MIJAKI - u redu za pozitivnu betu!
+54
Jelica
MIRKA85
key
natalija
Likoli
Marija86
maruska
Xena
smarija
LaFolie
viktorija
mika811
Nefertari
dragmilk
red
ninica2
djole42
Tinche
bebko
7-patuljaka
Orline
ananana
JocY
Dacaa
Tanja83
ciklama
maus
HappyGirl
Cupava
Deni
Simona
dragana76ns
cicsa80
Kamilica
maza1972
SSanja
Struzzo
Sofka
KoMetaK
lilya
lolipop
Cranberry
medolino
bak
Jelena*
anak
dr mali pariz
tanjica
BiKsi :)
noja
MAAKKI
cvrle76
Mirjana
mijaki
58 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 26 od 26
Strana 26 od 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
Re: MIJAKI - u redu za pozitivnu betu!
jesam, ali niko nije smatrao da treba da se tretira na bilo koji nacin...
i onda mi kaze, nemojte vi da se opterecujete, doktori su tu da brinu o svemu, upitah ga gde su doktori sve ove godine....
i onda mi kaze, nemojte vi da se opterecujete, doktori su tu da brinu o svemu, upitah ga gde su doktori sve ove godine....
mijaki- Broj poruka : 2537
Datum upisa : 25.04.2011
Draga bas mi je zao sto se tako zavrsilo, zanima me koliko si puta do sada imala VTO i da li je beta uvek bila negativna, izvini ako si vec negde pisala.
heart84- Broj poruka : 3091
Godina : 40
Datum upisa : 31.10.2010
Mijaki neverujem da ti nisu dali da primas , uglavnom ukljucuju,
Ja sam ga preventivmo koristila 1.5 meec dok sam cekala rezult.
Ali zato ces sad imati svog hemat.svog endrokrin. I napred
Ponesi sveeeee
Izvadi oggt sa ins. Trocasovni da nosis sumarac, i tsh i prl sveze da imas
Ove gene nemoras ponovo nego to sto.imas elezovicu
Ponesi sveeeee
noja- Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011
heart84 ::Draga bas mi je zao sto se tako zavrsilo, zanima me koliko si puta do sada imala VTO i da li je beta uvek bila negativna, izvini ako si vec negde pisala.
do sada 4 x ISCI sa nasim materijalom, jednom FET, i jednom donacija JC....
beta uvek manja od 1 osim sada kada smo radili donaciju
noja ::Mijaki neverujem da ti nisu dali da primas , uglavnom ukljucuju,
Ponesi sveeeee
odnecu joj za sada samo ogtt, a ostale hormone kada izvadim sveze i januaru, kada bude prvi normalan ciklus...posto se valjda uglavnom vade 3dc
mijaki nemoj da brines oko OGTT, nije nista strasno. MEni je bilo samo grrr kada su mi stavljali braunilu, a sokic mi je bio super, doduse ja obozavam slatko. Malo mi se bilo slosilo od stavljanja igle u venu pa mi glukoza dosla onako, bas suuuuper da me malo povrati.
Ja idem kod Sumarac u utorak u 9 na kliniku, sa dodatnim rezultatima (androstendion, SHBG, DHEA-S i kortizol), pa cu videti sta ce mi reci. Ti ides kod nje privatno?
ejjj, drzi se, glavu gore vidi moj potpis, pa ce ti sve biti jasno...
Ja idem kod Sumarac u utorak u 9 na kliniku, sa dodatnim rezultatima (androstendion, SHBG, DHEA-S i kortizol), pa cu videti sta ce mi reci. Ti ides kod nje privatno?
ejjj, drzi se, glavu gore vidi moj potpis, pa ce ti sve biti jasno...
senka- Broj poruka : 495
Godina : 49
Datum upisa : 28.10.2011
Mijaki, odlučnim koracima ideš napred...za hormone štitne nije važno kog dana ciklusa se rade...ako ti znači nešto,sve hormone možeš u Frontu,bez zakazivanja i čekanja,na uput ginekologa,samo da piše VTO,javiš se na sterilitet u prizemlju,oni te upute na međusprat,gotovo istog dana posle 12h.
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
sestro mutante...kako nisam znala da genetske na tromb. nisi radila??? majke ti??? kako nisi radila pre donacije to,a toliko smo o svemu pričale!
Svakako moraš imati svog hematologa, Elezović će već na osnovu toga ti prepisati fraxi od ET-a, pa nadalje, i proveru d-dimera na 2 nedelje.
Pošto sutra radiš OGTT, nadam se da si bar danas biladisciplinovana što se hrane tiče. Ništa slatko, i da si u 19h završila sa kašikom, viljuškom i nožem.
Sad već ni vodu ne pij,ali sutra OBAVEZNO flašicu vode uz sebe-za posle i nešto za jelo-jače-OBAVEZNO! Ljubim te, pa se čujemo za nekih 40 min.
Svakako moraš imati svog hematologa, Elezović će već na osnovu toga ti prepisati fraxi od ET-a, pa nadalje, i proveru d-dimera na 2 nedelje.
Pošto sutra radiš OGTT, nadam se da si bar danas biladisciplinovana što se hrane tiče. Ništa slatko, i da si u 19h završila sa kašikom, viljuškom i nožem.
Sad već ni vodu ne pij,ali sutra OBAVEZNO flašicu vode uz sebe-za posle i nešto za jelo-jače-OBAVEZNO! Ljubim te, pa se čujemo za nekih 40 min.
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010
Mijaki, nisam znala za taj tvoj problem da mutacijom. Koliko shvatih cure ovde, trebala bi da imas terapiju u postupku i posle do kraja trudnoce. Srecno sutra za OGTT, nist strasno, sto rece Senka, i meni je bio odlicnog ukusa "sokic". Meni se sve nekako cini da ces ti posle pretraga i saradnje sa dobrim lekarima uspeti i sa svojim jc.
KoMetaK- Broj poruka : 7138
Godina : 51
Datum upisa : 09.01.2010
I ja sam se malo iznenadila,mada nisam dugo na forumu i nemogu baš da znam sve od ranije,ipak ste se vi družile i pre ...slažem se sa Metom i verujem u tvoje ćelije...sigurno je tu negde zaplet i osećam da si na dobrom putu sa dobrim dr-ovima.
Mijaki, kako je bilo?
pari, preziveh nekako, veceras ce rezultati, pa mi se zapusila vena, pa boli drugu ruku, ma show!
ali sada sam dobro, jos uvek mogu da evociram ''divan ukus'' onog secera, creva mi se okrenu....
ali sada sam dobro, jos uvek mogu da evociram ''divan ukus'' onog secera, creva mi se okrenu....
samo kad je prošlo! Užas.Čekamo nalaze.
mijaki ::ma ja cu sve analize da uradim privatno, sve sam ih vec i radila barem jednom u poslednjih 5 godina, ali hocu da mi kazu da li jos nesto treba, i da posle sve to pogledaju... otkud znam, mozda sam bila ok a sada vise nisam...
ginekolozi kazu sve je ok, geneticar kaze sve je ok barem na osnovu onoga sto se moze uraditi a da je racionalno...
ostalo je da cujem rec ova dva dr-a i da zakljucim poglavlje...
ili sam veeeliki baksuz, ili mi nesto zaista fali!!!
ili onom odozgo nisam na listi proriteta, i boli me uvo da li ce ga bogohuljenje razljutiti...
neka radi sta hoce, meni ionako ne treba
nije se bas pokazao, i neka mi slucajno neko ne napise da to tako treba, i da treba da verujem, i da je on tu
NIJE tu
nikada nije ni bio
ne verujem vise ni u sta, osim u moc novca i statistiku
kako ? lepo!...koliko imam para, toliko cu analiza moci da uradim, i toliko cu puta moci da idem na VTO, i ako se razbolim, toliko cu moci si da priustim lekara, mozda mogu da potplatim za usvajanje...sto da ne, ionako sve tako funkcionise
i onda mozda da se zahvalim njemu???
eto, toliko od mene u ovo divno vece...
ne zivi mi se
Uh, draga moja, kakav post...
Sa mnogo toga se slažem i razumem osim podvučenog dela...to ne. Pre ću davati pare na vto sa doniranom jć nego nekom hohštapleru iz czrs ili ministarstvo...nemoralno mi je i tačka.
Preživela glukozu?
Ljubim i grlim.
[/b]
Struzzo- Broj poruka : 7041
Godina : 48
Datum upisa : 27.09.2008
ogtt rezultate okacila na mestu za to...nesto mi deluju cudno...a mozda i nisu...
elem evo i ostatka:
- SHBG 84,1
- DHEA-So4 93,5
- androstedion 1,6
- TSH 2,74
- FT4 13,47
- FT3 5,03
- AMC-AtTPO 8,94
- ATG-At <10
sta god, meni ove cifre nista ne znace, ima li nesto na sta da obratim paznju, svakako ce doktorka da gleda za vikend....
cmokic
elem evo i ostatka:
- SHBG 84,1
- DHEA-So4 93,5
- androstedion 1,6
- TSH 2,74
- FT4 13,47
- FT3 5,03
- AMC-AtTPO 8,94
- ATG-At <10
sta god, meni ove cifre nista ne znace, ima li nesto na sta da obratim paznju, svakako ce doktorka da gleda za vikend....
cmokic
Ovo je sve uredu, idem na temu
dr. Sumarac kaze ovako: ''po ovome sto vidim niste pacijent za mene''
po nalazima iz Septembra ove godine i ovim novim sto sam sada radila, rekla je da nemam problem sa insulinom i secerima, deluje da nemam problem sa stitnom, po hormonima ne bi se reklo ni da imam PCOS sindrom...
kada ponovim hormone 3-7 dc, plus inhibin B i progesteron 21 dc i jos neke, onda cemo mozda ukljuciti terapiju, cisto radi sigurnosti: metmorfin i mozda nesto da spusti malo TSH...
ali samo mozda... doktorka kaze ako se potvrde njene pretpostavke, nije potrebno...ali je tendencija da se kao ukljucuje...pa eto moze da mi da...ako bas ceznem za time...
kaze da razlozi prethodnih neuspeha nisu lezali u domenu njene oblasti specijalizacije...
i pita se zasto i ko mi je preporucio donaciju...
ljubim vas
po nalazima iz Septembra ove godine i ovim novim sto sam sada radila, rekla je da nemam problem sa insulinom i secerima, deluje da nemam problem sa stitnom, po hormonima ne bi se reklo ni da imam PCOS sindrom...
kada ponovim hormone 3-7 dc, plus inhibin B i progesteron 21 dc i jos neke, onda cemo mozda ukljuciti terapiju, cisto radi sigurnosti: metmorfin i mozda nesto da spusti malo TSH...
ali samo mozda... doktorka kaze ako se potvrde njene pretpostavke, nije potrebno...ali je tendencija da se kao ukljucuje...pa eto moze da mi da...ako bas ceznem za time...
kaze da razlozi prethodnih neuspeha nisu lezali u domenu njene oblasti specijalizacije...
i pita se zasto i ko mi je preporucio donaciju...
ljubim vas
Draga, a za tako nizak insulin-kaže da nije problem?
Eto...
meni drago da si ti meni zdrava,a ono što tebe j. je jedna obična statistika...znaš kako naši vajni drkovi kažu-pokušavati i samo pokušavati...
Eto...
meni drago da si ti meni zdrava,a ono što tebe j. je jedna obična statistika...znaš kako naši vajni drkovi kažu-pokušavati i samo pokušavati...
...pokušavati i samo pokušavati...
sve ce biti u redu jednoga dana...
sutra na posao...
...show must go on...
sve ce biti u redu jednoga dana...
sutra na posao...
...show must go on...
Mijaki , naravno da mi je drago što je sve u redu u endokrinom sistemu,naći ćeš ti gde škripi...napred
Strana 26 od 26 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici
Strana 26 od 26
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu