pa kad ubodem Wink
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 29/3/2012, 12:57

Uh Orlić, i ja često pređem na FATU jer se sva upalim od sintetike. Džabe su oni odozgo pamučni, kad ima odozdo to nepropusno što ne da "cici" da diše Wink
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 29/3/2012, 12:58

edit......
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bobica83 29/3/2012, 13:07

Ori moja tako je i meni bilo,stara tamna nekad mi se cinilo da ide i na zeleno Shocked trajalo je sigurno 15 dana ako ne i vise,samo miruj i bice sve dobro verujem...ljubimo te kao i ostalo trudnice...
bobica83
bobica83

Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 29/3/2012, 14:01

Pari, ja ne bih uzimala niciji inhalator, pogotovo u trudnoci. Nego ti nad serpom, i ne moras njoj ni objasnjavati. Nadam se da ce te uskoro popustiti.
Bokice lepotice nema da se javi, sad me bas brine.
Natali je rekla javiti se kad dodje iz porodilista. Koliko si Milijana ti bila posle cr u tom porodilistu?
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 29/3/2012, 14:03

noja ::Pari a da nisu sad alergije, pocelo je da pupi sve, po nepcu bi nekako rekla, moju drugaricu bi prvo to zasvrbelo kad krene prolece i isti simptomi kao kod gripe
Mrvka ja u betaniji sam dobijala fraxi na 12 h verovatno
su iz krvi videli da treba, tako da no sikirik vide oni sve.
Svako jutro proveravaju krvnu sliku, hem.gvoz.tromb.
Ti si sledeca trudnica da se upozna sa malom mrvom

Ljubim trudnice osmeh srce

yes znam da ce tamo paziti, nego mi jako neobicno da mi je d-dimer pao na 143 a rastao celu trudnocu i pre mesec dana bio skoro 500.
Bas cu da pitim sutra dr.
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 29/3/2012, 14:22

orli obavezno koristi one higijenske uloske tj.fatu lol!
ja sam ih celu trudnocu nosila Rolling Eyes taman je iscedak kao jod jel?
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orline 29/3/2012, 14:30

Bobice, marija, sapatnice moje Laughing
E, marija, baš kao jod, dobro poredjenje Rolling Eyes
Orline
Orline

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 27 od 40 Prethodni  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu