KUTAK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

+47
ninica2
Kamilica
lena
bebko
red
maja kg
Zoka83
MARA
Orline
daxi011
Sneza
Sami
makababy
JocY
Tinche
agata
maus
bobica83
bak
Dacaa
dr mali pariz
Shizika
Milijana
Mrvica
Likoli
buby
Tanja83
MAAKKI
cicsa80
BiKsi :)
dragana76ns
KoMetaK
key
Mirjana
Marija86
nolinica
anak
Nefertari
gagax81
seka 35
natalija
Mali Princ
*AIDA*
dragmilk
cvrle76
noja
lolipop
51 posters

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od dragana76ns 14/12/2011, 12:51

Trudnicice nase lepe,samo da proverim jel ste sve na broju...Nef je prva, a?

Mazite svoje bece i setajte ponosno Very Happy

Ja cu samo da vas zagrlim i ljubnem i odoh da gledam filmic

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 582639
dragana76ns
dragana76ns

Broj poruka : 4182
Godina : 48
Datum upisa : 12.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 Empty Re: Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD

Počalji od Nefertari 14/12/2011, 14:18

Trudnicie no sikiriki! Sve je to zbog hormona ti veliki stomaci, kazem vam jer ja kad sam krenula na et jedna zena u busu mi je ustala jer je mislila da sam trudna?! izgledala sam kao u 4 mesecu trudnoce, jajnici su mi bili oko 9cm a normalni su oko 3-4cm. Tek oko 15-16 nedelje sam splasnula ali tad je krenuo vec pravi stomak da mi raste. Vidim veliku razliku izmedju ove dve trudnoce sad u drugoj prirodnoj trudnoci tek oko 15 nedelje je krenuo stomak da mi se nazire, dugo sam nosila svoju garderobu a u prvoj trudnoci sam odmah uskocila u trudnicke pantalone jer nista drugo nisam mogla da zakopcam. A i cinjenica da sam se tad vise ugojila nego sad. Kiss usne
Nefertari
Nefertari

Broj poruka : 3133
Godina : 41
Datum upisa : 04.08.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dacaa 14/12/2011, 14:23

Pari dobra ideja!mali princ super verovatno je i ovo onda ok!Hvala puno! zagrljaj
Sad sam bila kod dr opste prakse da mi da uput za vadj.krvi joj kako se zena obradovala lol! queen Sestre svi kao,poznaju nas,pa jos kad su cule da su blizanci,mene rasplakale beba beba
Ma super sto si napredna idi bre,ja moram da se ugojim!Evo me ko cackalica  b
Mirka a svi nesto bolesni sta vredi sto ne idem nigde kad mi dodje on jadan me izbegava ali sta cu s njim love
Dacaa
Dacaa

Broj poruka : 800
Datum upisa : 29.07.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od BiKsi :) 14/12/2011, 16:57

Prinče, bravo za dobre rezultate, pu, pu, pu, usrale te koke!

Trudnice, da vas cokim!

Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 14/12/2011, 17:48

Jedino da se sakrijemo pod stakleno zvono. Ni ne znam da li je neko nosioc nekog virusa, ja bas pazim i obavezno pitam da li je nko prehladjen ko mi dolazi ili gde idem, i opet ne mozes se spasiti. Sad u petak bila na Klinickom da vadim krv, u laboratoriji hiljadu ljudi affraid
A pocetkom trudnoce mm bio bolestan, ja prezivela, ali sam ga gurnula u karantin u drugu sobu, i jadnicak, kad god je izlazio nosio za sobom asepsol i brisao kvake. Stvarno, nije ni njima lako Laughing
Inace, ja jutros povracala Shocked Bas sam se iznenadila, resila sam se te boljke jos pre 3 nedelje, ali me iznenadi danas cisto da me podseti kakav je to osecaj.
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 14/12/2011, 18:14

O Mrvo zar opet povraćanje?
Ja sam onima koji mi dolaze, a to su tri drugarice, tri đaka i jedna dr, objasnila da nema ljubljenja, grljenja i drugih vrsta intimiziranja. Jako daleko sednem od svakog od njih i naravno, čim odu promaja, a asepsol i pre i posle. Takođe, ispiranje slanom vodom, brisanje kvake i svega što su dodirnuli.
Jbg, ja 10 godina ovo čekam, a dexason pijem duže od dva meseca. Ko me voli izdržaće do kraja 12-te nedelje zbog mene i bebe. POsle 12-te će biti lakše. Tada očekujem da mi kažu da ne moram više piti dexason.
Mirjana
Mirjana

Broj poruka : 10482
Datum upisa : 30.05.2009

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/12/2011, 18:28

Miro meni nagovešteno da oko 10. nedelje krećem sa postepenim ukidanjem pronizona.
dr mali pariz
dr mali pariz

Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/12/2011, 18:33

Ja danas saznajem da je mali, mog devera sin , dobio boginje. Onda njegova mama i on neće doći na slavu, u selo, ne slavi se u našoj kući,ali će doći moj dever, koji nije preležao boginje.
Mislim da sam ih preležala, moj muž kaže da jeste, tek sa 30 godina- a ja bila ubeđena da je zauške sa 30. prležao-eto uzroka sterilitetu, tako da ja...tj. meni-napamet ne pada da idem ni na ručak, kako sam mislila, iako mislim da sam ih preležala. A , ne.
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 14/12/2011, 18:40

Ne znam Pari. Mene tako često bolucka stomak ili neprijatno zateže da je verovatno ovako bolje. Malopre odem do prodavnice i malo preteram sa kupovinom. I polako šetam sa sve kesama ka zgradi kad me zažiga...bol.. odlepila sam od straha. Tek sam tada skontala da su mi kese jako teške.
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od JocY 14/12/2011, 18:41

Ako Pari, ko se cuva Bog ga cuva, ako u tebi postoji milimetar sumnje da nisi prelezala nemoj ici. Dogodine cete ici u cetvercu. ljubav
JocY
JocY

Broj poruka : 2090
Datum upisa : 20.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 14/12/2011, 18:57

Pari, cestitaj ti lepo telefonom slavu i druzi se sa svojim becama i sa nama...a ti Miro, napisi na dlanu " ja sam trudna, ne zaboravi" ili bar kupi ona kolica za pazar sto bake vozaju. Ne junaci se trudnice

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 543728
dragana76ns
dragana76ns

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 14/12/2011, 19:06

Jooj, tri puta sam kupila ta kolica. Jedna mi uzela sestra, druga mama, a treća tata. Mogu ti reći da u ono stvarno može svašta da stane. Samo, ja kad uđem u ulaz, do lifta imam 12 stepenika uz koje bi morala da guram/dižem/vučem ta kolica Rolling Eyes
Ma, ne znam šta mi bi! Tačno sam zaboravila da sam trudna!
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragana76ns 14/12/2011, 19:21

Kupi ponovo, sve si ih obezbedila...imaju tockice, pa taman vezbaj, kako ces sa cetvorotockasima u junu julu bese, a? :)))
dragana76ns
dragana76ns

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marija86 14/12/2011, 19:45

Pari cestitaj slavu telefonom..ja nigde gde postoji i mala sumnja da je neko bolestan nisam isla yes bice slava osmeh srce

Mirjana nemoj da kupujes toliko stvari sve to moze da sceka tako sam bar ja...samo jednu kesu i to izracunam koliko sam cega stavila ljubav

Inace toliko sam se prejela za rucak da je to ludnica a sad sam opet gladna Shocked Shocked Shocked lol! lol! lol! lol!
Marija86
Marija86

Broj poruka : 1794
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 14/12/2011, 20:14

Trudnicice moje drage samo relax, bolucka stomak to je normalno rastezu se ligamenti i raste materica nece vise nista biti isto kao ranije, mislim cisto da znate da ne panicite preterano.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 14/12/2011, 20:23

Hvala na savetima, trudiću se da zapamtim da treba da vodim računa.
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dr mali pariz 14/12/2011, 21:31

Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 543728
dr mali pariz
dr mali pariz

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od *AIDA* 14/12/2011, 22:27

Dobro vvece mile moje, mi bili danas vadili krv, briseve i dr. potrebno za vrt. Izmodju ostalog me je doktorka pregledala ginekoloski i eto krenuli mali problemi : otvorena sam jedan ipo prst grlic malo skracen...
Znaci OPREZ!!! Ne koristim nista od terapije onaj partosistem ne mogu da podnesem ni sa verapamilom jer se gusim u cela otmem ne mogu ni da pricam.
Videcu sta ce mi reci u vrt-u Boze zdravlja
*AIDA*
*AIDA*

Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nefertari 14/12/2011, 22:32

Aida a sa bensedinom? ja ga pijem sa njim i ok sam. Moja drugarica je bila otvorena 2cm ceo 8 i 9 mesec i na kraju prenela dve nedelje indukovali joj porodjaj, a svi dr su joj pricali da ce se verovatno poroditi cim zagazi u 9 mes. Samo ti odmaraj.
Nefertari
Nefertari

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mali Princ 15/12/2011, 00:39

Miro, ne zezaj se sa kesama i setnjama!
Ja od prvog dana nemam bas nikakve simptome, i to sto kazes, cesto zaboravim da sam trudna.

I tako sam u startu setala, pa kupi ovo, ono, pa do pijace i sl. sve dok u 10toj nedelji nisam prokrvarila - na materici dalje od meska, odmah su mi rekli da je to od previse kretanja i onda su mi nalozili apsolutno mirovanje.

Prema tome, pristedi se, bolje da se sve vreme setas po malo, nego da, ne daj Boze preteras.

Dogovori se sa nekim, neka ti donese sve iz prodavnice, ili ti izaberi, pa neko nek prebaci... Nemoj vis to da radis, no, no.. Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 582639 Dešavanja u mojoj trudnoći - za one koje nemaju otvoren TD  - Page 16 466526
Mali Princ
Mali Princ

Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nolinica 15/12/2011, 08:13

U Novom Sadu danas u 17h je organizovan koncert klasične muzike za trudnice. U školi Isidor Bajić.
nolinica
nolinica

Broj poruka : 537
Datum upisa : 20.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mrvica 15/12/2011, 10:34

Aida, samo mirovanje, i nista drugo. Reci mi da li ti je pogledala da li iams kontrakcije ili ti je samo grlic smanjen. Mojoj drugarici na VMA rekli da ne koristi partusistem nego samo utrogestan, on najbolje cuva bebu. I meni je grlic omeksan, ali zatvoren i dre mi rekla samo da stavljam utrogestan.
Miro, ja odavno nista ne nosim, ni kese, ni teze stvari, ves iz masine, nista. Sve mi mm namesti da ne moram dok on ne dodje, ili mi dodju mama ili sveki( imam svekrvu super, kao mama).
A sad da pitam trudnice koje daju fraxi ili druge inekcije tog tipa da li im se pojavi crvenilo malo oko uboda? U zadnja tri dana mi na mestu gde se ubodem pojavi ispod kuglica,i oko uboda pocrveni. Crvenilo prodje za dan, ali ostane ona kugluca kao da sam pogodila krvni sud neki, ali nista mi ne poplavi. Miticka rekla da joj se javim ako mi se pojavi crvenilo. Bila sam kod nje u petak,videla je tu jednu kuglicu i nije nesto odreagovala, pa sad ne znam sta da radim.
Mrvica
Mrvica

Broj poruka : 3108
Datum upisa : 04.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od makababy 15/12/2011, 10:55

mrvka stavi samo hladnu oblogu,kada se prima fraxi uglavnom se mogu pojaviti i modrice...nemoj da brines procice to...ljubim... usne
makababy
makababy

Broj poruka : 626
Godina : 42
Datum upisa : 18.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od cvrle76 15/12/2011, 12:10

ff evo i nas da se javnemo, juce smo bili na kontroli..... dr je prezadovoljna, krvna slika mi je odlicna, cak se i hemoglobin popravio na 134 samo od mamavit-a i revite Fe! f bebac je super, tezak je 1,81 kg igra , mama ga dobro hrani! po UZ smo napredniji, ili, kako je rekla dr "talentovaniji" za nekih 6 dana....sve je super, glavica, srce, kicma, bubrezi, besika, zeludac, ma bombonica!!! igra x grlic je dugacak, cvrst i zatvoren! posto smo se bili prilicno unervozili pre pregleda, posle smo otisli u omiljenu mi poslasticarnicu da se pocastimo omiljenom maminom tortom (marcipan, cokoladni krem i krokant masa tapšanje) !!!! Very Happy yes eto, drugarice drage, sledeca kontrola nam je 18.01. a tada vec ulazim u 9. mesec!!!! sreca ljubimo vas sve.... cvet d
cvrle76
cvrle76

Broj poruka : 543
Datum upisa : 08.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mirjana 15/12/2011, 12:37

Cvrle, super izveštaj!
Mrvo, meni se juče vraćao fraksi iz one rupice. Lepo obrišem kap, izađe nova i tako više puta. A kuglice ispod kože imam obostrano i boluckaju kad pipnem. Imam i modrice, male.
Prinče, to sam i ja mislila da će da mi se desi kad me je zažigalo. Mm je baš bio ljut kad sam mu ispričala. Ma, samo sam se zanela. Dobro se osećam, pa sam zaboravila šta treba izbegavati.
Aida, nisi valjda sama sebi izbacila lek?
Drage trudničice c
Mirjana
Mirjana

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu