Korak po korak na putu do bete +
+69
SannI-AlL
makababy
buby
Marija86
Dacaa
caci
LaFolie
vildana m
ragaco
daxi011
Simona
lena
Orline
lilya
vikica800
lilly13
Likoli
natalija
7-patuljaka
sanja 80
malenaa
gagax81
Republica
djole42
tuli
viktorija
suncica muncica
bak
maus
cvrle76
lolipop
racili
grudva
Niny
Deni
shenon
Anavi
BiKsi :)
little monster
JocY
Zoka83
Sofka
Sneza
Tanja83
ciklama
hany
fenix
Malina
Shizika
Mali Princ
dragana76ns
jaca*caca
ananana
KoMetaK
bebko
MAAKKI
dr mali pariz
ninica2
adriatika
anak
Xena
Mirjana
Kamilica
noja
Botox
maza1972
traveler81
cicsa80
heart84
73 posters
KUTAK :: STERILITET :: VTO Dnevnici :: Arhiva
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: Korak po korak na putu do bete +
Da Meta, na moru, al to mi fora od prošle godine, samo sada sam pravila od morske trave, i malo sam preterala sa veličinom slova, jedva mi u kadar stalo! Mislila sam ja na moje drugarice na moru, zar ste i sumnjale?!
STISAK
A ja odo da stisnem mamu, jer sa njom spavam. Cmok
STISAK
A ja odo da stisnem mamu, jer sa njom spavam. Cmok
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Jutro koracaljke
Evo osvanuo jos jedan dan, neke posebne simptome nemam, nekada me to malo uplasi, a onda sama sebi kazem pa i ne mora da ih bude, cak su i grudi pocele manje da me bole, ali su lepe porasle, odrapila sam nocas spavanje, a cini mi se da imam mali i temperaturu, neki dan je bila 37,2, prava progesteronska. Uglavnom se osecam odlicno, juce bila i u radnji, to mi dodje kao setnja.
Daxi ako imas jaka krvarenja moras mnogo bolje da se hranis, znam je inace imam obilne, pa bukvalno svaki put me iscrpi, sve sto su cure rekle, a ja pored toga uzimam i preparate gvozdja.
Evo osvanuo jos jedan dan, neke posebne simptome nemam, nekada me to malo uplasi, a onda sama sebi kazem pa i ne mora da ih bude, cak su i grudi pocele manje da me bole, ali su lepe porasle, odrapila sam nocas spavanje, a cini mi se da imam mali i temperaturu, neki dan je bila 37,2, prava progesteronska. Uglavnom se osecam odlicno, juce bila i u radnji, to mi dodje kao setnja.
Daxi ako imas jaka krvarenja moras mnogo bolje da se hranis, znam je inace imam obilne, pa bukvalno svaki put me iscrpi, sve sto su cure rekle, a ja pored toga uzimam i preparate gvozdja.
MAAKKI- Broj poruka : 4783
Godina : 56
Datum upisa : 08.09.2010
Maakki, vidim ja da si ti nasa
Inace, ja nemam nikakvih simptoma i osecam se najuobicajenije, za sada, dakle samo mazi stomacic, opustaj se i sve ce biti super, stizu male srecice
Inace, ja nemam nikakvih simptoma i osecam se najuobicajenije, za sada, dakle samo mazi stomacic, opustaj se i sve ce biti super, stizu male srecice
Mali Princ- Broj poruka : 1962
Godina : 50
Datum upisa : 10.03.2011
Dančić-vikendić
Bixi-slika je odlična,rekoh već
Daxi,mrško,pojačaj ishranu,kao što ti drugarice kažu,i polako,srediće se -sigurno!!
Cure,stisak za sve!!
Ninice šta si ono pitala,sećam se da je biklo nekog pitanja,ali ne i odgovora? Sad ću da potražim
Bixi-slika je odlična,rekoh već
Daxi,mrško,pojačaj ishranu,kao što ti drugarice kažu,i polako,srediće se -sigurno!!
Cure,stisak za sve!!
Ninice šta si ono pitala,sećam se da je biklo nekog pitanja,ali ne i odgovora? Sad ću da potražim
dr mali pariz- Broj poruka : 22885
Godina : 46
Datum upisa : 29.01.2010
A da, pitala si za vađenje hormona "iz treće smene"...
Draga, nema uticaja,jer daješ krv na hormone čija vrednost jeste promenljiva,ali ne u zavisnosti od naspavanosti,već dana ciklusa. Slobodno ih odradi.
Draga, nema uticaja,jer daješ krv na hormone čija vrednost jeste promenljiva,ali ne u zavisnosti od naspavanosti,već dana ciklusa. Slobodno ih odradi.
Daxi draga,
Obavezno svaki dan salatu od narendane cvekle, celer, sargarep,lakse je nego samo cvekla. Mada ja volim cveklu u svakom obliku
Obavezno dzigericu, i uzmi one sokove Zdravo, najbolje od cvekle. Ima da pojacas krv, i bolje ces se osecati.
Obavezno svaki dan salatu od narendane cvekle, celer, sargarep,lakse je nego samo cvekla. Mada ja volim cveklu u svakom obliku
Obavezno dzigericu, i uzmi one sokove Zdravo, najbolje od cvekle. Ima da pojacas krv, i bolje ces se osecati.
ananana- Broj poruka : 1028
Godina : 43
Datum upisa : 04.07.2011
Stvarno ste super hvala puno na pomoci i savetima
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Jutro drage moje, vidim sve je pod kontrolom-danas je divan dan!
Mirjana- Broj poruka : 10482
Godina : 48
Datum upisa : 30.05.2009
Biksi,slika je prelepa...
Devojke danas pada drugi Menopur...inače imam pitanjce:u petak sam krenula sa Suprefactom 0.3,od drugog dana su uključili Menopur 225 (3 ampule).Zar vam se ne čini da je ovo slabo za žensku u mojim godinama?
Devojke danas pada drugi Menopur...inače imam pitanjce:u petak sam krenula sa Suprefactom 0.3,od drugog dana su uključili Menopur 225 (3 ampule).Zar vam se ne čini da je ovo slabo za žensku u mojim godinama?
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
Mazo, tako su i meni počeli onu prvu stimulaciju...i ja sam se pitala isto. Mislim da kreću sa tom osrednjom dozom kako bi lakše pojačali ili smanjili, jer će, tek videti po odgovoru jajnika, videti koja doza im odgovara.
A i dobar ti je fsh, pa ne bi trebalo da bude problema sa odgovorom na tu dozu...bar ja tako mislim
Evo i ja stigla kuci konacno, pa da vam se javnem.
Oplodilo se 14, ali se nisu bas nesto delili tako da su oni izabrali 4 najbolja koja su mi vratili, a oni su cetvorocelijski. Ja sam se bas nesto rastuzila, ocekivala sam vise od tolikih celija, ne znam sta se desilo. Dr kaze da su sasvim solidni, pa ajde da mu verujem, nema mi druge.
Biki slika otkida, svaka ti cast, bas mislis na nas, a imas i tu umetnicku notu
Oplodilo se 14, ali se nisu bas nesto delili tako da su oni izabrali 4 najbolja koja su mi vratili, a oni su cetvorocelijski. Ja sam se bas nesto rastuzila, ocekivala sam vise od tolikih celija, ne znam sta se desilo. Dr kaze da su sasvim solidni, pa ajde da mu verujem, nema mi druge.
Biki slika otkida, svaka ti cast, bas mislis na nas, a imas i tu umetnicku notu
Xena- Broj poruka : 654
Datum upisa : 17.05.2011
Xeno, zašto si se rastužila, nema razloga draga, pa 4 su ti vratili. Ne brini, biće sve u redu. Ti si od jutros
Samo nisam sigurna da sam razumela, oni koji nisu vraćeni su četvoroćeliski, jel? A oni vraćeni?
Samo nisam sigurna da sam razumela, oni koji nisu vraćeni su četvoroćeliski, jel? A oni vraćeni?
Kamilica- Broj poruka : 2615
Datum upisa : 05.07.2011
Xeno, sad sam skontala, vratili su ti 4 četvoroćelijska, da.
Ko je radio ET od doktora?
Ko je radio ET od doktora?
Disney Glitter
Xena,my friend, evo ti jedno slonce za srecu. Sve je ok,tvoji embrioni su ,cetvorocelijski znaci da se pravilno dele,i tako ce i nastaviti tamo gde im je najbolje. Mozda si ocekivala vise zbog broja celija koji si imala, i ja bi verovatno,ali odavno sam skontala da ovde moramo igrati sa kartama koje su nam podeljene. Tako da sad samo pozitivno imas isto sansi da dodjes do trudnoce kao i svako drugi ovde,nema garancija ni sa blastama,vazi?
Ja sutra na aspiraciju,valjda ce biti koja celijica .Ja to samo da ne propadne zurka u labu ,jer nikad nisam bila partibrejkerka,tako da dacu sve od sebe.
Endo mi je 11,2,dr kaze super,imamo pet folikula,pojavio se jedan mali na levom jajniku,mozda ce to bas biti majkin sin jedinac,ko zna
Devojke,znate da vas
jaca*caca- Broj poruka : 599
Godina : 47
Datum upisa : 02.03.2011
Xeno-glavu gore,i sa srećom čekanje Bete
Jaca*caco, sa srećom aspiracija,to izgleda dobro!!
Jaca*caco, sa srećom aspiracija,to izgleda dobro!!
Hvala vam drugarice.
Jaco, pa to je super, endo ko bombonica a bice i celija sutra. Ajde neka je sa srecom sutra, mislicu na tebe.
Kamilice, Bjelica je radio transfer.
Sada je sve u Bozijim rukama. Sve vas jako
Jaco, pa to je super, endo ko bombonica a bice i celija sutra. Ajde neka je sa srecom sutra, mislicu na tebe.
Kamilice, Bjelica je radio transfer.
Sada je sve u Bozijim rukama. Sve vas jako
Navijam cure!
BiKsi :)- Broj poruka : 22697
Godina : 44
Datum upisa : 09.05.2010
Xena, ne bi ih oni vraćali da ne veruju da ti embrioni mogu uspeti! Ja navijam za tebe
Jaco caco, za sutra
Biksi, Pari, Kamilice, sve curice i ženice
Jaco caco, za sutra
Biksi, Pari, Kamilice, sve curice i ženice
Xena kad od 14 oplodjenih jajnih celija mogu da biraju sigurno su najbolje od najboljih izabrali. To su tvoja decica i sada se opusti i uzivaj sa njima. Nema mesta sumnji. Dr Bjelica nije bas nesto sklon bodrenju, pa ako je rekao da su dobre veruj u to. Veruj u njih. Sada samo polako ugadjaj sebi jer si do danas . Bravo.
little monster- Broj poruka : 80
Datum upisa : 07.02.2009
Hvala, Miro na odgovoru,i ja mislim da je samo početak,smućkaće oni na kraju za mene nešto ,shodno mojim godinama...od Mirjana Danas u 3:33 pm
Mazo, tako su i meni počeli onu prvu stimulaciju...i ja sam se pitala isto. Mislim da kreću sa tom osrednjom dozom kako bi lakše pojačali ili smanjili, jer će, tek videti po odgovoru jajnika, videti koja doza im odgovara.
XENO...biće sve ok , sad se opusti i uživaj
JACO , SREĆNO SUTRA!!!
maza1972- Broj poruka : 2255
Godina : 52
Datum upisa : 23.04.2011
mazo meni su davali gonal u toj dozi kao tebi u 2. vto a u prvoj su poceli sa gonalom a kasnije pred kraj dodali menopur ... u prvoj sam imala 13 fol a 6 jc a u drugoj 8 fol i 3 jc i rekla bi da reakcija oragnizma zavisi od slucaja do slucaja
Xeno drzim pesnice
Xeno drzim pesnice
daxi011- Broj poruka : 831
Datum upisa : 13.06.2011
Jos jednom vam hvala, stvarno ste divne, kad god udjem na kutak malo se psihicki podignem, a raspolozenje je bitan faktor u uspesnosti vto. Sutra ce biti bolje.
kamilice super ti je avatar.
Monster, Mazo, Miro, Pariz i sve ostale. veliki stisak
kamilice super ti je avatar.
Monster, Mazo, Miro, Pariz i sve ostale. veliki stisak
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» Korak po korak na putu do bete +