KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Decembarska zimska jutra

+49
Marija86
Sami
nabla
red
7-patuljaka
Simona
tuli
senka
anak
Nekica
dragana76ns
adriatika
zvezdicad
bobica83
Cranberry
catherine290505
brinbili
ciklama
HappyGirl
nesalela
maza1972
Kamilica
racili
cicsa80
Shizika
lolipop
Jelena*
Struzzo
JocY
MAAKKI
BiKsi :)
key
KoMetaK
Orline
dr mali pariz
kasia
Tinche
Mrvica
bebko
caci
bak
maja76
buby
maus
djole42
MARA
Mirjana
Cupava
Milijana
53 posters

Strana 8 od 32 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32  Sledeći

Ići dole

Decembarska zimska jutra - Page 8 Empty Re: Decembarska zimska jutra

Počalji od maus 7/12/2011, 08:29

tinche ::Misu...dok ja biram slicke ti me pretece! lol!
I utece Very Happy
Bas ste se ti i Buby potrudile oko posluzenja lol!
Buby ja se totalno raznezih na tvoj post. Vidim da je Dunja tamo omiljena lol!
maus
maus

Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 7/12/2011, 09:40

ljudiiiiii otkrivena zemlja 2 lol! lol! lol! lol!
citam press i ne verujem...smejem se...boze sta ljudi pisu pa sta smo mi majmuni???
- Do sada su već otkrivene dve zemljolike planete, ali ova je definitivno najsličnija Zemlji po nekoliko karakteristika. Najpre, vrti se oko zvezde koja je najsličnija Suncu, najpribližnija je Zemljinoj veličini, ima temperaturu sličnu našoj i nastanjivu zonu. Ako se razmišlja o nekom budućem životu na toj planeti, najverovatniji scenario je da će tome prethoditi naseljavanje Marsa i Meseca i da će ljudi to iskustvo primenjivati i na naseljavanje drugih planeta. Ograničenje je što bi brzinom svetlosti putovanje do ove planete trajalo 600 godina. Ali, ako uzmemo u obzir da čovek nije mogao ni da putuje vazduhom pre 100 godina, a danas i to može, onda će možda i za nekih 200-300 godina moći brzo da stigne do Keplera-22-b.[i]...ma jel nas ovi zaje*avaju Shocked
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 7/12/2011, 10:06

Buby i ja citam o novoj Zemlji lol! Samo sto se do nje putuje 600 ali svetlosnih godina Shocked
Mora da je vec nastanjena Wink i mora da je tamo sve superiska...ali je dalekooooooooooo i predaleko.
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 7/12/2011, 10:26

racili ::Pari, nisam sigurna da li sam ukapirala, jel to Šumarac rekla da se metformin ne sme duže piti zbog bubrega?
upravo sam to napisala. Parametre jetre i bubrega treba proveravati kad se duže pije metformin.
Jutro jutra najutarnija! Very Happy
Kako ste cure? Tinče, Mišica i Buby se utrkuju koja će mirisniju kafu poslužiti Very Happy
Bubi, post o vrtiću i Dudi u nejmu me skroz osvojio! Decembarska zimska jutra - Page 8 21831 Decembarska zimska jutra - Page 8 21831 Decembarska zimska jutra - Page 8 21831 Decembarska zimska jutra - Page 8 21831 Decembarska zimska jutra - Page 8 21831
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 7/12/2011, 10:54

Kafa, slatkisi, osmeh, divne price i fantasticne price! Hvala drugarice, dobro jutro sunny
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 7/12/2011, 10:58

Dobro jutro svima! Kod mene sunny lep dan.
Repi, pitala si me kako sam - ne znam, mislim da vrlo dobro znaš kako sam. Grozno. Nigde ne idem, ne želim da me iko vidi sa ovako tužnim očima, bila sinoć na kontroli, gin kaže da ne treba kiretaža, endo mi je sa 16mm spao na 6mm, tako da je bar to dobro, uopšte fizički je sve dobro i jajnici su ok, obzirom na stimulaciju, i tako...
Posle kontrole odem s bratom na Dunav na piće, tamo ima dosta čamaca na pontonima, i moj izmežu ostalih i čuvar 24h. Upade neki čovek i kaže ajte brzo uoap čovek u vodu, izletiše svi napolje, i muškarci ga dozivaju, pitajući gde je, mrak ništa se ne vidi, on viče tu sam na drugom pontonu, jedva ga nađoše i sava četvorica ga izvadiše iz vode. Sa čoveka sve curi, i noge mi pokleknule, uveli ga unutra, skunuli i trljali stolnjacima. E oda je počeo da se trese, da ste samo to videli, a stariji čovek, pa ne da da zovemo hitnu, a vidno upada u hipotermiju. Za nekih sat vremena se oporavio, dašao sin po njega i odveo ga. E rekoh Bože svašta!!!Sreća da ga je neko i čuo da doziva u pomoć, bio je u vodi 10 minuta.
Kamilica
Kamilica

Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 7/12/2011, 13:53

Kami..grozna situacija. Nekako se takve situacije nametnu u momentu kad mislimo da nam je teško...da teže ne može biti. S jasnim ciljem. Drago mi je da ne moraš na kiretažu, i da su jajnici mirni. Polako, biće sve uredu. Decembarska zimska jutra - Page 8 639820
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 7/12/2011, 14:11

Jutro drage.
Citam kako nam je Dunja queen i shvatam da sam pogresila profesiju. Koliko god s njima nekad bude i tesko, sigurno te svaki cas nasmeju i oraspoloze.
Kamilice, ljubav , bar da ne moras na kiretazu, bice sve dobro molitva
Ja sam jutros okasnila, isla do lab, nosila urin da proverim urinokulturu, nisam odavno, i usput i secer. Pokupila i mamu pa mi ona sve ispeglala i oprala sudove, juce mi masina za pranje sudova otkazala poslusnost fd
Sve sam iz nje morala povaditi i prati rucno, pa mama nije dala, ona sve sredila. ljubim je najvise na svetu.
Sad idem traziti nekog majstora da pogleda o cemu se radi.
Sutra kontrola, virkacemo sta nam radi bebanica.
Uzivajte u ovom lepom danu sunny
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 7/12/2011, 16:31

Kamilica ::Dobro jutro svima! Kod mene sunny lep dan.

Posle kontrole odem s bratom na Dunav na piće, tamo ima dosta čamaca na pontonima, i moj izmežu ostalih i čuvar 24h.

Uzasna situacija, sva sreca pa ga je neko cuo No
A gde ti je camac? I ja imama camac na Dunavu Very Happy Moj je na Radeckom.

Dan jutra!

Imala danas neku obuku, ceo dan sedela, pila kafe, kijala, smrcala od sinoc sam opet sva slinava. Treci put od septembra Mad.

Odoh da se lecim
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 7/12/2011, 18:00

Da vam mahnem i odoh! lol!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 7/12/2011, 19:05

Veče jutra!

Kako ste mi?

Ja dobila novi telefon, dok se na njega naviknem prozvah sve što imam u imeniku. ako nekog slučajno prozovem, nema veze ispričaćemo se.

Kod nas malčice zahladilo, još pomalo ima i snijega, nadamo se malo većem.

Jutra ljubuckam sve
lolipop
lolipop

Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 7/12/2011, 22:14

Lolipop, tako sam ja pre par godina, šetala obalom mora i pričala sa svojom sestrom - ogovarala jednu babu iz Subotice. Posle ko zna koliko vremena sestra vidi da mi nešto u torbi svetli. Ja pogledam, izvadim telefon, vidim da je telefon nekoga zvao. Verovali ili ne, upravo babu koju sam ogovarala! A ista je nešto manje od deset minuta slušala naš razgovor. Uz to da napomenem da sam bila u romingu!!!
Kami, zagrljaj
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 7/12/2011, 22:30

Veče,
miriše na zimu ZIMA3 bar kod nas Very Happy
i juče bilo snega i to onih krupnih pahulja.Radovala sam se kao malo dete radost
ljubav
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bebko 7/12/2011, 22:34

dr mali pariz ::
Bebko, to mi je Šumarac rekla, da ne misliš da ja to nešto pametujem...

cvet cmoka

dr mali pariz ::
racili ::Pari, nisam sigurna da li sam ukapirala, jel to Šumarac rekla da se metformin ne sme duže piti zbog bubrega?
upravo sam to napisala. Parametre jetre i bubrega treba proveravati kad se duže pije metformin.
grljenje
bebko
bebko

Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 7/12/2011, 22:38

Dobarveče svima cvet

bak ::
Kamilica ::Dobro jutro svima! Kod mene sunny lep dan.

Posle kontrole odem s bratom na Dunav na piće, tamo ima dosta čamaca na pontonima, i moj izmežu ostalih i čuvar 24h.

Uzasna situacija, sva sreca pa ga je neko cuo No
A gde ti je camac? I ja imama camac na Dunavu Very Happy Moj je na Radeckom.

Ja sam jedno 110km uzvodno od tebe - Bačka Palanka, imam lep plastiči čamac, tomos četvorku i ceeelo leto se vozikam i uživam na lepom plavom Dunavu, ponekad i pecam kad nije vreme za kupanje.
A bila sam u Zemunu na Dunavu, išla na Lido i tako, vozikali se
Kamilica
Kamilica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bak 7/12/2011, 23:05

Decembarska zimska jutra - Page 8 635297A lepo znam da si iz Vojvodine Decembarska zimska jutra - Page 8 635297 nema veze, vazno je da si na Dunavu.
Kad se ponovimo sa motorcetom, eto nas kod Vas Wink Sad imamo krs, nije za vise od 15 km gore-dole
Mi imamo mali metalni kabinas, 6m, pa kad god mozemo prespavamo, pecamo, kupamo se, rostiljamo, gledamo u zvezde...

Samo zbog toga jedva cekam leto Decembarska zimska jutra - Page 8 512172
bak
bak

Broj poruka : 6802
Datum upisa : 25.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 7/12/2011, 23:10

Ma sve znam, ponesemo roštilj, pa pečemo u hladu kupamo se, ma diiivno. Prosto ne znam šta ljudi rade u gradovima koji nemaju reku.
Kamilica
Kamilica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 8/12/2011, 00:04

bak ::Decembarska zimska jutra - Page 8 635297A lepo znam da si iz Vojvodine Decembarska zimska jutra - Page 8 635297 nema veze, vazno je da si na Dunavu.
Kad se ponovimo sa motorcetom, eto nas kod Vas Wink Sad imamo krs, nije za vise od 15 km gore-dole
Mi imamo mali metalni kabinas, 6m, pa kad god mozemo prespavamo, pecamo, kupamo se, rostiljamo, gledamo u zvezde...

Samo zbog toga jedva cekam leto Decembarska zimska jutra - Page 8 512172

Kamilica ::Ma sve znam, ponesemo roštilj, pa pečemo u hladu kupamo se, ma diiivno. Prosto ne znam šta ljudi rade u gradovima koji nemaju reku.

Samo mi vadite zazubice. Kad dođemo na druženje kod vas, molim lijepo da bude organizovano na čamcima, sve sa propratnim repertoarom.
lolipop
lolipop

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kamilica 8/12/2011, 00:06

loli, kad god mila, čekam te a i imam kućicu na vodi tj splav, sa kuhinjom i krevetima, pa tamo spavamo, ok?
Kamilica
Kamilica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lolipop 8/12/2011, 00:13

Može Kamilice, može kako da ne cvet
lolipop
lolipop

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od KoMetaK 8/12/2011, 04:04

Dobro jutro, da poranim i pristavim kafu lol!
Decembarska zimska jutra - Page 8 Kafa1.th
Vi ste vredne, pada sneg, a ovde tek juce orgejalo sunce, bilo tmurno.
Joj Kami, stvarno strasno, srecom, pa su ga spasili.
Ja 2 dana rasmisljam o malenom decaku koji je pao sa 6. sprata sa roditeljima i molim se da prezivi. TOliko me je pogodilo, da bih ga usvojila, ako se moze. Jadno malo dete, i roditelji, koji su ga dobili u kasnim cetrdesetim, posle 17 godina borbe, i na kraju izvrsili samoubistvo zajedno sa njim. Ja nekako ne mogu da verujem da roditelj posle toliko godina cekanja moze da uradi to svom trogodisnjaku, ali.... ko zna sta se sve desavalo.
I, da, kad ste kod camaca, kad cete da me provozate? lol! Ja se toliko bojim vode, a plivam, da ni u kakav manji camac ne smem da udjem. Embarassed Ugurali me u gondolu, na dan vencanja, pa me bilo sramota, ali te slike ne pokazujem nikom, to su face! affraid lol! lol!
KoMetaK
KoMetaK

Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 8/12/2011, 07:54

Dobro jutro!

bak ::pa kad god mozemo prespavamo, pecamo, kupamo se, rostiljamo, gledamo u zvezde...

Samo zbog toga jedva cekam leto

lol! lol! lol!

Kamilica ::Ma sve znam, ponesemo roštilj, pa pečemo u hladu kupamo se, ma diiivno. Prosto ne znam šta ljudi rade u gradovima koji nemaju reku.

To se i ja pitam. Ja bi siznula bez Drine. I ne mogu da zamislim ni jedan lep dan a da nisam na reci. Cak i u ove jesenje dane se setamo pored Drine. Moram provetriti na rod dnevnicima , da li ono bese 20.oktobar kada smo se poslednji put okupali u Drini.

Kamilica ::loli, kad god mila, čekam te a i imam kućicu na vodi tj splav, sa kuhinjom i krevetima, pa tamo spavamo, ok?

Kami sad si me kupila za ceo zivot Very Happy I ja se prijavljujem na jedan vikend sledeg leta.

Metaurina ::Dobro jutro, da poranim i pristavim kafu lol!
Ja 2 dana rasmisljam o malenom decaku koji je pao sa 6. sprata sa roditeljima i molim se da prezivi. TOliko me je pogodilo, da bih ga usvojila, ako se moze. Jadno malo dete, i roditelji, koji su ga dobili u kasnim cetrdesetim, posle 17 godina borbe, i na kraju izvrsili samoubistvo zajedno sa njim. Ja nekako ne mogu da verujem da roditelj posle toliko godina cekanja moze da uradi to svom trogodisnjaku, ali.... ko zna sta se sve desavalo

Meta hvala na kafici osmeh srce I sta radis u te sitne sate? Ucis?
I ja razmisljam o tom deckicu. Plakala sam dok sam citala u novinama...strasno. Sinoc na vestima kazu da je operacija uspesno prosla, a jutros u novinama citam da se probudio iz kome i da je trazio tatu i da je rekao da mu se nesvidja onaj tobogan sto ga je tata spustao niz njega. Uf,malisa mali...
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od maus 8/12/2011, 08:31

Htela jos pisati, ali greskom poslala poruku. Nisam se jos razbudila. A i kakvo je vreme u Loznici ne verujem da cu skoro. Stvoreno je za Sleep Kisa pljusti, mracno je, ali nije hladno.
Mala jel` kod tebe ovako vreme? Ili oblaci tek putuju do Pariza.
Mrvice bravo za mamu koja je sve raspremila. Nadam se da si nasla dobrog majstora i da je masina sada kao nova.
Biksi, sta bi, samo si se javila na blic. Mora da imas puno posla.
Lolipop neka te dugo sluzi novi telefon.
Mirjana to se zove baksuzluk. Nadam se da je baba bar malo nagluva i da nije cula bas celo ogovaranje.
Bebko i kod tebe sneg. Ja obozavam te velike pahulje. I dan danas, kada tako pada, izadjem napolje, podignem glavu i gledam kako padaju.

Nesto sam racunala jutros, ovako bunovnna Very Happy Juce je bilo 4 godine kako sam na Kutku. I za to vreme sam poslala 8297 poruka, ne racunam ovu. Broj poruka sam podelila sa brojem dana(1460 dana ili 4 godine) i ispalo je da sam na dan slala 5,6 poruka. A posto mi za pisanje( u proseku, zavisi od duzine) jedne poruke treba minimum 3 minuta, znaci da sam na kuckanje poruka trosila oko 17 minuta na dan, godisnje 6205 minuta ili 103 sati godisnje sam provela kuckajuci poruke na Kutku ili cela 4 dana Very Happy i to sve puta 4. DakleM, ja sam 16 dana , za ove 4 godine druzenja provela samo kuckajuci poruke Shocked A koliko sam puta bila Kutku i samo citala i citala...bez pisanja...

A tek kada vidim koliko je Mala poslala postova i to za krace vreme od mene :lol!:Da izracunam? Very Happy

Stala kisa,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii radost
maus
maus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od buby 8/12/2011, 08:57

dobro jutro ...izvol'te Decembarska zimska jutra - Page 8 Cappuccino
jeste misu i ja sam to juce citala i prosto ne verujem...posle 17 god borbe i dobijanja deteta upravo vantelesnom odluciti se na tako nesto...jos mi je strasnije ta prica navodnih sociologa i recenica kako su tesko ziveli...nema letovanja ...zimovanja...pa ja odavno ne zimujem,jedva i letujem ...i skoro vecina u srbiji tako zivi...a sa druge strane kazu da u selu ima kucu...kola dobru penziju,ipak je tu ko zna sta po sredi...verovatno neki psihicki poremecaji...ko zna...ali eto dobri Bog ce naravno sacuvati to dete ono jadno nije krivo...ma ko su bre ti ljudi i kakvi mozgovi pa da ti odlucujes sta je za dete dobro Rolling Eyes ....jezim se na takve stvari...jezim.....dusa me boli,da rekli su juce da mu je stanje sad stabilno,bice on dobro i daj boze da sae nikad ovoga ne seti.....
buby
buby

Broj poruka : 4093
Godina : 45
Datum upisa : 19.11.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 8/12/2011, 09:14

Jutro svima!
Buby, kolika kafa, taman za sve nas.
Za to jadno dete ne mogu na da komentarisem, strasno.
A za reku, ni to ne mogu. Mi je u nasem gradu nemamo, i meni je to tako zao, ali zato imamo jezero. Ne neko veliko i cisto, ali to nam je sto nam je. Okolo suma, setacka i trkacka staza, idealno za setanje. Jos kad bi ubacili par klupa onako uz vodu bilo bi jos bolje. Mislim da je to prava antistres terapija, kad s mm i kucama izadjemo u setnju oko jezera.
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 32 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 20 ... 32  Sledeći

Nazad na vrh