MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
+58
rada78
Zoka83
maza1972
marija47
missile
senka
daxi011
HappyGirl
Sneza
bobica83
Jelica
Marija86
lena
Tinche
Dacaa
Nefertari
Tanja83
makababy
Deni
Simona
MARA
JocY
cvrle76
Milijana
lolipop
Sofka
KoMetaK
viktorija
MAAKKI
djole42
Mrvica
ninica2
lilya
mijaki
bak
SSanja
buby
Jelena*
Shizika
key
maja76
bebko
maus
medolino
noja
Kamilica
cicsa80
natalija
Cupava
dragana76ns
dr mali pariz
red
BiKsi :)
Mali Princ
dragmilk
caci
Orline
Mirjana
62 posters
Strana 36 od 40
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
Mirjana,pa ti mene preplatila...evo ostajem na strazi
I saljem poljupce
I saljem poljupce
medolino- Broj poruka : 2604
Godina : 37
Datum upisa : 26.01.2011
Eh, MIro, kod tebe uvek neka akcija i reakcija NEgo, pregurala si pola, pa ti samim tim i ostalo malo, uzivaj i mazi bosancerosa!
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
Srećan ti ulazak u 20-tu nedelju
Drago mi je za bolovanje
Drago mi je za bolovanje
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Mirka jos samo dva dana pa virkanje. Ja sam se ugledala na tebe pa cu sad krisom da odem kod mog dr kod kog sam uvek isla na sve kontrole. Zakazala ja prvo virkanje za petak u 16h.
maki79- Broj poruka : 1879
Godina : 45
Datum upisa : 15.03.2010
Mrvica ::Mako, kako mislis ne moze da se koristi odmor i bolovanje? Ja sam bila do 02.02. na bolovanju, pa sam uzela godisnji do kraja februara pa idem opet mesec dana na bolovanje.
Tako sam i ja uradila. Bila sam na bolovanju koje mi je odobrila komisija(tri meseca od 13.07. 2011), pa sam 01.08 otisla na odmor do 05.09.2011, i posle ponovo kod svog ginekologa mesec dana do 06.10.2011, nakon cega mi je komisija dala bolovanje do daljnjeg, tj do pocetka pretporodjajog bolovanja. Lekar na komisiji 13.07.2011 mi je rekao da ako hocu da koristim odmor, da prekinem bolovanje, sto sam ja i uradila.
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
OHOHO 20-ta nedeljica, masala Cestitamo
dragmilk- Broj poruka : 1292
Godina : 49
Datum upisa : 31.10.2010
Mirka, hoces ici na 2.expertni?
Mrvica- Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010
A haljince?
Mrvo, evo slikala sam se, ali "bez glave" jer tek sad idem na frizuru, a po svemu sudeći, kod frizera ću i da se šminkam
Inače, ovo je stara haljina, ne znam ni kako sam ušla u nju! Nisam stigla da kupim drugu jer sam morala i do zubara zbog zuba koji me boli. Nešto mi je našpricao i prestalo mi odmah. Kaže da misli da nije do zuba već su mi desni osetljive. A krvare već od kad kad perem zube. Neki mi je gel prepisao da kupim i mažem. Taj sam recept uvalila mm-u. Inače u PS-u sam videla baš lepo aljinče, ali bili su samo neki ogromni brojevi.
Ovu sam obukla dva puta do sada. Nadam se da me niko od večerašnje ekipe nije video u njoj...ma i da jeste, šta me briga.
Hvala na čestitkama Ja ne mogu da verujem da je već 20-ta nedelja
Sve vas
Inače, ovo je stara haljina, ne znam ni kako sam ušla u nju! Nisam stigla da kupim drugu jer sam morala i do zubara zbog zuba koji me boli. Nešto mi je našpricao i prestalo mi odmah. Kaže da misli da nije do zuba već su mi desni osetljive. A krvare već od kad kad perem zube. Neki mi je gel prepisao da kupim i mažem. Taj sam recept uvalila mm-u. Inače u PS-u sam videla baš lepo aljinče, ali bili su samo neki ogromni brojevi.
Ovu sam obukla dva puta do sada. Nadam se da me niko od večerašnje ekipe nije video u njoj...ma i da jeste, šta me briga.
Hvala na čestitkama Ja ne mogu da verujem da je već 20-ta nedelja
Sve vas
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Ha ha ha ha, šta sam ja napisala "krvare od kad perem zube" ha ha ha ha
Molim vas vratite edit!
DakleM, desni mi krvare od kad sam saznala da sam trudna, čini mi se. Naravno, samo dok perem zube.
Molim vas vratite edit!
DakleM, desni mi krvare od kad sam saznala da sam trudna, čini mi se. Naravno, samo dok perem zube.
Miro, ne brini, nismo ni mislili da nisi pre prala zube.
Wou, kakva , haljina je bruka, svidja mi se, ali verujem da ti sad jos lepse stoji sa tim stomacicem
Izrez
Wou, kakva , haljina je bruka, svidja mi se, ali verujem da ti sad jos lepse stoji sa tim stomacicem
Izrez
Mrvo zlato, ovo sam malopre slikala sa stomakom! Malo me stisne haljina, pa nije toliko veliki, ali vidi se valjda
Je l da da se vidi?
Ne smem da čekam odgovor, zakasnih kod frizera. Ljubim, pa se kuckamo ujutru. Laku noć
Je l da da se vidi?
Ne smem da čekam odgovor, zakasnih kod frizera. Ljubim, pa se kuckamo ujutru. Laku noć
Pa naravno da se vidi, taman. bas je lep, kako se zaoblicio.
Covek bi pomislio da ce se vec nekako navici, ali ja kad god neka od nas postavi sliku se sva raznezim, slaba sam i na trudnice i na bebe. Nema povratka.
Covek bi pomislio da ce se vec nekako navici, ali ja kad god neka od nas postavi sliku se sva raznezim, slaba sam i na trudnice i na bebe. Nema povratka.
Ja zavrsila svoju smenu pa opet kasnim za komentarima
Mirce,haljince je prva liga a stomacic
Srecan ti ulazak u 20 nedelju
A sto se tice pranje zuba slatko si me nasmejala,trudnice nasa
Pozdravcic i lepo se provedi
Mirce,haljince je prva liga a stomacic
Srecan ti ulazak u 20 nedelju
A sto se tice pranje zuba slatko si me nasmejala,trudnice nasa
Pozdravcic i lepo se provedi
Mirce
Javljam se na strazu
Dobra plata ja sam zadovoljna
za bebca i za mamicu
Javljam se na strazu
Dobra plata ja sam zadovoljna
za bebca i za mamicu
ninica2- Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011
Jao ljudi, mene izgleda savatao neki virus
Na rođendanu sam bila od 21 do 21.40h i to samo zato što mi se mnogo ostajalo i što sam pokušavala da ubedim sebe da mi nije ništa. Prvo mi je bilo vruće, pa hladno, pa sam sto puta piškila, i na kraju povraćanje. E kad sam morala da odem u WC i da tamo ridam, smesta sam zvala mm-a da dođe po mene. Ležala sam sat vremena i tresla se. Još uvek mi je muka i nekako sam malaksala, ali pre 10 min sam uspela da jedem i čini mi se da sam bolje.
Još ću popiti jogurt i odoh da spavam. Sutra idem kod genetičara...i ne znam gde još beše. Valjda ću biti u stanju.
Neću vas stiskati, da vam ne pređe Laku noć
P.S. Dodata nova poruka - noćna smena stigla Još ću te izljubiti kad ovo prođe
Na rođendanu sam bila od 21 do 21.40h i to samo zato što mi se mnogo ostajalo i što sam pokušavala da ubedim sebe da mi nije ništa. Prvo mi je bilo vruće, pa hladno, pa sam sto puta piškila, i na kraju povraćanje. E kad sam morala da odem u WC i da tamo ridam, smesta sam zvala mm-a da dođe po mene. Ležala sam sat vremena i tresla se. Još uvek mi je muka i nekako sam malaksala, ali pre 10 min sam uspela da jedem i čini mi se da sam bolje.
Još ću popiti jogurt i odoh da spavam. Sutra idem kod genetičara...i ne znam gde još beše. Valjda ću biti u stanju.
Neću vas stiskati, da vam ne pređe Laku noć
P.S. Dodata nova poruka - noćna smena stigla Još ću te izljubiti kad ovo prođe
Eto ti sad pustimo te malo da se proluftiras ono odmah neki belaj,ne znam sta je dobro u trudnoci ali ja bih npr caj od kamilice ili nanu da umiri zeludac a i ujedno efektno je kod drugih tegoba.Pomazi bebca i laganini u krpice i da sutra ustanes zdrava kako dren
Pa da se ljubnemo evo vazdusni zbog virusa da ti ne prenesem
stogod nikad se ne zna
Pa da se ljubnemo evo vazdusni zbog virusa da ti ne prenesem
stogod nikad se ne zna
ninica2- Broj poruka : 1841
Datum upisa : 26.08.2011
Mirka aljince je prelepo a stomace ko bombonce. Sto se tice tog virusa ne znam sta da ti kazem sem da popijes neki cajic pojedes neki prepecen tost koji je lagan sad za stomak i probaj malo vise da odmaras a izbegavaj te skupove gde ima vise ljudi.
maki79- Broj poruka : 1879
Datum upisa : 15.03.2010
E, Mirjana,sto Nina kaze,pustimo te malo da ides na zurku a ti ni manje ni vise pokupis neki virus... Moracemo uvesti dodatnu strazu sa sve pancirima i dezinfekcijom
Nadam se da ti je jutros bolje i da te je proslo
Verovatno si kod geneticara...cekamo izvestaj...
Pozdravcic za malenog bosancerosa a tebi saljem jedan caj od nane...
Stigla smena javljam se na duznost
Za pocetak odoh da dezinfikujem ulaz u zgradu,hodnik i stepeniste za moju trudnicu
Nadam se da ti je jutros bolje i da te je proslo
Verovatno si kod geneticara...cekamo izvestaj...
Pozdravcic za malenog bosancerosa a tebi saljem jedan caj od nane...
Stigla smena javljam se na duznost
Za pocetak odoh da dezinfikujem ulaz u zgradu,hodnik i stepeniste za moju trudnicu
Dobro ti stoji haljina, bas stomak dodje do izrazaja.
Srecna ti druga polovina trudnoce
Nadam se da si danas mnogo bolje
Srecna ti druga polovina trudnoce
Nadam se da si danas mnogo bolje
maus- Broj poruka : 14046
Datum upisa : 07.12.2007
Nadam se da si bolje, dušo.
Nije taj virus od sinoć, negde si ga pokupila pre dan-dva sigurno. Možda i na komisiji
Ljubim ja tebe...I aljinče, i stomače
Nije taj virus od sinoć, negde si ga pokupila pre dan-dva sigurno. Možda i na komisiji
Ljubim ja tebe...I aljinče, i stomače
Orline- Broj poruka : 11716
Godina : 52
Datum upisa : 05.02.2009
Haljinica extra, stomacic jos sladji
ps posle povracanja nikako jogurt odmah - ne ide kiselo na kiselo... nego tost, kamilica ili majcina dusica, a ako mozes da progutas kasicica maslinovog ulja i na nju 10 kapi prpoplisa, a posle toga caj i tost.
brzo da nam se oporavis!
ps posle povracanja nikako jogurt odmah - ne ide kiselo na kiselo... nego tost, kamilica ili majcina dusica, a ako mozes da progutas kasicica maslinovog ulja i na nju 10 kapi prpoplisa, a posle toga caj i tost.
brzo da nam se oporavis!
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Prince, sta bi mi bez tebe.
Mirka, kako si?
Sta kaze geneticarka?
Sto kaze Orline moguce je i da si pokupila to na komisiji, nemaju oni obzira da odvoje trudnice. Bas sam na to ogorcena, ako i hoces negde preko reda, onda se nadju babe i dede da se bune uh...
Mirka, kako si?
Sta kaze geneticarka?
Sto kaze Orline moguce je i da si pokupila to na komisiji, nemaju oni obzira da odvoje trudnice. Bas sam na to ogorcena, ako i hoces negde preko reda, onda se nadju babe i dede da se bune uh...
mirka javili su mi iz firme da ne bi otisa na zavod uzmem ceo go za 2012,ja sam na bolovanju do 20.3 pa cu videti sa dr-om sta cu i kako...haljince je super,a sutra virkanje,aaaaaaaa?
makababy- Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011
Toliko ste me razveselile i nasmejale da sam vas morala sve zazeleniti.
Danas mi je malo bolje, nisam malaksala i nemam one vruće-hladno periode, ali mi je nos zapušen, grlo boli, uvo boli i muka mi je. Svratila sam kod dr opšte prakse, koja mi je rekla da nemam ništa na plućima, da ležim, ispiram nos sa marisolom, da se inhaliram nad ključalom slanom vodom i da pijem dosta toplih napitaka i limunade. Ako me uvo bude više bolelo, možda će morati da mi uvede neke antibiotike, ali misli da ću ja to pregurati za par dana.
A genetičarka
Ona me je prestravila.
Rekla mi je da imam vrlo nezgodnu mutaciju i kombinaciju mutacija. Da to znači da postoji mogućnost da će moja posteljica prevremeno stariti, da beba neće dobijati dovoljno kiseonika......svašta nešto-zavrtelo mi se u glavi od objašnjenja. Uglavnom, ako mi d-dimer i homocistein budu OK, da joj se javim za mesec dana. Ako ne budu dobri, da dođem ranije da mi urade HPL iz krvi (nadam se da sam dobro zapamtila) koji će mi pratiti do kraja trudnoće. Rekla je da ja ne mogu da sedim kući i čekam prirodni porođaj i da se može desiti to prevremeno starenje, preeklampsija, zaostajanje ploda u rastu, itd. a to bi se videlo u tom HPL testu na vreme. U tom slučaju bi oni upozorili ginekologa da me mora poroditi ranije (moguće već od 30-te nedelje), jer će bebi biti bolje u inkubatoru, nego u takvoj posteljici
Zvala ja mužića da mu prepričam, a on će:"Je.. joj ja m..... Ne znam koji moj ideš kod nje. Ljepo sam ti reko da nije normalna"
Ko je lud, ko normalan ne znam...al meni uopšte nije lako
Jedva čekam sutra da vidim šta će moj dr da kaže. Taj ima sposobnost da te za najveći problem ubedi da je sitnica. A s obzirom na to da znaš i da on nadalje vodi računa o tom problemu, možeš se lepo opustiti. No, videćemo.
Sve vas ljubuckam, s daljine, da ne širimo virus-to nije dobro za sistem
Danas mi je malo bolje, nisam malaksala i nemam one vruće-hladno periode, ali mi je nos zapušen, grlo boli, uvo boli i muka mi je. Svratila sam kod dr opšte prakse, koja mi je rekla da nemam ništa na plućima, da ležim, ispiram nos sa marisolom, da se inhaliram nad ključalom slanom vodom i da pijem dosta toplih napitaka i limunade. Ako me uvo bude više bolelo, možda će morati da mi uvede neke antibiotike, ali misli da ću ja to pregurati za par dana.
A genetičarka
Ona me je prestravila.
Rekla mi je da imam vrlo nezgodnu mutaciju i kombinaciju mutacija. Da to znači da postoji mogućnost da će moja posteljica prevremeno stariti, da beba neće dobijati dovoljno kiseonika......svašta nešto-zavrtelo mi se u glavi od objašnjenja. Uglavnom, ako mi d-dimer i homocistein budu OK, da joj se javim za mesec dana. Ako ne budu dobri, da dođem ranije da mi urade HPL iz krvi (nadam se da sam dobro zapamtila) koji će mi pratiti do kraja trudnoće. Rekla je da ja ne mogu da sedim kući i čekam prirodni porođaj i da se može desiti to prevremeno starenje, preeklampsija, zaostajanje ploda u rastu, itd. a to bi se videlo u tom HPL testu na vreme. U tom slučaju bi oni upozorili ginekologa da me mora poroditi ranije (moguće već od 30-te nedelje), jer će bebi biti bolje u inkubatoru, nego u takvoj posteljici
Zvala ja mužića da mu prepričam, a on će:"Je.. joj ja m..... Ne znam koji moj ideš kod nje. Ljepo sam ti reko da nije normalna"
Ko je lud, ko normalan ne znam...al meni uopšte nije lako
Jedva čekam sutra da vidim šta će moj dr da kaže. Taj ima sposobnost da te za najveći problem ubedi da je sitnica. A s obzirom na to da znaš i da on nadalje vodi računa o tom problemu, možeš se lepo opustiti. No, videćemo.
Sve vas ljubuckam, s daljine, da ne širimo virus-to nije dobro za sistem
Strana 36 od 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» MIRJANA - waiting for my precious :aa27:
» MIRJANA - Afield again!
» MIRJANA- i ja ulazim u postupak