*Mesto koje volim* Glasajmo!!!
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 1
*Mesto koje volim* Glasajmo!!!
Poštovane moje virtuelne drugarice otvaram ovu temu u cilju podsticanja na glasanje....za MESTO KOJE VOLIM....
S obzirom da Banka INTESA dodeljuje popriličan iznos za obnovu starina pozivam Vas da glasate za mesto koje volite...sve informacije imate na sajtu www.mestokojevolim.com
Tu vam se nalazi i uput na koji način da glasate...Za cure koje su neodlučne i ukoliko njihovo mesto nije među prvih 10 mesta po bodovima predložila bih da glasaju za BEDEME u Novom Pazaru,
izvinite ako sam pristrasna al zaista učestvujem svim srcem u ovom takmičenju...i navijam za BEDEME...PA VAS ZATO I MOLIM DA ZA MOJU LJUBAV POŠALJETE JEDAN GLAS... naravno ukoliko nemate svog favorita...
Pa da čujem za mišljenje...LJUBIM VAS SVE... GLASAJMO!!!!
S obzirom da Banka INTESA dodeljuje popriličan iznos za obnovu starina pozivam Vas da glasate za mesto koje volite...sve informacije imate na sajtu www.mestokojevolim.com
Tu vam se nalazi i uput na koji način da glasate...Za cure koje su neodlučne i ukoliko njihovo mesto nije među prvih 10 mesta po bodovima predložila bih da glasaju za BEDEME u Novom Pazaru,
izvinite ako sam pristrasna al zaista učestvujem svim srcem u ovom takmičenju...i navijam za BEDEME...PA VAS ZATO I MOLIM DA ZA MOJU LJUBAV POŠALJETE JEDAN GLAS... naravno ukoliko nemate svog favorita...
Pa da čujem za mišljenje...LJUBIM VAS SVE... GLASAJMO!!!!
*AIDA*- Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011
Re: *Mesto koje volim* Glasajmo!!!
www.mestokojevolim.com
*AIDA*- Broj poruka : 853
Datum upisa : 03.02.2011
Similar topics
» Koje makazice kupiti?
» Stihovi koje volimo
» Sajtovi koje rado posecujem i preporucujem su...
» Histeroskopija
» Stihovi koje volimo
» Sajtovi koje rado posecujem i preporucujem su...
» Histeroskopija
KUTAK :: KAFANICA ;) :: Putovanja Srbija
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu