Home sweet home!
+31
Botox
lena
ZarPtica
bebko
dra00
lilya
caci
lolipop
Mali Princ
Shizika
nacKa
darija79
cicsa80
bobica83
LaFolie
dragana76ns
Orline
Cupava
Milijana
BiKsi :)
djole42
KoMetaK
senka
dr mali pariz
MAAKKI
Mrvica
MARA
missile
maza1972
maus
Mirjana
35 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 5 od 8
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Home sweet home!
djole, pravi si drug
a šta misliš da ti pošaljem ovo cveće svoje, sve će mučeno propasti jer nemam toliko prirodnog svetla
a šta misliš da ti pošaljem ovo cveće svoje, sve će mučeno propasti jer nemam toliko prirodnog svetla
nacKa- Broj poruka : 401
Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2012
Evo i mene konacno sa slikom naseg ormarica u kupatilu. Sami iscrtali kako nam odgovara, u jedan stavili korpu za ves, a u ostale odvojene delove stali svi peskiri, ves i kozmetika. sve u svemu, zadovoljna sam.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Mrvice, bas je lep i delujue mi funkcionalno
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Djole sve mi je super, mnogo je topline u vasem prostoru, kupatilo me je dojmilo najvise zbog prostora i svih onih ormarica, a kuhinja je ekstra onako bas po mom ukusu.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Mrvice, lepo kupatilo, čisto, uredno, baš za bebu!
Maro, jako lepo , a komoda u dečjoj sobi je posebno fina, ja sam htela sličnu u Simpu, ali smo ipak kupili još jedan plakar umesto komode. Ipak, na slikama su najlepši Viktor i Vuk
Đole, da li nešto mogu da dodam Prelepo
Maro, jako lepo , a komoda u dečjoj sobi je posebno fina, ja sam htela sličnu u Simpu, ali smo ipak kupili još jedan plakar umesto komode. Ipak, na slikama su najlepši Viktor i Vuk
Đole, da li nešto mogu da dodam Prelepo
missile- Broj poruka : 8014
Godina : 54
Datum upisa : 24.10.2011
Mrvo, mnogo je lepo sve, samo ce ti ta jedna korpa biti malo za sve vas... ja imam dve, jednu za nas i jednu za decu i dok nije bilo Milene, bilo mi je malo, posebno dok je Lenka bila beba... majko moja koliko oni brzo prljaju ves
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, mislila ja na to, jedna mi je tu u ormaricu za bebu, a dugu imamo u jednoj maloj prostoriji u kojoj stoje masina za pranje vesa i masina za susenje.
I ja sam odvojila nas ves od bebinog.
I ja sam odvojila nas ves od bebinog.
Prvo da odmah razjasnim, da sam brzinski slikala , čim sam vratila vratila stvarčice na mjesto, ča da čišćenje nije u potpunosti završeno, tako da molim da zanemarite fleke i flečice
Hodnik,
Hodnik,
lolipop- Broj poruka : 4146
Godina : 46
Datum upisa : 15.11.2010
[img] [/img]
Stubište-Slika jeste malo tamna, ali vidi se poenta
Stubište-Slika jeste malo tamna, ali vidi se poenta
Prazna gajba piva, hm, kad budemo dolazili da bude puna! Znaš Cola, a i Pedja će uz njega, sigurna sam! Dobro ti stepenište, a šta ste radili u hodniku? Kako ispade fasada?
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Kad je prazna gajba tu na početku stepeništa znači da je ujutro treba ponijeti na punjenje , ne brini biće puna kad dođete. Krečili smo stubište, hodnike, boravak, i kuhinjicu, ostale mi još sobe, to ću za koji dan,mislim za vikend. Nego pričah na jutrima o bojama zidova, pa Milijane reče daj slike, i evo ih idu jedna po jedna.
Što se fasade tiče tek majstori danas donijeli skelu, nadam se da je sutra postavljaju i kreću sa izvođenjem radova, ali pada takva kiša danima da uopšte ne znam sad kad će ljudi krenuti sa radovima.
P.S. Moleraj je naših ruku djelo-debeljka i mene
Što se fasade tiče tek majstori danas donijeli skelu, nadam se da je sutra postavljaju i kreću sa izvođenjem radova, ali pada takva kiša danima da uopšte ne znam sad kad će ljudi krenuti sa radovima.
P.S. Moleraj je naših ruku djelo-debeljka i mene
[img] [/img]
D.boravak-mm me ubjeđivao da mi je lila boja previše blaga, ja rekoh da nije, i tek sada vidim da je on u pravu. Lijevi zid je lila, desni bijeli. mislim, šta sad reći
D.boravak-mm me ubjeđivao da mi je lila boja previše blaga, ja rekoh da nije, i tek sada vidim da je on u pravu. Lijevi zid je lila, desni bijeli. mislim, šta sad reći
[img] [/img]
Kuhinja sa trpezarijom-e ovu je boju mm pravio, i baš je lijepa, od sad je on mutikaša
Kuhinja sa trpezarijom-e ovu je boju mm pravio, i baš je lijepa, od sad je on mutikaša
[img] [/img]
Drugi hodnik, i naša nova ulazna vrata, aha al sa el. bravom, neće oni mene više za......ti , sad otvaram na interfon
Drugi hodnik, i naša nova ulazna vrata, aha al sa el. bravom, neće oni mene više za......ti , sad otvaram na interfon
[img] [/img]
Od svega ostalog mogla sam još slikati kupatilo, pa evo i slikica
Od svega ostalog mogla sam još slikati kupatilo, pa evo i slikica
[img] [/img]
Pošto mi je kupatilo malo, mi smo ovako riješili problem polica, ali moram priznati nije neko riješenje, mamac je za prašinu
Pošto mi je kupatilo malo, mi smo ovako riješili problem polica, ali moram priznati nije neko riješenje, mamac je za prašinu
[img] [/img]
E ovo je moja ponos i dika-moja velika terasa o kojoj sam vam pričala još prošle jeseni, kada samo je pravili. Ove godine još joj stavljamo ogradu i ljetnu opremu, ma ima ti cijelo ljeto da boravim, i naravno trudnujem
E ovo je moja ponos i dika-moja velika terasa o kojoj sam vam pričala još prošle jeseni, kada samo je pravili. Ove godine još joj stavljamo ogradu i ljetnu opremu, ma ima ti cijelo ljeto da boravim, i naravno trudnujem
Toliko smo do sada završili pa slikah, na redu su sobe i fasada, čim bude gotovo ubacujem slike.
I ja sam prvo primetila gajbu
Najviše mi se sviđaju kujna i terasa! Obožavam tople, domaćinske kujne i veeeeelike terase!
Najviše mi se sviđaju kujna i terasa! Obožavam tople, domaćinske kujne i veeeeelike terase!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Loli kolika terasa obozavam veeeeelike terase a posebno leti,uh to mi najvise nedostaje! a kupatilo joj treba sve to skloniti i brisati svaka ti cast! kuhinja za mene pojam moja dva sa dva jedva se i okrenem e sta ti je prednost kuce!
Mi smo u fazi menjanja namestaja i ceo stan je u haosu!
Mi smo u fazi menjanja namestaja i ceo stan je u haosu!
bobica83- Broj poruka : 2140
Godina : 41
Datum upisa : 15.01.2010
Loli, baš ste lepo sredili
Al će da se uživa i trudnuje, kako ti kažeš, letos
A terasa je bingo, leti da ne ulaziš u kuću
Al će da se uživa i trudnuje, kako ti kažeš, letos
A terasa je bingo, leti da ne ulaziš u kuću
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Loli, meni je kuhinja najlepsa, deluje tako toplo, kao mala oaza.
A mozda si mogla malo jacu lila u dnevnoj, ili to mozda tako ispalo na slici. Bitno da ste zadovoljni, da su radovi pri kraju, sad samo da uzivate.
I ja obozavam terasu i ispijanje kafe napolju kad god vrem.prilike to dozvole.
Zato smo mi uzeli dve udobne foteljice i stolic na rasklapanje za nasu malu terasu da ove godine ako Bog da s bebom odmaramo na cistom vazduhu.
A mozda si mogla malo jacu lila u dnevnoj, ili to mozda tako ispalo na slici. Bitno da ste zadovoljni, da su radovi pri kraju, sad samo da uzivate.
I ja obozavam terasu i ispijanje kafe napolju kad god vrem.prilike to dozvole.
Zato smo mi uzeli dve udobne foteljice i stolic na rasklapanje za nasu malu terasu da ove godine ako Bog da s bebom odmaramo na cistom vazduhu.
Lili predivno je svee
Zamisljam tebe sa velikim stomakom na onoj velikoj terasi kako se izlezavas u neku udobnu fotelju i pijuckas limunadu
Zamisljam tebe sa velikim stomakom na onoj velikoj terasi kako se izlezavas u neku udobnu fotelju i pijuckas limunadu
caci- Broj poruka : 4530
Godina : 43
Datum upisa : 22.01.2009
Nema, mutisa je nezamenjiv...prepusti coveku kad zna Iako si mi iks puta preko skajpa pokazivala raspored ja tek sad imam pravi utisak, eee a na onom trosedu ti fali nesto :)))
Stolarija je odlicna...ulazna vrata su full, jos kad zamenis lamperiju sve ce delovati jos svetlije i po meni lepse. Ja vise volim krem nijanse zidova, ali i ova rozikasta mi skroz lepo izgleda.
E terasa je super...jos kad stigne ograda, pa sareno cvece...pa Loli sa stomakom
Stolarija je odlicna...ulazna vrata su full, jos kad zamenis lamperiju sve ce delovati jos svetlije i po meni lepse. Ja vise volim krem nijanse zidova, ali i ova rozikasta mi skroz lepo izgleda.
E terasa je super...jos kad stigne ograda, pa sareno cvece...pa Loli sa stomakom
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Loli, sve je lepo i stvarno, ta gajba mi je bas primamljiva Ja to zbog mleka, znas da sam trenutno dojilja
I jedva cekam sliku letnje opreme i tebe trudnu kako uzivas
I jedva cekam sliku letnje opreme i tebe trudnu kako uzivas
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Strana 5 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Uredjenje doma
Strana 5 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu