JOCY- Februar u Frontu :)
+54
ivka
korpica
menora72
bebko
key
Zoka83
Sneza
lena
bobica83
dra00
gaga.ristic1
djole42
maza1972
jaca*caca
Struzzo
Shizika
lolipop
Xena
Jelica
KoMetaK
tuli
Tanja83
maki79
noja
Deni
HappyGirl
anak
BiKsi :)
fenix
Sofka
ninica2
Kamilica
Mali Princ
cvrle76
7-patuljaka
maus
shenon
bridget jones
Simona
grudva
Orline
lilya
dragana76ns
bak
Jelena*
MAAKKI
Jejaaa
senka
dr mali pariz
marija47
medolino
cicsa80
Mirjana
JocY
58 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 22
Strana 5 od 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: JOCY- Februar u Frontu :)
Jocy samo opusteno a probleme prebaci na nekog drugog a ti glavu gore i jezdi ka svom cilju.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Ma Jocy, nema problema, beba će da voli sneg
anak- Broj poruka : 3404
Godina : 52
Datum upisa : 12.10.2010
Draga, sve ti je to iskušenje. Odoli mu, sad imaš prioritet!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
bravo Jocy, samo napred...!
I da te usred ovog snega...sunce ogreje uskoro....
I da te usred ovog snega...sunce ogreje uskoro....
Jelica- Broj poruka : 742
Godina : 50
Datum upisa : 18.12.2010
Jocy, nadam se da problemi nisu nepremostivi i da ti neće doneti sekiraciju.
Probaj koliko možeš da prebaciš teret na nekog drugog. Meni obično tako se namesti...Uvek neke stvari iskoče kad ne treba, pa i sad, a kad ne kažeš da si u postupku, kao što ja nisam okolini pričala, teško je to izbalansirati.
Samo napred, držim ti palčeve
Probaj koliko možeš da prebaciš teret na nekog drugog. Meni obično tako se namesti...Uvek neke stvari iskoče kad ne treba, pa i sad, a kad ne kažeš da si u postupku, kao što ja nisam okolini pričala, teško je to izbalansirati.
Samo napred, držim ti palčeve
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Jocy, dušo, probleme na stranu, kakvi god da su, ti sada rešavaš svoje životno pitanje, i ništa nije od toga bitnije i preče.
Polako i sigurno koračaš ka cilju, i ne dozvoli da te poremete problemi, znam nije lako, ali, ovo je bitnije.
Polako i sigurno koračaš ka cilju, i ne dozvoli da te poremete problemi, znam nije lako, ali, ovo je bitnije.
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Jocy, tu sam, kao i sve ostale devojke, da ti pruzim podrsku i prezmem deo tereta, ako je to moguce. Ne pridaj znacaj nekim marginalnim stvarima jer i to ce sutra biti juce, a ovo sto radis je najvaznije na svetu
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Drage moje da vam objasnim o cemu se radi. Naime ja sam jos pre dve god konkurisala za posao iz mojih snova u mup-u, ali kako marfjeva pravila rade vrlo predano tek sad su me zvali (isti dan kad sam prosla komisiju). Imala sam i provere i lekarsko sto traje nekoliko meseci. Sad me zovu sa lekarske komisije traze da ponovim leukocite, sedimentaciju, nalaz urina, urino-kulturu i UZ bubrega. To mi kao ne valja. Zakazala sam za sutra UZ bubrega, urin nosim sutra na analizu al ne znam sta cu ako mi nesto nije u redu. Meni je uvek sedimentacija nesto uvecana. Ako to ne sanram nista od posla...
JocY- Broj poruka : 2090
Godina : 48
Datum upisa : 20.01.2010
Jocy, verujem da te to sekira jer je reč o nečem što žarko želiš,ali prioriteti su prioriteti...a ako posao ispustiš zbog sedimentacije-taj posao i nije za tebe. Čeka te nešto mnogo bolje, veruj mi!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Jocy duso mila onako kako je najbolje za tebe tako ce biti, ma sta da se desava .To je samo jedan obican posao.ako je u zvezdama upisano to radno mesto za tebe ono ce te cekati ma kakvi da ti budu rezultati.tebi i tvom VTO nece smetati nista od toga bti znas prioritete.Ja samo verujem u tvoju snagu da mozes sve sto hoces.ljubim te
marija47- Broj poruka : 129
Godina : 60
Datum upisa : 06.11.2011
Stižem na vrijeme da se upišem i u tvoj dnevnik i poželim sreću. Da te što prije isprašimo na trudničke strane. A za te stvari oko posla i ne brini toliko, znaš da na to ne možeš u potpunosti uticati. Pusti život neka teče svojim tokom, a ti misli o ovim ljepšim, trudničkim stranama.
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Ja da ti poželim dobru sedimentaciju! I mnogo dobrih jajašaca, koko naša!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Jocy draga kao sto su devojke vec napisale opusti se i bice kako biti mora sto se posla tice, sad ti je najbitnije da se ne nerviras i da razmisljas samo pozitivno jer su pred tobom mnogo lepsi poslovi a to je majcinstvo.
Biksi :) ::Ja da ti poželim dobru sedimentaciju! I mnogo dobrih jajašaca, koko naša!
I ja i ja
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jocy, šta reći, život ti je takav. Iskoristi ono što možeš u datom trenutku. Što je do tebe, uradi, a ako neće - valjda je tako bolje.
Ja ne znam baš da tešim, i pitam se po nekad odakle ljudima oko mene tolika smirenost. K'o da su svi Englezi. Ja se fino odnerviram i ispizdim za sve što me nervira, pa se tako i smirim i tek na kraju prihvatim da to tako mora biti. Šta ćeš!
Ja ne znam baš da tešim, i pitam se po nekad odakle ljudima oko mene tolika smirenost. K'o da su svi Englezi. Ja se fino odnerviram i ispizdim za sve što me nervira, pa se tako i smirim i tek na kraju prihvatim da to tako mora biti. Šta ćeš!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Orline- Broj poruka : 11716
Datum upisa : 05.02.2009
Jocy draga sta bi sa danasnjom kontrolom E2 i UZ javljaj koliko ima folikula, a mi navijamo.
Evo me drage moje konacno stigoh kuci.
Imam 5 folikula od 15 do 12mm a endo je 8,5mm. Ja sam zadovoljna naravno moglo je i bolje ali obecala sam sebi da cu prihvatiti sa radoscu sta god se bude desavalo u mom organizmu. Stigla sam danas sve da zavrsim cak i da odemo kod kumova na turu mazenja sa klincem.
Imam 5 folikula od 15 do 12mm a endo je 8,5mm. Ja sam zadovoljna naravno moglo je i bolje ali obecala sam sebi da cu prihvatiti sa radoscu sta god se bude desavalo u mom organizmu. Stigla sam danas sve da zavrsim cak i da odemo kod kumova na turu mazenja sa klincem.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Jocy, to izgleda veoma obecavajuce, samo naprijed!
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Ja sam nekako stekla utisak da je najbolja neka brojka između 3 i 10. Ni hiper stimulacija, ni minimalne šanse, a opet, veća šansa da su kvalitetni. Sad nek fino sazru
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Jocy, najbolje je da ih je 5-10, mogu lepo da se razviju i sazru, ima dovoljno goriva za sve, a i jajnici se ne preiscrpe, tako da ce tu biti divnih embrioncica
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Jocy ::Drage moje da vam objasnim o cemu se radi. Naime ja sam jos pre dve god konkurisala za posao iz mojih snova u mup-u, ali kako marfjeva pravila rade vrlo predano tek sad su me zvali (isti dan kad sam prosla komisiju). Imala sam i provere i lekarsko sto traje nekoliko meseci. Sad me zovu sa lekarske komisije traze da ponovim leukocite, sedimentaciju, nalaz urina, urino-kulturu i UZ bubrega. To mi kao ne valja. Zakazala sam za sutra UZ bubrega, urin nosim sutra na analizu al ne znam sta cu ako mi nesto nije u redu. Meni je uvek sedimentacija nesto uvecana. Ako to ne sanram nista od posla...
Sad sam se setila lika inspektorke Ricoli iz nekih knjiga koje sam citala... U poodmakloj trudnoci juri i sustize kriminalce...
Da bude tako i kod tebe - i posao i trudnoca
Simona- Broj poruka : 8349
Godina : 55
Datum upisa : 14.11.2009
Strana 5 od 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» DARLING_BUDS - VTO u Frontu - PCOs (nov 2012)
» Jocy-VTO dnevnik
» JOCY-Ako kanis pobjedit ne smijes izgubit :)
» Projekat 2 Februar
» Projekat br.14-Februar
» Jocy-VTO dnevnik
» JOCY-Ako kanis pobjedit ne smijes izgubit :)
» Projekat 2 Februar
» Projekat br.14-Februar
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 5 od 22
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu