Home sweet home!
+31
Botox
lena
ZarPtica
bebko
dra00
lilya
caci
lolipop
Mali Princ
Shizika
nacKa
darija79
cicsa80
bobica83
LaFolie
dragana76ns
Orline
Cupava
Milijana
BiKsi :)
djole42
KoMetaK
senka
dr mali pariz
MAAKKI
Mrvica
MARA
missile
maza1972
maus
Mirjana
35 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 2 od 8
Strana 2 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Home sweet home!
Miro, svidja mi se tvoja polica!
Mrvo, svidja mi se i tvoja, samo mi nekako lepši tv!
Mrvo, svidja mi se i tvoja, samo mi nekako lepši tv!
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Posto me Cupava proziva tamo u mom TD, a ja nikako da se smislim i ispunim joj zelju, evo KONACNO, mog stana,samo sto je meni bilo lakse da ga usnimim.... izvinjavam se na lomu, i verovatno malo losijem snimku i Cupo, ako bude nesto trebalo dodatno da se uslika ili objasni, tu sam
Plafone nisam slikala, mrzelo me, Caci sam svojevremeno slala slike i snimak samo njih, pa imam i to negde....
Elem, da ne duzim, evo naseg gnezda
NASE GNEZDO
Plafone nisam slikala, mrzelo me, Caci sam svojevremeno slala slike i snimak samo njih, pa imam i to negde....
Elem, da ne duzim, evo naseg gnezda
NASE GNEZDO
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, samo da nam otkriješ gde se sef krije
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 47
Datum upisa : 29.01.2010
Mili, teško dišeš ili mi se čini?
Baš vam je lep stan! Sviđa mi se i što si polako prelazila preko soba, a ne da nam se zavrti u glavi k'o kad snima moja Anđela. Ali onaj mali vrag na podu dnevnog boravka je definitino najlepši detalj!
Baš vam je lep stan! Sviđa mi se i što si polako prelazila preko soba, a ne da nam se zavrti u glavi k'o kad snima moja Anđela. Ali onaj mali vrag na podu dnevnog boravka je definitino najlepši detalj!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Mili ,super vam je gnezdo
djole42- Broj poruka : 6359
Godina : 53
Datum upisa : 15.01.2010
Mili, strava vam je gnezdo! A Lenči, šećer!
BiKsi :)- Broj poruka : 22704
Datum upisa : 09.05.2010
E Mili, skoro da sam krenula da se dogovaram sa Lenkom. :-))))
HVALA Ti, sad mogu da pocnem sa sredjivanjem naseg stana...to ti SVE govori! :-)))
HVALA Ti, sad mogu da pocnem sa sredjivanjem naseg stana...to ti SVE govori! :-)))
Cupava- Broj poruka : 1957
Godina : 51
Datum upisa : 14.03.2009
Kako su vam leepi stanovi
Miro, polica je kao i ti- unikat
Prelepa je, tako tamna i masivna, kao da je iz nekog starog manastira. Jednom rečju- ide uz tebe (ovo bejahu tri reči )
Mrvice, prelepo...Moderno, masivno, autentično, svedeno. Svidja mi se.
Mili, tvoj stan me je oduševio, sa najlepšim ukrasom na podu, naravno,
Jako lepo i toplo namešteno. Najviše me osvojio šank, jer takav isti sam ja planirala da stavim. Ko vam je to radio?
Miro, polica je kao i ti- unikat
Prelepa je, tako tamna i masivna, kao da je iz nekog starog manastira. Jednom rečju- ide uz tebe (ovo bejahu tri reči )
Mrvice, prelepo...Moderno, masivno, autentično, svedeno. Svidja mi se.
Mili, tvoj stan me je oduševio, sa najlepšim ukrasom na podu, naravno,
Jako lepo i toplo namešteno. Najviše me osvojio šank, jer takav isti sam ja planirala da stavim. Ko vam je to radio?
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
O hvala Orli
Mili, prelep vam je stan, sredjen sa ukusom! Ali najlepsi ukras jeste definitivno na podu u dnevnoj!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Hvala vam drugari, mi smo ga bas renovirali 6 meseci pre nego smo se uselili, prosirivali trpezariju, rusili zid izmedju kuhinje i trpezsarije, menjali vrata.... sve smo radili u saradnji sa jednim arhitektom koji radi enterijere, ali je dosta detalja moje. Ja sam projektovala kuhinju jer mislim da to svaka zena treba da radi prema sebi i nisam dala da mi se iko mesa u to.
Orli, sank sam ja htela, a ovaj decko je zamislio ovaj stub na sredini jer je tu vertikala od grejanja pa je trebalo da se zamaskiraju cevi. On je takodje naso kamen koji je u obliku ploca i lepi se kao plocice.
Miro, primetilo se disanje, a? Paa nesto mi je beba danas usla u zeludac, pa jedva disem i umirem od gorustice A i zurila sam malo da sklonim igracke i lom po kuci koji Lenka razvlaci pa da snimim dok ona sve ne vrati i jos joj pustila crtani da je zavaram jer kad vidi aparat, kidise na njega kao nenormalna
Orli, sank sam ja htela, a ovaj decko je zamislio ovaj stub na sredini jer je tu vertikala od grejanja pa je trebalo da se zamaskiraju cevi. On je takodje naso kamen koji je u obliku ploca i lepi se kao plocice.
Miro, primetilo se disanje, a? Paa nesto mi je beba danas usla u zeludac, pa jedva disem i umirem od gorustice A i zurila sam malo da sklonim igracke i lom po kuci koji Lenka razvlaci pa da snimim dok ona sve ne vrati i jos joj pustila crtani da je zavaram jer kad vidi aparat, kidise na njega kao nenormalna
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Lenčica je zakon!
Milijana, mnogo vam je lep stan!
E sad me sramota da okačim više onaj moj "ručni rad" radni sto, da ne pričam da još nisam provežbala kako da okačim sliku. tek sam juče potpis uspela da napravim
E sad me sramota da okačim više onaj moj "ručni rad" radni sto, da ne pričam da još nisam provežbala kako da okačim sliku. tek sam juče potpis uspela da napravim
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Miro, ko je Anđela?
Milijana, jako mi svidja tvoja kuhinja i dnevna soba. I ostali deo je lep, ali ovo mi je onako ostavilo najlepsi utisak. I onaj sank, ako sam dobro videla, od kamena?
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Missile, Anđela je moja sestričina.
Ja čekam da vidim tvoj ručni rad!
Ja čekam da vidim tvoj ručni rad!
Haha!!! A ja pomislila da već znaš pol deteta, da je devojčica i da ćeš joj dati ime Anđela!
Milijana Bravo za trud i bravo za kucu koja sredjena po ukusu
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Upravo sam vežbala da postavim slike, i šta se desilo: slike se na kutku vide izduženo, i još desni delovi isečeni! Ako neko zna zašto, neka napiše, da mi skrati muke.
Mili, jako vam je lepo i sa ukusom sredjeno. Ljubac za Lenku
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010
Missile, evo pogledaj ovde https://kutak.forumotion.com/t196p60-kako-postaviti-sliku
Mi jos letos kupili na moru zavese, i ja nikako da ih sredim, jer sam cekala da na drugi mali prozor u dnevnoj nadjem jednobojnu zavesu u toj boji da ih uklopim. Pa je sad mm morao sam da secka zavesu jer je duga tri metra, pa smo upaljacem palili krajeve da se ne bi osipala. Radili oko zavese sigurno dva sata, da ne poverujes.
Ali super izgleda, stavljam sliku, mada moram reci da lepse izgleda uzivo.
Ali super izgleda, stavljam sliku, mada moram reci da lepse izgleda uzivo.
Takozvana špageta zavesa. Jako je lepa!
Ja imam jednobojne i nisam ih sekla, već sam krajeve podigla i zakačila sa strane. I mogu ti reći da je super efekat. Ali sad kad gledam tvoju ne mogu da se odlučim kako je lepše
Ja imam jednobojne i nisam ih sekla, već sam krajeve podigla i zakačila sa strane. I mogu ti reći da je super efekat. Ali sad kad gledam tvoju ne mogu da se odlučim kako je lepše
Mrvice, ovo nisam videla dosad, valjda što ne držim zavese,ali mi se baš dopada!
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 47
Datum upisa : 29.01.2010
Pa i ja htela da ih ostavim duze, ali mm se nije snasao, morao on da skracuje, bile su jako dugacke, jedno pola metra je odsekao. U svakom slucaju sam zadovoljna.
Strana 2 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 2 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu