Home sweet home!
+31
Botox
lena
ZarPtica
bebko
dra00
lilya
caci
lolipop
Mali Princ
Shizika
nacKa
darija79
cicsa80
bobica83
LaFolie
dragana76ns
Orline
Cupava
Milijana
BiKsi :)
djole42
KoMetaK
senka
dr mali pariz
MAAKKI
Mrvica
MARA
missile
maza1972
maus
Mirjana
35 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 4 od 8
Strana 4 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Home sweet home!
Joj Maro blago tebi na tolikom kupatilu, plocice su ekstra, moje je toliko malo da mi ni masina za ves ne stane u njega nego mi stoji u kuhinji, a na ormare ni ne pomisljam.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Maro ekstra je kupatilo !
Evo sad malKo i nas ...celo leto se radilo ak se sećate a ja niokako da uslikam a obećala......
Spavaća soba
Kupatilo....4x4
Evo sad malKo i nas ...celo leto se radilo ak se sećate a ja niokako da uslikam a obećala......
Spavaća soba
Kupatilo....4x4
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Maro, svidža mi se...ali kad imaš prostora...lako je se igrati Sviđaju mi se ormarići u kupatilu!
Đolesku, sve mi se đasvi! posebno kupatilo!
Đolesku, sve mi se đasvi! posebno kupatilo!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Kuhinjica
Dnevna ...
Pozdravlja vas MM
Dnevna ...
Pozdravlja vas MM
Radna soba ....soba za goste.....Djoletov štab
Đole, sve je jaaaako lepo, ali kupatilo-pa ja sam se zaljubila Prelepo je! A i tm ti se uklapa uz nameštaj Šala mala
Maro, i tvoje mi se sve sviđa, što sam već i komentarisala, a naročito ove crvene pločice u kupatilu! To je moja boja!
Maro, i tvoje mi se sve sviđa, što sam već i komentarisala, a naročito ove crvene pločice u kupatilu! To je moja boja!
Poslednji izmenio Mirjana dana 4/2/2012, 19:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
U bre....ovo mi se baš sviđa! Drvo...otkad to nisam videla...divno je mila, divno! Divno se i muž uvalio,ali vidim da ima mesta i za tebee
Radni štab-extra!
Radni štab-extra!
Idi Djole, kupatilo kao da si postavila slike iz nekog časopisa! Zasebni lavoboi, ma idi bre!
Novo igralište (francuski ležaj) je ekstra! Da se lepo igrate, i bidnete dobri!
I kuhinja i dnevna i radna, ma sve mi se svidja! Što reče Pariz, od kada drvo nisam videla, a to mi se najviše svidja!
Pozdrav i za Brka!
Novo igralište (francuski ležaj) je ekstra! Da se lepo igrate, i bidnete dobri!
I kuhinja i dnevna i radna, ma sve mi se svidja! Što reče Pariz, od kada drvo nisam videla, a to mi se najviše svidja!
Pozdrav i za Brka!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Maro lepi ti ormarici i bordura!
Djole.... Sve ti je vr'! Ja bih spavala u tvojoj kadi i kuhinji! Nego, jesu ono na prozorcetu iznad kade guskice dve?
Djole.... Sve ti je vr'! Ja bih spavala u tvojoj kadi i kuhinji! Nego, jesu ono na prozorcetu iznad kade guskice dve?
cicsa80- Broj poruka : 2716
Datum upisa : 23.01.2011
Miro da se ne uklapa menjala bi ja toMirjana ::Đole, sve je jaaaako, ali kupatilo-pa ja sam se zaljubila Prelepo je! A i tm ti se uklapa uz nameštaj Šala mala
Mala ispravka ,nije drvo Pari (nije se imalo parica ) al je zato furnirani medijapan da ne moz da se provali razlikadr mali pariz ::U bre....ovo mi se baš sviđa! Drvo...otkad to nisam videla...divno je mila, divno! Divno se i muž uvalio,ali vidim da ima mesta i za tebee
Radni štab-extra!
Probali mi sa jednim al se pogubio u prostoru pa turili dva svak u svom da pere zubićeBiksi :) ::Idi Djole, kupatilo kao da si postavila slike iz nekog časopisa! Zasebni lavoboi, ma idi bre!
cicsa80 ::Maro lepi ti ormarici i bordura!
Jesu Cicsa,ima još jedna na drugom prozoru ,nisam im mogla odoleti pošto su iste boje ko pločice i imaju kapi vode po sebi
Djole, kupatilo i kuhinja su mi extra. I ostalo je lepo, ali ovo...
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Odlična imitacija drveta!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
KUJNA NIJE DRVENA????
Đole, gde ste kupili ugaonu?
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
To su i moji favoritiMrvica ::Djole, kupatilo i kuhinja su mi extra. I ostalo je lepo, ali ovo...
LičiBiksi :) ::Odlična imitacija drveta!
Nije Pari ,tj.jeste drveni furnir ,ono što vidimo ali je nalepljen na medijapan ,tako da nije čisto drvo ,mislim komplet drvo ,mislim puno drvo ,mislim razumeš medr mali pariz ::KUJNA NIJE DRVENA????
Ugaona je Simpo mislim da se zove caffelate .U Nišu postoji Simpova prodavnica oštećenog nameštaja ,tako da smo je uzeli sa 60% popusta a ima samo jednu ogrebotinu od 5mm pozadiMirjana ::Đole, gde ste kupili ugaonu?
Drago mi je da vam se svidja a nadam se da ćete nekad popiti i kafu tu negde u dnevnoj ili dvorištu
Ma da, mislila sam da je puno drvo..neverovatno dobro...mada nije ni medijapan jefin
Djole, kuhinja me odusevila, ja obozavam ovaj stil i vidis, kod mene je sav namestaj od punog drveta, ali kod tebe deluje stvarnije
A kupatilo.... joooj sto bi ja jedno ovakvo
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Djole,mene je sve odusevilo.....prelepoooo
darija79- Broj poruka : 474
Godina : 45
Datum upisa : 28.12.2011
Djole mnogo mi se svidja sve,narocito kuhinja,jbtbila sam ubedjena da je drvo,no nema veze i medijapan je skupllja varijanta u odnosu na ivericu.
Stigao i moj dugo ocekivani dnevni boravak,doduse ne komplet,hvale jos neke police za zid i stocic,to ce biti ovih dana kad sve kompletiraju slikam i kacim.
Stigao i moj dugo ocekivani dnevni boravak,doduse ne komplet,hvale jos neke police za zid i stocic,to ce biti ovih dana kad sve kompletiraju slikam i kacim.
MARA- Broj poruka : 5394
Godina : 37
Datum upisa : 01.01.2009
Kad smo stavili na papir ,što se tiče kuhinje ,nešto malo skuplje nam je bio medijapan jer smo izbegli pločice na zidu +majstor ....zaid smo oblozili medijapanom što je ušlo u cenu duznog metra kuhinje i obrni -okreni došlo na istodr mali pariz ::Ma da, mislila sam da je puno drvo..neverovatno dobro...mada nije ni medijapan jefin
Milijana ::Djole, kuhinja me odusevila, ja obozavam ovaj stil i vidis, kod mene je sav namestaj od punog drveta, ali kod tebe deluje stvarnije
Ja bih drvo nasred sobe posadila
darija79 ::Djole,mene je sve odusevilo.....prelepoooo
MARA ::Djole mnogo mi se svidja sve,narocito kuhinja,jbtbila sam ubedjena da je drvo,no nema veze i medijapan je skupllja varijanta u odnosu na ivericu.
Čekam sličke
E sad da vam ispričam moje pogadjanje kuhinje ....
Iscrtala ja sve ....otišli kod majstora....pokazem ja crtez ,kuhinjica je trebala da bude sa manjim gornjim delovima ,nekih 40 cm visine i većina je trebala da bude otvorena .....
Kaze majstor meni cenu ....ja ...rekoh mu da je to uobičajena cena ,za standardne dimenzije ,ovde ne bi otišlo ni pola materijala .....
Majstor kaze isto ti je ....i za 40 i za više .....
Tako a?E ondak za te pare ,donji delovi na visinu 95cm (konačno se ne savijam kad nešto mesim i perem sudove ),gornji delovi 120cm ,za iste pare
Djole, sve je predivno, komotno, prijatno....
malo sam se videla u tvom kupatilu, aaahhh
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Maro, odlichni su ti tvoji kabineti u kupatilu, bash volim te reflektivne povrshine u prostorijama sa vodom.
Djole, mnogo mi se dopada kod tebe shto ima puno prozora u sobi, prirodnog svjetla. A u radnoj sobi mi je super ta stolica, bash je sexy, jel' to prava kozha?
Djole, mnogo mi se dopada kod tebe shto ima puno prozora u sobi, prirodnog svjetla. A u radnoj sobi mi je super ta stolica, bash je sexy, jel' to prava kozha?
Shizika- Broj poruka : 5408
Godina : 55
Datum upisa : 14.03.2010
Djole kako sam ja ovo propustila sve je predivno nemam reci a sto se neko izvrnuo na garnituru! kuhinja je prva liga tako velika i toliko prostora.svidja mi se i garnitura i mi menjamo sve na prolece trba bati sobica! a gde je nasa sobica!? eto nas kod vas jos malo...
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Neka si se videlanacka ::Djole, sve je predivno, komotno, prijatno....
Shiz i ja volim puno prozora i nema zavesa ....doduše u dnevnoj sobi je neka probna varijante onih špageta ali skidam to na proleće ,ništa lepše osd sunca kad udari kroz staklo .Shizika ::
stoličicu sam kupila MM-u za rodj. ,nije kožna ,veštak al liči
Vi ste u radnoj (gostinskoj sobi ) Mita kod mene a vama rasklopim onaj krevet koji treba da stignebobica83 ::
a gde je nasa sobica!? eto nas kod vas jos malo...
Djole ja sad videh ove slike.
Ja bi u tvom kupatilu spavala koliko mi se svidja
Sve je super I ja pozdravljam tvog muza
Ja bi u tvom kupatilu spavala koliko mi se svidja
Sve je super I ja pozdravljam tvog muza
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Strana 4 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8