Decembarska zimska jutra
+49
Marija86
Sami
nabla
red
7-patuljaka
Simona
tuli
senka
anak
Nekica
dragana76ns
adriatika
zvezdicad
bobica83
Cranberry
catherine290505
brinbili
ciklama
HappyGirl
nesalela
maza1972
Kamilica
racili
cicsa80
Shizika
lolipop
Jelena*
Struzzo
JocY
MAAKKI
BiKsi :)
key
KoMetaK
Orline
dr mali pariz
kasia
Tinche
Mrvica
bebko
caci
bak
maja76
buby
maus
djole42
MARA
Mirjana
Cupava
Milijana
53 posters
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Dobro jutro
Strana 20 od 32
Strana 20 od 32 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32
Re: Decembarska zimska jutra
ahoj drage zene... evo da i ja sa vama popijem kaficu
Bas neko sumorno jutro,za spavanje za nis' drugo....a bas bih volela da padne sneg, da cujem deciju graju sa brega, da ih gledam kako rumeni vuku sanke i kako vec iznemogli ne odustaju da se popnu na breg...eh kad se setim kako sam ja uzivala u tome, dok ne budem skroz mokra i dok mama sa terase ne mahne rukom...polazi, ja ne odustajem :)))
Bak...nadas li se izlecenju telefona? Maus...opasno mamis sa tim tvojim vinom, kad se setim crno nisam mogla ni gucnuti...a sada bas volimmm. Imam i ja neko domace dalmatinsko, ako ne stanem na 2dl mrtva sam :)
Maruska, nadam se da je brat dobro..a sto se kila tice, pa zar nemas ti dva sina + muza treba to sve opsluziti, samo stezi guz kako Maus rece dok sklanjas po kuci i eto ti rekreacije :)
Odoh da kucam neki rad
Bas neko sumorno jutro,za spavanje za nis' drugo....a bas bih volela da padne sneg, da cujem deciju graju sa brega, da ih gledam kako rumeni vuku sanke i kako vec iznemogli ne odustaju da se popnu na breg...eh kad se setim kako sam ja uzivala u tome, dok ne budem skroz mokra i dok mama sa terase ne mahne rukom...polazi, ja ne odustajem :)))
Bak...nadas li se izlecenju telefona? Maus...opasno mamis sa tim tvojim vinom, kad se setim crno nisam mogla ni gucnuti...a sada bas volimmm. Imam i ja neko domace dalmatinsko, ako ne stanem na 2dl mrtva sam :)
Maruska, nadam se da je brat dobro..a sto se kila tice, pa zar nemas ti dva sina + muza treba to sve opsluziti, samo stezi guz kako Maus rece dok sklanjas po kuci i eto ti rekreacije :)
Odoh da kucam neki rad
dragana76ns- Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010
Nismo meta, nego sam kucala neku srpsku poeziju, pa nije red da bude zabeležena latinicom-koja nam nije zvanično pismoMetaurina ::
Pari, presli mso na cirilicu?
jedva čekam da vidim medu u pidžamici...to me podseća na Batu sa pe, duu i meeetinche ::
Pari duso, tvoj crveni potpis je prvo cemu se obradujem ujutro nakon sto muske izljubim.
Jutro Jutra!! Joj neki šućmurast dan...samo za spavanje imam vazda nekih sudova oprati...sad ću.
Bak-ako ti misliš da veštica nije sranje-onda nije bilo trojstvo
Maro, Mišica ti je dala EXTRA ideju. To mi napamet nije plao. Animiraš klince, pustiš svoju omiljenu muziku i skačite-bar pola sata. I tebi i njima odlično.
Mišice, vežbice su ti provereno dobre!
Meta, je l ti mene ispali i ne okači ni jednu jedinu iz Neapulja????
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
Mišu, evo stiskam ih od kad sam pročitala! Meni se višak uvek lepi na kukove i guzove. I to me izluđuje. Sad imam tri kg viška, ako ne računam ovih 700 gr koje sam dobila u poslednjih mesec dana. To kao spada u poželjno.
Kafa je super, što me podseti da odem i spremim sebi kafu. Juče pila tek kasno uveče
Kafa je super, što me podseti da odem i spremim sebi kafu. Juče pila tek kasno uveče
Mirjana- Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009
Bice da nam je svima problem pojas, guz i kuk bas ono sto se "najlakse" skida.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
Dobar dan... ja zabusavam, a vidim ovde tema kilaza Ja nesto mnogo smrsah izmedju ove dve trudnoce, cak 28 kg A ne znam kako. Jeste da sam zumbala, ali samo dva meseca redovno, posle toga sam zabusavala jos mesec dana i odustala. O hrani bolje da ne pricam, ja nisam karakter, ja jedem kao musko
Ovih dana sam bas u stalnom pokretu, u ponedeljak krstimo Lenku i moji svekar i svekrva slave. Ja sam ove godine postedjena pomaganja iz opravdanih razloga, i bas me sramota zbog toga. Kakva budala No, moja jetrva, koja se do sada samo pojavljivala kao gost sa kupljenom tortom, sada dolazi 3 dana ranije, jedva cekam da vidim da li ce nesto d apomogne ili se lezati kod svoje majke jer "ima temperaturu" kao i svake godine.
Ovih dana sam bas u stalnom pokretu, u ponedeljak krstimo Lenku i moji svekar i svekrva slave. Ja sam ove godine postedjena pomaganja iz opravdanih razloga, i bas me sramota zbog toga. Kakva budala No, moja jetrva, koja se do sada samo pojavljivala kao gost sa kupljenom tortom, sada dolazi 3 dana ranije, jedva cekam da vidim da li ce nesto d apomogne ili se lezati kod svoje majke jer "ima temperaturu" kao i svake godine.
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
Mili, uzivaj jos ove godine...nadoknadices uskoro, ne sekiraj se i nemoj da ti bude glupo!
Heh, jetrva...ko moja zaova. Kada se dogovaramo da imamo zajednicki rucak kod sveki i da svako nesto napravi, i sve se dogovorimo, ona redovno napravi pire krompir...pa kaze da je ili samo to stigla od dece, ili je samo za to imala para. U stvari je buba lenja...sta ces. Njoj slavu sprema njena sveki, koja joj inace "nista ne valja", sve zena spremi i donese...a muz posluzi...mama opere sudove.
Odoh da smutim nesic pa da nastavim sa ukrasavanjem.
Ljubac Jutra!
Heh, jetrva...ko moja zaova. Kada se dogovaramo da imamo zajednicki rucak kod sveki i da svako nesto napravi, i sve se dogovorimo, ona redovno napravi pire krompir...pa kaze da je ili samo to stigla od dece, ili je samo za to imala para. U stvari je buba lenja...sta ces. Njoj slavu sprema njena sveki, koja joj inace "nista ne valja", sve zena spremi i donese...a muz posluzi...mama opere sudove.
Odoh da smutim nesic pa da nastavim sa ukrasavanjem.
Ljubac Jutra!
Tinche- Broj poruka : 6399
Godina : 45
Datum upisa : 08.08.2009
Mili ti sada imaš opravdanje koje se vidi-nije skrivena temperatura nemoj oko toga da se nerviraš...
Tinče hoćemo li videti te pidžamice
Tinče hoćemo li videti te pidžamice
bebko- Broj poruka : 3844
Godina : 49
Datum upisa : 05.03.2009
Šta htedoh reći, a da, Maus, ajde, pokupi Bak, vino ne zaboravi, pa poitajte kod mene!
Mazo, zapadna Srbija, ta ljepota!
Mili, podseti me tvoja priča na snajku od naše komšinice u zgradi, stalno joj nešto fali kad slave, stalno je prehladjena, bolesna, bla, bla, bla! Pa ne bi li je čovek udavio! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ne podnosim folirante! A pred našu slavu dodje, uvali se i počne da pametuje, ja to ovako, ja onako, a kod svekrve nič ne radi! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr, još jednom!
Meni je jutro počelo sa fotoaparatom. Izašla u majici bretelači, pomalo sam cvokotala, al sam foto sešn napravila. Evo ga delić, da vidite o čemu pričam.
Izlazak Sunca nam milog.
Pogled na Čigotu, koja je naspram nas, jes daleko, al aparat odlično zumira! Vidi se koliko ima snega!
Mogla bih ja i temu otvoriti o pogledu s mojih terasa!
Mazo, zapadna Srbija, ta ljepota!
Mili, podseti me tvoja priča na snajku od naše komšinice u zgradi, stalno joj nešto fali kad slave, stalno je prehladjena, bolesna, bla, bla, bla! Pa ne bi li je čovek udavio! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ne podnosim folirante! A pred našu slavu dodje, uvali se i počne da pametuje, ja to ovako, ja onako, a kod svekrve nič ne radi! Grrrrrrrrrrrrrrrrrr, još jednom!
Meni je jutro počelo sa fotoaparatom. Izašla u majici bretelači, pomalo sam cvokotala, al sam foto sešn napravila. Evo ga delić, da vidite o čemu pričam.
Izlazak Sunca nam milog.
Pogled na Čigotu, koja je naspram nas, jes daleko, al aparat odlično zumira! Vidi se koliko ima snega!
Mogla bih ja i temu otvoriti o pogledu s mojih terasa!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010
Bebko, na sta mislis?
radi se torta...radi...
radi se torta...radi...
Na tortu Tinče...Zar ti ne reče da će biti meda u pidžamicama
Biksi,mamiš tim slikama kod tebe...i još se spominje neko domaće vino
Biksi,mamiš tim slikama kod tebe...i još se spominje neko domaće vino
Aha! da da, ali ta mi je za subotu, danas pravim neku...obicniju...za firmu neku...
Veče Jutra!!
I mi slavimo Nikoljdan, tačnije, u selu se slavi. Ove godine ću samo jednu tortu praviti-laganu, sa ananasom, neću se umoriti, znam, ali isto tako, gospođa iz " BG ",snaja mog dragog, ni kašiku svekrvi ne opere, a kamoli da nešto spremno donese. O.K. Njeno vaspitanje, ne opterećuje me. Želim da napravim nešto što znam sigurno da ću probati...pored ribe!
I mi slavimo Nikoljdan, tačnije, u selu se slavi. Ove godine ću samo jednu tortu praviti-laganu, sa ananasom, neću se umoriti, znam, ali isto tako, gospođa iz " BG ",snaja mog dragog, ni kašiku svekrvi ne opere, a kamoli da nešto spremno donese. O.K. Njeno vaspitanje, ne opterećuje me. Želim da napravim nešto što znam sigurno da ću probati...pored ribe!
Ahhh moja jetrva je doktorka i to nam stalno napominje, kao da mi ne znamo, a inace smo svi fakultetski obrazovani, ako je to uopste bitno za bilo sta.... Njene izjave su: Ja sam doktorka, ja se time ne bavim.... i Zna se kako se ide kod doktora, sa kesom Jooooj ne mogu da se nerviram
Milijana- Broj poruka : 5167
Datum upisa : 01.12.2009
E vidite, ja se sad' nađoh prozvana
Meni je mama skrenula pažnju na to da mi je jetrva na ulasku u kuću rekla:"Eto ti jetrvice, svake godine k'o gost!" Pošto sam ja naivna budala i ne provociram ljude, uvek kasno shvatim da je neko mene provocirao, pa sam i taj put iskreno i sa smeškom rekla:"Baš vala."
E sad', da mi je to sveki rekla onda bi stvarno trebalo da me bude sramota jer žena sve spremi sama! Onog dana kad' ja i mm dođemo, ona umesi testo, pa nešto ja, nešto ona, a nešto jetrva, razvijemo i isfilujemo za pitu. Onda gospođa "tržišni inspektor" ode da odmori. Tada ja seckam suhomesnato, sireve, aranžiram, seckam piletinu za supu... Kolači koje sam ja platila su naručeni i stigli. Pravim tortu, a mužić za to vreme nabavlja piće i sve što mu ja kažem da treba (tanjiri, escajg, ovali..), naravno sve za naše pare! I na kraju šta je draga jetrva uradila? Naručila je kolače koje sam ja platila i glumela neki k...
Meni je mama skrenula pažnju na to da mi je jetrva na ulasku u kuću rekla:"Eto ti jetrvice, svake godine k'o gost!" Pošto sam ja naivna budala i ne provociram ljude, uvek kasno shvatim da je neko mene provocirao, pa sam i taj put iskreno i sa smeškom rekla:"Baš vala."
E sad', da mi je to sveki rekla onda bi stvarno trebalo da me bude sramota jer žena sve spremi sama! Onog dana kad' ja i mm dođemo, ona umesi testo, pa nešto ja, nešto ona, a nešto jetrva, razvijemo i isfilujemo za pitu. Onda gospođa "tržišni inspektor" ode da odmori. Tada ja seckam suhomesnato, sireve, aranžiram, seckam piletinu za supu... Kolači koje sam ja platila su naručeni i stigli. Pravim tortu, a mužić za to vreme nabavlja piće i sve što mu ja kažem da treba (tanjiri, escajg, ovali..), naravno sve za naše pare! I na kraju šta je draga jetrva uradila? Naručila je kolače koje sam ja platila i glumela neki k...
Pari, da mi prodje ispit, 19. i kacim, gde da nervram trudnicu, pa da mi izraste cmichak?! Stavila ih na FB, ovdajala danima, i na kraju od 2500 uspela da dovedem na razumnu meru, na 500! Spremila sam fajl za ovde, ali moram jos slika da sklonim, mnoogo ih je, ne mogu sve to da kacim i na image i ovde. Ali, Kapri, e to su stvarno najlepse slike, sa njima ne znam hocu li moci da se kontrolisem.
Ja moram da priznam da sam srecna da nemam ni jertva ni zaova ni snaja ovde, pa ni takvog ponasanja, ali, i ljudi su drugacije ovde, pa nema takvog ponasanja. A nema ni intimisanja sa rodjacima, za Bozic, i jos 2-3 puta godisnje i to je to. Sve su to rodjaci, priznaj use samo oni najblizi, po njima ja ovde imam samo tetke i ujaka, a njihova deca su rodjaci mm-a, ali ne i mene! Ali, tamo, imam jedno "zlo u kuci" snaju, koja ima sve osobine ovih vasih sto opisaste, plus neke specijalne, pa me izludjuje i samo njeno prisustvo i ponasanje! Ona je frizerka, koja se razume i u medicinu, i u astronomiju, mehaniku, elektroniku... i sve je to ucila u skoli (a zavrsila neki kurs od par meseci!) ALi je najbolja kad mm i S&S krene da objasnajva kako se jede u Italiji i kakave pasta pica treba da budu! A jos sto se razume u geografiju, a nije izasla iz Srbije! Ali, sta ce jadna, ziv stvor i ona, mora da se "pokaze"!
Mili, ne znam odkakle ti je snajka, ali mi sve mirise da je iz nekog sela ili manjeg mesta, pa je mnogo velicali dok je studirala Da me ne shvatite pogresno, nemam nista protivl judi sa sela, i sama poticem odatle, ali imam par prijateljica koje su lekari, ali iz sela poticu, a to ne pominju. A cim su upisale medicinu, bile su lekari! Svaka cast na pozivu, i svaka cast vecini lekara, ali ove moje, kad pocnu da se prave vazne... uh... Psuti te sitne duse Mili i uzivaj u tvojoj divnoj porodici i trudnoci! I ponesi kesu za jetrvu
Tinche, jel ima otpadaka od tih torti, ja to najvise volim da jedem, kao moj tata. Cuci jadan uz mene i sve ceka da se nesto "baci". Evo i mene
Ja moram da priznam da sam srecna da nemam ni jertva ni zaova ni snaja ovde, pa ni takvog ponasanja, ali, i ljudi su drugacije ovde, pa nema takvog ponasanja. A nema ni intimisanja sa rodjacima, za Bozic, i jos 2-3 puta godisnje i to je to. Sve su to rodjaci, priznaj use samo oni najblizi, po njima ja ovde imam samo tetke i ujaka, a njihova deca su rodjaci mm-a, ali ne i mene! Ali, tamo, imam jedno "zlo u kuci" snaju, koja ima sve osobine ovih vasih sto opisaste, plus neke specijalne, pa me izludjuje i samo njeno prisustvo i ponasanje! Ona je frizerka, koja se razume i u medicinu, i u astronomiju, mehaniku, elektroniku... i sve je to ucila u skoli (a zavrsila neki kurs od par meseci!) ALi je najbolja kad mm i S&S krene da objasnajva kako se jede u Italiji i kakave pasta pica treba da budu! A jos sto se razume u geografiju, a nije izasla iz Srbije! Ali, sta ce jadna, ziv stvor i ona, mora da se "pokaze"!
Mili, ne znam odkakle ti je snajka, ali mi sve mirise da je iz nekog sela ili manjeg mesta, pa je mnogo velicali dok je studirala Da me ne shvatite pogresno, nemam nista protivl judi sa sela, i sama poticem odatle, ali imam par prijateljica koje su lekari, ali iz sela poticu, a to ne pominju. A cim su upisale medicinu, bile su lekari! Svaka cast na pozivu, i svaka cast vecini lekara, ali ove moje, kad pocnu da se prave vazne... uh... Psuti te sitne duse Mili i uzivaj u tvojoj divnoj porodici i trudnoci! I ponesi kesu za jetrvu
Tinche, jel ima otpadaka od tih torti, ja to najvise volim da jedem, kao moj tata. Cuci jadan uz mene i sve ceka da se nesto "baci". Evo i mene
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Metaurina ::Ona je frizerka, koja se razume i u medicinu, i u astronomiju, mehaniku, elektroniku... i sve je to ucila u skoli (a zavrsila neki kurs od par meseci!) ALi je najbolja kad mm i S&S krene da objasnajva kako se jede u Italiji i kakave pasta pica treba da budu!
Jutro!
Meta, slike koje si vec stavila na fb ne trebas da postavljas i na imageshack. Samo im kopiras lokaciju i ubacis ovde, gde inace ide link za sliku.
Bata celu noc kuka, zapusen mu nos. . .temp nema za sad. . .eto kad hoce barnija sa Vockom da deli. :p
Kuckam sa mob pa nema kafe jutros.
Misu, na tebi je.
Ljubac za sve!
Meta, slike koje si vec stavila na fb ne trebas da postavljas i na imageshack. Samo im kopiras lokaciju i ubacis ovde, gde inace ide link za sliku.
Bata celu noc kuka, zapusen mu nos. . .temp nema za sad. . .eto kad hoce barnija sa Vockom da deli. :p
Kuckam sa mob pa nema kafe jutros.
Misu, na tebi je.
Ljubac za sve!
Poslednji izmenio tinche dana 16/12/2011, 13:43, izmenjeno ukupno 1 puta
Dobro jutro...
Evo da odmenim malo Miša
i za trudnice
Tinče,kako izašla torta?
Evo da odmenim malo Miša
i za trudnice
Tinče,kako izašla torta?
Dobro jutro!
Bebko hvala na kafici. A trudnice ce dorucak smazati u jednom zalogaju.
Mrvice kako je lepa slika. Kakav ogroman problem imaju beba i kuca
Tinche majstorice a ta obicna za firmu je verovatno na tri sparata i neko ludilo koju ces napraviti dok u jednoj ruci drzis varjacu i mesas fil, u drugoj telefon i saljes sms i jos pogledom i mimikom animiras baticu. Tapatapa jedan fil , drugi fil, jedna kora....12. kora, fondan, masnice, cvetici...gotovo. Mili batica ima slinice Ljubim slinavi nosic da sto pre prodje.
Biksi koje slike Stizem prvom prilikom
Meta srecno u ponedeljak na ispitu.
Miro, kad se porodis onda stiskaj svaki dan
Ja imam jednu jetrvu i nemam problem tog tipa, ne slavimo pa tako ne moze doci do izrazaja koja je bolja domacica Inace se lepo slazemo. Pogotovo oko jedne stvari:nasa svekrva je cudo. Ja sam dobra snajka(valjda, tako mislim, madaaaaa...) a jetrva je losa snajka jer je 6 godina starija od njenog sina i imala je jedan brak pre no sto je upoznala J. I zato 18 godina prolazi pored nje i njenih unuka kao da ne postoje. Naravno isto toliko godina ne prica sa svojim starijim sinom i isto tako prodje pored njega kao da ne postoji jer je ozenio zenu koja se njoj nikako ne svidja.
Zene evo petka. Uzivajte u vikendu!
Bebko hvala na kafici. A trudnice ce dorucak smazati u jednom zalogaju.
Mrvice kako je lepa slika. Kakav ogroman problem imaju beba i kuca
Tinche majstorice a ta obicna za firmu je verovatno na tri sparata i neko ludilo koju ces napraviti dok u jednoj ruci drzis varjacu i mesas fil, u drugoj telefon i saljes sms i jos pogledom i mimikom animiras baticu. Tapatapa jedan fil , drugi fil, jedna kora....12. kora, fondan, masnice, cvetici...gotovo. Mili batica ima slinice Ljubim slinavi nosic da sto pre prodje.
Biksi koje slike Stizem prvom prilikom
Meta srecno u ponedeljak na ispitu.
Miro, kad se porodis onda stiskaj svaki dan
Ja imam jednu jetrvu i nemam problem tog tipa, ne slavimo pa tako ne moze doci do izrazaja koja je bolja domacica Inace se lepo slazemo. Pogotovo oko jedne stvari:nasa svekrva je cudo. Ja sam dobra snajka(valjda, tako mislim, madaaaaa...) a jetrva je losa snajka jer je 6 godina starija od njenog sina i imala je jedan brak pre no sto je upoznala J. I zato 18 godina prolazi pored nje i njenih unuka kao da ne postoje. Naravno isto toliko godina ne prica sa svojim starijim sinom i isto tako prodje pored njega kao da ne postoji jer je ozenio zenu koja se njoj nikako ne svidja.
Zene evo petka. Uzivajte u vikendu!
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Jutro svima,
nova tema?!
Mojima je slava sveti Nikola, i moja mladja sestra ce sve pomoci mami ove godine jer meni ne daju nista da radim. Jos ona i uci, sprema ispite, ali ukolpice se nekako. Starija sestra je u Norveskoj, nece stici za slavu.
A ja imam dve zaove koje mi dolaze na slavu, jetrve nemam. One me uvek nazovu da se dogovorimo da mi i one naprave po koju vrstu kolaca, neku mama a sveki i ja zavrsimo ostalo. U svakom slucaju se dogovorimo.
nova tema?!
Mojima je slava sveti Nikola, i moja mladja sestra ce sve pomoci mami ove godine jer meni ne daju nista da radim. Jos ona i uci, sprema ispite, ali ukolpice se nekako. Starija sestra je u Norveskoj, nece stici za slavu.
A ja imam dve zaove koje mi dolaze na slavu, jetrve nemam. One me uvek nazovu da se dogovorimo da mi i one naprave po koju vrstu kolaca, neku mama a sveki i ja zavrsimo ostalo. U svakom slucaju se dogovorimo.
Mrvica- Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010
Milijana ::Ahhh moja jetrva je doktorka i to nam stalno napominje, kao da mi ne znamo, a inace smo svi fakultetski obrazovani, ako je to uopste bitno za bilo sta.... Njene izjave su: Ja sam doktorka, ja se time ne bavim.... i Zna se kako se ide kod doktora, sa kesom Jooooj ne mogu da se nerviram
hahaha, Mili, i ova je dr-dečji neurolog, ne napominje to, ali to je to ustvari. mada, nije ni ona toliko kriva-tako su je i kod kuće odgajali, i posle njen muž još dok su se zabavljali pre braka-10 godina-on radio, rintao i kućio, dok je ona samo knjižice u rukama držala. Naravno, zato sad ima odličan posao, doduše skoro da se ne bavi strukom, već naukom, ali brate ni v. od vaspitanja ne samo po ovome, već ima tu nekih i ispada u komenatrima...ali ne trošimo reči na te, kako Meta kaže, iz provincije koje su se dočepale velegrada pa su postale lako deo njega Ona je iz mesta koje nije ni opština, ako me razumete, zato sam to Bg stavila pod navodnike.
No- kafica...imam i ja ponude , iz Praga
Sviđa mi se Bebkova ponuda doručka,ali ja smazah parče ribe koju mi dragi sinoć doneo, i šolju supe sa knedlama...ne da mi je prijalo....
sad ću da se spremim i odem u bolnicu po clexane-imam još za sutra.Malo i prošetati. popodne imam jedan čas, pa trčećim korakom kod mojih jer su tamo moje dve velike zvezdice stigle iz NS.
Tino...Batica šmrca? Ma samo da ga temperatura ne zdrma, vidiš kako se Bubi baš namučila-a tek mila Voćkica...
odoh da vidim kako su danas.
Uživajte cure!
maus :: a ta obicna za firmu je verovatno na tri sparata i neko ludilo koju ces napraviti dok u jednoj ruci drzis varjacu i mesas fil, u drugoj telefon i saljes sms i jos pogledom i mimikom animiras baticu. Tapatapa jedan fil , drugi fil, jedna kora....12. kora, fondan, masnice, cvetici...gotovo.
Nije, bas je obicna, reforma od 10 jaja...od "ukrasa" ima logo te firme i cetiri lepritica. Nisam stigla da je slikam, sveki je odnela brzinom svetlosti sinoc.
Cetiri leptira i logo firme treba napraviti Jesi sigurna da sveki nije iza coska sela i pojela tortu?
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Dan jutra!
Ja sam jučer bila u tolikim obavezama da uopšte ne znam kad sam dan potrošila. Navečer je bilo takvo nevrijeme, grmljavina, munje, kišurina koja me probudila oko 3 noćas, i više nisam ni mogla zaspati. Danas umorna i neispavana. Ali vesela jer je petak , sutra ujutro produženo spavanje.
Ih, priča o tim, ne znam ni kako da ih nazovem, ženama, je nepresušna. Ima ih na sve strane. Ja sam nekad imala takve "goste" i za slavu, i za Božić, i za Vaskrs. S tim što moji nisu glumili bolest, nego jasno i glasno naglašavali da su došli da se odmore. No međutim u jednom trenutku pretjeraše, pa mi sa njima lijepo završismo. I to ono pravo, totalno prekinuli sve veze. Šta ću, možda mi nije neka vrlina, ali koliko god sam u stanju da volim i pružim ljubavi, toliko sam u stanju izbaciti nekoga iz svog života, kao da nisu tu ni postojali.
Jutra ljubac za sve
Ja sam jučer bila u tolikim obavezama da uopšte ne znam kad sam dan potrošila. Navečer je bilo takvo nevrijeme, grmljavina, munje, kišurina koja me probudila oko 3 noćas, i više nisam ni mogla zaspati. Danas umorna i neispavana. Ali vesela jer je petak , sutra ujutro produženo spavanje.
Ih, priča o tim, ne znam ni kako da ih nazovem, ženama, je nepresušna. Ima ih na sve strane. Ja sam nekad imala takve "goste" i za slavu, i za Božić, i za Vaskrs. S tim što moji nisu glumili bolest, nego jasno i glasno naglašavali da su došli da se odmore. No međutim u jednom trenutku pretjeraše, pa mi sa njima lijepo završismo. I to ono pravo, totalno prekinuli sve veze. Šta ću, možda mi nije neka vrlina, ali koliko god sam u stanju da volim i pružim ljubavi, toliko sam u stanju izbaciti nekoga iz svog života, kao da nisu tu ni postojali.
Jutra ljubac za sve
lolipop- Broj poruka : 4146
Datum upisa : 15.11.2010
Strana 20 od 32 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 32
Similar topics
» Decembarska jutra
» Decembarska jutra
» decembarska jutra
» Decembarska jutra
» Decembarska snezna bela jutra :)
» Decembarska jutra