KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+47
ninica2
Kamilica
lena
bebko
red
maja kg
Zoka83
MARA
Orline
daxi011
Sneza
Sami
makababy
JocY
Tinche
agata
maus
bobica83
bak
Dacaa
dr mali pariz
Shizika
Milijana
Mrvica
Likoli
buby
Tanja83
MAAKKI
cicsa80
BiKsi :)
dragana76ns
KoMetaK
key
Mirjana
Marija86
nolinica
anak
Nefertari
gagax81
seka 35
natalija
Mali Princ
*AIDA*
dragmilk
cvrle76
noja
lolipop
51 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Marija86 15/12/2011, 12:45

bravo cvrle pa vi ste bas veliki i jaki osmeh srce
mora me muz doneti jednom da se izljubimo lol! usne ljubav
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od natalija 15/12/2011, 13:04

Ja sam juče imala prejake bolove u stomaku, više mi je ličilo na bolove u želudcu. Dr me je pregledala i ustanovila da sam otvorena za vršak prsta. Grlić mi je 2,88 ali je predložila serklaž za svaki slučaj. Definitivno u sredu idem kod Ljubića u Jevremovu da sve proveri pa onda da vidim šta dalje.

Inače uzela sam probiotik i danas mi je mnogo bolje, ali ležim. Javljam kada bude nešto novo kod mene :*
natalija
natalija

Broj poruka : 702
Datum upisa : 18.01.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cvrle76 15/12/2011, 13:21

maki, samo ti dodji!!!! osmeh srce zagrljaj
cvrle76
cvrle76

Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 15/12/2011, 13:32

Natali zagrljaj
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 15/12/2011, 14:40

Sad mi stigao rezultat od Miticke, D-dimer 277 a granica 230 affraid
Ona ostavila i dalje istu terapiju fraziparin 0.3 jednom dnevno. a ja se sad uspanicila zasto raste.
Secam se da je Noja pisala kako je njen dimer bas velik, i da joj je dr rekla da je to ok, ali nisam bas sigurna da on raste sa trudnocom.
Sad ne znam da li da odem kod jos nekog dr ili sta da radim?!
Zasto ne mogu ni malo biti mirna, bas me nerviraju ovi rezultati. No
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Godina : 44
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 15/12/2011, 14:51

Meni je d-dimer dok sam davala fraksi bio 380...otisla kod doktorice koja je rekla da je to normalno stanje u trudnoci i da on raste u trudnoci..onda uzela uradila mutacije privatno ispostavilo se da nema potreba da dajem fraksi i prestala sam Wink
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 15/12/2011, 14:56

Marija86 ::Meni je d-dimer dok sam davala fraksi bio 380...otisla kod doktorice koja je rekla da je to normalno stanje u trudnoci i da on raste u trudnoci..onda uzela uradila mutacije privatno ispostavilo se da nema potreba da dajem fraksi i prestala sam Wink
Ja imam mutaciju, heterozigot sam na MTHR, zato i primam fraxi, protein C mi je tek neznatno snizen, ali onda se pitam zasto postoji gornja granicna vrednost kad on raste u trudnoci. Pre trudnoce mi je bio povisen, i kako sam pocela davati inekcije, on se lepo normalizovao, da bi zadnjih mesec dana otisao gore. Al' ajde da ne panicim, videcu sta da radim. Znajuci sebe necu dugo izdrzati. Znam da je cipi davala sebi i uvek joj je bio u okviru ref.vrednosti.
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 15/12/2011, 15:42

love g srca Cvrle bravooo za uz masalla velik bata pomazi ga,
e neka si se pocastila, mi odemo do ane na kolace
, gde vi idete gde sy najukusniji osmeh srce sunny
Mrvcek ja sam imala
1380 u 27 nedelji i zakazala odmah kod miticke
ali i ponela sve moje gene i ona cudesa od ranije
, rekla mi.po tim stavkama da nema potreba nista koristiti,
ja se shokirala pa kazem ni aspirin,
e ondak mi je objasnila ali stim
da ja nemam mutaciju(ali me je i dalje strah
i dalje tripujem) da kao nebi bilo dobro
da je manje zvog krvarenja kako
sad tako i na porodjaju, i ako su uredni protoci bebac napreduje nema potrba za sikirik,
rekla mi blage setnjice i da ga neponavljam vise,
e ja nisam imala mira kao ni sad sto nemam, srca
imamo drugaricu bas
na klinickom na hemostazi i nju smo kontaktirali i ona je rekla da je to ok, e sad ni ja nisam bas mirna i cista sa tim tako da ... Drkovi eto sta

Ljubim trudnice, mame i one sto samo nisu postale trudnice
noja
noja

Broj poruka : 6242
Godina : 46
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 15/12/2011, 15:58

Mrvica ::Bila sam kod nje u petak,videla je tu jednu kuglicu i nije nesto odreagovala, pa sad ne znam sta da radim.
Pa ako ona nije odreagovala zašto ti reaguješ?? Opusti se!
istina, meni se to još nijednom nije desilo, desilo mi se da sam krvni sud pogodila, ato se manifestuje tako što pri izvlačenju igle krene gusta tamna krv. Obrisala i to je to, zar i za to panika da se diže??
Mrvica ::Sad mi stigao rezultat od Miticke, D-dimer 277 a granica 230 affraid
Ona ostavila i dalje istu terapiju fraziparin 0.3 jednom dnevno. a ja se sad uspanicila zasto raste.
Secam se da je Noja pisala kako je njen dimer bas velik, i da joj je dr rekla da je to ok, ali nisam bas sigurna da on raste sa trudnocom.
Sad ne znam da li da odem kod jos nekog dr ili sta da radim?!
Zasto ne mogu ni malo biti mirna, bas me nerviraju ovi rezultati. No
A što ti nemaš poverenja u svoju dr, koja je pritom hematolog? Meni to nije jasno. D-dimer je normalno da bude povišen u trudnoći, i variraće uvek, nikad neće biti ista vrednost. Meni je tek poslednji koji sam radila-na granici, ali kad je bio i 280, dr mi nije dizala dozu, i ja sam opuštena jer joj verujem.

Marija86 ::Meni je d-dimer dok sam davala fraksi bio 380...otisla kod doktorice koja je rekla da je to normalno stanje u trudnoci i da on raste u trudnoci..onda uzela uradila mutacije privatno ispostavilo se da nema potreba da dajem fraksi i prestala sam Wink
već 380 ne znam da li moja dr tolerisala bez terapije. Inače, ja sam homozigot na MTHFR, i zato primam clexan.
Cvrle, bravo za lep UZ Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 612963
Aida, Natali, biće dobro, zar ne Very Happy mora!
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od noja 15/12/2011, 16:27

Pariiii osmeh srce
Natali ja radim kegela jos od 4meseca sama ja ga uvela,
Kad pipi zadrzim srednji mlaz svaki put i br do 10ali moras da dises normalno,
Uvece kad legnem isti i kad god se setim
, moj bio 33, pa sad na poslednjem 37,
Pa sam se malo opustila malo zaboravila da vezbam, videcy na sl koliki c Very Happy e biti, Very Happy
a tiba boli jel se razvlaci beban rateee, malo magnezijuma onaj 300mg
Aida i ti uvedi mg malo misici da se opuste, ja ga pijem po.potrebi kazu da nevalja ni preterivati jer se i hebini misici opuste
E da miro ja se posle velike
nuzdice svaki put operem tako sam i ranije
imam malo bulske krvi
Cvrle kako u skolici ja nisam bas redovna
Gagx kod tanje idem u zov, kako malac sta radite jel ljubav love se setate napolju
Ljubim
noja
noja

Broj poruka : 6242
Datum upisa : 24.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nolinica 15/12/2011, 17:45

Cvrle, super za uz. Bravo!!!
Gagha, javljaj nam šta beba radi!!
nolinica
nolinica

Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 15/12/2011, 17:51

Cvrle, bravo za dobar uz!

Broj poruka : 22697
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 16/12/2011, 10:47

Ispisah ovde citav pasus zasto sam uplasena i zasto nisam opustena povodom rezultata pa se isput i isplakah secajuci se proslih trudnoca. Izbrisah sve.
Nije mesto za crnjak.
Ljubim sve trudnjacice moje sadasnje, buduce i one koje su to bile.
ljubav
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sami 16/12/2011, 11:11

Ništa mi milije nije nego svratiti i vidjeti ove divne ticere Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 275568
Svi su mi divni ali me od Pari mnogo privlači i jako su mi slatki ta dva mališana Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 413209 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 413209 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 725654 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 725654Trudnjače sve vas redom Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 191975 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 191975
Sami
Sami

Broj poruka : 4068
Godina : 49
Datum upisa : 20.11.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od seka 35 16/12/2011, 12:11

nemam puno vremena za pratiti desavanja na mom omiljenom kutu zato cu vas cmokniti i staviti slicicu od mog princa
seka 35
seka 35

Broj poruka : 622
Datum upisa : 31.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 16/12/2011, 12:16

I mi vas, mazuljkite se vi samo :****
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cvrle76 16/12/2011, 12:46

noja, super je u skolici.... imali smo posetu stomatologa, pricala nam je o nezi nasih i bebinih zubica, bio nam je predstavnik banke maticnih celija, danas smo radili vezbice za cirkulaciju i tako.....
pozdrav svim trudnicicama..... ljubav
cvrle76
cvrle76

Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/12/2011, 14:39

Mrvo, šta ti e sad'?
Evo ja napipala sprudove na mestu primanja fraxija. Nisam ni obraćala pažnju dok ti nisi pomenula. Malopre sam zvala jednu sestru sa ginekologije koja mi je rekla da malo izlupkam list od kupusa, pa da ga stavim na stomak, a kad to skinem onda alkohol. Ja nisam imala zeleni kupus, pa sam stavila crveni. Valjda je to OK. Mogu vam reći da je počelo da smrducka. Sad moram da se bacim na kokice da mi se ne smuči još više.
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 16/12/2011, 16:11

Nista Mirka, doslo i proslo.
Prijaju kokice? Ja ih obozavam, mogla bih ih uvek jesti. Mm nesto slabo, uzme tek malo, pa ja uvek pojedem i njegov deo. Very Happy
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 16/12/2011, 16:14

A ja nemam kupusa kuci Sad
Videcu, mozda i ja to probam, moram poslati mm-a u kupovinu, a jadnicak opet ostao duze na poslu.
Sad ce me opet zezati, neko mora ovde i da radi. Very Happy
Mrvica
Mrvica

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 16/12/2011, 22:01

Drage moje htela sam vas pitati nesto: da li mogu recept za utrogestan da podignem u Beogradu i ako mi je izdala moja doktorka u moje mesto. To vas pitam zato sto ga kod nas u apoteke drzavne uopste nema.
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/12/2011, 22:04

Čoveče, pa ja sam stvarno kreten! Ja ni jedan recept nisam iskoristila, jer sam mislila da se utrogestan svakako plaća No
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od seka 35 16/12/2011, 22:14

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 17 Nyd74n
seka 35
seka 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od seka 35 16/12/2011, 22:16

pusica za sve !
konacno nam stigao pravi poklon za Bozic!
nemam sadf puno vremena ,pa ne pratim desavanja ,ali vas redovno virnem
seka 35
seka 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 16/12/2011, 22:30

Seko, najlepši Beba Mraz kojeg sam videla love ff
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu