KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+57
Sofka
makababy
cicsa80
gagax81
bebko
ninica2
Milijana
Botox
Republica
stefi :*
Vule
dra00
nena beba
bobica83
KoMetaK
lilya
LaFolie
7-patuljaka
dragmilk
cvrle76
lilly13
sanjicica
Struzzo
Xena
Tanja83
Sneza
tuli
SannI-AlL
maki79
racili
darija79
maus
Nefertari
Shizika
natalija
nesalela
JocY
Kamilica
BiKsi :)
dragana76ns
SSanja
MAAKKI
djole42
lolipop
Dacaa
bak
zoxa
Orline
Bokicalepotica
Akijeva
lena
Marija86
noja
dr mali pariz
Mrvica
Mali Princ
Mirjana
61 posters

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od lilly13 23/3/2012, 12:15

Miro nemoj da ti ja tamo dođem pa da te nalupam, čuj bilo joj hladno nogama a neće da se žali cccc (pa mogli su grijalicu da upale ili nešto). Trebaš misliti na sebe i da nisi trudna, a pogotovo sad trudnica negdje sam pročitala da si i ti zaleđen slučaj poput mene. Nadam se da ne boli jako i da će brzo proći

Vidi mene što sam se okuražla sad kad sam saznala da je i drugima bilo kao i meni lol!
Nego hvala vama na odgovorima love
lilly13
lilly13

Broj poruka : 1504
Godina : 42
Datum upisa : 29.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Mirjana 23/3/2012, 12:44

Ha ha ha lol!
Lillyć, samo opušteno, to se materica navikava na gosta/e Wink zagrljaj
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 12:47

hehe Lily, tako se i ja okurazim, kad me ovde ospu s lepim recima i optimizmom
a cim me zigne nesto, ja sva prebledim i mislim gotovo...
hehehe
lilly, znaci mi smo tu negde, ti i ja? hihi, ljubim koleZinicu onda :) drzim figice i tebi i sebi :))) Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 32796
Botox
Botox

Broj poruka : 4342
Godina : 38
Datum upisa : 10.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 23/3/2012, 13:25

Cek, stani!?!?!

Bojana pa ti si trudna?!?! Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 523476

CESTITAM ! Pa shto cutish heheheh. Pa od kada? Wauuuu.Bravo!

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 595783
Republica
Republica

Broj poruka : 2478
Godina : 55
Datum upisa : 01.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 13:30

Repi :)
pa cutim, jer nije to nista sigurno Wink, to je samo jedan testic sad u
sredu pokazao +, ali sam ga uradila dva dana pre izostanka mece :)
i tako
sutra radimo jos jedan testic
pa u pon-utorak betu, taman bi tada trebala lepa da bude i tako
ali nista od toga nije sigurno, tako da necu da baksuziram
kad bude bilo sigurno, bice slavlje na kutku hihihi
Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 275568
p.s. bas sam prpadzija :)
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 23/3/2012, 13:38

Ne prpaj. Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 995453

Po grubom sada proracunu to ce biti bebaC krajem Novembra!

Kreni sa progesteronom vec sada.Ja sam sada pobornik progesterona.

Vazhi se cekamo betu Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 485477 i grickamo tvoje djakonije iz kuhinje, nabavljene na Banjickoj pijaci Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 853197
Republica
Republica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 13:44

hihi, i danas sam isla na pijacu, msm, idem skoro svaki dan, to mi je relax terapija, pogotovo po ovako lepom vremenu :)
za progesteron ipak mozda sledece nedelje kad vidim betu, ne zurimi se sa njim
primala sam ga i prosle godine, pa nije nista pomogao...
i tada mi je ginekolog iz holandije, kod kog je moja majka bila rekao da oni cak i ne tretiraju zene progesteronom tako rano jer kaze nema to nikakvog udela, samo psihicki da nas umiri, ali rekao mi tada, da kada plod nece da ostane tu gde treba, on ide i s progesteronom i bez njega...
mada videcu sledece nedleje
za sada me samo povremeno zigne, ali nije strasno, malo sam se sinoc uplasila, ali nije to nista, nagutala sam se lana i suvih sljiva i sto cuda, pre ce biti da je to bilo sinoc Very Happy
love you :) Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 275568
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 13:54

boze, totalno sam odlepila,
ne doktor iz holandije, nego doktor iz norveske
definitivno nisam bas sva svoja lol!
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 23/3/2012, 14:07

Znam mila za Holandjane i progesteron.

Mene je to koshtalo druge trudnoce.Pa mi je onda dao i rekao da krenem cak nakon ovulacije i ako ne znam da li sam trudna ili ne.Prvo kao sacekaj da vidimo rezultate i onda evo ti i kreni nakon ovulacija,pa prekini ako nisi trudna?!?!

Meni je progesteron bio u 8 nedelji 23 ili 26 sad sam zaboravila.Nisko za tu nedelju.Znam da ako ima drugi problem da progesteron ne pomazhe.Pazi drugi momenat.Gisha mi je isto pomenuo da kod nekih "mrshavijih cura" je smanjeno stvaranje progesterona kao i estrogena( kao i obrnuto kod cura sa kako sad ovo reci politicki korektno?- popunjenijih cura).tako da nadji neshto na net-u o tome.Ja sam ranije isto citala o tome da objasnim sebi zashto nivo progesterona kod mene nije rastao.A odlican je pre i nakon ovulacije.

I mi smo krenuli sada na tu pijacu, blizha nam nego Kaleniceva.Senjacka je slabo opremljena i nema vishe baka kao ranije.Vec samo oni preprodavci.Videla si slike.Very Happy
Republica
Republica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 23/3/2012, 14:08

Neka, neka Bojana...to su odlicni znaci trudnoce! Very Happy
Republica
Republica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 14:20

nisam bila na toj senjackoj nikada,
odem busom do ove na banjici, pa prosetam nazad... :) sad sam i navikla tu, i prodavce znam sve, bilo bi mi neobicno na drugoj pijaci hihi :))))
znaci, mozda se sretnemo :)))
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 23/3/2012, 14:30

Republica ::Neka, neka Bojana...to su odlicni znaci trudnoce! Very Happy
lol!
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 23/3/2012, 14:33

Republica ::Gisha mi je isto pomenuo da kod nekih "mrshavijih cura" je smanjeno stvaranje progesterona kao i estrogena( kao i obrnuto kod cura sa kako sad ovo reci politicki korektno?- popunjenijih cura).tako da nadji neshto na net-u o tome.Ja sam ranije isto citala o tome da objasnim sebi zashto nivo progesterona kod mene nije rastao.A odlican je pre i nakon ovulacije.
Potpisujem! yes
Nekad davno, posle terapije zoladexom, ja nikako da dobijem mesecima. I odem na kontrolu, a dr me uhvati za kožu na stomaku i pita:"Pa gde Vam je potkožno masno tkivo? Kako mislite da se stvara estrogen? Morate se ugojiti!"
d
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 23/3/2012, 14:45

trudnicice zanima me jel pravite pauzu sa fraxijem?ja sub.i ned.ne primam pa su mi ta dva dana kao godina dugi,valjda zbog straha,ali verujem da i tad ima neko dejstvo?

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 23/3/2012, 14:49

Stefi, to ti je tako dr rekao ili? Prvi put čujem da neko preskače vikend. Mada sam ja par puta preskočila, jer sam zaboravila da se bocnem Embarassed
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 23/3/2012, 14:51

Tako je Mirjana. Very Happy

I estrogen i progesteron su steroidni hormoni.A steroidni hormoni nastaju iz holesterola.Ima dosta na tu temu i povezanosti masti i hormona. Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 561840
Republica
Republica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 23/3/2012, 14:59

Lilly, nadam se da su bolovi prestali. Ako su konstantni, i ako traju i duže, idi ipak na UZ da se vidi gde je mešak. Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 15 582639
Daco, udri ti po jajima sa slaninom-prženo, pa ćčeš imati gvožđe kao ja (16)! Very Happy
Bojana, što bi roksovala progesteron. Pile jedno, tebi je tek 25...ne znam jesi li kad utvrdila da ga imaš manje, ili pod uticajem nas, kokošaka koje smo u proseku 10 god. starije od tebe?
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od stefi :* 23/3/2012, 15:10

pa da doktor,evo vec devet nedelja tacno kako preskacem,ne znam,da uzmem na svoju ruku i vikendom ne bih smela,mada valjda on zna zasto je to tako

Broj poruka : 553
Datum upisa : 16.03.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 23/3/2012, 15:11

Bojana kad budes vadila betu taman izvadi o progesteron pa ces znati sunny
Ljubim vasssssss osmeh srce
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 15:14

nisam ni rekla da cu

rekla sam mozda

i prosli put mi ga je doktorka prepisala, nisam sama sebi napisala
dijagnozu :) ako bude mislila da treba, ok, ako bude mislila da ne
treba, jos bolje :)
noja, hvala...
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 23/3/2012, 15:16

Bojana86 ::
za progesteron ipak mozda sledece nedelje kad vidim betu, ne zurimi se sa njim
primala sam ga i prosle godine, pa nije nista pomogao...
Mala, ne srdi se, zbog ovoga sam ti rekla, ako nemaš papir, ne nagađaj, opusti se.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 15:19

ne srdim se, samo ne verujem da on ista pomaze kada krene po zlu, i zato ne navaljujem uopste na njega :) tako da sto se tice progesterona i mene, slobodan je :)
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Botox 23/3/2012, 15:20

a da vas pitam, kada je vama krenula mucnina, onako blaga?
i jel ste bile tako gladne non-stop?
sta jedete a dav drzi sitim malo duze?
Botox
Botox

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Republica 23/3/2012, 15:24

Smokve.Very Happy

Najbolji popunjivac.Kako svezhe tako suve.

I moja poslednja recenica ovde po pitanju progesterona.Da iskoristim tvoje reci Bojana...i sam manjak progesterona mozhe "da krene po zlu".
Republica
Republica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 23/3/2012, 15:27

Boki, žitarice imaju te složene u-hidrate koji se polako rastvaraju i dugo daju osećaj sitosti. Ja sam zato jela expandirane žitarice i kokice, i puno su mi pomagale kod mučnina. Za smokve nisam znala, ali primeniću odmah, jer se celog dana ne mogu zasititi Laughing
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu